KooKoo kaudella 2016–2017

  • 201 135
  • 1 031
Mitä nimiä Mikko Virtanen syrjäyttäis Saipan,Lukon,Kärppien ja Ilveksen vakiokokoonpanoista silloin kun niillä on kaikki terveinä? Edellä mainitut seurat on tällä hetkellä pleijariviivan alapuolella.
 
Odotan myös kommenttia k.o seuoren kannattajilta, että keneen vakio kokoonpanon ukkoon olisitte valmiita vaihtamaan päikseen tämän kohta 23v täyttävän, seitsemättä kauttaan miesten sarjoissa pelaavan superlahjakkuuden jolla on 0+2 tältä kaudelta
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Ei meillä tällä hetkellä ole mahdollisuutta verrata kuin omia pelaajia keskenään kun puhutaan KooKoosta kaudella 2016-17.

Ei muuta kuin KuumaaLinjaa suoraan Jarno Kultaselle jos vaihtokauppaehdotuksia on. Tai jopa Välimaalle. Siellähän ne joulupaketin avaimet ovat.

Jos Mikko Virtanen joutaa sivuun niin mihin viskataan Immonen? Otapa sinä hyvä toveri kantaa vertailuun Immonen vastaan Virtanen. Tämä on paljon ajankohtaisempi ja oleellisempi kysymys kuin miettiä muiden Liigaseurojen kokoonpanojen vastaavuutta tai eroavaisuuksia esim. näihin herroihin.

Ensi kauden hahmotelmissa sitten voi haaveilla vaikka jo näin joulun alla.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Entäpä Ruusu? Jatkaako Markus Ruusu vielä KooKoossa? Tällä viikolla KooKoo kohtaan kotonaan sarjan kärkikaksikon KalPan ja Tapparan sekä vieraissa HPK:n, joten jos Irving ja Perhonen eivät ole pelikunnossa, niin kyllä silloin Ruusua tarvitaan.

Sanoisin että ei jatka sillä molemmat KooKoon sopimusmaalivahdit ovat kunnossa. Hieno paikkaus oli kyllä Ruusulta ja varmasti halukkaita ottajia nuorelle veskarille löytyy jos JYPistä haluaa pois.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Naurettavaa ajojahtia ja tähtien annetaan samassa olla. Joku kulma pitää löytää, kun tilastot tai peliotteet on sivuttu. Oman kylän poika on lähtökohtaisesti edullisempi ja sitoutuneempi, jos taso riittää niin mikä sen parempaa. Ja Virtasen taso riittää liigaan. Parempi kuin useampi toisaalta roudattu pelaaja, pelaa omaa peliään plussalla ja raataa alivoimalla, jotta nämä Melametsän rakastamat tähdet voivat ylisuorittaa illasta toiseen. Mitä muuta voi pyytää.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sanoisin että ei jatka sillä molemmat KooKoon sopimusmaalivahdit ovat kunnossa. Hieno paikkaus oli kyllä Ruusulta ja varmasti halukkaita ottajia nuorelle veskarille löytyy jos JYPistä haluaa pois.

Olit oikeassa. Hieno homma, että Samu Perhonen ja Leland Irving ovat taas pelikunnossa. KooKoolla muita poissaoloja onkin sitten enemmän kuin tarpeeksi.

Poissaolotilanne, viikko 48 | KooKoo

Eli todennäköisesti tällä viikolla muutoin kuin maalivahtien osalta mennään samalla koostumuksella kuin voittoisassa HIFK-pelissä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko nyt niin, että huomisessa KooKoo-KalPa pelissä nähdään ketju:

Toni Hyvärinen-Josh Green-Terry Broadhurst?

Hyvärinen treenasi tiistaina yhdessä Greenin ja Terry Broadhurstin kanssa. Green oli Hyvärisen tavoin sivussa kaikista edellisviikon kolmesta ottelusta ja Broadhurstkin kahdesta viimeisestä.

- Kolme vaivaista samassa ketjussa! Vähän jännittää, että mitähän siitä tulee. Mielenkiinnolla odotetaan mitä tuleman pitää.

Hyvärinen palaamassa askiin: ”Paljon kavereita vastassa” | KooKoo
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eikähän tuossa tarkoteta sitä, että nämä "tarkastellaan päivä kerrallaan" -tapaukset ovat kurvailleet keskenään eivätkä ole siis osallistuneet muun joukkueen täyspainoiseen harjoitteluun juurikin statuksensa takia.

Vaikka kyllähän tuo Hyvärinen "vaivaisukkoketjuun" tuossa viittaa.

Hyvärinenhän oli joukkueen selvästi aktiivisin, pirtein ja pelirohkein juurikin siinä ottelussa, jossa hän kirjaimellisesti SÖI kiekon.
 
Helvetin pahalta näyttää, kun tällaisia hölmöilyjä suoritetaan. Tältä viikolta kaivataan 4 pistettä minimissään ja sen jälkeen olisi kaksi härkäviikkoa tarjolla, joista vaadittaisiin pelkkiä voittoja. Ilman näitä viime sekuntien hölmöilyjä voitaisiin olla jopa pleijaripaikan tuntumassa kiinni. Nyt se taas tuntuu kaukaiselta haaveelta, vaikka peli onkin parempaa.

VKO 47: Jukurit - KooKoo (2-3) / KooKoo - TPS (2-5) / (HIFK - KooKoo (0-1 ja.) = 5 pistettä (3/3 ott. = 5p / maalisuhde -1)
VKO 48: KooKoo - KalPa (1-2) / HPK - KooKoo / KooKoo - Tappara = 4 pistettä = 0 pistettä (1/3 ott. = 0p / maalisuhde -1)
VKO 49: KooKoo - JYP / Pelicans - KooKoo = 4 pistettä
VKO 50: KooKoo - Lukko / SaiPa - KooKoo = 5 pistettä
VKO 51: Ässät - KooKoo = 1 piste
VKO 52: KooKoo - JYP / Sport - KooKoo / Kärpät - KooKoo = 4 pistettä
VKO 1: Pelicans - KooKoo / KooKoo - HIFK = 3 pistettä
VKO 2: Tappara - KooKoo / KooKoo - SaiPa / Ilves - KooKoo = 6 pistettä
VKO 3: KooKoo - Jukurit / TPS - KooKoo, Lukko - KooKoo = 5 pistettä
VKO 4: KalPa - KooKoo / KooKoo - KalPa = 3 pistettä
VKO 5: KooKoo - Pelicans / KooKoo - Tappara / HPK - KooKoo = 5 pistettä
VKO 6: KooKoo - TPS / Lukko - KooKoo = 3 pistettä
VKO 7: KooKoo - Sport / KooKoo - Kärpät = 4 pistettä
VKO 8: HIFK - KooKoo / KooKoo - Pelicans = 3 pistettä
VKO 9: KooKoo - Ässät / Jukurit - KooKoo = 5 pistettä
VKO 10: KooKoo - Ilves / SaiPa - KooKoo / JYP - KooKoo = 7 pistettä
VKO 11: KooKoo - HPK = 3 pistettä

Tavoitteesta tällä hetkellä 65 pistettä, jaettavista 105 pisteestä - otteluja jäljellä 35.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tulihan se sieltä. Sarjan käänteinen kärkipaikka. Ei ole Tuokkolallakaan helppoa. Miten potkia joukkoa, josta osa jo tiettävästi lähdössä muille maille.
Näyttää tämä kausi olevan diibadaabaa. Jos nyt kuitenkin sen jumbon paikka vältettäisi, siinäkin haastetta riittää. Eiköhän ne PO puheet ole realistista jättää..näillä esityksillä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tulihan se sieltä. Sarjan käänteinen kärkipaikka. Ei ole Tuokkolallakaan helppoa. Miten potkia joukkoa, josta osa jo tiettävästi lähdössä muille maille.

No eikö tuo nyt ole aika luonnollista, että joukkueesta osa lähtee muualle? Eiköhän kaikista joukkuesta lähde pelaajia muualle. Tämähän on ollut liigassa varsinkin pienempien seurojen arkea kaudesta toiseen jo vuosikausia, että usein suurseurat hankkivat pienempien seurojen kärkipelaajia. Kyllä liigassa tämä on arkea seuralla kuin seuralle, että sopimuksia on jo sovittu muualle seuraavaksi kaudeksi ja silti sen ei anneta vaikuttaa peliesityksiin. Tiettävästi Jarkko A. Immonen ei ole kyllä tehnyt sopimusta muualle vaikka logiikkasi mukaan hänen peliesityksensä kyllä puoltaisi tätä. Mitä peliesityksiin tulee niin kyllähän KooKoo pelasi täysin tasavertaisesti sarjan kärkijoukkue KalPan kanssa vaikka palkintoa ei saanutkaan. Peliesityksessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta totuus toki on, että pisteistähän tässä pelataan.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pääosin täysin samaa mieltä OT:n kanssa..Tiukka on talouden haaste ja taatusti tiukemmaksi menee. Hyvienkin suoritusten jälkeen pataan on paukkunut. Immoseen en ole kantaa ottanut, mutta alisuorittanut on kyllä muun "kärkijoukon" kanssa. Ja nämä minimaaliset ns. viimesekunnin tappiot kyllä syö rotan lailla. Semmoista ukkoa en usko olevankaan, että jos on sopimus muualle seuraavaksi kaudeksi, niin laittaa kaikki peliin kuluvalla kaudelle. Toki ymmärrän, että näyttöä tulee antaa ja liigassa viimeiseksi jäävän joukkueen pelaajien markkina-arvo ei kovin kummoinen ole.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiirettä pitää Kultasella, nyt pitäisi etsiä stunttaajia loukkaantuneiden tilalle, yrittää keventää tämän kauden palkkakustannuksia sekä vielä rakentaa ensi kautta.

Ehtiiköhän Kultsi ostaa kaiken tohinan keskellä joululahjoja?
 

Fordél

Jäsen
No eikö tuo nyt ole aika luonnollista, että joukkueesta osa lähtee muualle? Eiköhän kaikista joukkuesta lähde pelaajia muualle. Tämähän on ollut liigassa varsinkin pienempien seurojen arkea kaudesta toiseen jo vuosikausia, että usein suurseurat hankkivat pienempien seurojen kärkipelaajia. Kyllä liigassa tämä on arkea seuralla kuin seuralle, että sopimuksia on jo sovittu muualle seuraavaksi kaudeksi ja silti sen ei anneta vaikuttaa peliesityksiin.

Itse asiassa sama ongelmahan on kaikille seuroilla. Liigan kärkiseurat eivät vaan menetä pelaajia muille Liigaseuroille vaan muiden sarjojen seuroille. Silti alkaahan tässä KooKoon kannalta olla kuitenkin se ero muihin seuroihin verrattuna, että joukkueella ei ole enää mitään saavutettavaa. Tämä ei voi olla näkymättä jossain vaiheessa osan pelaajista tekemisessä.

Vertailun vuoksi voidaan katsoa vaikka Ässiä tai Jukureita. Ihan samalla tavalla niissäkin on varmasti pelaajia, jotka ovat siirtymässä tämän kauden jälkeen muualle, mutta kun on mahdollisuus saavuttaa jengin kanssa jotain hienoa ja olla osa hienoa tarinaa, selkä ei varmasti suoristu ihan niin helpolla. Juuri tämän vuoksi pitäisi olla avoin Liiga ettei pääse syntymään jo ennen puolta väliä kautta tilannetta, jossa joukkueella ei ole enää mitään urheilullista panosta.

Mitä peliesityksiin tulee niin kyllähän KooKoo pelasi täysin tasavertaisesti sarjan kärkijoukkue KalPan kanssa vaikka palkintoa ei saanutkaan. Peliesityksessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta totuus toki on, että pisteistähän tässä pelataan.

Joukkueen peliesitykset ovat parantuneet Tuokkolan alaisuudessa. Tämä on näkynyt etenkin pelinopeudessa, joka on eri luokkaa kuin Mattilan aikana. En tiedä mitä siellä on tapahtunut, mutta jätkien liikkeet ja pelin eteneminen näyttää nyt ihan erilaiselta kuin Mattilan alaisuudessa. Harmittavasti KooKoo on silti ottanut pari kertaa käkättimeen, mutta lopulta niissäkin on kyse nyansseista. Isossa kuvassa suunta on oikea ja se on tärkeintä, ainakin ajatellen ensi kautta.
 
Tästä viikosta näyttääkin tulevan sitten täydellinen katastrofi ja Tappara-pelistä suorastaan huutaa voittoa, jotta voidaan pleijarihaaveita jollain tekotsempillä pitää yllä. Peli on parantunut, mutta tulostaso on säilynyt samana ja tässä vaiheessa se kyllä kielii kauden aikaisesta loppumisesta. Taloudellinen katastrofi pitäisi pystyä välttämään ja siihen vaaditaan korkeimpien palkkojen siirtämisestä muualle. Lipputulojen puute on korvattava palkkakulujen alentamisella.

Kohta vaaditaan jo 2 pisteen keskiarvoa per peli pleijaripaikan saavuttamiseen. Siihen ei ole pystynyt kuin Tappara ja KalPa tällä kaudella.

VKO 47: Jukurit - KooKoo (2-3) / KooKoo - TPS (2-5) / (HIFK - KooKoo (0-1 ja.) = 5 pistettä (3/3 ott. = 5p / maalisuhde -1)
VKO 48: KooKoo - KalPa (1-2) / HPK - KooKoo (2-0) / KooKoo - Tappara = 4 pistettä = 0 pistettä (2/3 ott. = 0p / maalisuhde -3)
VKO 49: KooKoo - JYP / Pelicans - KooKoo = 4 pistettä
VKO 50: KooKoo - Lukko / SaiPa - KooKoo = 5 pistettä
VKO 51: Ässät - KooKoo = 1 piste
VKO 52: KooKoo - JYP / Sport - KooKoo / Kärpät - KooKoo = 4 pistettä
VKO 1: Pelicans - KooKoo / KooKoo - HIFK = 3 pistettä
VKO 2: Tappara - KooKoo / KooKoo - SaiPa / Ilves - KooKoo = 6 pistettä
VKO 3: KooKoo - Jukurit / TPS - KooKoo, Lukko - KooKoo = 5 pistettä
VKO 4: KalPa - KooKoo / KooKoo - KalPa = 3 pistettä
VKO 5: KooKoo - Pelicans / KooKoo - Tappara / HPK - KooKoo = 5 pistettä
VKO 6: KooKoo - TPS / Lukko - KooKoo = 3 pistettä
VKO 7: KooKoo - Sport / KooKoo - Kärpät = 4 pistettä
VKO 8: HIFK - KooKoo / KooKoo - Pelicans = 3 pistettä
VKO 9: KooKoo - Ässät / Jukurit - KooKoo = 5 pistettä
VKO 10: KooKoo - Ilves / SaiPa - KooKoo / JYP - KooKoo = 7 pistettä
VKO 11: KooKoo - HPK = 3 pistettä

Tavoitteesta tällä hetkellä 65 pistettä, jaettavista 103 pisteestä - otteluja jäljellä 34.
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on ehkä viisainta niin pelaajien kuin kannattajienkin unohtaa odotukset ja oletukset, ja elää satasella tätä hetkeä, ja jatkaa kautta ikäänkuin nollauksen kautta. Menneitä tappioita ja pettymyksiä on turha murehtia jatkossa, vaan vetää kausi loppuun jokaisesta pisteestä taistellen. 13.3. selviää sitten, jatkuuko kausi vielä sen jälkeen.
Timppakin näkee tuota rosteria selatessaan, ettei siellä juurikaan realisoitavaa ole, mikäli aiotaan pitää edes jonkinlainen yleisön mielenkiinto joukkuetta kohtaan yllä jatkossa. Greenin ja Haatajan vaihtokauppa johonkin nelosketjun Möttöseen olisi taloudellinen katastrofi seuraavilla mestistason katsojamäärillä, vaikka sillä hetkellinen lämmittävä lirahdus punttiin saataisiinkin kotiutettavina euroina mitattuna.
KooKoon tavoite on uskottava liigakiekko, ja rosterin tason tiputtaminen nykyisestä tyhjennysmyynnin kautta olisi totaalinen perseennäyttö yleisölle juuri nyt, kun on saatu uutta virtaa tekemiseen, ja ulkoista mielenkiintoa heräämään.

Edit. No senverran olisin valmis joustamaan, että mikäli Greenin ja O´Connorin tilalle löydettäisiin potentiaalista parannusta loppu- ja tulevan kauden kokoonpanoon, luopuisin molemmista välittömästi. Pelillinen anti on molemmilla sitä luokkaa, ettei palkkamenolle löydy vastinetta alkuunkaan.
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä sieltä lienee Haatajan saisi dumpattua sekä Lehtosen jo lähetettyä TPSään vähän etukäteen ja O'Connorin johonkin muualle myös. Green voisi myös siirtyä Tapparaan PO-hirveksi. Kaikki vaan menemään, ei haittaa. Yleisömärää tippuu joka tapauksessa sinne 2000 tasoon.

Upeaa tämä floppaaminen suljetussa sarjassa. #Paremmin
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jotain mätää tässä liigatouhussa näyttää olevan kun ennen vuodenvaihdetta kauppaa käydään. Kieltämättä "ei suljettu" sarja olisi hyväksi. Olisi enemmän vääntöä loppuun asti. Mutta mutta. Kun sijoitusta katsoo niin ei helppoa ei ole.
Tappara huomenna. Tosi helppo rasti.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se oli sitten yhden pisteen viikko. Otteet olivat paremmat mutta ei riitä. Ens viikolla pitäisi sitten voittaa molemmat että pysyisi kyydissä
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Kolme oli tarjolla, mutta Hakulinen suti ohi alle metristä. Näistä ne pisteet kertyy tai on kertymättä. Varsinkin, kun pelataan näitä vähämaalisia nyhjäyksiä(no tänään tuli 3 molemmille, mutta yleensä vähemmän), niin tuhannen taalan paikat pitäisi hyödyntää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tämä ei Hakulisessa muutu. Jouhkimainen uudessa sarjassa ja eri nimellä. Ei jatkoon.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
On meillä upea joukkue, ei voi muuta sanoa, Tuollakin kokoonpanolla laitettiin taas edelliskauden mestarille upeasti hanttiin ja lähellä oli kolmenkin pinnan voitto. Hienosti joukkue taistelee nyt Tuokkolan alaisuudessa vaikka vaikeaa on, iso RESPECT!!!!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On meillä upea joukkue, ei voi muuta sanoa, Tuollakin kokoonpanolla laitettiin taas edelliskauden mestarille upeasti hanttiin ja lähellä oli kolmenkin pinnan voitto. Hienosti joukkue taistelee nyt Tuokkolan alaisuudessa vaikka vaikeaa on, iso RESPECT!!!!

Olen täysin samaa mieltä. Mahtavaa taistelua KooKoolla tällä viikolla sarjan kärkikaksikkoa KalPaa ja Tapparaa vastaan. KooKoo olisi ansainnut niin KalPaa kuin Tapparaa vastaan enemmän pisteitä. Tänäänkin Tapparan maalivahdilla tuplamäärä torjuntoja KooKoon torjuntoihin verrattuna. Myöskään yleisö ei ole hylännyt KooKoota. Tänään yleisöä lähes 4000 vaikka jotkut täällä jatkoajassa julistavat hiljattain, että KooKoon pelit eivät tule vetämään enää edes 2000 katsojaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
No @Old Tom kyllä se yleisömäärä sieltä seuraa. Mutta toki joukkue on ollut Tuokkolan aikana parempi.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Ilme on tosiaan hyvä, mutta näissä tiukoissa väännöissä se valitettavasti näkyy pitkässä juoksussa, että osa ns. ratkaisupelaajista on melkolailla yössä. Green alisuorittaa pahasti(ja nostaa top3 palkkaa jengissä), Immonen ei saa mitään aikaan ja Kantolakin on täysin hyödytön pl. ne ajoittaiset osumat alle viidestä metristä.

En tiedä korjataanko noita tilastoja muuten koskaan, mutta melkoista huumoria, että KooKoon 2-3 kavennus on merkattu Greenin nimiin. Oliko edes jäällä maalin aikana? Malinen vetää ja kiekko pomppii Tapparan pelaajan mailasta maaliin -> maali Greenille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös