Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.12.2017 klo 10.35.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo julkaisee tänään klo 14.00 nipun jatkosopimuksia.

  KooKoolla on tällä hetkellä jatkosopimukset ja optiot seuraavien pelaajien kanssa kaudelle 2018-2019:

  Maalivahdit:

  Juha Järvenpää (optio)

  Puolustajat:

  Henrik Forsberg
  Ville Järvinen
  Miro Keskitalo (optio)

  Hyökkääjät:

  Toni Kähkönen
  Tomi Leivo
  Miikka Pitkänen
  Mikko Virtanen
  Ville Vainikainen (optio)

  KooKoolla on todella vähän sopimuksia ensi kaudelle (6 pelaajaa) ja näiden lisäksi optiot (3 pelaajalla).

  (Lisätty Mikko Virtanen sopimuspelaajiin)
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2017 klo 11.29
 2. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Veikkaisin, että tänään julkaistaan optioiden käyttäminen em. pelaajien kohdalla sekä lisäksi varmaan joku Hyvärinen, Virtanen yms täytepelaaja. En usko, että mitään kovia nimiä on tässä julkaisussa. Toivon toki olevani väärässä.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo kyllähän se taitaa olla liigan pikkuseuran arkea, että turha tänään ainakaan on odottaa mitään Michael Keräsen, Malte Strömwallinin tai Jake Newtonin jatkosopimuksia. Huomattavasti todennäköisempää on, että edellä mainittua kolmikkoa ei enää ensi kaudella tulla näkemään mustaoranssissa peliasuussa.
   
 4. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Virtasen jatko on jo julkaistu aikasemmin. Hakulisen jatko voisi olla ihan realistinen, kun kerta on kausi jo paketissa.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä huomio. Eliteprospects ei jostain syystä ollut huomioinut Virtasen jatkosopimusta. Lisätätään Virtanen sopimuspelaajien joukkkoon.

  Mikko Virtanen jatkaa KooKoossa | KooKoo

  Näistä pitkään loukkaantuneena oleville pelaajille toivoisin jatkosopimusta Robin Jacobssonille ja Eero Savilahdille. Toivottavasti myös Anrei Hakulinen jatkaa KooKoossa, koska on pelannut hyvä kauden ja tämä kausi päättyi häneltä ikävällä tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2017 klo 11.31
 6. Popi Orri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nuorukaisista ainakin Salmelalle ja Seppälälle olisi hyvä saada jatkot sorvattua, aika paljon löytyy entisiä KooKoo-junnuja ympäri Suomea jotka on muualle "menetetty". Näihin lukeutuvat muun muassa viime kesänä NHL-varauksen saanut, nykyisin Lukkoa edustava Antti Palojärvi sekä Pelicansin Miska Siikonen, ja onpa Rasmus Kuparikin KooKoon junioreissa pari kautta kiekkoillut. Toki näissä painavat aina monenlaiset asiat ihan opiskelupaikoista ynnä muista lähtien. Mutta joka tapauksessa, kun Kouvolasta on viimeinkin alkanut näitä ihan huippulupauksiakin ponnistaa, olisi aika hienoa saada kerättyä hedelmät niin sanotusti omaan koriin.

  Kouvolalaisen kiekkokoulun kasvatti Jaakko Lantta (1996) on ilmeisesti pelannut ihan kelpo kautta Savonlinnassa SaPKon paidassa, 26 otteluun syntynyt tehot 5+13=18 ja tehotilasto koko pässilauman paras, +11. Tuo ylläoleva huomio siis ihan puhtaasti ns. teksti-tv -skouttauksella, peliäkään en ole katsonut. Mutta onko joku muu seurannut tarkemmin? Tuskin ihan liigavauhtiin Jaakolla riittää, mutta mielenkiintoistahan näitä "paikallisia" on aina seurata, kun ei näitä liikaa ainakaan löydy.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Popi Orrin toiveeseen vastattiin. Hienoa, että saatiin omat kasvatit ja oman ikäluokkansa huippupelaajat jatkamaan KooKoossa kaksivuotisilla sopimuksilla.

  Kolme nuorten maajoukkuepelaajaa ja kolme nuorta kymenlaaksolaiskasvattia jatkaa Kouvolassa.

  KooKoo on solminut kaksivuotiset jatkopestit Olli Korhosen, Joonas Odenin, Arttu Pellin, Santeri Salmelan, Oskari Salmisen ja Peetro Seppälän kanssa.

  KooKoolle kuusi tärkeää jatkosopimusta! | KooKoo
   
 8. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienoa että omat kasvatit jatkavat. Nyt taitaa olla kaikilla paitsi Sami Tammiselle jatkosopimus omista kasvateista. Meinaakohan se että Tamminen ei jatka KooKoossa ensi kaudella?
   
 9. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ensi kauden runko alkaa kasaantua pikku hiljaa. Suluissa optiot. Kärkiosaaminen puuttuu odoteusti vielä. Ensi kaudeksi lähtisin etsimään selkeää ykkössentteriä.

  x- x - x
  Kähkönen - Pitkänen - x
  Leivo - x - x
  (Vainikainen) - Virtanen - x
  Oden - x - Korhonen

  (Keskitalo) - x
  Salmela - x
  Seppälä - Pelli
  järvinen - Forsberg

  (Järvenpää) - x - Salminen

  Tämän kauden joukkueesta mahdollisia jatkajia omasta mielestä:
  Liivik
  Hakulinen
  Savilahti
  Jacobsson
  Kristensen
  Perhonen
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon sopimuspelaajat + optiot tänään julkaistujen sopimusten jälkeen kaudelle 2018-2019

  Maalivahdit:

  Juha Järvenpää (optio)
  Oskari Salminen (19/20)

  Puolustajat:

  Henrik Forsberg (18/19)
  Ville Järvinen (18/19)
  Arttu Pelli (19/20)
  Santeri Salmela (19/20)
  Peetro Seppälä (19/20)
  Miro Keskitalo (optio)

  Hyökkääjät:

  Toni Kähkönen (18/19)
  Tomi Leivo (18/19)
  Miikka Pitkänen (18/19)
  Mikko Virtanen (18/19)
  Olli Korhonen (19/20)
  Joonas Oden (19/20)
  Ville Vainikainen (optio)
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Yksi sivu on harmittavasti pakko kääntää. Juutilaisesta on luovuttava, vaikka hän meidän liiga-ajan Eemeli Koskelainen onkin. Juuti on aivan kuten Koskelainen aikanaan; fanit tykkää, pääasiassa täyttää ruutunsa ja välillä väläyttää, mutta usein hyvässä sekä pahassa sitä betoninharmainta massaa kentällä. Ja tulee vain se päivä, kun on yritettävä tehdä upgrade, samaan tapaan kuin tälle kaudelle Koivisto-Alikoski duon osalta tehtiin. Juuti on ulkopaikkakuntalaisista suurin KKlainen seurauskollisuuden yms osalta pitkään aikaan, mutta itse en vain enää tarjoaisi jatkoa. Mitäs mieltä muut ovat?
   
 12. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Saisikohan Kristensenin jatkamaan Kouvolassa, ainakin peliaikaa olisi luvassa tämän kauden malliin. Voisi muodostaa Robinin kanssa hyvän pakkiparin. Salmelalle viereen joku kokeneempi kaveri.


  (Jacobsson) - (Kristensen)
  Salmela - (Rightin pakki)
  (Keskitalo) - Pelli
  Järvinen - Forsberg
  Seppälä
   
 13. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitähän tuon Keskitalon kanssa kannattaa tehdä. Kuten toisaalla on jo todettu, ei ole ylivoimaan tuonut ainakaan mitään. Pelaajatyypiltään on ainakin tällä hetkellä sellainen kohtalainen kolmosparin pakki ilman erityisosaamista miltään osa-alueelta. Hinta varmaan ratkaisee kannattaako pitää. Ainakin Salmela ja Seppälä ottavat varmasti isoja kehitysaskeleita ja saavat toivottavasti isot roolit ensi kaudella.

  Salmelahan on jo tällä kaudella KooKoon varmimpia puolustajia. Tilastot 0+0 eivät häikäise, mutta tehotilasto on vakuuttava. Salmela on ollut jäällä vain kolmen miinusmaalin aikana. Peliaikaan suhteutettuna tarkoittaa, että miinusmaali tulee noin joka 50 minuutilla. Kristensen on peliajaltaan KooKoon ykköspakki ja vastaava lukema on jossain 20 paikkeilla. Salmelan otanta on toki vielä pieni, mutta ensi kaudella ansaitsee 18-20 minuutin peliajan.

  Kovin heikoltahan tuo pakkiosasto vielä tässä kohtaa näyttää eikä hyökkäyskään tee poikkeusta. Kärkinimet tietysti puuttuvat, mutta toivottavasti saataisiin alempiin ketjuihinkin jonkinlaista hyökkäysuhkaa. Näitä on liikaa:

  Pöysti 25 peliä, 0 maalia
  Vainikainen 34, 1
  Virtanen 31, 2
  Juutilainen 27, 2
  Hyvärinen 34, 3

  Vertailun vuoksi SaiPassa ei ole yhtään yli 25 peliä pelannutta hyökkääjää, joka olisi jäänyt kolmeen maaliin tai alle. Mielestäni Kultanen saisi kasata nuo alemmat hyökkäysketjut paremmin. Vähemmän puukäsiä ja enemmän sellaisia, joilla on oikeasti potentiaalia nousta kärkiketjuihin myöhemmin tai tilapäisesti jo silloin kun loukkaantumisten takia tarvitaan. Ja jotka ylipäätään joskus tekisivät maaleja. Alemmissa ketjuissa ei myöskään ole sellaista pelaajaa, joka jo ensi kaudeksi toisi kehittymisen kautta merkittävästi lisäarvoa. Oden ja Korhonen toivottavasti jatkossa.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Pöysti on varmaan tarjoamassa itse jatkoa kun muualta ei varmaan tarjouksia satele. Ei tullut Keskitalosta uutta Lehtosen Bobia mutta jos halvalla saa niin kai sen voisi pitää. Kristensen saisi puolestani jatkaa jos ei ole kallis. Olisi hyvä saada joku akselilta Newton, Keränen, Strömwall jatkamaan mutta ei varmaan rahat riitä. Newton ainakin vaikuttaa viihtyvän hyvin joten ehkä Jake voisi olla todennäköisin jos tälläinen tuuri sattuisi käymään.
   
 15. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Toki Newtonin kohdalla on myös se fakta, että perhe tuskin tulee ensi kaudeksikaan Suomeen, joten haluaako vielä olla heistä erossa. Riemusta kiljuen kyllä pitäisin kaverin jengissä, mutta näillä näytöillä ja tulevalla hintalapulla vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.
   
 16. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jyri Niemi voisi myös olla yksi vaihtoehto Keskitalon ohella tuohon kolmos pakkipariin. Minusta Niemi pelaa hyvää jämäkkää peruspeliä ja laukauskin aika ruoska. Tietysti miinus puolena on loukkaantumisherkkä.
   
 17. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Mikä Henrik Forsbergin tilanne on, mistä prakaa kun on näin pitkään ollut pois?
   
 18. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ei ole kerrottu. Jotain takapakkia tuli toipumisessa alkukaudesta ja todennäköisesti koko kauden vempassa
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuhkaselle EI tarvi jatkoa sorvata.
   
 20. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tähän pariin menee aivan turhaan kaksi rosteripaikkaa eli tässä muutoin hommat hanskaava Kultanen vähän haukkasi paskua. Järvinen on ollut tällä kaudella heikko, mutta omaa sentään rahkeita parantaa. Mahdollisesti koko kauden pelaamattoman Forsbergin ei puolestaan pitäisi syksyllä 2018 enää mahtua pelaamaan Liigaa.

  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. En ole Liivikin ykkösfani, mutta jos pystyisi pelaamaan hieman pienempiä minuutteja, niin jatkoa vain. Perhonen on kanssa vähän arpa. Viime kauden kauhuotteiden jälkeen ei ole voinut kuin parantaa, mutta loukkaantumisen ja yleisen peluuttamattomuuden takia todellinen taso on arvoitus. Jos/kun Järvenpää jatkaa Tuokkolan valmentamassa joukkueessa ensi kaudella, niin eipä kakkosmaalivahdille muutoinkaan liikaa pelejä ole luvassa.

  Lainaus:
  +1

  Lainaus:
  Jättäisin option käyttämättä, erityisesti jos Niemi jatkaisi. Lähinnä jos Forsberg ja Järvinen syövät rosteripaikkoja, niin Keskitalo kilpailisi suoraan esim. Salmelan ja Seppälän kanssa minuuteista. Ei Keskitalo ole toistaiseksi esittänyt oikein mitään erityisosaamista, mutta pystyy syömään kolmosparin minuutteja kohtuullisesti, kuten kirjoititkin.

  Lainaus:
  Ongelma näissä tämän genren sotureissa on se, että Ukkometson Erkkikin tietää jo ennen kauden alkua, että nämä jannut kyllä painavat selkä kaarella duunia pitkin kenttää, mutta ovat täysin aseettomia hyökkäyspäädyssä ja +5 maalia on käytännössä maksimisuoritus. Perusluotettavia puurtajia, mutta mitään upsidea ei tehoiluun ole ja tämän tietävät vastustajatkin. Ehkä pitäisi ensi kaudella kokeilla rohkeammin kiekollisempaa bottom-6-hyökkääjistöä, vaikka se sitten ns. kokonaisvaltaisen pelaamisen kustannuksella tulisikin. Nykyisin vain kaikki tuloksen teko jää liian harvan pelaajan harteille ja vaikka 0-0-pelaamiselle on paikkansa, niin lätyttyäkin pitäisi jonkun laittaa pussiin.
   
 21. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Tässä ketjussa ihan asiallista pohdintaa. Enkä lähde toistelemaan enää samoja asioita.

  Eriävän mielipiteen heitän Juutilaisesta. Juutille jatkosopimus. Loukkaantuminen pilannut tätä kautta, mutta on hyvä nelossentteri ja alivoimaminuuttien kuluttaja. Voi myös stuntata ylempänä. Tosin, Virtanen sai jo jatkot...

  Tällä kaudella suurin puute ollut tuloskenttien sentteri pelaamisessa. Liivik olisi hyvä kolmossentteri, max kakkoseen. Ykkössentteri pitäisi olla joshgreenimäinen.
   
 22. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tähän osastoon olisi ensi kaudelle vaihtoaition puolella huhutut Roope Talaja ja Mika Partanen kyllä hyvä lisä ja parannus, vaikka huhut ankkoja olisivatkin.
   
 23. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikähän mahtaa olla ensi kauden maalivahti kaksikko? Järvenpää jatkanee maalilla myös ensi kauden, mutta mites Perhonen? Kiinnostaako Samua avata luukkua ensi kaudellakin? Hommataanko Järkkärille pariksi joku nuori projekti tyyliin Markus Ruusu? Luulisi ainakin nuoria maalivahteja houkuttelevan Kari Lehtosen oppiin pääsy? Oskari Salminen tuskin vielä ensi kaudella on valmis liigaan. Voihan se tietysti olla, että Perhonen jatkaa ja saa enemmän vastuuta ensi kaudella ja Järkkärikin pysyisi freesinä koko kauden.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tämä olisi varmasti se selkein vaihtoehto, jos ei ihan jotain kaniinia olla hatusta kiskomassa. Viime kausi oli Perhoselta karmea, mutta vaikka nytkin on tullut ns. ohilyöntejä, niin kyllä siellä vielä potentiaalia on.

  Toisaalta ei Liigassa turhan paljon ole paikkoja auki Perhosellekaan. Oikeastaan vain Jukurit ja Sport voisivat olla näin nopeasti silmäillen sellaisia, joista voisi olla saumaa napata sellainen 1A-maalivahdin paikka. Noissakin paljon riippuu Rajaniemen jatkosta ja siitä millaisen ykköstorjujan Spåra tulee hommaamaan. Parissa seurassa (Ässät, Ilves, SaiPa) voisi olla kakkosmaalivahdin paikka tarjolla, mutta ei noita vaihtoehtoja liikaa Suomessa Perhoselle ole. Toki kaljaliigoja riittää Euroopassa, ei siinä.

  Ylipäätään kaikki riippuu loppukevään peleistä. Toissa kausi meni viemäriin ja tälle kaudelle on heittää alle kymmenen ottelua, joten aika hattu kourassa saa Liiga-toimistoja kierrellä, mutta antaa kevään näyttää.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Perhosen tämän kauden tärkein tilasto on voittoprosentti (58,33%), kun sitä vertaa esim. Järvenpään vastaavaan (39,39). Perhonen on aloittanut kuusi peliä, joista kahdesta kolmen pisteen voitto, kolmesta yksi pinna ja vain yksi suora nollan pinnan tappio. Toki pelejä on vähän, mutta ihan lupaavasti on voittoprosentti parantunut vuodentakaisesta (26,67).

  Tehtäisiinkö me Roope Elimäellä mitään? Ei ole mennyt kovin putkeen Lahessa tällä kaudella, mutta onko tarvetta?