Konserttiopas á la Jatkoaika

  • 315 769
  • 1 762

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään Porin Anniksella Lapko ja joitain muitakin bändejä. Lipun hinta kohtalainen elikäs kybä. Tapahtuma on päihteetön (niin varmaan!). Jatkot Montussa, jossa mennään punkin tahtiin...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kauko Röyhkä ja Narttu palaa ainakin tulevan sesongin ajaksi lavoille. Tulossa on festariesiintymisiä ja klubikeikkoja. Yhtyeen kokoonpanossa on pitkän linjan Röyhkä-muusikoita, kuten Mats Hulden ja Heikki Tikka.

Luvassa taitaa olla helmiä 80-luvulta. Ehdoton välttämättömyys jos ei ikänsä tai huonon onnensa takia ole voinut todistaa Narttu-aikaista Röyhkää livenä. Viimeksi Narttu on kasattu kertaluontoisessa hengessä joskus olisiko ollut 1998, jolloin olin minäkin todistamassa tapausta Helsingissä. Tavastian välieräkellari oli kuin nuijalla lyöty.
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Olettehan heränneet todellisuuteen ja huomanneet, että Devin tulee (taas) Suomeen:
Devin Townsend + Fear Factory + Sylosis
Ti 6. ja ke 7.11.2012 the Circus, Hki sekä to 8.11.2012 Pakkahuone, Tre.
Liput Tiketistä, sillä Lippupalvelun ahneudella ei ole rajaa.

Tulkaa siis täyttämään Pakkahuone ääriään myöten. Ole siellä tai ole neliö.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tänään olisi Turun Klubilla metallia tarjolla. Neljä bändiä ja musiikkia laidasta laitaan. Soitto alkaa jo 20.30, joten ei tarvitse kärvistellä koko yötä keikkoja kyttäämässä. Soittelemassa Mormânt De Snagov, Curimus, The Iniquity Descent ja Cannibal Accident.

The Iniquity Descenthän on Fintrollin laulajan Mathias Lillmannin black metal-viritelmä. Tässä vielä linkki FB-tapahtumaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Steamroller konsertoi Suomessa 17.9 ja keikkapaikkana on Tavastia. Bändissä vaikuttavat Whitesnakemiehet: D.Aldrich, B. Tichy ja M. Devin, joka hoitaa lauluosuudet. Liput maksavat 22e. Olis sopivasti just kesäloma tuona aikana, joten tiedä vaikka ostaisin lipun keikalle.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sparks esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla 7.10. 40-vuotisjuhlakiertueellaan.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Olettehan heränneet todellisuuteen ja huomanneet, että Devin tulee (taas) Suomeen:
Devin Townsend + Fear Factory + Sylosis
Ti 6. ja ke 7.11.2012 the Circus, Hki sekä to 8.11.2012 Pakkahuone, Tre.
Liput Tiketistä, sillä Lippupalvelun ahneudella ei ole rajaa.

Tulkaa siis täyttämään Pakkahuone ääriään myöten. Ole siellä tai ole neliö.

Tämähän on näköjään tänne postattu hyvissä ajoin, mutta joo, Tampereelle lähdössä. Sopii paremmin omaan aikatauluun kun voi ottaa vielä perjantain töistä vapaaksi. Viimeksi DTP nähty livenä 30.3.2011 Kaapelitehtaalla ja tuli kyllä nautittua koko rahan edestä. Eli nyt toimintaa herrat ( no tottakai naiset myös ), flabat taskuun ja nauttimaan h*lvetin hyvästä musiikista.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huomenna sitten Anathema Helsingissä. Tätä on odotettu!
Kyllä. Lämppärikin melkein paras mahdollinen mielestäni mitä voisi ajatella, eli Von Hertzen Brothers. Anatheman pojat itse lähestyivät pyynnöllä ja keikkailevat nyt siis yhdessä nämä kaksi Suomen settiä.

Siellä on nyt siis lauteilla kaksi bändiä joista löytyy veljeskolmikko.
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Anathema vetäs eilen Tampereen Pakkahuoneella aivan saatanan loistavan keikan.
Kaveri oli aluksi skeptinen, että miten mahtaa toimia puolityhjällä Pakkahuoneella,
toimihan se todella hienosti. Loppua kohti volyymi vaan nousi ehkä aavistuksen liian kovaksi ja saundit muuttui puuroksi.
Mutta mielestäni kouluarvosanan 9- keikka, kaksi tuntia pelkkää nautintoa.
Pikku miinuksena ehkä liikaa kappaleita uudelta levyltä..?

Closer toimi kuten aina!
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Juu, mikäli eilisestä voi jotain johtopäätöksiä vetää niin varmasti Circuksessa on tänä iltana hauskaa. Hieno keikka ja itselle settilistakin oli mieleen. Joitain vanhoja biisejä jäin kaipaamaan mutta ei voi valittaa kun sen pari tuntia kuitenkin veivasivat. Viimekertainen 2,5h oli kuitenkin jo hiukan liikaa, nytkin esim. Closerin jälkeen oli sekä jalat että kädet ihan turtana.
Ja mukavahan se on aina uusia biisejä livenä kuulla ekaa kertaa.
 

oskum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Terapiaa

Viikonloppuna tärähtää!

Tänään tavastialla ja huomenna Tampereen pakkahuoneella legendaarinen Therapy? Lämppärinä Potato Junkies, joten terapiaa luvassa isolla kädellä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Meshuggah tulossa tekemään korvaavat keikat peruuntuneiden tilalle ja lisäksi sitten Graveyard, Cult Of Luna, The Sword, Agalloch, jo mainittu Manowar...

Jääkapin ovessa alkaa kohta olla lippuja joka lähtöön.
 

Egonomic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Mestis KalPa
En ainakaan pikaisella vilkaisulla löytänyt tästä mainintaa eli Suomeen rantautuu uusi festari ensi kesäksi. Kyseessä Rock The Beach, joka onkin näköjään 3 päiväinen ja sattuu osittain samaan aikaan Tuskan kanssa..

Tällä hetkellä esiintyjäkaartissa on todella kovia nimiä, kuten Rammstein, QOTSA, Stone Sour ja Greenday.

3 päivän lippu näyttäisi olevan 150€+toimituskulut..

http://www.rockthebeach.fi/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=rammstein&utm_campaign=rockthebeach&gclid=CLuE_ejq07MCFbB3cAodBzIAGQ
Linkki vie festarin kotisivuille..
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
3 päivän lippu näyttäisi olevan 150€+toimituskulut..
Suolaista on suolaista ja nähtävästi ei myydä lippuja yksittäisille päiville, mikä on typerää. Myös hölmöä, että buukattu samaan aikaan Tuskan kanssa, en usko, että tuo oikein palvelee kumpaakaan. Sen verran raskasta musiikkia myös tuolla, että voidaan sanoa kilpailtavan samoista kävijöistä Tuskan kanssa.

Muuten toki tervetuloa uudelle festarille.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sen verran raskasta musiikkia myös tuolla, että voidaan sanoa kilpailtavan samoista kävijöistä Tuskan kanssa.

No enpä nyt sanoisi. Rammstein ehkä ainoa joka voi keskiverto-Tuskakävijää kiinnostsa, sekin on siinä ja siinä. Etenkin kun katsoo millaisia bändejä Tuskaan on tänä vuonna buukattu. Loputhan noista RTB:n bändeistä on selkeästi rokkia, sekä raskaampaa että kevyempää sellaista toki.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Lievästi vituttaa jos ei päivälippuja. QOTSA oikeastaan ainoa ison kiinnostuksen kohde ja sille päivälle olisi mieluusti mennyt
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Myös hölmöä, että buukattu samaan aikaan Tuskan kanssa, en usko, että tuo oikein palvelee kumpaakaan. Sen verran raskasta musiikkia myös tuolla, että voidaan sanoa kilpailtavan samoista kävijöistä Tuskan kanssa.

Musiikillisesti en usko että nämä kilpailevat keskenään millään muotoa, vaikkei Tuskakaan nyt mikään todella raskaan musiikin festivaali tyyliin Hammer Open Air olekaan.

Oletuksena Tuska menettää marginaaliset muutama sata ihmistä, kun vakiokävijöistä BB-julkkikset ja muut seiskasta tutut menevät näyttäytymään mielummin tähän uuteen tapahtumaan.

Rock the beach (tms) menettää potentiaalisia kävijöitä oletettavasti jonkun verran enemmän, koska esimerkiksi itsekin olisin voinut ehkä käydä katsomassa Queens Of The Stone Agen ja/tai Green Dayn jollei Tuska Bolt Throwerinsa kera osuisi samalle viikolle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös