Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.12.2017 klo 10.35.

 1. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Jokohan Carson olisi huomenna mukana, ja mikähän Järkkärin tilanne on? Jotenkin tuntuisi, että jos Järvenpää pidempään pois niin uutta veskaria olisi tullut. Varsinkin kun Välimaa kertoi tavoitteen edelleen olevan pudotuspeleissä. Toki Kristensenin paluu voisi myös olla hyvä piristävä tekijä kokoonpanoon.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomissa haastateltu KooKoon tuoretta päävalmentajaa Mikko Heiskasta.

  Jutussa mainittiin, että KooKoon puolustuksen palapeliä on alkukauden ajan sekoittanut kahden kärkipakin, Emil Kristensenin ja Martin Bergerin pitkät loukkaantumiset.

  Heiskanen mainitsi, että ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko tajutakseen, että puolustuspeli on KooKoolla se ensimmäinen juttu mitä lähdetään työstämään.

  Lisäksi hän vastasi poissaoloihin ja loukkaantumisiin liittyen, että hänen omaan ideologiaani kuuluu vahvasti se, että tekosyitä ja selityksiä ei etsitä. Poissaolojen taakse ei voi ikinä mennä piiloon. Kaikkien pelaajien pitää samalla tavalla sitoutua ja tehdä töitä.

  KooKoon terveystilanne näyttäisi olevan tällä hetkellä kohenemaan päin. Kaikki harjoittelevat. Kun mennään viikko eteenpäin, niin sairastupa alkaa olla jo kokonaan tyhjä, raottaa Heiskanen.

  Tarkoittaakohan tuo edellä oleva lausahdus sitä, että myös Juha Järvenpää olisi jo pelikunnossa viikon kuluessa?
   
  Nordle, Hummeri, Coopperi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Järkkärin vamma ei ole paha. Se kohta otti vähän siipeen mistä otettiin tykötarpeita toisen polven eturistisiteeseen.
   
 4. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Takareidestähän ne siirteet polven nivelsiteisiin otetaan eli seems legit.
   
 5. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Oulusta voisi lähteä hakemaan ehjää peliä ja sen jälkeen pitäisi saada voittoputki päälle. Vaadittava pistekeskiarvo näyttää nyt pahalta, mutta jos voittoja alkaa tulemaan niin nopeasti siitäkin tulee ihan saavutettava. Syksyllä oli jakso, jossa KooKoo pelasi reilut 10 peliä yli 2 pisteen keskiarvolla. Jos sellaisen pystyisi toistamaan niin kaikki olisi vielä mahdollista.

  Kai tätä jotenkin näin pitää lähteä (toive)ajattelemaan. Kirveen ehtii heittämään kaivoon vielä myöhemminkin. Tappioputkea ei kuitenkaan enää kestä.
   
  Old Tom, Eipou, mustaoranssi ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jokohan Malte olisi ykkös yv:ssä. Ei ole oikein toiminut että saa yv aikaa sen mitä ykköseltä jää jäljelle. Haataja kuvio ei oo viimeaikoina oikein onnistunut. Hade tulee lapa ylhäällä mut syötetään huonosti.
   
 7. Nordle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, MYPA
  Joutunut pari viime matsia katsomaan teksti tv seurannalla. Ihan positiivista kuitenkin, että ilmeisesti Salmisen johdolla saatiin pisteitä mukaan Tampereelta. Hyvä kuitenkin että Perhonen on tänään taas tolppien välissä ja kohta ilmeisesti myös Järkkäri. Onhan tuo playoff viiva suhteellisen kaukana, saa nähdä minkälaisen pöhinän tuo valmentajan vaihdos, ainakin suhteellisen pätevillä meriiteillä oleva valmentaja löyty suoraan apukuskin paikalta. Kaikkihan tässä vielä on mahdollista reilu 20 pelin aikana.
   
 8. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Uusi alku. Hyvältä näyttää omaan silmää Heiskasen valitsemat kentälliset ensimmäiseen matsiin. Nyt täysi pöhinä päälle, ja asenteella Kärppien kimppuun! Tänään odotuksissa vahva esitys, pisteet olisi plussaa. Kotona Pelsua vastaan odotetaan jo 3p.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Heiskanen sanoi haastattelussa että ikäviä juttuja toisille että tulee monoa mutta jotain se myös vapauttaa. Ehkä koirankoppiväki tuntee olonsa vähän rennonmaksi
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Keskitalo näyttää liiankin vapautuneelta, samoin AV peli. Lähdempä lumitöihin, nykyään sieto vastoinkäymisille on kuin Suolaparonilla konsanaan, joka lähti dramaattisesti katsomosta menemään parhaimillaan 0-1 tilanteissa ja joskus lensi KooKoo-lippukin jne.
   
 11. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Noni, sehän lähti hyvin käyntiin Oulussa.
   
 12. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Ihan yleisenä huomautuksena kaikille, että tämän kaltaisille viestille oikea paikka olisi kausiketjun sijaan Ke 9.1.2019 Otteluseuranta (Liiga). KooKoon oman keskustelun puolella odotamme viesteiltä hivenen tätä enemmän.

  Moderaattorit
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ei tuosta Salmisesta ole liigavahdiksi, ainakaan vielä. Voisi mennä ensi kaudeksi mestikseen jos joku huolii. Ei kyllä mestiksessäkään ykkönen mutta varmaan saisi enemmin otteluita
   
 14. Popi Orri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei missään nimessä vielä olekaan, mutta kyllä Salmisessa käsittääkseni potentiaalia on ihan Liigaan asti. Eipä ole Oskarilla ollut se kaikista pehmoisin laskeutuminen liigatasolle. Ja jos ei Mestiksestä ottajia löydy, niin ikänsä puolesta voi ensi kaudella pelata vielä A-junioreissakin. Toki miesten pelit ovat aina miesten pelejä.
   
 15. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joo ei Salminen vielä valmis ole Liigaan. Kyllähän siellä hyvä aihio on. Raamit on kunnossa sekä reaktiot, tekniikassa selkeästi vielä hiomista. Pahin mahdollinen paikkahan tuo junnulle on pelata, kun joukkue on liigan paskin ja otteet ihan haistavittu-kamaa. Junnu heitetty joukkueen toimesta bussin alle, kun tuolla meidän maalin edessä vastustaja saa tehdä mitä haluaa. Bonsa ja muut velliperseet katselee vaan vierestä. Paikalla ollaan, mutta ei töissä. Jossain hyvin organisoidussa ja puolustavassa joukkueessa Salminen vetäisi varmaan ihan hyvin.
   
  iSing, Nordle, teroz ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolla pitäisi olla maalilla joku Leland Irving tai vastaavan tason veskari, jos tosissaan meinattaisiin haastaa näitä lähes tuplasti suuremmalla pelaajabudjetilla operoivia seuroja. Ennen kauden alkua Kärppien pelaajabudjetiksi ilmoitettiin 3 milj.euroa ja KooKoolla 1,7 milj.euroa. Tässä on jo muutenkin niin paljon eroa pelaajamateriaalissa, että maalivahdeissa ei vaan voi antaa näin paljon tasoitusta. Salminen ja Perhonen ei vaan riitä liigatasolle. Toki KooKoolla tällä hetkellä jalkeilla myös liigan huonoin puolustus. Sielläkin viilettää pelaajia joiden oikeampi sarjataso vääjäämättä olisi mestis. Toivottavasti saataisiin seuraavaan peliin mukaan Carson ja Kristensen niin voisi muutaman turhakkeen siirtää välillä poppareille. Toivottavasti ensi kaudella panostetaan huomattavasti enemmän ykkösveskariin ja ylipäätään veskareihin.
   
  iSing ja John Lidgett tykkäävät tästä.
 17. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tamminen tänään KooVeen paidassa 0+2. Hyvin tulee ainakin pisteitä. Yhden miinuksenkin taisi saada tilastoihin.
   
 18. Steus Jäsen

  Salminen voisi minun puolesta pelata loput pelit, jos kolme seuraavaa peliä kyykätään ja voidaan pistää arkun kansi myös virallisesti kiinni. Saisipahan oppia tulevaa varten. Yhä ihmettelen sitä parin kauden takaista Irvingin pakkopeluutusta, kun kausi oli taputeltu ja oli tiedossa miehen siirtyminen rahakkaammille areenoille. Silloin oli Perhonen aukomassa luukkua ja "kehittymässä" tälle nykyiselle tasolleen.
   
 19. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Lauantaille olisi ehdottoman tärkeää saada Järvenpää maalille. Salmisella tai Perhosella tämä homma on paketissa jo nyt. Järkkäri pystyy parhaimmillaan voittamaan ja ottamaan niitä isoja koppeja, ja niitä nyt todella tarvitaan. Lisäksi pakistoon Carson ja mielellään edes toinen kaksikosta Kristensen/Berger. Sen jälkeen rosteri on sellaisessa kunnossa, että nuo tulevat kotipelit on voitettavissa ja pieni momentum mahdollista.
   
 20. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tässä vielä toivoi, että Perhosella olisi lähtenyt...mutta maalilta pois vaihtaminen ekassa pelissä uuden koutsin kanssa, ok toki loukkaantuminen syynä. Mahtaa olla masentavaa aikaa hänellekin, hänelle olisi hyvä joku DEL2, EBEL tms. Jossa saisi pelata paljon, ehkä pienemmillä paineilla, mutta saisi vielä mahdollisuuden ponnahtaa takaisin suurempiin liigoihin, jos homma alkaa kulkea. Toivotaan että alkaisi.

  Järvenpää on ollut tämän kauden parhaita pelaajia, hän on enemmän kuin täyttänyt ruutunsa. Tämä samaa ei voi valitettavasti sanoa monista muista.

  Ah Bobsaksen...antaa olla, kaikki sanottu. Kauhea hankinta, vaikka odotus oli jotain muuta. Keskitalo, ei oikein ole tilaa kokoonpanossa, jos yv syöttö Maltelle on isoin avu. Valtola on taantunut. Pelli on taantunut. Pitkänen horroksessa (ok tänään maali) jne. Tarkoitain vaan, että ei tästä kaudesta paljon puhtaita papereita voi antaa, mutta kyllä Järvenpää on yksi heistä.

  Ensi kaudeksi taitaa tulla aikamoinen vaihtuvuus.
   
  iSing tykkää tästä.
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomissa oli juttua KooKoosta. Samu Perhonen on pelikunnossa keskiviikkoisen tällin jälkeen. Perhonen muodostaa Oskari Salmisen kanssa maalivahtikaksikon lauantaina, kun KooKoo kohtaa kotonaan Pelicansin. Järvenpää pääsee mahdollisesti ensi viikolla aloittamaan jääharjoittelun. Muista loukkaantuneista pelaajista ei mainittu mitään. Jarno Kultanen kertoi, että KooKoon miehistössä ei ole näillä näkymin tapahtumassa muutoksia, vaikka seura on katsastanut mahdollisia vahvistuksia. Kultanen muistutti, että KooKoo on hankkinut kauden aikana jo viisi pelaajaa paikkaamaan loukkaantumisia.
  No pyyhettä ei ainakaan ole vielä heitetty kehään, koska vahvistuksiakin on vielä mietitty.
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Pyyhe lähtee kehään jos kahdesta seuraavasta saldo on 0 pistettä. Sad but true. Tuokkolan haastis oli iltapäivälehdessä. Positiivisesti puhui KooKoosta vaikka sai monoa.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässä linkki tuohon haastatteluun, joka on viimeinen haastattelu, jonka Tukkola antaa tästä asiasta.
   
 24. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aika hurja määrä potkuja nuorella miehellä. Kyllä siinä rupeisin peiliä etsimään. Ei voi olla huonon tuurin vika. Tosin en muista KalPa- ja Ilves-potkujen syitä. Ilveksestä kesken kauden ulos niin eiköhän siellä samanlaista ole ollut kuin täällä.
   
 25. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Paljon saa vettä virrata Kymijoessa,että näillä otteilla saadaan mitään aikaseksi. Ei niin kuin päätä eikä häntää oo tossa pelaamisessa täl hetkellä. Omista ei pois päästä ja syötötkin on ihan mitä sattuu. Pelaamisesta puuttuu tunne ja raikkaus.