Komarov vs. Siklenka 2.10.2007

  • 84 181
  • 456
Tila
Viestiketju on suljettu.

freely

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Wolverhampton, Barcelona, FC Lahti...
Siihen ei tarvitse ottaa kantaa ansaitsiko Leo tuota vai ei. Jokainen sen on tässäkin ketjussa ja useasti aikaisemmin jo todennut ja jokainen myös tietää Leksan ärsyttävän tyylin suorastaan kerjätä vaikeuksia itselleen. Mutta jokainen kuka ei itse hallilla ollut näkemässä miten tilanne kehittyi on turhaa huutaa miten kova Siklenka oli. Nähdyn perusteella melkoinen luuseri...takaapäin kimppuun ilman mitään varoitusta.

Kuten edellä jo mainittu olisi odottanut vaikka seuraavaan vaihtoon ja tullut reilusti hanskat tiputtaen edestä päin haastamaan...tilaisuuksia olisi kyllä ollut. No ehkä Komarov olisi silti vaipunut polvilleen. Mutta lähes saman veroinen luuseri Siklenka tuolla tyylillä on kuin Komarov!
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
Muuten sama, mutta eikös se Ben-Amorikin siinä Leksaa hakannu. Jossain vaiheessa kaksi Lukkolaista neitiä hakkasi "rottaa" yhessä.

Ja tapausta alusti tilanne jossa Ben-Amor ajoi Leksaa selkään kädet ylhäällä. Kruussilla meni pilli erssiin ja ei uskaltanut viheltää selvää tilanetta. Sitten vaihtoaitiossa käytii sanasotaa (Leo <--> Ben-Amor) ja seuraavassa vaihossa Lukon ämmät kävi noutamassa Leksan kimpassa.

Joo, Ben-Amor, eikä Siklenka kumpikaan uskaltaneet yksin kohdata tätä hirmua, ja kokosivat vaihdossa energiaa, jos 2v1- voimasuhteilla pärjäisivät. On se Leo niin kova jannu.

Eli Ben-Amorilla oli tilanteessa oma tanssikaveri, ja Komaroville hamekangasta, ei sen kummallisempaa.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Aivan. Maltetaan videoon asti. Olet nyt 5 viestiä jo malttanut kirjoittaa kotisohvaltasi tästä aiheesta.

Toki Lukko on sikajengi ja kaikki suckerpunchaavia ämmiä.

Maltetaan maltetaan. Pieni pätkä näkyi äsken urheiluruudussa, mutta paha tuosta on mitään sanoa. Enkö saisi kirjoittaa tästä aiheesta? Vai onko tuossa määrässä jotain vikaa mielestäsi? Olen pahoillani jupster. Todella.

Hallilla olleiden kommentit nyt ovat edes vähän uskottavia, ja jos kolmantena Siklenka tuohon tilanteeseen on mennyt, niin paska toimintaahan se on. Vai kuinka?
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäs siitä tykkäätte, että Komarov teollaan toi voiton Lahteen tänä iltana, meikäläiselle ainakin kelpaa. Ja mikäs siinä kun suutansa soittelee. Siklenka tuli tilanteen ulkopuolelta mukaan, pelle mikä pelle. Ei ollut Komarovilla paljoa aikaa reagoida edes tapahtuneeseen kun Siklenka oli jo hakannut kaverin maahan. Mutta ne 3 pistettä, aijaijai kun tuntuu hyvältä!

edittiä: niin ja kun nämä matsit eivät tosissaan ole mitään nyrkkeilymatseja, niin miksikähän Komarovin olisi pitänyt takasin pistää, saatika siitten edes tiputtaa hanskat? Valoja päälle.
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Hallilla olleiden kommentit nyt ovat edes vähän uskottavia, ja jos kolmantena Siklenka tuohon tilanteeseen on mennyt, niin paska toimintaahan se on. Vai kuinka?

Paskaa toimintaa kyllä. Oliko Siklenka ämmä nyt, koska ei uskaltanut hakea Komarovia tanssiin edestä? Vai hermostuiko Siklenka jostain ja alkoi silmittömästi hakkaamaan syytöntä Komarovia? Onko Siklenka hullu? Vai pelkästään ämmä? Tökkikö ja rottailiko Komarov niin onnistuneesti, että Siklenka menetti malttinsa kokonaan? En tiedä.

Toivottavasti näihin saadaan jotain vahvistusta.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tuosta Siklenka tulee saamaan pelikieltoa, todennäköisesti ei yksi peli riitä. Ja tämä on aivan oikein. Mies tulee kolmantena osapuolena tappeluun, joka ei päässyt edes alkamaan, ja lyö poisluistelevaa Komarovia takaapäin ja jatkaa takomista Komarovin vedettyä kilpikonnat!! Ämmämäistä.. ?
Näinhän siinä tulee käymään. Toivottavasti ei saa kuitenkaan mitään sakkoja, vaikka ihan väärällä tavalla tappelikin. Leo oli varmaan verbaalisesti ärsyttänyt Siklenkaa ja muita vähän enemmänkin... Mutta ei voi muuta sanoa kuin loistavasti ärsytetty Komarovilta. Tuon herpaantumisen taki saimme maalin ja voiton. Hyvä vaan ettei meillä ollut enään mitään Helgeä tappelemassa. Nyt päästiin ylivoimalle ja tehtiin maali. GO Komarov!

EDIT: Pidemmän(muutama ottelu ainakin) pelikiellon kuitenkin ansaitsee.
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Todella säälittävää lyödä maassa makaavaa, jonka päällä oli vielä linjuri. Kuitenkin jakeli iskuja estelyistä huolimatta. Säälittävää! Ei siitä sen enempään.

SAKKOJA!
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei vaan pysty ymmärtämään joidenkin kommentteja tästä ko. tilanteesta.
Totta on, että Lexa on aina soittanut suuta ja jossain vaiheessa sattuu nekkuun (vrt. Helge Jokerit-pelissä).

Mutta se, että joku pystyy hiljaisesti (ja äänekkäästi!) hyväksymään Mike Siklenkan teon kertoo kyllä kieroutuneesta mielestä. Komarov nahistelee Ben-Amorin kanssa ja ei kiinnitä yhtään huomiota tilanteeseen ULKOPUOLISENA tulevaan Siklenkaan. Mike sitten takoo Lexaa JÄÄN PINTAAN kuin teini-poika hanskaansa. Ei voi ymmärtää miten voi miehellä pimentyä vintti noin totaalisesti.

Siklenka olisi ehdottamasti voinnut hoitaa Lexan koulimisen fiksummin ja rehdimmin. Jos Siklenka pelaisi minun joukkueessani, häpeäisin hänen puolestaan. Tuo ei ole kovuutta, eikä äijämäisyyttä, eikä se mielestäni kuulu kaukaloon.

Muistetaan kuitenkin tapaus Bertuzzi NHL:stä.

Pari ottelua Mikelle penalttia ja toivon, että en joudu enää ikinä todistamaan noin NEITIMÄISTÄ käytöstä keneltäkään.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuosta YLE:n pätkästä ei voi vetää mitään johtopäätöksiä. Toivottavasti Lahdesta saataisiin kunnon kuvamateriaalia vielä tapahtuneesta.

Suomalaistunut virolainen sai kuitenkin koteloonsa ja itse odotan ainakin kuvaa Lahdesta ja kommentteja Lukkoleiristä ennen kun uskallan mitään kunnon analyysiä tapahtuneesta antaa.
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taktinen viisaus maksaa joskus mustelmia, kiitos Leo!
Lukon yv- syömähammas Sik(A)lenka Katsomoon ja voitto plakkariin, thats it!

P.S. Leo on ihana, siis oman joukkueen rosterissa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jännää lukea näitä kommentteja. Tatti pystyssä jengi odottaa, että liigassa tapellaan ja olisi tapahtumia, mutta kun toinen sitten jää selvästi alakynteen aletaan vaatimaan kovia ja pitkiä pelikieltoja, koska "koodia" rikottiin. Mitä väliä?

Jos kerran kaukaloon halutaan tappeluja ja niitä itten tulee, niin ollaan tyytyväisiä. Tietysti jos tänne kirjoittelee Espanjalainen jalkapalloilija, niin eihän siitä voi muuta odottaakaan kuin itkupotkuraivareita. Ne on niitä potkupalloilijoita ne.

Itse "tappeluun" sen verran, että kyllähän tuo Siklenka jäässä makaavaa Komarovia mätki. Mutta entäs sitten? Ei varmasti ollut syytön Komarovkaan tuohon tilanteeseen ja sai siitä joukkueelleen tärkeän ylivoiman.

Nyt tosiaan täällä jo kirjoitellaan kaiken maailman koodeista. Eihän niitä kunnioita juuri kukaan. Aina kun toinen pelaaja on kaatumaisillaan tai kaatunut, niin annetaan ne pari nopeaa iskua vielä. Niskaan tai munuaisiin tai selkään tai takaraivoon tai parhaassa tapauksessa naamaan. Se nyt vaan kuuluu näihin tappeluihin. Haluatte sitä tai ette.

Jos tuosta nyt annetaan vaikka 10 peliä kieltoa, niin voitte olla ihan varmoja että jonkun Nickersonin tuonti Suomeen on ihan turhaa. Viihdyttämäänhän se tänne tulee ja parhaiten se siinä onnistuu sekoilemaalla kuten ennenkin. Ja se on hyvä juttu. Otin tuon Nikken vaan esimerkiksi. Ei mitenkään provona. Kiva että tulee, mutta tuleeko turhaan?

Ei muuta kuin pari peliä korkeintaan huilia ja kentälle. Se on ainoa oikea tuomio. Tai sitten vain tuo ottelurangaistus. Senhän Heleniuskin sai. Miksi siis toiselle pitäisi antaa enemmän? Helenius kävi sentään noutamassa.

Lisää näitä samanlaisia tapauksia liigaan, niin alkaa porukkaakin löytämään tietään hallille. Saa ainakin lipun hinnalle vastinetta.
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Laitetaan tämä nimim. Doullin raportti leukaperän forumilta tännekin:

Doull kirjoitti:
Doullin pettämätön pelisilmä raportoi tapauksesta.

Edellisessä vaihdossa Toporowski taklasi Komarovia sääntöjen rajamailla. Komarov lähti Toporowskin perään vähän tökkimään. Tuomarit tulivat väliin ja suut alkoivat käydä.

Pelicansin maalin jälkeen Komarov ja Ben-Amor olivat vierekkäin keskusaloituksessa. Komarov alkoi haastamaan riitaa. Tilanne näytti olevan ohi ja Komarov lähti tilanteesta pois, kun yllättäen Ben-Amor tiputti toisen hanskansa. Sitten Siklenka tilanteen ulkopuolelta hyökkäsi takaapäin Komarovin kimppuun ja alkoi takomaan tätä nyrkeillä. Evan Schwabe sitten meni kiinni Siklenkaan ja Siklenka kampesi Schwaben jäähän jolloin Ben-Amor sitten otti Schwaben hoidettavakseen. Siklenka jatkoi jäässä maannen Komarovin takomista. Tuomarit lopulta saivat Siklenkan irti Komarovista. Tilanteessa hanskat tiputtivat Siklenka, Ben-Amor ja Erik Hämäläiseltä puuttui toinen hanska (muistaakseni Kakko ja Hämäläinen siinä pitelivät toisiaan, mutta ei kummempaa).

Epäilen, että Siklenka löi tilanteen jälkeen myös linjatuomaria. Hallin taulun kuvasta näyttää siltä että Siklenkan noustua pystyyn hänen kätensä liikkuu kohti tuomaria ja tämän jälkeen vieressä seisova päätuomari Kruus näyttää välittömästi kädellään kohti päätyä. Ja Siklenkan kohdalla lukee pelkkä ottelurangaistus eikä väkivaltaisuus.

Komarov talutettiin tilanteesta pukukoppiin, mutta palasi hetken päästä takaisin hämmentämään.

Komarovin kommentit tähän noin suunnilleen muisteltuna:
Mitä oikein tapahtui?
-No ei mitään, Siklenka jostain vähän hermostui. Sellaista sattuu.

Mistä Siklenka oikein hermostui?
-Kai mä sille olin jotain kai sitten sanonu. En tiiä.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jännää lukea näitä kommentteja. Tatti pystyssä jengi odottaa, että liigassa tapellaan ja olisi tapahtumia, mutta kun toinen sitten jää selvästi alakynteen aletaan vaatimaan kovia ja pitkiä pelikieltoja, koska "koodia" rikottiin. Mitä väliä?

Ei tuo ollut tappelu. Siklenkalle siitä golflyönnistä Leksaan voisi jo antaa pelikieltoa, kuten on NHL:ssäkin tapahtunut useasti, täällä Suomessa ei ole ennen yhtä idiootteja kavereita edes nähty, jotka näin tekisivät. Lisää pelikieltoa siitä hakkaamisesta. Ja uskoisin, että KUKAAN Lahtelainen ei odottaisi Komarovin tappelevan, ikinä. Niin varma selkäsauna se olisi sitäkin kautta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Leksa on kyllä kova poika kuumentamaan hermoja, Porissa jo osasi tuon homman todella hyvin. Kysykää Lehdolta. :)

Hienoa että Siklenkallakin vihdoin sulake pamahti, toivottavasti jatkossakin. Väriä harmaaseen arkeen. Mitähän mahtaa tapahtua seuraavassa Länsirannikon derbyssä, kun kaksi hullua kohtaa? NAM!

Harmi kun ei Helenius enää päivystä Pelicansin puolustuksessa, oltaisiin nähty melkoiset talkoot...
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Niin, en tiedä onko tämä oikea foorumi vai ymmärretäänkö minut väärin, mutta tarkoitin noilla pelikavereilla myös Pelicansin kavereita. Jos joukkueessa on kaveri, joka pelaa sikaa tai ärsyttää ja sitten kun siihen pitää vastata niin antaa tuomarien hoitaa - makuulle maahan = koodit on rikottu. Tähän minusta pitää reagoida sekä vieras- että oman joukkueen kaverit. Jos tilanne on mennyt noin eli rottailu - ulosajoa - Pelicans voitto niin uskon ja toivon, että esim. Jarna ei tuolta ekana tule voittoa tuulettamaan. Sen tehtävä liiderinä on mennä opettamaan poikaa ja sanoa että lopeta vittu toi pelleily.

Juuri noin minäkin asian näen.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Kaikki (raumalaiset) väittävät nyt suu vaahdoten, että kyllä rotta Komarov nyt sai ansiosta turpaan ja oppii rottailun johtavan kipuun. Ja eihän kukaan enää uskalla Lukon maalilla heilua kun puolihullu kanukki katkoo päät sinne pyrkiviltä.

Mitä luulette, kumpi pelaajista oppi? Vaikka seuraavaa Lukko peliä ajatellen? Meinaatteko ettei Leksa pelaa samaan vanhaan tyyliinsä naama virneessä ja suuta soitellen? Luuletteko että Siklenka tulee taas muotoilemaan Leksan naamaa? Veikkaan että läksyt luki (ja ehkäpä myös oppi) Siklenka ja tästä voin ottaa satkun vetoa halukkaiden kanssa. Anyone?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
täällä Suomessa ei ole ennen yhtä idiootteja kavereita edes nähty, jotka näin tekisivät.


Tästä voidaan olla myös montaa mieltä Idiootista en voi puhua, koska en henkilöä tunne, mutta kyllä ne 236 minuuttia on kanssa ihan kiva saavutus. Vai oliko niitä minuutteja enemmänkin?

Tottakai se ei ollut tappelu. Yksipuolinen turpiinlyönti kyllä. Vihdoinkin joku noin teki. Toivottavasti Levosen postaama teksti ja varsinkin tuo tuomarin lyöminen on sitten pois laskuista tai pitää lähteä pelaajakaupoille.

Ainakin saatiin viihdettä kansalle. Ja aika monia tämäkin tapaus kiinnostaa.
Ja aika yllättävää, että Pelicans-fanit haukkuvat Siklenkaa ämmäksi ja Lukon-fanit puolustavat. Ihmeellistä kerta kaikkiaan. Olihan tuo nyt ruman näköistä lyömistä, mutta on niitä pahempiakin nähty.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
selkee tapaus

Kas kummaa mitä siellä on tapahtunut. Vaan kyllähän tuo on jo ollut pidemmän aikaa odotettavissa ei siinä mitään.
Ottelutilastoja selaamalla näyttää selvästi kuitenkin siltä että Komarov auttoi joukkuettaan saamaan täydet kolme tärkeää pistettä. Mustelmiahan siinä tuli mutta myös suvereenit pojot jäivät Pelsuille kotiin.

Kyllä Komarov silti jo ennenkin on saanut vähän maistaa 'kostoa' mm finaalisarjassa 2006 Jokelan ajaessa Porissa Leksan ulos kaukalosta. Tuon yliruman taklauksen jälkeenhän Komarovin kommentti oli vain: 'todella hyvä taklaus Jokelalta'

Kohtuu äijämäinen kommentti siihen nähden että samana keväänä oli muoti-ilmiönä menossa myös Tapparan ja HPK:n keskinäinen kilpailu kumpi lähettää enemmän videoita 'vääristä taklauksista' jne jne. Porista videoita ei lähetetty vaan asiat ratkaistiin kehässä.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Komarov onnistui omassa hommassaan loistavasti ja Pelicans kiitti ylivoimamaalien muodossa. Siklenkalle sitä hamekangasta.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres

No aika saatanan kesy tuo tapaus oli tuon kokonaisvideon nähtynä. Ja joku pelikaanihan sinne kolmantena tuli eikä Siklenka. Ben-Amor haki se siitä sitten pois ja Siklenka jatkoi pieksemistä. Pari peliä kieltoa korkeintaan. Ja ei siinä onneksi ollut mitään tuomarin lyömistäkään niin kuin joku leukaperissä ilmoitti.

Taas sai pieni nahina turhaan ylimitoitetut suhteet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös