Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 500 019
  • 16 370

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Mielestäni hyvää ja virkistävää uutisointia/kommentointia. Voisi isot firmat (is,il,hs jnejne) mielestäni hiukan myös levittää vastaavia uutisia.. Tai voihan se olla että niin tekevätkin ja itse vain törmään pelkästään toiseen ääripäähän.

Jumalauta. Usko tähän ihmiskuntaan on palaamassa. Järjen ääni edes jollakin tuollaisissa rooleissa. Vielä kun eduskunnassa jollain olisi kivekset niin hyvä homma.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Helvetin hyvä, että joku puhuu nyt suoraan asioista ja siitä mikä tilanne todellisuudessa on. Iltapaska se vaan jaksaa jauhaa siitä kuinka jollain 45 vuotiaalla Kimmolla lähti tukkakin päästä, tunto jaloista ja luottotiedotkin meni Koronan takia..

Edit: Kimmolle kasvo tissitkin kolme viikkoa oireiden alkamisen jälkeen..
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Onko jossain käppyrää, josta näkisi miten viruksen kuolleisuus% on muuttunut per maa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laitetaanpa tännekin, erityisesti kaikille hysteerikoille tiedoksi:

"Kahden viikon päästä tilanne räjähtää käsiin." Joopa.

Sehän meni hienosti.

Linkkasit 6 viestiä aiemmin postatun uutisen ja vastasit kolmisen viikkoa ja kolmekymmentä sivua sitten lähetettyyn onelineriin :D
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Toivottavasti viranomaiset eivät katso Tshekin tilannetta. Siellä lätkäpuolella homma levinnyt ja joukkueessa useita tartuntoja. Äkkiäkös se paniikki leviää tänne

Eivät katso?
Todella hankala tilanne. Mikäli joukkueen yhdellä pelaajalla on tartunta niin silloin varmaan koko joukkue karanteeniin.
Tällöin kalenteriin merkityt matsit tietenkin siirretään ja pelataan myöhemmin. Pitkään niitä ei voi siirtää ennenkuin ollaan mahdottoman edessä.

Kun kaksi tai enemmän joukkuetta on/olisi karanteenissa niin homma alkaa mennä jo niin pahasti solmuun ettei sarjan jatkamisesta taida tulla mitään.
Tai sitten merkitään suora tappio joukkueelle joka ei pääse kentälle mutta tämäkin olisi niin paska ratkaisu ettei mitään järkeä.


Todella vaikea tilanne on kyllä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella hankala tilanne. Mikäli joukkueen yhdellä pelaajalla on tartunta niin silloin varmaan koko joukkue karanteeniin
Ei. Suomessa urheilulajeissa on ohjeistus, että vain tartunnan saaneet ja oireilevat laitetaan karanteeniin, eikä kaikkia altistuneita.

KHL toimii nyt eräänlaisena esimerkkinä, kun tartuntoja on ilmennyt. Pelejä ei siirretä, koska se olisi loputon suo. Sen sijaan tartunnan saaneet eristetään, ja heidän tilalleen tuodaan siksi aikaa pelaajia farmista ja junnuista. Veikkaisin näin toimittavan muuallakin.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Pahin tautipiikki piti tulla kesäkuussa ja syksyllä piti vyöryä voimalla toinen aalto päällä. Sinänsä tietysti hyvä, että näin ei ole käynyt. Tautia liikkuu, tartuntoja ja altistumisia tulee, mutta kuolleisuus nollassa ja teho-osastotkin kumisee kuitenkin edelleen tyhjyyttään.

Järki pitää tottakai olla edelleen mukana kaikessa, mutta alkaisi vaikuttamaan siltä, että järkevillä varotoimilla yhteiskunta pysyy suht hyvin toiminnassa ja liigakausikin saadaan polkaistua käyntiin. Kyse on sitten tartuntoihin ja altistumisiin reagoimisesta, mitkä tulee aiheuttamaan erinäisiä tapauskohtaisia lisärajoituksia. Hankalampaa on tietysti kuin normaalitilanteessa ja joillekin erityisen hankalaa. Tuleeko nuo erityistoimet tartuntatapauksissa tarkoittamaan sitten esim. 2 viikon paussia kyseisen joukkueen peleistä vai muutaman pelin pelaamista tyhjille katsomoille vai pelkästään tartunnan saaneiden hyllyttämistä. Aika näyttää, kuten myös sen, että kuinka moni joukkue joutuu näihin tilanteisiin.

Eroja on varmasti "normaalitilanteessakin" seurakohtaisesti, että kuinka tämä tulee onnistumaan. HPK:n toimitusjohtaja antoi esimerkiksi juuri lausunnon, että Kerho tulee pystymään kannattavaan toimintaan 50% täyttöasteella. En nyt niin tarkkaan ole keskusteluja seurannut laajemmin, mutta muistaisin nähneeni ainakin HIFK:n suunnalta aiemmin lausuttuna, että tuollaisella 50% täytöllä ei voi toimia.

Toivotaan, että saadaan meille monelle rakas liiga käyntiin ja pidetään pahin ryppyotsaisuus poissa, jolloin tulevissa ongelmatilanteissa löydetään tapauskohtaisesti aina turvallisuuden kannalta oikeita, mutta samalla seuran liigakauden osalta joustavia ratkaisuja. Ääritilanteessa tietysti lyödään homma seis, mutta alan itse kääntyä suht optimistiseksi, että kyllä tässä saadaan homma pyörimään.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Tästäkin jankattu jo jonkun verran. Tämä koskee syyskuun rajoituksia. Lokakuu on asia erikseen eikä mikään tällä hetkellä viittaa siihen, että Suomen pitäisi jatkaa rajoituksia samaan tapaan.
Just näin. Munkin horoskooppi sano että lokakuussa kaikki on toisin. Toivottavasti 5G verkko ei pääse sotkemaan kauden alkua
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En usko hetkeäkään, että Liigakausi saadaan jälkevästi kuukauden päästä käyntiin, valitettavasti.
Miksi ei alkaisi? Katsomoihin omat lohkot kuten tähänkin mennessä ja kiekko jäähän. Tietysti kuukaudenkin aikana kerkeää vielä tapahtumaan vaikka mitä mutta tällä hetkellä tilanne näyttää ihan kohtalaiselta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Just näin. Munkin horoskooppi sano että lokakuussa kaikki on toisin. Toivottavasti 5G verkko ei pääse sotkemaan kauden alkua

Ei kai siinä mistään horoskoopeista tai ylipäätään uskomuksista ole kyse. Jos koronatilastot Suomessa ovat tätä tasoa niin liiketoimintaa on ihan turha rajoittaa. Ei ole kyse edes pelkästään jääkiekosta vaan ihan yleisesti. Ei Suomen talous kestä turhia rajoituksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös