KooKoon näkyvyys mediassa

  • 376 339
  • 1 382

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Mainostetaan nyt vähän täälläkin, että Mikkelin Jukureiden faniryhmän Sarvisclubin puheenjohtaja on perustanut facebookiin sivuston Mestiksen mestariksi kuka muu tahansa, kunhan se ei ole KooKoo.

Hienoa toimintaa! Osoittaa kuinka hyviä häviäjiä nämä Sarvisclubilaiset ovat.

Tämmöisen sivuston perustamista ei voi odottaa keneltäkään muilta kuin Mikkelin Sarvisclubilaisilta. Nämä samaiset Sarvisclubilaiset ovat aikaisemmin hyvin herkästi olleet arvostelemassa mm. Sportin kannattajia, mutta ainakin Sportin kannattajat antavat reilusti tunnustusta paremmilleen eivätkä alennus moiseen.

Toivottavasti saatte paljon jäseniä sivustollenne, jos se teidän oloanne helpottaa.

Melkoisen lapsellista. Tälläistä nyt voi hyvinkin odottaa Mikkelin suunnalta. Kovasti näyttää ottaneen luonnolle, Hei Haloo! Tää on vaan Hokii :D
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mainostetaan nyt vähän täälläkin, että Mikkelin Jukureiden faniryhmän Sarvisclubin puheenjohtaja on perustanut facebookiin sivuston Mestiksen mestariksi kuka muu tahansa, kunhan se ei ole KooKoo.

Hienoa toimintaa! Osoittaa kuinka hyviä häviäjiä nämä Sarvisclubilaiset ovat.

1. Facebook sivulla ei ole mitään tekemistä SarvisClubin kanssa
2. Facebook sivun olen avannut henkilökohtaisesti.
3. Facebook sivulla ei ole mitään tekemistä Jukurit-KooKoo ottelusarjan jääkiekkoilullisilla jutuilla.
4. Facebook sivulle liittyminen on täysin vapaaehtoista
5. Facebook sivulla ei ole minkäänlaista vihamielisyyttä mitään vastaan
6. Facebook sivulla ainut negatiivinen sana on Antipatia (katsokaa Googlesta, jos ette tiedä mitä se tarkoittaa)

Syitä sivuun:

1. Häirikkösoitot Kouvolasta (soittajan nimi ja puhelinnumero on tiedossa)
2. Minun nimimerkin käyttäminen todella törkeissä viesteissä kiekko.lansi-savon sivuilla.
3. Kirjoittelut kookoon keskustelupalstoilla (tänään sinne on ilmestynyt jopa nimeni)

Siinä joitain syitä. Kaikki minut tuntevat tietävät, että minä en pienestä suutu, enkä ikinä tarkoituksellisesti ketään halua loukata. Nyt on kuitenkin menty henkilökohtaisuuksiin. Nuo edellä mainitsemani syyt saivat nämä ANTIPATIAT Kouvolan suuntaan. Korostan, että KooKoo-faneissa on erittäin paljon kivoja ja mukavia tyyppejä. Tämän ja tuon facebook jupakan olen myös Kouvolaan puhelimitse tiedottanut.

Ja vielä tuosta sivustosta, en voi ymmärtää, miten tuollainen alunperin aivan huumorimielessä tehty ryhmä on saanut tälläisen kohun aikaan. Ihmiset arvostelevat sitä, vaikka heillä ei ole hajuakaan mistä on alunperin ollut kysymys. Ryhmässä ei ole mitään loukkaavaa, siinä ainoastaan toivotaan Mestiksen mestariksi jotain muuta joukkuetta kuin KooKoo. Korostan vielä että JSC:llä ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Toivoisin, että kun tänne kirjoitatte ja arvostelette, miettisitte ensin, mikä on asioiden oikea laita, ettekä suoralta päältä kirjoittaisi ensimmäistä mieleen tulevaa juttuanne palstoille. Liittykää ihmeessä, jos toivotte Mestiksen mestariksi Jokipoa, D Teamiä tai LeKiä. Sitä varten se ryhmä on sinne alunalkaen perustettu. Tämä on minun puolesta tässä, mutta tuo ryhmä on ja pysyy.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
1. Facebook sivulla ei ole mitään tekemistä SarvisClubin kanssa

Mitäs tällä jutulla on sitten KooKoon kanssa tekemistä? En mäkään toivo Sportille konkurssia vaikka vaasalaiset fanit on kivittäneet busseja pelin jälkeen. Jos haluat provosoida kannattajia lisää, siinä kyllä tollasilla naurettavilla ryhmillä onnistuu, eli kannattaa hieman peiliinkin katsoa. Taitaa olla liikaa aikaa kun kausi on ohi.. siihenhän KooKoo on tässä syyllinen.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitäs tällä jutulla on sitten KooKoon kanssa tekemistä?

Samaa ihmettelen minä. Eniten tässä herättää ihmetystä, että kyseisen sivun perustaja lienee kaiken lisäksi aikuinen, joten mistään typerästä teinien päähän pistosta ei tässä ole kyse.

Tämä on jääkiekkoa, joten ei tätä nyt ihan noin vakavasti kannattaisi ottaa. Näköjään kateus se vielä kalatkin vedestä. No jokainen taaplaa tyylillään, itselleni riittää oman suosikkijoukkueen kannattaminen. Näköjään jotkut saavat jotakin kicksejä toisten mollaamisesta. Kyllähän tässä arvostus laski kyseistä sarvisclubia kohtaan, vaikkakin pieni porukkahan tässä lienee asialla, joten turha kai tässä kuitenkaan kaikkia sarvisclubilaisia on leimata.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tunnen monia ihan mukavia Jukuri-kannattajia, joten turha yhden tyhjäpään takia lähteä koko faniryhmää syyllistämään. Eiköhän kyseisen sivun perustaja ole tehnyt lähinnä itsensä naurunalaiseksi. Kovasti kyllä ihmetyttää, että kyseinen henkilö toimii siis käsittäkseni kyseisen faniryhmän puheenjohtajana! Jos tuon sivun olisi perustaneet jotkut alaikäiset niin sen nyt vielä ymmärtäisi, mutta nyt menee kyllä yli ymmärryksen. Onpa tässä KooKoon kannattajana viime vuosina saanut maistaa pudotuspeleissä viime vuosina tappion katkeraa kalkkia enemmän kuin tarpeeksi, mutta eipä ole koskaan tullut mieleenkään perustaa mitään Jukurit- TuTo- tai Hokki-antipatia ryhmää. Jos joku ääliö on soittanut tälle kyseiselle henkilölle häiriöpuhelun niin miten ihmeessä se liittyy KooKoohon vai epäileekö hän, että soittaja on ollut joku KooKoon pelaaja vai kenties peräti O-P tai Frimodig? Tulipa tässä mieleen mestiksen finaalit vuosien takaa, kun Jukurit löi KooKoon kolme kertaa peräkkäin 5-1. Vaikka pataan tulikin, niin en nyt sentään lähtenyt millekkään ristiretkelle Jukureita kohtaan.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mainostetaan nyt vähän täälläkin, että Mikkelin Jukureiden faniryhmän Sarvisclubin puheenjohtaja on perustanut facebookiin sivuston Mestiksen mestariksi kuka muu tahansa, kunhan se ei ole KooKoo.

Aika sama, mutta hyvä vaan, että saadaan tunnetta peliin myös kaukalon ulkopuolella. En tiedä, voiko tätä nyt edes yllätyksenä pitää, kun jo ottelusarjan aikana oli yritystä loukkaantua ties mistä ottelukoosteeseen lisätyistä teksteistä. Nyt niitä syitä on sitten löytynyt lisää ja antaa mennä vaan.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika sama, mutta hyvä vaan, että saadaan tunnetta peliin myös kaukalon ulkopuolella.

Hyvähän se on, että KooKoo kiinnostaa nykyään niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Ei tämmöisiä ketjuja sentään ihan kaikille joukkueille ole perustettu. Kiinnostavilla joukkueilla on ja tulee aina olemaan myös vihamiehiä, mihin joukkoon myös tämä facebook-ketjun perustaja taitaa kuulua.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voi pyhät pyssyt ja puukuulat!

Jonkinlainen harkinta voisi olla paikallaan, ennekuin ryhmiä perustaa. Miten ihmeessä Kookoon mahdollinen mestaruus olisi enää meiltä pois? Itse asiassa toivon että juuri Kookoo sen voittaisi, ellei voittaja ole (niinkuin ei nyt ole)Jukurit. Perinteikäs seura, joka voisi tosissaan karsinnoissa haastaa Ilveksen. Sitä paitsi paikallisväännöt Kookoon kanssa ovat itselleni olleet Mestiskakun kuorruttetta, parasta herkkua jo monen monen vuoden ajan. Kaikki kunnia myös Sportille, mutta juuri Jukureiden ja Kookoon pelit ovat olleet kuitenkin niitä parhaita pelejä kautta aikojen tässä sarjassa.

No kukin taapertaa tyylillään, mutta häviöstä huolimatta pienenpienen hitusen itsekunnioituksestaan voisi yrittää säilyttää ja jättää tällaiset ryhmittymät vaikka perustamatta. Tosin ymmärrän myös tuskan, sillä olihan Mikkelissä joillekin paikallislehden lukijoille liikaa mikkeliläislähtöisen kilpailijajoukkueessa pelaavan keskushyökkääjän haastattelukin....

Näin meillä Mikkelissä, mutta minkäs mahtaa..

Poika kotiin Kookoo!
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Sitä paitsi paikallisväännöt Kookoon kanssa ovat itselleni olleet Mestiskakun kuorruttetta, parasta herkkua jo monen monen vuoden ajan. Kaikki kunnia myös Sportille, mutta juuri Jukureiden ja Kookoon pelit ovat olleet kuitenkin niitä parhaita pelejä kautta aikojen tässä sarjassa.

Näinhän se on! Jukurit hallitsi Mestistä mielinmäärin vuosituhannen alussa, ja nyt on hieman vaaka kääntynyt KooKoolle näissä kamppailuissa. Suola on kuitenkin siinä, että puolivälierissäkin nähtiin taisteleva Jukurit, jotain toista seuraa vastaan kuin KooKoota esitykset olisi varmasti olleet laimeampia.

Lisäjännitteitä tuo pelaajahistoria, Jukureilla on riveissään ex-kookoolaisia ainakin Lindholm, Kuuluvainen, Somppi, Miettinen ja Törnvall, KooKoolla taas ex-jukureita Hokkanen, Liukkonen, Järvinen ja Baker.

Oli hieno kuulla Mikkelissä kannustavia sanoja ratkaisevan ottelun jälkeen, vastustajalle on osattava antaa kunniaa tappion hetkellä. Näin se voittokin aikanaan maistuu makeammalta. Mestiksessä on joinain hetkinä hieno yhteishenki eri joukkueiden kannattajien välillä, samassa veneessä sitä soudetaan ja jos soudetaan eri suuntiin, ei sitä liigajoukkuetta saada ikinä kiinni.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi pyhät pyssyt ja puukuulat!

Jonkinlainen harkinta voisi olla paikallaan, ennekuin ryhmiä perustaa. Miten ihmeessä Kookoon mahdollinen mestaruus olisi enää meiltä pois? Itse asiassa toivon että juuri Kookoo sen voittaisi, ellei voittaja ole (niinkuin ei nyt ole)Jukurit. Perinteikäs seura, joka voisi tosissaan karsinnoissa haastaa Ilveksen.

Poika kotiin Kookoo!

Hieno kirjoitus Jomppa75. Hienoa, että kaikki Jukuri-fanit sentään ole lähteneet tuolle Sarvisclubin puheenjohtajan valitsemalle tielle. Enkä tosin sitä uskoisikaan. Useinhan vain helposti tämmöinen pieni ryhmä leimaa helposti koko seuran fanit.

Olen ihan samoilla linjoilla Jomppa75:n kanssa. Turha tässä on olla toisille mestisseuroille kateellisia. Ihan samalla tavalla liputtaisin mestisseuran puolesta liigakarsinnoissa oli siellä sitten Jukurit, Jokipojat, KooKoo tai Sport tai jokin muu mestisseura. Turha tässä on alkaa mitään mestisseuraa mustamaalaamaan, ei siitä varmaan hyödy kukaan.

Eiköhän se ole koko mestiksen etu, jos mestisporukka pystyisi kunnolla haastamaan liigajoukkueen samalla tavalla kuin Sport sen teki viime kaudella upeasta Ässiä vastaan. Tässä on kaikilla neljällä puolivälieriin selvinneillä joukkueilla vielä pitkä matka liigakarsintaan. Joukkueet ovat sen verran tasaisia, että mikä tahansa näistä joukkueista voi tällä kaudella voittaa mestaruuden.
 

Wluh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pienet ja sympaattiset
Jos tällaisesta nousee kohu, on säälittävyyden huippu saavutettu. Jääkiekkoon pitäisi kuulua jännitteet eri seurojen fanien välillä. Se, että tuollainen Facebook-ryhmä herättää pahennusta, on täysin ennenkuulumatonta.

Tänään näkyy olevan KooKoolla peli. Sinne vaan "Paras voittakoon"- ja "Reilu peli"-lakanoita heiluttamaan. Muistakaa taputtaa ja hurrata myös D-Teamin maaleille, koska kaikki me olemme samassa veneessä ja veljiä keskenämme.
 

Hertzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Jos tällaisesta nousee kohu, on säälittävyyden huippu saavutettu. Jääkiekkoon pitäisi kuulua jännitteet eri seurojen fanien välillä. Se, että tuollainen Facebook-ryhmä herättää pahennusta, on täysin ennenkuulumatonta.

Tänään näkyy olevan KooKoolla peli. Sinne vaan "Paras voittakoon"- ja "Reilu peli"-lakanoita heiluttamaan. Muistakaa taputtaa ja hurrata myös D-Teamin maaleille, koska kaikki me olemme samassa veneessä ja veljiä keskenämme.

Herättää pahennusta on kyllä aika mielenkiintoinen tulkinta, itse näkisin että herättää myötähäpeää. Onhan toi nyt säälittävää ja naurettavaa. Mutta, että pahennusta herättäisi niin tuskin. Kyllä täällä Kouvolassa vaan nauretaan Pekutille ja kumppaneille.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Se, että tuollainen Facebook-ryhmä herättää pahennusta, on täysin ennenkuulumatonta.

Eiköhän tuo ryhmä pahennuksen sijasta herätä ennemmin ihmetystä, sääliä ja myötähäpeää tai näitä kaikkia. Mutta kuten todettua, kukin tavallaan.. Lisäksi noista jännitteistä kannattaisi avautua esim. tuonne välieräketjuun, jossa vääräuskoistamateriaalia näyttäisi riittävän. Ei niitä täällä kuitenkaan kukaan lue.

Hieman sekavat fiilikset koskien tätä sarjaa...toisaalta haluaisi KooKoo:n hoitavan ja etenevän fiinaaliin ja siitä liigakarsintaan, mutta toisaalta sitä toivoo kaupungin kakkosjengille menestystä.

Parempi voittakaan, ei kai tässä muuta.

Tismalleen samat aatokset. Niin paljon kuin D:n menestyksestä tulisikin iloittua, niin silti mä tahtoisin jännätä KooKoon puolesta liigakarsinnoissa.

Tässähän voisi alkaa vielä vuodattamaan tätä itsenäinen-seura-farmiseura-talvisodan-henki-jargonia, mutta jätetään se nyt myöhempään, jos tarvetta on. Ei kai siinä muu auta, kun äijää rusinaksi ja kiekko mörsään, kuten Kurri aikanaan sanoi ja parempi jatkoon.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Uudessa Mestis Magazinessa Iivo Hokkasen, kaukaloiden Hasan Sasin hieman rennonmpi haastattelu
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
TV2:ssa Ajankohtainen kakkonen menossa, loppupuolella "Ismo Lehkonen ja Viron jääkiekon nousu". Siitä on hyvä jatkaa Barcelonan pelillä, eli Yle näkyy taas.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
TV2:ssa Ajankohtainen kakkonen menossa, loppupuolella "Ismo Lehkonen ja Viron jääkiekon nousu".

Siellähän oli myös KooKoon kasvatti, maalivahti Petteri Kokki ja vajaa kymmenen vuotta sitten kaksi kautta Kouvolassa pelannut, Viron kapteeni Olle Sildre, joka haki tänä talvena oppia Ikalta ja pelasikin pari peliä. Toivottavasti Eestin lätkä menee eteenpäin, nythän Leijonat pelaa harjotusmatsin heitä vastaan.

e: Lisätään jokerit67:n lisäämä linkki:
http://areena.yle.fi/video/879505

Tuolta katsottavissa sama pätkä, alkaa kohdasta 27.30.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hieno otsikko Iltalehdessä: "KooKoo pudottaa liigasta toisen tamperelaisseuroista"

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2010091312342175_jk.shtml

"- Juuri näin unen, että KooKoo pudottaa liigasta toisen tamperelaisseuroista, vierittää paineita eteläisen naapurinsa suuntaan Mikkelin Jukurien valmentajaksi siirtynyt Jokipoikien mestariluotsi Jarno Pikkarainen."
 

Rankkari

Jäsen
Pikaisesti luin.. Paikallislehdessä oli juttua Kookoosta. Muistaakseni se oli pohjoiskymenlaaksolehti, siis tämä joka tulee toisen paikallislehden ja mainosten mukana.

Ovet käyvät tiheään tahtiin Kookoossa, oli yksi näkyvä otsikko. Lehdessä oli juttua Kookoon asioista viime keväästä tähänpäivään. Mukana mm. vihjaus Jawosta, että lähtö taitaa olla edessä. Lukekaa kelle se lehti nyt tuleekin. Ihan ok tekstiä koko kirjoitus.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ovet käyvät tiheään tahtiin Kookoossa, oli yksi näkyvä otsikko. Lehdessä oli juttua Kookoon asioista viime keväästä tähänpäivään. Mukana mm. vihjaus Jawosta, että lähtö taitaa olla edessä. Lukekaa kelle se lehti nyt tuleekin. Ihan ok tekstiä koko kirjoitus.

PK-lehti on luettavissa myös netissä.

Juttu löytyy sivulta 19.

Annetaanko Yaworskille vielä aikaa sopeutua uusiin ympyröihin?
Ika: Ei, kyllä tässä pitää jotain muuta keksiä.
Frimodig: Ikalla oli kovat odotukset tätä pelaajaa kohtaan, mutta alkuasetelmista tilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Vahvistuksien pitää olla aina joukkueen ykkösjätkiä.

Eli Tony Blairin lähtölaskenta on alkanut.
 

Rankkari

Jäsen
Kiitoksia nettilinkistä. Nyt se tuli luettua tarkemmin.

Harmi kun siinä lukee myös näin: Emme ole hankkimassa tällähetkellä lisää pelaajia. Se on osin taloudellinen juttu..

Fyrkat siis loppu. Pakkipulaan ei tällähetkellä vahvistuksia. Annettakoon nykypakeille lisää vastuuta tasapuolisemmin. Vantaallahan pärjättiin ihan hyvin. Saako Tami hommattua siirtorajaan mennessä lisää euroja? Se jää nähtäväksi.

Lisäys: Tiikeri totesikin samasta pelaajahankinta-asiasta toisessa ketjussa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pakkipulaan ei tällähetkellä vahvistuksia.

Nimenomaan tuossa todetaan, ettei tällä hetkellä. Asia voi olla kokonaan toinen kuukauden kuluttua tai viimeistään siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä. Tamihan jo vähän lipsautti aikaisemmin, että joukkuetta on tarkoitus vahvistaa ennen siirtoikkunan umpeutumista.
 

Smegoul

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Empäs tiedä kuinka vanha juttu on, mutta muualta ei ole vielä tullut reagointia. Oletteko katsoneet kympin uutisia? KooKoo on mainostanut eilen kerran ennen kympin uutisia seuraavaa kotipeliään ja tänään on tullut 20min sisään ainakin pari kertaa. Aikaisemmin en ole tälläistä huomannut, mutta nyt on pistänyt silmään. Ei varmaan halvimmasta päästä mainostaa salattujeneläimien tai kympin uutisten yhteydessä. Tamin kikkoja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös