Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  • 8 945 132
  • 81 126

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Syrjäytyneet nuorethan ovat olleet vasemmiston yhtenä motiivina mm. oppivelvollisuuden järjettömässä venyttämisessä, mutta nythän näille syrjäytyneille on sanottu, että pysykää himassa ja välttäkää kaikkia kontakteja. En nyt lähde analysoimaan kuinka paljon enemmän päin vittua heidän asiaansa olisi voinut hoitaa, mutta vaikea on keksiä huonompaa ratkaisua kuin mitä käytössä olevat. Tyttärenikin valmistui kandiksi keväällä suorittaen about puolet opinnoista etänä ja nythän ollaan jo hyvää matkaa menossa kohti maisteriosuuden puoliväliä edelleen etänä. Hänellä se hyvä, että oppiaine on lukupainotteinen ja käytännössä on voinut viettää aikansa kundikaverinsa luona kun vaihtoehto olisi ollut asua toisella paikkakunnalla yksiössään. Ihmettelen vaan jotain AMK insinöörien labratöiden puutetta, kun ainakin omana aikana ne olivat se kaikkein vittumaisin ja työläin osuus. Opintojen laatu on varmasti kyykännyt ja kun puhutaan syrjäytymisvaarassa olevista, niin ei ole odotettavissa hyviä uutisia lähivuosina.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tänään tosiaan 4 520 tartuntaa.

14pv:n tartuntamäärä nyt 82 388.
14pv:n tartuntamäärä 29,7% laskussa 2 viikon takaiseen vastaavaan summaan verrattuna.
Saatiin tänään taas lasku vähän kiihtymään näillä testauskäytännöillä.

Teholla ja erikoissairaanhoidossa tänään 350 potilasta. Maanantaina vielä 363 potilasta.

Sairaalahoidossa tänään 712 potilasta. Maanantaina vielä 659 potilasta. 53 potilaan nousu.
Erikoissairaanhoidossa tänään 317 potilasta. Maanantaina 325 potilasta. 8 potilaan lasku.
Perusterveydenhuollossa tänään 362 potilasta. Maanantaina vielä 296. 66 potilaan kasvu!!!
Onneksi nyt eritellään covidin takia sairaalaan tulleet ja ei-covidin takia sairaalaan tulleet.

Teholla tänään 33 potilasta. Maanantaina vielä 38 potilasta. 5 potilaan lasku.
3 viikkoa sitten oli 64 potilasta. 3 viikossa tehomäärä tippunut 48,4%.

Kuolemia viikossa 114.
114 118 132. Tuossa kuolemien 3 viikon raportointipäivän mukaiset saldot. Kivaan laskuun saatu kuolemat.


HYKS:n erva-aluella tänään 253 sairaalapotilasta. Maanantaina vielä 273 potilasta. 20 potilaan lasku.
19.1. oli tosiaan vielä 412 potilasta. 38,6% tästä ajasta sairaalamäärä laskenut.
Tehomäärä laskenut 15:sta 13:sta.
19.1. oli teholla 32. Siihen nähden tehomäärä laskenut 59%.


TYKS:n erva-alueella tänään 114 sairaalahoidossa. Maanantaina vielä 112 potilasta. 2 potilaan kasvu.
Tehomäärä laskenut 6:sta 5:een.


TAYS:n erva-alueella tänään 162 sairaalahoidossa. Maanantaina vielä 137 potilasta. 25 potilaan kasvu.
Tehomäärä noussut 5:stä 8:aan.


OYS:n erva-alueella tänään 88 sairaalahoidossa. Maanantaina vielä 84 potilasta. 4 potilaan kasvu.
Tehomäärä tippunut 7:stä 3:een.


KYS:n erva-alueella tänään 95 sairaalahoidossa. Maanantaina vielä 53 potilasta. 42 potilaan kasvu!
Vissiin joku iso vuodeosasto epidemia.
Tehomäärä tippunut 5:stä 4:ään.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Helsingin koronaluku +179 kuulostaa kyllä aivan liian vähäiseltä, kai siellä sentään nyt vielä jotenkin testataan..
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Keski-Pohjanmaan alueellinen koronaviranomaisryhmä ehdottaa, että maakunnan tiukkoja kokoontumisrajoituksia höllennettäisiin.

Tällä hetkellä maakunnassa saa kokoontua Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä vain 10 ihmistä sisätilojen yleisötilaisuuksissa. Määräys on voimassa 20. helmikuuta saakka.

Viranomaisryhmä ehdottaakin aville, että jatkossa sisätiloissa voitaisiin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joissa kaikille osallistujille on istumapaikat ja käytössä olisi enintään 75 prosenttia istumapaikoista.

 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Oikeudellisesti se tuntuu ihan helvetin väärältä, että tätä touhua voidaan vielä kahden vuoden jälkeenkin jatkaa nykyisen kaltaisellaan. Ja minusta on ihan saatanan posketonta, että tätä ei kyseenalaisteta tämän enempää.

Tämän takia toivoin, että ministeri Lindén ei olisi jatkanut puhumista pelkistä sairaalalukemista, vaan huomioinut, että myös vanhemmassa väestössä on kärsitty muutenkin kuin sairaalaan joutumisena.

Nuorista sen verran, että tilanne on heille raskas myös aikaisempien koulutus- ja sote-päätösten takia.

Esimerkiksi uusien ylioppilaiden arvostaminen yhteishaussa yli vanhempien ylioppilaiden olisi pitänyt purkaa, jotta keväällä 2020 ja 2021 kirjoittavilla olisi paremmat mahdollisuudet päästä tänä kesänä haluamaansa paikkaan. Mielenterveyspalvelujen tasosta puhumattakaan.

Toivottavasti työnantajat ovat ymmärtäväisiä niitä kohtaan, joille etäopinnot eivät ole sujuneet ja työkokemus jäänyt puuttumaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilta-Sanomien seurannasta:



Ei pysty saatana käsittämään. Samat sairaanhoitopiirit valittavat myös lähes päivittäin kuinka on tiukka tilanne ja vaikka kaikki koronapotilaat eivät olekaan sairaalassa koronan vuoksi, pitää heidätkin eristää ja blaablaablaa. Ei pysty käsittämään, että ei haluta tuota poistoa, vaikka se todennäköisesti vain helpottaisi sairaaloiden tilannetta, kun voitaisiin luopua eristyksistä ja muista yleisvaarallisen taudin vaatimista toimenpiteistä.

Mahtavaa, että Tanskassa ja Ruotsissa on ilmeisesti jokin eri korona, kun siellä tuo poisto tehtiin.
Täydellinen esimerkki lääkäreiden avarakatseisuudesta. Lääkärithän ovat tunnetusti totaalisen paskoja johtajia, ja tällä hetkellä nämä sairaanhoitopiirien ylilääkärit käytännössä johtavat koko maata. Suomi ei ole poliisivaltio, Suomi on lääkärivaltio. Tai no, on Suomi kyllä molempia jos käytetään poliisivaltion määritelmänä tätä:
Poliisivaltio on valtio, jossa lait eivät valvo viranomaistoimintaa. Vastakohtana poliisivaltiolle on oikeusvaltio, jossa viranomaiset toimivat lakien alaisuudessa.
Sairaanhoidon tilalla/kapasiteetilla ei ole mitään tekemistä jonkin taudin yleisvaarallisuuden kanssa. Kukaan ei voi perustella sellaista, että Suomessa omikron-korona on ihmisille vaarallisempi kuin esimerkiksi muissa pohjoismaissa. Yleisvaarallisuudellehan on myös ihan kirjatut kriteerit olemassa, jotka eivät enää pariin kuukauteen ole täyttyneet.

Peräänkuulutan edelleen sitä, että miksi helvetissä hallinto-oikeudet istuvat tällä hetkellä vaan peukalot perseessä, vaikka siellä on varmasti useita valituksia jonossa? Minkä takia tälle hulluudelle ja suoranaiselle laittomuudelle ei löydy mistään mitään vastavoimaa? Oikeuskansleri, missä pelaa? Ainiin, Yli-viikarin jengissä.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Olen samaa mieltä. Lapsia tartutetaan tahallaan Koronaan vaikka 1-tyypin diabetekset kasvoi 30% lapsilla vuonna 2021. Jonkun on kannettava vastuu.

Myös lieväkin korona näyttää nostavan sydän- ja verisuonitauteihin kuolemia.0

Vuonna 2030 tästä maksetaan isoa laskua.

Sellaiset sieltä.

Aikalailla pahimman luokan kiurismia väittää, että 1-tyypin diabetes -tapausten kasvu johtuu koronataudista. Sitä ei edes tuo Lääkärilehti tee, vaikka tietysti varmaan tuosta todennäköisesti Ylilaudasta poimitusta kuvakaappauksesta voisi niin päätellä.

Sen sijaan en pitäisi yhtään kaukaa haettuna sitä, että ainakin osin tällainen kasvu johtuu koronasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tällainen laaja-alaisesti yhteiskuntaan rajoituksineen ja suosituksineen vaikuttanut tauti, joka vielä on muuttanut radikaalisti sitä, minkä verran altistamme itseämme meitä jatkuvasti ympäröiville viruksille ja bakteereille, voi hyvinkin kasvattaa autoimmuunisairauksien määrää. Ja tähän viitataan myös ainakin jotenkin tuossa Lääkärilehden artikkelissa.

Tästäkin johtuen koronan normalisointi pitäisi tapahtu about nyt.

Ja lieväoireinen korona ei varmasti ole lisännyt sydän- ja verisuonikuolemien määrää. Tästä varmaan löytyy sulta parempaa tietoa?

Edit. Tässä vielä tuo artikkeli.

 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
En jatka tätä että meilläkin on korona, tuskin se hirveän monia edes kiinnostaa. Mut itseä alko ihmetyttää tämä :

Vaimo sai tekstiviestin että pitää olla 7 päivää kotona ja myös minun sekä lapsemme. Olinkin että hetkinen, eihän se näin ole. Menin HUSin sivuille, missä lukee seuraavaa :

Jos asut samassa taloudessa positiivisen kotitestin tehneen kanssa tai asut tai olet muutoin ollut läheisesti tekemisissä terveydenhuollossa tehdyssä testissä positiivisen tuloksen saaneen kanssa:
  • Vältä mahdollisuuksien mukaan kodin ulkopuolisia kontakteja, kunnes sairastuneen henkilön oireiden alusta on kulunut viisi vuorokautta. Jos useita perheenjäseniä sairastuu, viisi vuorokautta lasketaan viimeisimpänä sairastuneen oireiden alusta.
  • Esimerkiksi harrastustoimintaan osallistumista tai vapaa-ajan vierailuja ei suositella.
  • Käytä kodin ulkopuolella FFP-hengityksensuojainta tai kirurgista suu-nenäsuojusta.
  • Jää etätöihin, jos se on mahdollista. Jos olet täysin oireeton, voit mennä töihin kasvomaskia käyttäen ja kontakteja välttäen.
Miten on mahdollista että HUSin sivuilla on tuollaiset ohjeet, mutta sitten kuntamme kotisivuilla on ohjeet 7 päivästä ja myös näin ohjeistetaan tekstiviestillä:

Positiivisen koronatestituloksen saanut jää kotiin omaehtoiseen eristykseen vähintään 7 päiväksi oireiden alusta laskien tai jos on oireeton, testauspäivästä laskien.

Eristyksessä oleva henkilö ilmoittaa samassa taloudessa asuville, että ovat omaehtoisessa karanteenissa (rokotuksista riippumatta) yhtä kauan kuin eristys kestää. Hän ilmoittaa myös muille altistuneille tartunnastaan ja kehottaa heitä jäämään omaehtoiseen karanteeniin (etätyö, tarvittaessa työnteko hyvin suojattuna) ja tekemään kotitestejä. Lapsi jää karanteeniin vain, jos altistuminen on tapahtunut kotona.
Miten nämä ohjeet eroaa näin paljon??

Eikai Koronalla ole kuntarajoja? Ja miten samassa sairaanhoitopiirissä on eri ohjeet? HUSilla omat ja sitten kunnilla omat. Ei, en ole jäämässä karanteeniin, mutta vältän kyllä ihmisiä eli en tunge Padeliin enkä muihin harrastuksiin. Ja lapsi jäi loppuviikoksi kotiin koulusta. Itsellä eikä lapsella ole mitään oireita. Vaimolla vähän kurkkukipua ja yskää.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikä on ravintolarajoituksien tilanne?
Milloin niistä on jälleen tarkoitus neuvotella vai jääkö tämä klo. 20.00 valomerkki pysyväksi käytännöksi?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä on ravintolarajoituksien tilanne?
Milloin niistä on jälleen tarkoitus neuvotella vai jääkö tämä klo. 20.00 valomerkki pysyväksi käytännöksi?
STM:n virkamies Tuominen on jo päättänyt, että näin on paras kuten myös tämä HUS:in myrkyllisen toiminnan äijä.

Mutta hallitus taisi sanoa viikko sitten että parin viikon päästä aletaan purkamaan ja pilkku tulisi ensi viikon jostain vaiheesta alkaen klo. 23 ja kuun lopussa kaikki olisi purettu.

En olisi yllättynyt jos nämä vielä muuttuisivat.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaikkihan tässä tuppaa muuttumaan moneen kertaan, mutta @Sistis voinee vahvistaa Suomen menevän myös sairaalahoidon kuormituksen suhteen täysin Tanskan kaavalla. Tanskassahan kävi juuri näin, että tartunnat jatkoivat voimakasta kasvuaan, sairaalahoidon tarve väheni teho-osastoilta ja sivulöydökset yleistyivät. Samalla kuitenkin osastopaine pl. tehohoito jatkoi vielä runsasta kasvuaan. @Normandia ei ole nyt viime päivinä tästä höpissyt, mutta lienee tuokin paine jossakin vaiheessa hieman helpottamassa. Jos näitä käytetään Suomessa rajoituksien perusteena niin tilanne jatkuu haastavana myös tulevaisuudessa, koska tuo kuormitus nyt vain yksinkertaisesti kasvaa ja testauskapasiteetin tullessa alas sitä pitää kestää kyllä aika paljon. Tilastoinnista en tiedä, mutta käsittääkseni juuri nuo perussairaanhoidon osastopaikat ovat lähinnä laitosepidimioita. Henkilö siis pysyy tilastoissa positiivisen tuloksen jälkeen 30 vrk vieden hoitopaikan, mutta henkilö olisi joka tapauksessa hoidossa. Tämä luku muuten kasvaa kaikista suurimmalla kertoimella Suomessa.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
STM:n virkamies Tuominen on jo päättänyt, että näin on paras kuten myös tämä HUS:in myrkyllisen toiminnan äijä.

Mutta hallitus taisi sanoa viikko sitten että parin viikon päästä aletaan purkamaan ja pilkku tulisi ensi viikon jostain vaiheesta alkaen klo. 23 ja kuun lopussa kaikki olisi purettu.

En olisi yllättynyt jos nämä vielä muuttuisivat.
Ehkä ei kuitenkaan.

Hallitus linjasi viime viikolla, että ravintolarajoituksia lievennettäisiin leviämisalueilla 14. helmikuuta alkaen niin, että anniskelu päättyisi kello 23 ja aukiolo kello 24. Lievennykset koskisivat sekä ruoka- että anniskeluravintoloita. Istumapaikkavaatimus ja asiakasmääriä koskevat rajoitukset pysyisivät nykyisellään. Ravintola-asetuksen muutos on tarkoitus antaa torstaina 10. helmikuuta valtioneuvoston istunnossa.

Lisäksi hallitus on aiemmin todennut, että mikäli tautitilanteen kehitys jatkuu suotuisana ja terveydenhuollon kantokyky ei ole uhattuna, ravintolarajoituksista luovuttaisiin kokonaan 1. maaliskuuta alkaen kaikkien ravitsemisliikkeiden osalta.

 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tanskassa tosiaan tämä perusterveydenhuollossa olevien määrä, kohtuullisessa kasvussa.

Tehomäärä nyt 34, pienessä kasvussa. Toki kun perusterveydenhuollossa olevien määrä kasvaa runsaasti, niin väkisin heistä joku ajautuu tehollekin.

Hospitalised31,332+17
Of which in intensive care units34+5
Of which in intensive care units and on ventilators11+4


Aika vähän tämä vakavien tapausten määrä viimepäivinä kasvanut.

12.1. oli 74 teholla.
19.1. oli 50 teholla.
26.1. oli 40 teholla.
2.2. oli 26 teholla.
Ja nyt tosiaan 34. Eli pientä kasvua.


Pientä huipun tasoittumista Tanskassakin havaittavissa tartuntamäärissä.

 
Viimeksi muokattu:

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikä on ravintolarajoituksien tilanne?
Milloin niistä on jälleen tarkoitus neuvotella vai jääkö tämä klo. 20.00 valomerkki pysyväksi käytännöksi?
Eikös 14.2. pitänyt rajoitukset heltyä.


"
Ystävänpäivänä rajoitukset lievenevät. Anniskelu päättyy niin ruokaravintoloissa kuin baareissa kello 23 ja aukiolo kello 00.


Jos tautitilanne jatkuu suotuisana, hallitus lupaa luopua kaikista ravitsemusliikkeitä koskevista rajoituksista maaliskuun alussa.

"
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sairastin koronan tuossa kolmisen viikkoa sitten. Oireet oli melko lievät, kestivät noin viikon ja lopuksi lähti haju- ja makuaisti.

Nyt tulin alkuviikosta taas kipeäksi. Oireet hyvin saman kaltaiset mitä koronaviruksen kanssa oli ja nyt tänään katosi taas makuaisti, niin pisti miettimään, että voiko olla jo toinen tartunta vai kenties vielä samaa? Tai sitten ihan joku muu pöpö. Onko muilla havaintoja oman sairastamisen jälkeen, että olisi oireet palanneet parin täysin oireettoman viikon jälkeen?
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Olen samaa mieltä. Lapsia tartutetaan tahallaan Koronaan vaikka 1-tyypin diabetekset kasvoi 30% lapsilla vuonna 2021. Jonkun on kannettava vastuu.

Myös lieväkin korona näyttää nostavan sydän- ja verisuonitauteihin kuolemia.0

Vuonna 2030 tästä maksetaan isoa laskua.
En tiedä, varmaan lankesin trolliin mutta pakko kysyä että mitä helvettiä sinä oikein selität? Sinulta jos siis aidosti kysytään niin nämä nykyiset toimenpiteet ovat siis ihan perusteltujako/kö?
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikös 14.2. pitänyt rajoitukset heltyä.


"
Ystävänpäivänä rajoitukset lievenevät. Anniskelu päättyy niin ruokaravintoloissa kuin baareissa kello 23 ja aukiolo kello 00.


Jos tautitilanne jatkuu suotuisana, hallitus lupaa luopua kaikista ravitsemusliikkeitä koskevista rajoituksista maaliskuun alussa.

"
Niinhän niiden pitäisi ja kenties näin tapahtuu, mutta siihen, että helmikuun lopun jälkeen meillä ei olisi rajoituksia, niin siihen en jaksa uskoa. Sen verran syvällä koronan syövereissä päättäjämme ovat ettei rohkeus tähän tule riittämään. Varsinkin, kun Syvä Pääty lyö (60 min) painetta siihen, että rajoituksia tulisi melkeinpä tiukentaa, koska sairaalat suorastaan pursuavat koronapotilaita.

En tiedä, varmaan lankesin trolliin mutta pakko kysyä että mitä helvettiä sinä oikein selität? Sinulta jos siis aidosti kysytään niin nämä nykyiset toimenpiteet ovat siis ihan perusteltujako/kö?
Meinasin itsekin vastata ja kysellä näiden väitteiden perään, mutta tulin siihen tulokseen, että eiköhän siinä trolli vain hakenut kavereita "virtuaaliseen sanapainiin". Sen verran erikoisia (ja paikkaansapitämättömiä) väitteitä kommentti sisälsi.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Meinasin itsekin vastata ja kysellä näiden väitteiden perään, mutta tulin siihen tulokseen, että eiköhän siinä trolli vain hakenut kavereita "virtuaaliseen sanapainiin". Sen verran erikoisia (ja paikkaansapitämättömiä) väitteitä kommentti sisälsi.
No joo, mitä nyt sivistin itseäni ja katselin ko. nickin viestihistoriaa tähän ketjuun niin sanotaan lyhyesti ja kauniisti näin että jatkossa en viestejänsä noteeraa enää millään tavalla.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minä kutsun leualla pidettäviä maskeja leukavaipoiksi, koska minua ainakin häiritsee, että hengistysteiden eteen tarkoitettu suoja puetaan niin, että se ei suojaa muuta kuin leukaa. Tämä on yllättävän yleinen tapa pitää maskia. Jokaisen, joka miettii pitääkö maskia vai ei, olisi hyvä ymmärtää, että ilman maskia oleminen on huomattavasti fiksumman näköistä kuin maskin pitäminen vajavaisesti.

Minä taas kutsun niitä leukamaskeiksi.

Tuo leukamaski on ihan ymmärrettävä tapa silloin, jos maskia pitää käyttää lyhyitä hetkiä tiheään tahtiin, mutta välissä on hetkiä, jolloin pärjää ilmankin.
 
K

kiwipilot

Mä taas olen useasti törmännyt teatterimaskiin: se on sellainen taskunpohjalle rutistettu paskainen, viiteentoista kertaan käytetty lärpäke mikä kaivetaan naamalle kauppaan/bussiin/junaan/virastoon tms. mennessä jottei kanssaeläjien paha silmä aiheuta käyttäjälleen ahdistusta. Ja tätä toimintaa kutsutaan maskiteatteriksi.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Minä taas kutsun niitä leukamaskeiksi.

Tuo leukamaski on ihan ymmärrettävä tapa silloin, jos maskia pitää käyttää lyhyitä hetkiä tiheään tahtiin, mutta välissä on hetkiä, jolloin pärjää ilmankin.
Minulle tulee näistä "leukamaskeista" nostalginen olo, kun jääurheilulajeissa (jääpallo, kaukalopallo ja taisi olla joskus myös jääkiekossa) käytettiin leukasuojia. Ne roikkuivat ihan samalla tavalla leualla kuin nämä "leukamaskit".
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mä taas olen useasti törmännyt teatterimaskiin: se on sellainen taskunpohjalle rutistettu paskainen, viiteentoista kertaan käytetty lärpäke mikä kaivetaan naamalle kauppaan/bussiin/junaan/virastoon tms. mennessä jottei kanssaeläjien paha silmä aiheuta käyttäjälleen ahdistusta. Ja tätä toimintaa kutsutaan maskiteatteriksi.
Tää on jotain sellasta mitä en vaan vieläkään tajua, tuorein esimerkki alkuviikolta kun kävin jonkunmoisen tauon jälkeen toimistolla; käytiin 5 työkaverin kanssa lounaalla, muut vetäs maskin väleille työhuone - työpaikan ulko-ovi, ravintolan ulko-ovi - ravintolan pöytä + sama takaisinpäin ja siinä välissä vielä toki myös aina linjastolla käydessä.

Iltapäivällä duunipaikan pienessä kahvihuoneessa porukalla sumpit naamariin (ei kirjaimellisesti) ja maskit lepäili sen aikaa pöydällä, erikoinen logiikka.

Joo jokainen tekee miten parhaakseen näkee, mutta silti...niinku miks?? Syvällä on osalla porukasta tää maskipsykoosi päällä.
 
K

kiwipilot

Tää on jotain sellasta mitä en vaan vieläkään tajua, tuorein esimerkki alkuviikolta kun kävin jonkunmoisen tauon jälkeen toimistolla; käytiin 5 työkaverin kanssa lounaalla, muut vetäs maskin väleille työhuone - työpaikan ulko-ovi, ravintolan ulko-ovi - ravintolan pöytä + sama takaisinpäin ja siinä välissä vielä toki myös aina linjastolla käydessä.

Iltapäivällä duunipaikan pienessä kahvihuoneessa porukalla sumpit naamariin (ei kirjaimellisesti) ja maskit lepäili sen aikaa pöydällä, erikoinen logiikka.

Joo jokainen tekee miten parhaakseen näkee, mutta silti...niinku miks?? Syvällä on osalla porukasta tää maskipsykoosi päällä.

Aika täydellinen kuvaus järjettömyydestä mitä uudeksi normaaliksi kutsutaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös