cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hyvin pitkälti samoilla linjoilla ollaan, arvostelutapa hivenen eri ja se aiheuttaa nuo erot arvosteluiden välillä. Jäin vaan miettimään, että miten Oden on A:ssa, mutta Seppälä ja Salminen, etenkin Seppälä, B:ssä?
Seppälän ja Odenin kohdalla kohdalla ero ei ole kovin suuri, mutta johonkin se raja on mielessään vedettävä. Ehkä Oden tuli enemmän ns. puskista ja tulikuuma helmikuu (6 5+3=8) Malten rinnalla nostaa A-ryhmään. Seppälältä odotinkin nousua pelaavaan rosteriin ja ehkä nuoren puolustajan on vaikeampi ottaa iso roolia kuin nuoren hyökkääjän, koska pelipaikka vaatii kokonaisvaltaisempaa kentän hahmotusta. Seppälä esim. pelasi hyvin ylivoimalla, mutta selkeästi kokemuksen puute vielä näkyy tietyissä tilanteissa, siksi nyt B.

Salminen skarppasi vähän yskähtelevän alun jälkeen ja vaikka vetikin aika luomutyylilillä, niin musta alkoi loppukaudesta tarttua todella väkevästi. A:sta pudottaa sekavan alun lisäksi se, että joukkue yleensäkin syttyi (jes!) peleihin lopussa aivan uudella tavalla, kun otteluissa ei enää panosta ollut. Ei Salminen kaukana ole A-luokasta, mutta näin tällä kertaa.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy