KooKoo kaudella 2018–2019

  • 412 687
  • 1 663

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salon legioona
Jokohan Carson olisi huomenna mukana, ja mikähän Järkkärin tilanne on? Jotenkin tuntuisi, että jos Järvenpää pidempään pois niin uutta veskaria olisi tullut. Varsinkin kun Välimaa kertoi tavoitteen edelleen olevan pudotuspeleissä. Toki Kristensenin paluu voisi myös olla hyvä piristävä tekijä kokoonpanoon.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan Sanomissa haastateltu KooKoon tuoretta päävalmentajaa Mikko Heiskasta.

Jutussa mainittiin, että KooKoon puolustuksen palapeliä on alkukauden ajan sekoittanut kahden kärkipakin, Emil Kristensenin ja Martin Bergerin pitkät loukkaantumiset.

Heiskanen mainitsi, että ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko tajutakseen, että puolustuspeli on KooKoolla se ensimmäinen juttu mitä lähdetään työstämään.

Lisäksi hän vastasi poissaoloihin ja loukkaantumisiin liittyen, että hänen omaan ideologiaani kuuluu vahvasti se, että tekosyitä ja selityksiä ei etsitä. Poissaolojen taakse ei voi ikinä mennä piiloon. Kaikkien pelaajien pitää samalla tavalla sitoutua ja tehdä töitä.

KooKoon terveystilanne näyttäisi olevan tällä hetkellä kohenemaan päin. Kaikki harjoittelevat. Kun mennään viikko eteenpäin, niin sairastupa alkaa olla jo kokonaan tyhjä, raottaa Heiskanen.

Tarkoittaakohan tuo edellä oleva lausahdus sitä, että myös Juha Järvenpää olisi jo pelikunnossa viikon kuluessa?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Järkkärin vamma ei ole paha. Se kohta otti vähän siipeen mistä otettiin tykötarpeita toisen polven eturistisiteeseen.

Takareidestähän ne siirteet polven nivelsiteisiin otetaan eli seems legit.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oulusta voisi lähteä hakemaan ehjää peliä ja sen jälkeen pitäisi saada voittoputki päälle. Vaadittava pistekeskiarvo näyttää nyt pahalta, mutta jos voittoja alkaa tulemaan niin nopeasti siitäkin tulee ihan saavutettava. Syksyllä oli jakso, jossa KooKoo pelasi reilut 10 peliä yli 2 pisteen keskiarvolla. Jos sellaisen pystyisi toistamaan niin kaikki olisi vielä mahdollista.

Kai tätä jotenkin näin pitää lähteä (toive)ajattelemaan. Kirveen ehtii heittämään kaivoon vielä myöhemminkin. Tappioputkea ei kuitenkaan enää kestä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jokohan Malte olisi ykkös yv:ssä. Ei ole oikein toiminut että saa yv aikaa sen mitä ykköseltä jää jäljelle. Haataja kuvio ei oo viimeaikoina oikein onnistunut. Hade tulee lapa ylhäällä mut syötetään huonosti.
 

Nordle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
Joutunut pari viime matsia katsomaan teksti tv seurannalla. Ihan positiivista kuitenkin, että ilmeisesti Salmisen johdolla saatiin pisteitä mukaan Tampereelta. Hyvä kuitenkin että Perhonen on tänään taas tolppien välissä ja kohta ilmeisesti myös Järkkäri. Onhan tuo playoff viiva suhteellisen kaukana, saa nähdä minkälaisen pöhinän tuo valmentajan vaihdos, ainakin suhteellisen pätevillä meriiteillä oleva valmentaja löyty suoraan apukuskin paikalta. Kaikkihan tässä vielä on mahdollista reilu 20 pelin aikana.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salon legioona
Uusi alku. Hyvältä näyttää omaan silmää Heiskasen valitsemat kentälliset ensimmäiseen matsiin. Nyt täysi pöhinä päälle, ja asenteella Kärppien kimppuun! Tänään odotuksissa vahva esitys, pisteet olisi plussaa. Kotona Pelsua vastaan odotetaan jo 3p.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heiskanen sanoi haastattelussa että ikäviä juttuja toisille että tulee monoa mutta jotain se myös vapauttaa. Ehkä koirankoppiväki tuntee olonsa vähän rennonmaksi
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Keskitalo näyttää liiankin vapautuneelta, samoin AV peli. Lähdempä lumitöihin, nykyään sieto vastoinkäymisille on kuin Suolaparonilla konsanaan, joka lähti dramaattisesti katsomosta menemään parhaimillaan 0-1 tilanteissa ja joskus lensi KooKoo-lippukin jne.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tuosta Salmisesta ole liigavahdiksi, ainakaan vielä. Voisi mennä ensi kaudeksi mestikseen jos joku huolii. Ei kyllä mestiksessäkään ykkönen mutta varmaan saisi enemmin otteluita
 

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tuosta Salmisesta ole liigavahdiksi, ainakaan vielä. Voisi mennä ensi kaudeksi mestikseen jos joku huolii. Ei kyllä mestiksessäkään ykkönen mutta varmaan saisi enemmin otteluita
Ei missään nimessä vielä olekaan, mutta kyllä Salmisessa käsittääkseni potentiaalia on ihan Liigaan asti. Eipä ole Oskarilla ollut se kaikista pehmoisin laskeutuminen liigatasolle. Ja jos ei Mestiksestä ottajia löydy, niin ikänsä puolesta voi ensi kaudella pelata vielä A-junioreissakin. Toki miesten pelit ovat aina miesten pelejä.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Joo ei Salminen vielä valmis ole Liigaan. Kyllähän siellä hyvä aihio on. Raamit on kunnossa sekä reaktiot, tekniikassa selkeästi vielä hiomista. Pahin mahdollinen paikkahan tuo junnulle on pelata, kun joukkue on liigan paskin ja otteet ihan haistavittu-kamaa. Junnu heitetty joukkueen toimesta bussin alle, kun tuolla meidän maalin edessä vastustaja saa tehdä mitä haluaa. Bonsa ja muut velliperseet katselee vaan vierestä. Paikalla ollaan, mutta ei töissä. Jossain hyvin organisoidussa ja puolustavassa joukkueessa Salminen vetäisi varmaan ihan hyvin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla pitäisi olla maalilla joku Leland Irving tai vastaavan tason veskari, jos tosissaan meinattaisiin haastaa näitä lähes tuplasti suuremmalla pelaajabudjetilla operoivia seuroja. Ennen kauden alkua Kärppien pelaajabudjetiksi ilmoitettiin 3 milj.euroa ja KooKoolla 1,7 milj.euroa. Tässä on jo muutenkin niin paljon eroa pelaajamateriaalissa, että maalivahdeissa ei vaan voi antaa näin paljon tasoitusta. Salminen ja Perhonen ei vaan riitä liigatasolle. Toki KooKoolla tällä hetkellä jalkeilla myös liigan huonoin puolustus. Sielläkin viilettää pelaajia joiden oikeampi sarjataso vääjäämättä olisi mestis. Toivottavasti saataisiin seuraavaan peliin mukaan Carson ja Kristensen niin voisi muutaman turhakkeen siirtää välillä poppareille. Toivottavasti ensi kaudella panostetaan huomattavasti enemmän ykkösveskariin ja ylipäätään veskareihin.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tamminen tänään KooVeen paidassa 0+2. Hyvin tulee ainakin pisteitä. Yhden miinuksenkin taisi saada tilastoihin.
 

Steus

Jäsen
Salminen voisi minun puolesta pelata loput pelit, jos kolme seuraavaa peliä kyykätään ja voidaan pistää arkun kansi myös virallisesti kiinni. Saisipahan oppia tulevaa varten. Yhä ihmettelen sitä parin kauden takaista Irvingin pakkopeluutusta, kun kausi oli taputeltu ja oli tiedossa miehen siirtyminen rahakkaammille areenoille. Silloin oli Perhonen aukomassa luukkua ja "kehittymässä" tälle nykyiselle tasolleen.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salon legioona
Lauantaille olisi ehdottoman tärkeää saada Järvenpää maalille. Salmisella tai Perhosella tämä homma on paketissa jo nyt. Järkkäri pystyy parhaimmillaan voittamaan ja ottamaan niitä isoja koppeja, ja niitä nyt todella tarvitaan. Lisäksi pakistoon Carson ja mielellään edes toinen kaksikosta Kristensen/Berger. Sen jälkeen rosteri on sellaisessa kunnossa, että nuo tulevat kotipelit on voitettavissa ja pieni momentum mahdollista.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tässä vielä toivoi, että Perhosella olisi lähtenyt...mutta maalilta pois vaihtaminen ekassa pelissä uuden koutsin kanssa, ok toki loukkaantuminen syynä. Mahtaa olla masentavaa aikaa hänellekin, hänelle olisi hyvä joku DEL2, EBEL tms. Jossa saisi pelata paljon, ehkä pienemmillä paineilla, mutta saisi vielä mahdollisuuden ponnahtaa takaisin suurempiin liigoihin, jos homma alkaa kulkea. Toivotaan että alkaisi.

Järvenpää on ollut tämän kauden parhaita pelaajia, hän on enemmän kuin täyttänyt ruutunsa. Tämä samaa ei voi valitettavasti sanoa monista muista.

Ah Bobsaksen...antaa olla, kaikki sanottu. Kauhea hankinta, vaikka odotus oli jotain muuta. Keskitalo, ei oikein ole tilaa kokoonpanossa, jos yv syöttö Maltelle on isoin avu. Valtola on taantunut. Pelli on taantunut. Pitkänen horroksessa (ok tänään maali) jne. Tarkoitain vaan, että ei tästä kaudesta paljon puhtaita papereita voi antaa, mutta kyllä Järvenpää on yksi heistä.

Ensi kaudeksi taitaa tulla aikamoinen vaihtuvuus.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan Sanomissa oli juttua KooKoosta. Samu Perhonen on pelikunnossa keskiviikkoisen tällin jälkeen. Perhonen muodostaa Oskari Salmisen kanssa maalivahtikaksikon lauantaina, kun KooKoo kohtaa kotonaan Pelicansin. Järvenpää pääsee mahdollisesti ensi viikolla aloittamaan jääharjoittelun. Muista loukkaantuneista pelaajista ei mainittu mitään. Jarno Kultanen kertoi, että KooKoon miehistössä ei ole näillä näkymin tapahtumassa muutoksia, vaikka seura on katsastanut mahdollisia vahvistuksia. Kultanen muistutti, että KooKoo on hankkinut kauden aikana jo viisi pelaajaa paikkaamaan loukkaantumisia.
No pyyhettä ei ainakaan ole vielä heitetty kehään, koska vahvistuksiakin on vielä mietitty.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pyyhe lähtee kehään jos kahdesta seuraavasta saldo on 0 pistettä. Sad but true. Tuokkolan haastis oli iltapäivälehdessä. Positiivisesti puhui KooKoosta vaikka sai monoa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä linkki tuohon haastatteluun, joka on viimeinen haastattelu, jonka Tukkola antaa tästä asiasta.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä linkki tuohon haastatteluun, joka on viimeinen haastattelu, jonka Tukkola antaa tästä asiasta.
Aika hurja määrä potkuja nuorella miehellä. Kyllä siinä rupeisin peiliä etsimään. Ei voi olla huonon tuurin vika. Tosin en muista KalPa- ja Ilves-potkujen syitä. Ilveksestä kesken kauden ulos niin eiköhän siellä samanlaista ole ollut kuin täällä.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Paljon saa vettä virrata Kymijoessa,että näillä otteilla saadaan mitään aikaseksi. Ei niin kuin päätä eikä häntää oo tossa pelaamisessa täl hetkellä. Omista ei pois päästä ja syötötkin on ihan mitä sattuu. Pelaamisesta puuttuu tunne ja raikkaus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös