Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

  • 416 286
  • 1 415

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tietysti unohdin tuosta että tässä ensimmäisessä sarjapelissä saattaa jopa olla paljonkin ennakko-ostajia. Niinhän tuolla väitettiin. Mutta illat pimenevät ja kausi on pitkä.

Saako loppuja vielä AutoPro -liikkeistä ennekkoon?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mitenkäs uusittu lippusysteemi ja muut järjestelyt toimivat eilisessä avausottelussa kun katsojia oli virallisen ilmoituksen mukaan 3212?

Otteluketjussa joku jo sivulauseessa kirosi uutta systeemiä.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitenkäs uusittu lippusysteemi ja muut järjestelyt toimivat eilisessä avausottelussa kun katsojia oli virallisen ilmoituksen mukaan 3212?

Otteluketjussa joku jo sivulauseessa kirosi uutta systeemiä.

Toimi todella hyvin. Kävelin kausikorttitaskussa suoraan halliin sisälle jonottamatta hetkeäkään. Jos ei halua hankkia kausikorttia voi lipun kätevästi tulostaa lippupavelun sivulta omalle tulostimelle. Ei tämä sen vaikeampaa ole. On jokaisen oma valinta, jos haluaa mieluummin jonottaa lippuja lippuluukulla. Jonoja aina syntyy, mutta kuten sanoin jonottajat ovat erikseen, koska muitakin vaihtoehtoja on olemassa. No seuraavassa pelissä onkin sitten huomattavasti väljempää.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse ostin lipun tunti ennen pelin alkua lippupalvelun nettisivuilta ja tulostin sen ja kävelin suoraan sisään jonottamatta. Uusi systeemi on selvä parannus. Jos tietysti tahtoo kerätä fiilistä ja jonottaa lippuluukulla niin se on sitten jokaisen oma asia.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pystyykö tuon etukäteislipun ostamaan sähköisenä ja näyttää sitten puhelimesta ovella? Vähän kuten junissa siis. Tuo tulostaminen kun tuntuu jotenkin vähän 90-luvun touhulta.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Aiemmin tuolla kyselin että saako ennakkolippuja vielä AutoPro -liikkeistä.

Ja selväähän on että tähän varmaan harvempi sellainen "jonottaja" kertookaan kokemuksiaan, koska kirjottajat lienevät enimmäkseen "valistuneempaa" kiekkoyleisöä ja kausikorttikansaa.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eilisessä pelissä jonotin lippuja luukulta. Useita vuosia on ollut kausikortit hyville paikoille mutta nyt muutamista henkilökohtaisista syistä johtuen ei ole järkevää ostaa kausikorttia.

Harjoituspeleihin on saanut ensimmäisiä pelejä luukuunottamatta (silloin siellä ei ollut kuin aiemmin mainitsemani ottelu jonnekin ensivuoden matsiin mutta korjasivat asian pian, toki vieläkin jäljellä kuvankaappaus todisteena tästä surkuhupaisasta nettilipunmyynnin aloituksesta) lippuja netistä melko vaivatta haluamalleen paikalle.

Eilen ei ollut kiireen vuoksi mahdollista istahtaa koneelle ja alkaa tilailemaan ja tulostelemaan lippuja, eikä aiemmin huvittanut lähteä tuonne ostoshelvettiin jonottamaan ilmaislippuja, joten ainoa vaihtoehto oli luukulle meno - jota en suosittele kenellekään, en edes mikkeliläisille. Luukulla oli edessä jonoa n. 5-6 ihmistä ja alle kymmenessä minuutissa sain vuoron luukulle. Siellä pyyntöni " A2:seen kaksi lippua jonnekin keskimmäisille riveille jään pinnasta" ei onnistunut. Neiti totesi "halli on niin täynnä että annamme liput jotka ensinnä tulevat".
Just joo, se siitä paikkalipuista. Ja kuinka ollakaan, liput, kaksi kappaletta olivat juuri ns. most wanted-paikoille, eli kotijoukkueen vaihtoaition taa, mustien house of rock pleksitarrojen taa josta ei nähnyt hevon peetä, eikä edes peliä. No kuten arvata saattoi, halli ei todellakaan ollut täynnä ja paikkoja jäi muuallakin istumiseen joten tämä kärsimysnäytelmä oli katsottavissa ihan ok paikoilta, likellä big matt seurueineen joka kävi hiukan verbaalisesti ojentamassa pelin viimeisellä minuutilla poistuessaan näitä kolmea vieraskannattajaa, ketkä lähinnä kaukaloa olivat.

Tässä yksi kokemus luukulla jonottamisesta, toki ja toivottavasti muilla oli hiukan positiivisempia kokemuksia mutta kuten sanoin, en suosittele edes mikkeliläisille (joo, ei vierasfanien tarvitsekaan jonotella, hyvä niin).
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
likellä big matt seurueineen joka kävi hiukan verbaalisesti ojentamassa pelin viimeisellä minuutilla poistuessaan näitä kolmea vieraskannattajaa, ketkä lähinnä kaukaloa olivat.

Heh, Matti hoitaa näemmä järkkärin toimia kaukalossa ja katsomossa. KooKoolle hyvin monikäyttöinen pelaaja, pelikielloissa voi laittaa liivit päälle ja toimia järkkärinä! :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heh, Matti hoitaa näemmä järkkärin toimia kaukalossa ja katsomossa. KooKoolle hyvin monikäyttöinen pelaaja, pelikielloissa voi laittaa liivit päälle ja toimia järkkärinä! :)

Jep, jos ei kaukalossa sattuisikaan sujumaan, niin saatiin ainakin Möhö-Matin uusi inkarnaatio! Vähän lisää lihiksiä tarttee kyllä vielä keskivartaloonsa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Lipunmyyntijärjestelmään tehdyt muutokset ovat täysin turha uudistus. Koen edelleen, että paikan varaaminen erätauon ajaksi ei voi olla ongelma kuin idiooteille. En ymmärrä miksi koko halli hinnoitellaan samaan kategoriaan. Enkä ymmärrä miksi 1/3 täyden hallin lipunmyyntiin tuodaan nippu byrokratiaa. Nettimyynti on toki erittäin positiivinen asia, mutta se ei vaatisi näin raskasta järjestelmää. En näe kahden euron arvoista lisäarvoa tästä palvelusta asiakkaiden osalta. Toivottavasti lippupalvelun kanssa on edes tehty hyvä diili. Mutta se siitä, olikohan halli muuten ihan valmis kautta varten? Pelaajakuvia ei seinillä ollut kuin Luigin osalta ja fanituotteisiin ei ollut tullut mitään uutta. Toivottavasti sinne puolelle tulee päivityksiä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mutta se siitä, olikohan halli muuten ihan valmis kautta varten? Pelaajakuvia ei seinillä ollut kuin Luigin osalta ja fanituotteisiin ei ollut tullut mitään uutta. Toivottavasti sinne puolelle tulee päivityksiä.
Niitä pelaajakuvia ei ollut kuin Luigia osalta, kun kaikki muut pelaajakuvat oli joku pitkäkyntinen korjannut parempaan talteen. Olisikohan mennyt jollekin tosifanille, ehkäpä joku Nikeri-fani fanittaa salaa KooKoota niin paljon, että on halunnut tapetoida makuuhuoneensa seinät KooKoon pelaajien plagaateilla? Eiköhän niitä päivityksiä tule, mutta hyvä kysymys on se millä ne pelaajakuvat saataisiin pysymään hallin seinien sisäpuolella.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Niitä pelaajakuvia ei ollut kuin Luigia osalta, kun kaikki muut pelaajakuvat oli joku pitkäkyntinen korjannut parempaan talteen.

Siis jotkut uudet vai ne viime vuotiset? Jos kyse oli jälkimmäisistä, niin voisi veikata syyn voineen olla myös se, että useissa kuvissa pönöttivät esim. Virkki, Forsbacka ja Emppu, jotka eivät enää mustaoransseja edusta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ennen: http://image.bayimg.com/iangfaadh.jpg
Jälkeen: http://image.bayimg.com/ianghaadh.jpg

(linkit näyttää "403 - Forbidden", mutta paina uudestaan enteriä osoiterivillä niin toimii)[/url]

Nyt vasta huomasin tämän, on muuten mielestäni todella hienon näköinen viritelmä.

Tämä ketju tuli lähinnä mielen sopukoista esiin, koska halli on nyt mielestäni miesmuistiin kauheimmassa kunnossa ulkoa. Kohta on taas sen perinteisen maalauksen/siistimisen vuoro ja olisiko nyt syytä koittaa jotain uutta? On jotenkin surullista, että halli päätyy aina tuohon viehättävään ruoste/DDR/CCCP värimaailmaan.

Tosin tietäen kaupungin taloushaasteet, niin voi olla että tuossa kestää ja kestää.

Muuten kun jo avattiin toiveet pelaajiston osalta, niin toivotana hallin tekniikkaankin yhtä muutosta ensi kaudeksi. Se Lippupalvelu ulos sieltä, näytöt on annettu ja ne ovat erittäin heikkoja.
 
Kyllähän tuo nyt luulisi suht helpolla toteutuksella ja rahoituksella toteuttavissa ja voisi sopia vielä miljööseenkin, koska KSS Energia Areenahan on jo samoissa väreissä.
 
Ilmeisesti ensi kaudella KooKoo yrittää ajaa fanipäätyyn seisomakatsomoa. Toteutuksesta ei ole vielä hajua, mutta ainakin kyseessä varmasti olisi varsinainen C2-lohko, josta tehtäisiin täysiverinen seisomakatsomo. Toki omasta mielestäni samantien voitaisiin repiä auki koko pääty. Loogisin vaihtoehto olisi varmasti se, että ne kaksi keskimmäistä lohkoa muutettaisiin seisomapaikoiksi.

KooKoo on ollut myös halukas kuulemaan faneja millä tavalla saataisiin kotipelien tunnelmaa kehitettyä. Sehän on selvää, että jos päätyyn tulee seisomakatsomo, niin tunnelma tulee selvästi paranemaan, varsinkin kuin sinne varmasti myytäisiin halvempia tikettejä. Isompaan katsomonosaan olisi myös huomattavasti helpompi valvoa, että siellä myös väki seisaritiketeillä pysyy.

Mielestäni tämän toteutuessa tämä olisi kyllä Kouvolalta ja KooKoolta vuoden lutuuriteko. Jännityksellä seurataan!
 
KooKoo suunnittelee halliin myös muitakin muutoksia. Aitiot ja toinen ravintolapääty on suunnitelmissa.

Aijai. Onko näidenkin tarkoitus tulla käyttöön jo ensi kaudella tai sitä seuraavalla? (Tuskinpa, kun kaupunki ainakin näissä asioissa päätännän tekee)

Jos nämä toteutuvat, niin Kouvolan jäähallista tulee sisältä päin yksi Suomen parhaista. Kaksi upeaa ravintolapäätyä, aitiot ja seisomakatsomokin vielä fanipäätyyn. LUTUURIA.

Seisomakatsomosta vielä sen verran, että tosiaan kaupunki oli myöskin ehdottanut aikoinaan tätä KooKoolle, joten sieltä päin homma ei jää kiikastamaan. Katsomosta on tarkoitus tulla ihan täysiverinen seisomakatsomo kaiteneen.
 
Aijai. Onko näidenkin tarkoitus tulla käyttöön jo ensi kaudella?

Tuskin. En ole kuullut mitään rahoituskuvioista vielä ainakaan. Kaupunki niitä ei ainakaan maksa, ellei sitten saada tyyliin Jukurit eli maksetaan rahoitusvastiketta seuraavat 20 vuotta.

Mutta kuitenkin suunnitelmat ovat työn alla, vielä kun saataisiin oikeasti ne sinne halliin, niin alkaisi näyttämään hommat hyvältä.
 
Tuskin. En ole kuullut mitään rahoituskuvioista vielä ainakaan. Kaupunki niitä ei ainakaan maksa, ellei sitten saada tyyliin Jukurit eli maksetaan rahoitusvastiketta seuraavat 20 vuotta.

Mutta kuitenkin suunnitelmat ovat työn alla, vielä kun saataisiin oikeasti ne sinne halliin, niin alkaisi näyttämään hommat hyvältä.

Sehän on tosiaan selvää, että kaupunki ei vielä vähään aikaan tätä rahoita. Seisomakatsomon kohdalla tosin taitaisi myös Kouvola osallistua töihin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eikö tuolla C -päädyssä nytkin mahdu seisomaan ne jotka haluavat? Ja loput seisoskelijat nojailevat katsomoja kiertävään aitaan.

Olisipa melkoinen näennäisuudistus jos C-päädystä revittäisiin penkit muutaman muutaman kourallien seisomaan haluajan takia. Tosin sitten kyllä tämä porukka erottuisi paremmin kun sinne päätyyn ei kukaan muu enää tulisi. Siihenkö tällä tähdätään?

Tietysti jos seisomapaikkalippu olisi selkeästi halvempi kuin nykyiset halvimmat istumaliput niin mikäs siinä. Voisihan se seisominen kiinnostaakin. Mutta paljon enemmän seisojia kerää tosiaan se katsomoa kiertävä kaide. Itse maksan 12e istumapaikkalipusta, joten en ehkä ihan äkkiä ainakaan C -päätyyn päätyisi seisomaan.

No, saataisiinhan sitä tietysti järkkäreille lisää työtä, kun he syynäisivät jokaisen istumaan hiipijän ettei vain ole seisomapaikkalippu kourassa.
 
Tottahan se on, että mitään seisomakulttuuria sinne ei kaudessa synny, mutta halvemmat liput varmasti houkuttelisivat ja myöskin parempi tunnelma. Nytkin peleissä kuitenkin kaiteilla seisoo lähemmäs 150 ihmistä, joten eivätköhän he sinne päätyisi. Esimerkiksi Vaasassa taitaa fanipääty täyttyä helposti aina ensin muista katsomoista halvempien lippujen ja paremman tunnelman takia.

Toki kyseessä voi olla sekin myös, että C2-lohkosta tehdään seisomakatsomo. Tämäkin käy minulle. Kaupunki ilmeisesti on halunnut tätä jo sen takia, että fanipäädystä on jo tälläkin kaudella hajonnut lähemmäs tusina penkkejä ja suurin osa puhtaasti vahingosta. Valkoiset penkit lopussa?

Seisomakatsomoa olisi helppoa valvoa sillä, että kulku suljettaisiin fanitiskin kulmasta ja seisomalipulla tulevat katsojat otetaan sisään sieltä fanipäädyn kulmasta. Uskoisin, että varmasti katsomosta tulisi suosituin jos esim. sinne myytäisiin 8 euron lippuja. Se on järkkäreistä kiinni sitten valvoa sitä, että muihin katsomoihin ei mennä. Toinen helppo tapa tähän on vaikkapa tarkastaa kausari tai liput katsomoon menijöiltä tai jonkinlainen ranneke-systeemi. Tapoja on...
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Aitiot ja toinen ravintolapääty on suunnitelmissa.

Heh, aitiosuunnitelmat taitavat olla kohta jo siinä iässä, että ala-koulun ensimmäiset luokat jäävät taakse...

Noh, katsotaan miten käy. Varsinkin tuo ravintolaparvi olisi taloudellisesti varmasti tärkeä, jos korkeammista sarjatasoista haaveillaan. Seisomakatsomosta en oikein osaa sanoa, vähän epäilen, että näillä yleisömäärillä tunnelma mitenkään dramaattisesti muuttuisi, koska eihän katsomo itsessään sitä mihinkään muuta.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tämä katsomoiden reunojen aidan vieressä seisoskelu on suosittua myös Mehtimäellä. Mehtimäellä on paljon seisomakatsomoita ja siellä istutaan ellei halli ole niin pullollaan että pakottavat seisomaan. Seisomakatsomoissa seisojia on vain pohjoispäädyssä, jossa ns. fanikatsomo rumpuineen (myös yksi vaskisoitin mukana) seisoo.

Lienee myös Kouvolassa kuten Mehtimäelläkin että kaiteeseen nojailevat seisojat vaeltavat erien välillä mieleiseensä suuntaan.
 

Karpalovodka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinetti KooKoo
Olisihan toi hieno uudistus jos saataisiin seisomakatsomo myös Kouvolaan, omissa toiveissa olisi sitten halvat liput seisomakatsomoon sekä halvemmat kausikortit. Tunnelman luonti on paljon helpompaa seisomakatsomossa kun siinä on porukkaa ympärillä enemmän.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tosiaankin tunnelman luonti on helpompaa seisomakatsomossa JOS siinä on porukkaa ympärillä. Näyttäisi vaan siltä että Sumulaaksossa ei ole juuri missään katsomossa tarpeeksi porukkaa ympärillä että joukossa tyhmyys tiivistyisi tarpeeksi ja päästäisiin tunnelmaan. Tai olihan sitä tämänkin kauden alussa muutamassa ottelussa.

Mutta uskotteko te muut, jotka tällä hetkellä istumakatsomoita kansoitatte siirtyvänne esim. C -katsomoon, jos vaikka saisitte lipun 2-4e halvemmalla?

Vai uneilmoivako seisomakatsomosta ne, jotka siellä C -päädyssä jo nyt seisovat ja vieläpä siitä että sinne todellakin tulisi 100-200 ihmistä seisomaan?

Vaasaan ei ehkä kannata verrata, koska jäähällin yleisökapasiteeteissa taitaa olla melkoinen ero. En jaksa tähän etsiä Vaasan jäähällin kapasiteettilukua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös