Korean Demokraattinen Kansantasavalta (Pohjois-Korea)

  • 260 730
  • 1 485

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En usko hetkeäkään, että tämä olisi kovin iso asia ja joku poliisi muka jotenkin näkisi jollain olevan vääränlainen leikkaus.
Niin, kaikilla ei ole varaa leikkauttaa hiuksiaan, mutta niillä joilla on, on valittavana vain wiralliset mallit. Leikkaamalla jonkun muu kampaaja on vaarassa joutua leirille...sillä leirille pääsee pienemmistäkin jutuista.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
The Propaganda Game - Wikipedia
Kannattaa muistaa, että PK näyttää tasan tarkkaan mitä haluaa. Johan se tekee niin tavallisten turistien kassa. Joten nyt jää auki, että onko hiusmallit pakollisia vai ei, kun on 2 laista tietoa, joista kumpikin on tässä yhteydessä uskottavaa. Parille loikkarille kun saisi kysymyksen esitettyä, niin voitaisiin saada varmuus...

Pohjois-Korean pinna kirirstyi - varoittaa Japania "vääjäämättömästä itsetuhosta"
Jos USA ja liittolaiset aikoo näyttää ilman aseita paksulle pojalle fingeriä, niin lentolehtiset olisi keino saada paksu poika tekemään jotain harkitsematonta.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kim nostaa panoksia paiskomalla ohjuksia ja uhittelemalla siihen malliin, että hänellä saattaa olla kasvavia sisältäpäin tulevia paineita. Suoranainen pakko vahvistaa ulkoapäin tulevaa uhkaa. Mistä nämä paineet johtuvat, nälänhädästä, eliitin kasvavasta tyytymättömyydestä, sotilasvallankaappauksen pelosta tai näistä kaikista. Tai jostain muusta, sitä voidaan vain arvailla.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
List of North Korean missile tests - Wikipedia
2017 on tosiaan ollut aktiivinen ohjusvuosi.

Ulkoisella uhalla on perusteltu koko kimien dynastia, mutta se on sisäistä propagandaa eikä se edellytä ohjuksien testailua; ne voisi uutisoida vaikka ohjuslaukauksen per päivä eikä kukaan rupea etsimään faktoja. Minusta nuo testit voi motivoida avun kiristämisellä, ohjusten kehitystyöllä, julkisuushakuisuudella ja Kiinan vaikutuksella. P-K:n sisäisestä tilanteesta on hyvin vähäntietoa, joten sitä voidaan arvailla. Veikkaisin, että tyytymättömiä on eliitin ulkopuolella paljon, mutta kontrollin takia useimmat pitää mölyt mahassaan. Muistetaan, että PK on maa, jossa järjestetään julkisia teloituksia.
NEW North Korea public execution video - YouTube
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Muistetaan, että PK on maa, jossa järjestetään julkisia teloituksia.

Miten tämä nyt olisi pelkästään niiden yksinoikeus. Ihan kohtuullinen lista tulisi, jos tähän laitettaisiin muut samaa tekevät maat.
 

Morgoth

Jäsen
Putin says puting pressure on North Korea is a 'dead-end road' - CNN
USA:lla päätökset lähestyy ja Venäjä päätti näyttää väriä.

Putinille kelpaa kaikki missä voi vain edes vähän aiheuttaa USAlle hankaluuksia. Lisäksi varmaan orjille PKsta on käyttöä Siperialla. Tosin onko Venäjällä hirveästi voimaa tässä kriisissä. Kiina tuskin etupiireihinsä haluaa ulkopuolisten "apua" eikä Putinilla oikein mitään keinoja Xita vastaan ole. Tällä hetkellä tosin Kiinan ja Venäjän intressit kohtaavat PKssa, mutta Putinilla tuskin mahdollista soololla jotain oma agendaansa mikäli Kiina on eri mieltä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tietysti putte soittaa kiinalaisille kakkosviulua PK suhteen.

USA:n ja RUS suhde on aika mielenkiintoinen, kun valtioiden välillä on hiertymää, mutta koskeeko se läskiä? Ylipäätään jäähtymään päin ja toki asiaa parempi käsitellä jenkkien tai venakoiden ketjussa.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Ja uskoit? Pakottaminen on P-K:n arkipäivää.

Suomalaisen kuvaamat miesten mallit linkissä. Trim Jong-un: North Koreans have a choice of 15 haircuts | Daily Mail Online
Sen verran pitää hiuksista vielä, että olisi hyvä pitää lähdekritiikki itselläkin, kun toista vihjaa liian hyväuskoiseksi. Jo linkkaamassasi aina luotettavan ja arvostetun Daily Mailin jutussa spekuloidaan kyseessä olevan enemmänkin ohje. Kuvaaja itsekin twitterissä, että:
Mika Mäkeläinen Twitterissä: "@MsChristineLove More like a guide than a rule, as you can tweak the styles. There's no penalty. Social pressure to conform to the tradition works well."
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Sen verran pitää hiuksista vielä, että olisi hyvä pitää lähdekritiikki itselläkin, kun toista vihjaa liian hyväuskoiseksi.

Siellä maassa ihan oikeasti ei ole kaikilla kaikki niin huonosti kuin valkoihoinen luulee.

Uusia aseita niillä taitaa kuitenkin olla. Hullua koko touhu.
 

Morgoth

Jäsen
Ilmeisesti Kimmolla on mannertenvälisiin ohjuksiin sopiva ydinkärki tai ainakin ollaan hyvin lähellä, jos tämä osoittautui vetypommiksi.

Kiina kehoittaa maltillisuuteen ja palamaan neuvottelupöytään?

EDIT. Testien voimakkuudet (tai niiden aiheuttaman maanjäristyksen)

2006: 4.3
2009: 4.7
2013: 4.9
2016: 5.1 (Tammikuu)
2016: 5.3 (Syyskuu)
2017: 6.3
 
Viimeksi muokattu:

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pitäskö nyt lopettaa toi neuvottelu ja alkaa oikeesti toimiin. Hyssytellään ja varotellaan ja Kim tekee ihan mitä lystää, luulis että jenkeillä olis ainakin nyt munaa alkaa toimiin kun on toi mahtava Trump johdossa. Olen valmis, maiharit on lankattu.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Murkulaa niskaan vaan
Jos Soulin tuho halutaan estää, niin pitäisi käyttää ydinaseita. Mutta pointtisi taitaa olla validi. Jos meinaa toimia, niin aika on nyt.
Siellä maassa ihan oikeasti ei ole kaikilla kaikki niin huonosti kuin valkoihoinen luulee.
½ kansasta on nälänhätä, mutta eliitti tietysti voi paksusti ja armeija tietysti. 25 milj jengiä ja 2,5 milj on kännykkä. Voidaanko tästä päätellä, että kuinka monella menee hyvin?

Ne on joutunut vapauttamaan liike-elämää eli siellä on myös nousevaa porvaristoa.
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa Kimin tapaisella uhoavalla diktaattorilla on hallussaan ehkä kaikkein pelottavimpia aseita, mitä on keksitty. Tilanne on todella vaarallinen ja mitään tilanteen lientymistä ei ole havaittavissa. Trumpin hallinto varmasti haluaisi jo reagoida tilanteeseen sotilaallisesti, mutta se ei todellakaan ole helppoa. Riskit ovat valtavia joka suhteessa. Liekö kuitenkin täälläkin syytä jo varautua isoihin taloudellisiin muutoksiin, mitä sota voi tuoda mukanaan?
 

Morgoth

Jäsen
Kimmo toki saadaan vallasta tarvittaessa, mutta onko se sen arvoista että siinä kuolee kenties jopa useita miljoonia ihmisiä Etelä-Koreassa/Japanissa? Tuskin ainakaan vielä, joten eiköhän tilanne tälläisenä jatku vielä ainakin jonkun aikaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pohjois- Korea on päässyt tavoitteeseensa, eli sillä on nyt sellainen pelote hallussaan, että sotilaallinen puuttuminen sen asioihin on melkoisen vaikeaa. Varmasti mietitään nyt, olisiko jotain pitänyt tehdä aiemmin, ja miten jatkossa toimitaan esimerkiksi Iranin kanssa. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Carlos

Jäsen
Juu, PK sai sen mitä halusi, nyt se voi vittuilla ikuisuuteen asti mitä haluaa - kukaan ei puutu eikä uhkaa. Eli kärsivällinen demokratia epäonnistui. Onnea voittajille.

Mutta entä nyt? Miten kauan kestää ennenkuin muutama muu osapuoli hyötyy näistä myös? Ja miten sitä meinataan estää? Odottamalla ehkä? Joku voisi myös tuomita jonkun teon. Toimii joka kerta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olisi aivan kummallista, jos parin viikon päästä Kim ei yhtäkkiä olisikaan vallassa. Eiköhän se ole, mutta poppareita kannattaa tosiaan varata nyt varmuudeksi.

Tuskin niille tulee käyttöä, mutta ei tämä oikein voi näinkään jatkua ja silti jatkuu.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuskin niille tulee käyttöä, mutta ei tämä oikein voi näinkään jatkua ja silti jatkuu.

Hampaisiin asti aseistettu P-Korea todennäköisesti pyrkii tästä eteenpäin todelliseksi ydinaseiden suurvallaksi, jos sen toimiin ei todella onnistuta puuttumaan. Mikäli ydinkärkiä on nyt jokunen varastossa, niin miten paljon niitä on vuoden tai 10 vuoden päästä? Vertailun vuoksi naapuri Kiinalla on arvioitu olevan ~300 ydinasetta ja Venäjällä sekä USA:lla ~7000. Kim varmaan haluaa pistää näistä paremmaksi, jos vain rahkeet riittää. Mitäs sitten tehdään jos Kimillä olisi vaikka 1000 ydinkärkeä mannertenvälisissä ohjuksissa ja maa alkaa todella kiristää muita valtioita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös