Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kotiteatteri – mikä kannattaa ostaa?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana MC61, 29.02.2004 klo 10.56.

 1. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Nonni, Onkyon vahvistin taisi tulla tiensä päähän. Äänet mykistyivät eilen ns lennosta ja nyt laite ei hoksaa enää kaiuttimien olevan kiinni. Mallina Tx-Nr509, sama vika ollut ennenkin ja sillloin korjaus meni Onkyon piikkiin mutta tuskinpa onnistuu enää, ikää 8 vuotta ja edellisestä korjauksesta neljä vuotta. Kyselyn laitoin kuitenkin.

  Koska on melko todennäköistä että tulee uuden osto eteen niin vinkkejä vähän kaipaisin valintaan. Tarpeet ovat vaatimattomat sinänsä, 5.1 tällä hetkellä käytössä ja riittää hyvinkin. Laite pääasiallisesti tv- ja elokuvakäytössä, musiikkia menee läpi hyvin satunnaisesti. Bluetooth olisi mukava lisä musiikin kuunteluun. 4K- tuki plussaa myös, tulevaisuutta silmälläpitäen.

  Jokin entry-level laite tod näk täyttää tarpeen, eli jos on edullisemman pään laitteista antaa jotain vinkkejä niin kiitos etukäteen.
   
 2. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Odottele tai kurki jos Gigantti tai joku muu tarjois taas Sonyn 1080:stä 399€:llä Sony 7.2 viritinvahvistin STR-DN1080 - Vahvistimet.

  Laite tukee kaikkia toiveitasi ja enemmänkin. Itellä ollu nyt jokusen hetken (1,5v), ja helkatin soiva peli! En tod. näk. vaihda ennen kuin 11.2(7.2.4) tulee budjetti hintaisena myyntiin. Voin todellakin suositella, ainoa miinus radio, jota käytännössä ei ole, mutta netti radioo voi streamata!
   
 3. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Denon H1500 hinta noin 379€. Loppumassa varastosta kun tämän vuoden malli tulee H1600, mutta erot ovat mitättömät, sekä lisää hintaa.
  Tuossa on etuna Audyssey huonekorjaus mikrofonin kanssa mukana ja tuo hakkaa kaikki kilpailevien merkkien korjaukset mennen tullen.