Kokoonpanot kaudelle 2010–2011

  • 435 787
  • 2 059

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomiseen Ässät - Ilves otteluun kokoonpanot:

Tuomas Santavuori - Aki Uusikartano - Patrick Yetman
Ville Uusitalo - Jesse Jyrkkiö

Pasi Salonen - Adam Miller - Tommi Huhtala
Miko Malkamäki - Kristian Kudroc

Tuomas Huhtanen - Severi Sillanpää - Joel Armia
Tapio Sammalkangas - Juho Mielonen

Veli-Matti Savinainen - Mika Niemi - Antti Mäkilä
Tero Määttä - Miro Rahkola

Eero Kilpeläinen (Juha Järvenpää)

Ykkönen ja kakkonen samana, ei niissä mitään uutta. Niemi pudotettu neloseen, varmaan SS antaa näyttöjä mihin rahkeet riittää. Samoin Armia antaa vielä näyttöjä liigapelejä varten.

Meinas ihan unohtua, misä Mutanen?

Paikallaolijat: Tarkkailpaaka sitten Yetmania ja sitten kakkoskenttää, miten se kokonaisuudessaan pelaa eli onko tolla kentällä tulevaisuutta.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ykkönen ja kakkonen samana, ei niissä mitään uutta. Niemi pudotettu neloseen, varmaan SS antaa näyttöjä mihin rahkeet riittää. Samoin Armia antaa vielä näyttöjä liigapelejä varten.

Meinas ihan unohtua, misä Mutanen?

Mutta missä on JJ - eikun siis K.Ruisma? Rockyn mukaan A-junnujen SM-liiga ei ole enää oikea paikka Ruismalle, joten olisi luullut että Rocky haluaa perusteellisesti katsoa josko poika pysytyis jo pelaamaan edustuksessa vai pistetäänkö vuodeksi kasvamaan johonkin Mestisjoukkueeseen. Ässillä kun on "hyvät suhteet" useampaankin Mestis-jengiin joissa voidaan peluuttaa näitä viitosketjun poikasia.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kokoonpano ei näytä harjoitus - vaan liigapeliä varten tehdyltä, mikä on sarja - avauksen läheisyydestä huolimatta pieni yllätys. Ilmeisesti Rocky on nähnyt tietyiltä nuorilta tarpeeksi ja tehnyt treenien perusteella päätöksiä itse kunkin kohtalosta. Ilmiselvää tietysti on kenen läpimurron puolesta mr. Iron Rock on lyönyt viinipullon vetoa: Joel Armia on yhä kokoonpanossa mitä en välttämättä olisi ennen harjoituskautta uskonut.

Mielenkiintoista on sekin että joka ketjulla on jonkinlaista hyökkäyspotentiaalia eikä selkeää rikkovaa kenttää ole. Tässäkö on Ässien kauden suunta? Toisaalta, hiekkapaperia tämä rosteri kaipaisi lisää oli suunta mikä hyvänsä joten Kupru tullee Raumalla Millerin tilalle ja Mutanen luultavasti Armian.

Vähän ihmettelen kyllä ettei Mutasta sitten peluutettu viikon kummassakaan harjoituspelissä. Onkohan niin että hänetkin on treeneissä "nähty" sen verran hyvin ettei häntä tarvitse kokeilun vuoksi peluuttaa? Tosin, jos häntä aiotaan peluuttaa vakiomiehenä myös liigassa, olisi ollut loogista peluuttaa häntä myös nyt, koska kehissä on enimmäkseen vakiomiehiä.

Vai annetaanko Mutasen keskittyä Winstonin jälkipeleihin...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Määttä on näemmä tiputettu pakkihierarkiassa nelospariin. Onkohan tässä jotain pientä näpäytystä edellispelin mailanheittämis-episodista? Kyllähän tuossa joka tapauksessa pientä kilpailua Malkamäen, Sammalkankaan ja Määtän kesken tulee viimeisistä pelipaikoista, kun kausi pyörähtää käyntiin....

Silti olisi vaikea kuvitella, että "150 000e" -mies istuisi katsomossa, samalla rahalla saisi kaksikin hyvää "kolmosparin pakkia".
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Määttä on näemmä tiputettu pakkihierarkiassa nelospariin. Onkohan tässä jotain pientä näpäytystä edellispelin mailanheittämis-episodista?

Rocky on tyyliltään "näpäyttelijä" eli teoriasi osuu melko varmasti oikeaan. Toki pakkipareissa on muutenkin hakua kokenut + nuori - peluutukseen.

Aivan OT:na muuten Espoossa olleille, millaiseen tilanteeseen Määtän mailan heitto oikeastaan liittyi? Kattilassa on tainnut olla aika hönkä kun noinkin kokenut pelaaja sortuu tuollaiseen.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Silti olisi vaikea kuvitella, että "150 000e" -mies istuisi katsomossa, samalla rahalla saisi kaksikin hyvää "kolmosparin pakkia".

Ei sillä samalla rahalla enää saa yhtään pakkia. Terzi on jo sijoittanut ne parhaaksi näkemällään tavalla. Katsomoon vaan ja koko kaudeksi mielellään.
 
Aivan OT:na muuten Espoossa olleille, millaiseen tilanteeseen Määtän mailan heitto oikeastaan liittyi? Kattilassa on tainnut olla aika hönkä kun noinkin kokenut pelaaja sortuu tuollaiseen.


Joku ässäpelaaja menetti mailansa/maila meni rikki. Varsinaista mailanheittoa en kyllä nänhyt ja itsekin vähän aikaa ihmettelin, mitä tapahtui. Kai Määttä mailan sitten heitti, mutta itse tulkitsin asian jälkikäteen siten, että oli antamassa mailansa menettäneelle uutta työkalua tilalle.

Ässät kyykyttää. Monellako muulla liigaseuralla on kuuden pakin ulkopuolella 150kiloeuron miehiä?
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Fantasiaa

Blues- ja Ilves -otteluissa käytettyjen ketjujen tausta-ajatuksena valmennuksella näyttäisi olevan rakentaa tasaisia ketjuja, joilta kaikilta voi odottaa ratkaisuja myös hyökkäyspäässä. Samalla 2-4 –ketjujen välillä ei juurikaan ole roolieroja.

Itse olen hyvin tyytyväinen tämänhetkiseen ykkösketjuun. Santavuori, Uusikartano ja Yetman oli oma ajatukseni ketjuksi heti viimeisimpien värväysten tultua julki. Mielestäni homma toimii myös kaukalossa. Pelaajien ominaisuudet täydentävät toisiaan lähes täydellisesti ja kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

Toisin kuin valmennus tällä hetkellä pyrkisin rakentamaan toisen ratkaisunyrkin ja hakemaan roolitettua nelosketjua. Tuntuu käsittämättömältä, mikäli Rautakallio & Co. ei jossain vaiheessa kautta taivu rakentamaan toista iskuosastoa Niemen ympärille, joka kuitenkin on AUK:n ohella ainoa sentteri, jolla hyökkäyspäässä on erityisosaamista. Niemen rinnalle ratkaisuihin kykenevät Huhtala ja Huhtanen. Laiturien fyysisyys myös kompensoisi Niemen ilmeisiä puutteita ko. rintamalla. Näillä laitureilla tämän ketjun maalit tuskin tulisivat näyttävien syöttökuvioiden tuloksena, mutta punnerrusta, nopeutta ja älyä siitä löytyisi hyvässä suhteessa.

Neloseen kaipaisin erityisosaamista taklausvoiman ja paineenannon muodossa. Mutanen olisi nähdyn perusteella tähän varma valinta. Ongelmaksi nousee sopivan sentterin puuttuminen rosterista. Tervehtyessään sijoittaisin tälle paikalle Kuparisen, vaikka hänen pelinluvussaan olisikin toivomisen varaa tähän rooliin. Toisaalta Kuparisen kiekollisen pelin taso ei vain riitä iskukenttiin, joten neloskenttä jää hänelle sopivimmaksi ruuduksi. Toiseen laitaan nuorempaa fyysisen osaston omaa kasvattia, Palosta tai Laaksosta.

Kolmoseen jäävät Savinainen, Sillanpää ja Mäkilä. Kombinaatio näyttää tasapainoiselta ja kilpailukykyiseltä kolmosketjuksi liigaan.

Koodi:
[i]Santavuori		Uusikartano		Yetman
Huhtanen		Niemi			Huhtala
Savinainen		Sillanpää / Miller	Mäkilä
Mutanen			Kuparinen / Miller	Palonen / Laaksonen[/i]

Miller, Armia ja hätätapauksessa Salonen stunttaisivat loukkaantuneita 1-3 -ketjuissa.

Pakkipareissa lähtisin liikkeelle Ilves-matsissa käytetyillä Uusitalo-Jyrkkiö- ja Malkamäki-Kudroc -pareilla. Jyrkkiön pärjääminen oman maalin varjelussa mietityttää edelleen, mutta katsoisin tämän kortin, koska hyökkäyssuuntaan tämä pakkipari avaa suuria mahdollisuuksia. Malkamäki tullee yllättämään monet vielä tämän kauden aikana erinomaisena all round -puolustana. Jos kolmannen pakkiparin paikat jaetaan harjoituskauden peliesitysten perusteella, on mielestäni huutava vääryys, jos Rahkolalle ei sieltä varmaa paikkaa löydy. Sen verran varmaa ja eleetöntä on miehen toiminta ollut. Yhtä suuri epäkohta on, jos Määttä löytyy pelaavan pakkikuusikon joukosta. Kuutospakin paikasta kisaisivat Mielonen ja Sammalkangas.
Koodi:
[i]Uusitalo		Jyrkkiö
Malkamäki		Kudroc
Rahkola			Mielonen / Sammalkangas[/i]


Punis
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun täälläkin moni ennen kauden alkua on hehkuttanut puolustuksen tasoa kauteen lähdettäessä patapakassa suhteessa aiempien kausien lähtötilanteeseen niin mielestäni pieni vertailu aiempiin kausiin nähden olisi paikallaan.

10-11 - puolustus:
Uusitalo-Jyrkkiö
Kudroc-Mielonen
Malkamäki-Sammalkangas
Rahkola-Määttä
Laine

09-10 - puolustus:
Uusitalo-Heikkinen
Määttä-Kuusisto
Sammalkangas-Jyrkkiö
Palomäki-Rahkola
(Iliakis, lasketaanko makuasia)

Näitä pakistoja kun vertailee, niin ei tarvitse kovin pitkään miettiä kummalla on mahdollisuudet edetä pidemmälle. Tämän kauden pakistossa on enemmän jalkoja, kiekollista osaamista ja kovuudessakaan ei taida takkiin tulla verrattuna aiempaan kauteen. Lisäksi ei joukossa ole vapaamatkustajaa tyyliin Heikkinen jonka taso ei alkuunkaan riitä liigaan. Parhaiten kuitenkin eroa kuvaa mielestäni se, että Määttä laihtuneenakaan ei etukäteen ole 6 pelaavan pakin joukossa tällä kaudella ainakaan selvästi.

08-09 - puolustus:
Määttä-Uusitalo
Peltonen-Sammalkangas
Korkeavuori-Sammalkangas
Jyrkkiö-(Rahkola)

Tästä puolustuksesta tulee muistaa, että Uusitalo on rutinoitunut noista otteista ja on hämäävää laittaa miehen nimi tuohon viime kauden tasonnosto huomioon ottaen. Nykypakistosta lähes kaikki olisivat tämän kauden tasollaan 08-09 ykkösparissa. Tämä pakisto on selkeästi heikompi kuin nykyinen ja nyt kun sitä katsoo ei karsintoihin joutuminen ole mikään ihme.
Jos pitäisi antaa puolustuksille kouluarvosanoja niin kolmessa osassa.
Puolustusosaaminen:
10-11: 8
09-10: 7,5
08-09: 7
Hyökkäysosaaminen:
10-11: 8
09-10: 6,5
08-09: 5,5
Liike:
10-11: 8
09-10: 7
08-09: 6
 
Viimeksi muokattu:

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
...
Puolustusosaaminen:
10-11: 8
09-10: 7,5
08-09: 7
Hyökkäysosaaminen:
10-11: 8
09-10: 6,5
08-09: 5,5
Liike:
10-11: 8
09-10: 7
08-09: 6
Eli eteenpäin ollaan menty, vielä kun kiekot pomppisi meille niin meillä on kaikki mahikset yllättää tällä kaudella, kiitos Vielämiehen ja AUKin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Määttä ja Miller SK:n mukaan jäämässä katsomoon huomisesta avauksesta. Määtän ymmärrän, mies on vissiin lyönyt hommat täysin läskiksi, ainakin harjoituspelien perusteella. Mutta Millerin ulosjättämistä en nyt ymmärrä alkuunkaan. Mies on petrannut varsinkin tehopuolella ja näissä ensimmäisissä peleissähän miehen liigataidot olisi pitänyt lopullisesti tsekata.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Määttä ja Miller SK:n mukaan jäämässä katsomoon huomisesta avauksesta. Määtän ymmärrän, mies on vissiin lyönyt hommat täysin läskiksi, ainakin harjoituspelien perusteella. Mutta Millerin ulosjättämistä en nyt ymmärrä alkuunkaan. Mies on petrannut varsinkin tehopuolella ja näissä ensimmäisissä peleissähän miehen liigataidot olisi pitänyt lopullisesti tsekata.

Kolme peliä kuuteen päivään, eiköhän kaikki saa peliaikaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mutta Millerin ulosjättämistä en nyt ymmärrä alkuunkaan. Mies on petrannut varsinkin tehopuolella ja näissä ensimmäisissä peleissähän miehen liigataidot olisi pitänyt lopullisesti tsekata.

Rockylla tuntuu olevan tämä peluutuksen paletti kyllä kokolailla pahasti hukassa, hänen ratkaisunsa ovat jo ennenkin olleet mielestäni omituisia ja tämä menee samaan sarjaan. Juuri eilen joukkueen rakennus -ketjussa todettiin Rockyn sanoneen, että Millerillä on tulos tai ulos tilanne päällä.. joten mitä ***vettiä mies siis tekee katsomossa?? Ei millään tavalla loogista toimintaa, varsinkaan jos/kun Aatami kerran on alkanut saada juonenpäästä kiinni..
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Juuri eilen joukkueen rakennus -ketjussa todettiin Rockyn sanoneen, että Millerillä on tulos tai ulos tilanne päällä.. joten mitä ***vettiä mies siis tekee katsomossa??

Kyllä niitä näyttöjä voi antaa muutenkin kuin pelaamalla.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rockylla tuntuu olevan tämä peluutuksen paletti kyllä kokolailla pahasti hukassa, hänen ratkaisunsa ovat jo ennenkin olleet mielestäni omituisia ja tämä menee samaan sarjaan. Juuri eilen joukkueen rakennus -ketjussa todettiin Rockyn sanoneen, että Millerillä on tulos tai ulos tilanne päällä.. joten mitä ***vettiä mies siis tekee katsomossa?? Ei millään tavalla loogista toimintaa, varsinkaan jos/kun Aatami kerran on alkanut saada juonenpäästä kiinni..

Mun mielestä on positiivista, että Rocky uskaltaa laittaa ulkomaalais "vahvistuksen", sekä kovapalkkaisen Määtän katsomoon. Liian usein pelipaikkoja jaetaan jonkun muun kuin pelitaitojen mukaan.

Mille paikalle te olisitte Milleriä sijoittamassa? Jos yhden harjoituspelin pelaa kohtuullisesti, niin senkö perusteella pitäisi paikka kokoonpanossa irrota?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mun mielestä on positiivista, että Rocky uskaltaa laittaa ulkomaalais "vahvistuksen", sekä kovapalkkaisen Määtän katsomoon. Liian usein pelipaikkoja jaetaan jonkun muun kuin pelitaitojen mukaan.

Mille paikalle te olisitte Milleriä sijoittamassa? Jos yhden harjoituspelin pelaa kohtuullisesti, niin senkö perusteella pitäisi paikka kokoonpanossa irrota?

Eäh.. siis pitäisi irrota näyttöpaikka, jos kerran on uhkatilanne päällä

Positiivista pelaajan kannalta olisi se, että Miller nyt lyötäisiin kakkosen laitaan ja sanottaisiin että: "nyt on poika elämäsi tilaisuus vakuuttaa että olet joukkueelle hyödyllinen". Jos se ei muutaman pelin sisällä onnistu, niin sitten ulos.. sillä voin vakuuttaa teille, että yhtään peliä ei tulla häviämään sen takia että Miller on kokoonpanossa ja joku oma poika (Armia?) istuu sen aikaa katsomossa. Ja ihan rehellisesti: jos sinne katsomoon joku kuuluu niin Salonen, tästä tuskin kukaan on eri mieltä..
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Juuri eilen joukkueen rakennus -ketjussa todettiin Rockyn sanoneen, että Millerillä on tulos tai ulos tilanne päällä.. joten mitä ***vettiä mies siis tekee katsomossa?? Ei millään tavalla loogista toimintaa, varsinkaan jos/kun Aatami kerran on alkanut saada juonenpäästä kiinni..

Tuossahan on ensinnäkin ylitulkintaa, koska Rocky ei ole missään puhunut tulos tai ulos - tilanteesta Millerin kohdalla. Eilisessä Veikkaajassa Millerin kerrottiin olevan "suurennuslasin alla" ja että Millerin kanssa olisi käyty vakavahenkisiä keskusteluja siitä mitä häneltä odotetaan. Tähän nähden on tietysti äkkiseltään nurinkurista että Miller pidetäänkin katsomossa, mutta toisaalta Iron Rockilla on ollut tyylinä motivoida pelaajia katsomokomennuksilla. Esimerkiksi Zabo oli ensimmäisessä pelissä katsomossa try outin päättymisen jälkeen. Yksi peli on sitä paitsi yksi peli eikä kukaan tiedä vaikka Aatami olisikin jo lauantaina kehissä.

Noin muuten nämä (mahdolliset) ratkaisut antavat vahvaa viestiä siitä mitä kauden aikana tuleman pitää. Poriin haluttiin tasavahva joukkue jossa kilpaillaan pelipaikoista, nyt semmoinen näyttäisi olevan eikä ketään (= Määttää) tarvitse peluuttaa pitkin hampain koska muitakaan ei ole tarjolla. Tietysti mukana on ihan realiteettejakin kuten peliruuhka ja kokoonpanosäädökset, aamun Sk:ssa Rocky itse asiassa toivoi paluuta 20 kenttäpelaajan systeemiin eli neljään täyteen kentälliseen minkä ymmärrän hyvin. Kuuden pakin peluutus on koutsin kannalta paskamaista jos vaikka yksi pakeista loukkaantuu ensimmäisessä erässä.

Ideaalitilanteessa pelaajia voitaisiin joskus istuttaa katsomossa myös ilman merkittäviä pelillisiä syitä koska sillä ehkäistiin loukkaantumisia joihin viime kausi käytännössä mureni.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän tässä voi nähdä vaikkapa sellaista logiikkaa, että kun torstaina, lauantaina ja tiistaina on kolme luonteeltaan täysin erilaista matsia niin kokoonpano tulee kiertämään ja kunakin iltana pelaavat juuri ne valmentajan mielestä siihen tilanteeseen sopivimmat pelaajat.

Toivottavasti ei jää sanahelinäksi vaan kierrätys ihan oikeasti hyödynnetään siten, että jätkät ovat antaneet 60 minuutin jälkeen kaikkensa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En odottanut, että Miller heitetään kokonaan kokoonpanosta ulos, mutta ei tuo nyt mikään jättiyllätyskään ole. Hieman ihmettelinkin raportteja Ilvespelistä, kun pari päivää aiemmin mies oli täysin turisti ja kuutamolla Bluesia vastaan.

Miller on joukkueelle vaarallinen pelaaja. Surffaili niin ulkona pelistä näkemässäni pelissä, että moinen toiminta voisi olla oikeasti kohtalokasta tosipeleissä ja juurikin esim. lukkoa vastaan. Miestä ei saatana uskalla laittaa kentälle siinä pelossa, että omissa kolisee heti ajoittain täysin avuttoman puolustuspelaamisen takia.

Salonen on joukkueelle paljon vähemmän riskialtis pelaaja, vaikka ei pistemieheksi profiloituisikaan. Rooleja on muitakin, joskin kärkipään ketjuissa pitäisi tehojakin aikaiseksi saada.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eäh.. siis pitäisi irrota näyttöpaikka, jos kerran on uhkatilanne päällä

Positiivista pelaajan kannalta olisi se, että Miller nyt lyötäisiin kakkosen laitaan ja sanottaisiin että: "nyt on poika elämäsi tilaisuus vakuuttaa että olet joukkueelle hyödyllinen". Jos se ei muutaman pelin sisällä onnistu, niin sitten ulos.. sillä voin vakuuttaa teille, että yhtään peliä ei tulla häviämään sen takia että Miller on kokoonpanossa ja joku oma poika (Armia?) istuu sen aikaa katsomossa. Ja ihan rehellisesti: jos sinne katsomoon joku kuuluu niin Salonen, tästä tuskin kukaan on eri mieltä..

Välttämättä ei hävittäsikään, mutta jos miehet ovat käytännössä samantasoiset ja toinen on vasta 17-vuotias nulikka, niin kumman laittaisit kehittymään 3-ketjuun ja haistelemaan liigavauhtia, sillä tämäntasoisen juniorin paikka ei ole neloskentässä. Ei missään tapauksessa. En tiedä sinusta, mutta Rockyn valinta kyseiseen peliin on mielestäni aivan oikea vastustajan ollessa Lukko. Luulisin näin maallikkona, ettei Armialta tarvitse edes kysyä Lukkoa vastaan pelattavassa pelissä, että löytyykö asennetta ja halua kaataa vastustaja. Miller nyt ei ole aivan samalla äidinmaitogeenitasolla Lukon ja Ässien välisissä matseissa.

Salosesta taas voidaan olla aika pitkälti samaa mieltä, varsinkin kun mies tuli potentiaalisella maalintekijästatuksella Poriin. Näin ainakin annettiin aluksi ymmärtää.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tuossahan on ensinnäkin ylitulkintaa, koska Rocky ei ole missään puhunut tulos tai ulos - tilanteesta Millerin kohdalla. Eilisessä Veikkaajassa Millerin kerrottiin olevan "suurennuslasin alla" ja että Millerin kanssa olisi käyty vakavahenkisiä keskusteluja siitä mitä häneltä odotetaan.

"Olen tehnyt hänelle selväksi missä mennään, pelaamisessa tarvitsee tapahtua suuri muutos." Mitä ylitulkintaa tuossa on? Älä ole lapsellinen, mitä muuta tuo tarkoittaa kuin ulos jos ei otteet parane? Jos ei pelaaminen parannu niin soitan äitillesi, vai?
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Määttä ja Miller SK:n mukaan jäämässä katsomoon huomisesta avauksesta. Määtän ymmärrän, mies on vissiin lyönyt hommat täysin läskiksi, ainakin harjoituspelien perusteella. Mutta Millerin ulosjättämistä en nyt ymmärrä alkuunkaan. Mies on petrannut varsinkin tehopuolella ja näissä ensimmäisissä peleissähän miehen liigataidot olisi pitänyt lopullisesti tsekata.

Määtän poissaolo ihan oikeutettu, mutta Miller saanee vielä näyttömahkut. Olisi kyllä hienoa, jos joukkueen palkkakeisari saataisiin vaihdettua vaikka johonkin voimahyökkääjään. Pakkeja meillä onneksi riittää ja hyökkäyksessäkin on kilpailua pelipaikoista.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Määtän poissaolo ihan oikeutettu, mutta Miller saanee vielä näyttömahkut. Olisi kyllä hienoa, jos joukkueen palkkakeisari saataisiin vaihdettua vaikka johonkin voimahyökkääjään. Pakkeja meillä onneksi riittää ja hyökkäyksessäkin on kilpailua pelipaikoista.

Epäilen, että molemmat saavat näyttömahdollisuuden vielä.

Viesti on selvä koko joukkueelle: tilipussin koko tai ulkomaalaisvahvituksen status eivät takaa paikkaa kokoonpanossa.
Jos Miller ja Määttä eivät mahdu pelillisten esitysten perusteella valmennusjohdon mielestä kokoonpanoon, niin katsomoon vaan.

Mielestäni Rocky menee sillä linjalla, mitä on tässä puhunut jo monta kuukautta.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Kyllähän tässä voi nähdä vaikkapa sellaista logiikkaa, että kun torstaina, lauantaina ja tiistaina on kolme luonteeltaan täysin erilaista matsia niin kokoonpano tulee kiertämään ja kunakin iltana pelaavat juuri ne valmentajan mielestä siihen tilanteeseen sopivimmat pelaajat.

Tämä lienee asian ytimessä. Voi olla, että valmennus ei näe Millerin sijoittumisen puolustuspäässä riittävän todella aggressiivisesti hyökkäävää Lukkoa vastaan. Sivuun jättäminen juuri tästä pelistä juuri tässä tilanteessa voi hyvinkin olla pelaajalle pidemmä päälle eduksi. Luultavammin Miller saa mahdollisuutensa kyllä lähipäivinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös