Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ilmeisesti jotain sopimusuutisia olisi tänään mahdollisesti tulossa? Ja oletan että se on se ainoa yksilöurheilija tuon joukkueen sisällä joka kerrotaan julki, eli maalivahti.
   
 2. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ilmeisesti tuleva maalivahtipari julkistetaan tänään. Jotain arvuutteluleikkiä tuolla Hermeksen facebook-sivuilla.
   
 3. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Samuel Jukuri ja Lassi Yrjölä?
   
 4. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Jukuri&Laakso on maalivahdit! Kotisivuilla on uutinen! Ihan hyvät vahvistukset ja se osasto on kunnossa. Ensiviikolla sitten lisää uutisia ja valmennuksen täydentämistä.
   
 5. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jatkoajan uutisesta lainattu: Lainaus:
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Melkein sanoisin että joukkueen tärkein paikka täytetty... Jukuri on hyvä, Leevi potenttiaalinen, mut vähä oon pettynyt... Jos joutuukin pelaamaan useamman ottelun putkeen,onko kykyä nousta voittavaksi maalivahdiksi tarvittaessa... No onneksi useimmin olen epäilyissäni saanut näpeilleni, toivottavasti nytkin...

  Wiljami ei sit jatka... Kyllähän nyt jonku senttereistä luulis jatkavan... Tästä hyvä jatkaa...
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 21.53
 7. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Nonii ketkä on nyt kiinnitetty? Tällä viikolla vissiin paukkuu ulos jotain vai odotellaanko juhannukseen? :hymiö:

  Heitän mutulla että Nättinen ja Virtanen jatkaa mutta kumpikaan ei ole ykkössentteri!
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Itellä vähän sellanen kutina että jos nuo sentterit jatkaa niin siinä on 1 ja 2 sentterit, eikä sekään oo huono. Haaveissa toki olis että sentterijärjestys olis 1. X 2. Nättinen 3. Virtanen. Mutta suuresti epäilen että saataisiin sentteri joka olis näitä äijiä pelillisesti parempi.

  Pitää kuitenki muistaa että Nättisen omanpään kiekoton peli on tämän sarjan eliittiä, eikä hyökkäyspään pelikään oo heikkoa ollut. Käynnistymis vaikeuksia kylläkin.

  Virtanen on aika "tasapaksu". Omapää on hyvä, mutta jos joudutaan kiekollista vastuuta antaa hyökkäys päässä niin se menee helposti aika ahtaaks. Ketjulla Markkula - Virtanen - Paavilainen kulki hyvin, tätä kun ruvettiin sekottamaan niin tuntu että peli hidastu ja puuroutu aika pahasti eikä alkukauden liikettä enään löytynyt. Ylivoimaan hyvä mies jos maalineteen pistetään, ei pelkää olla hakattavana ja osas antaa takaski.

  Toivoisin että Paavilainen, Huovinen, Jormanainen ja kyseiset sentterit kiinnitettäisiin, siinä olis hyvä runko millä lähteä jatkamaan pelaajien kiikarointia.
   
 9. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Waltteri olisi kiva nähdä 1 sentterinä.

  Waltterilla kuulemma "muita suunnitelmia"
  No joku muu nauttiHotakaisen suorituksista .
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 11.06
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eikös niitä sopimuksia pitänny tulla tällä viikolla? Ei ole näkynnyt, Hermeksen tiedottaminen on todella luokatonta näissä asioissa. Jotain hassuttelu videoita kyllä tulee, ja nekin palvelee joitakin kannattajia. Mutta Kajaani, Heinola, Iisalmi tiedottaa sopimuksista. Täällä toimisto on varmaan kunnostamassa golf kenttää? Imatrallakin tuli runko julki. Hienoa työtä tehdään kyllä muualla, ja toivottavasti Kokkolassakin joskus herättäis siihen että nämä on asioita joita kannattajat pitää seuraa kaupungilla pinnalla.
   
 11. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ehkä ei ole vielä mitään tiedotettavaa? Se on aina pieni riski kun puhutaan että jotain uutisia on ehkä tulossa. Moni tulkitsee sen sitten että niitä sopimuksia on luvattu kertoa.

  Toin tässä jo pari viestiä takaperin esille sen että korpee tämä kun kaupingilla jotain kysytään niin se on niin salaista kaikki asiat mitä koskee Hermestä. Pitäis niidenkin ymmärtää että tällaiset "hallitut huhut" ovat todella hyviä juttuja. Porukka puhuu työpaikoilla Hermeksestä jne. Mutta ei, tätä ei opita. Pieni sisäpiiri pyörittää tuota seuraa vaikka sitten itketään toisaalla että kun ei ole tekijöitä. Saa nyt nähdä että viitsiikö seura ilmoittaa että taloudellisesti menee hyvin. Luulevat varmasti että se on tuleville pelaajille "kiristys mahdollisuus" kun voi rikkaalta pyytää mitä vain. Eihän se oikeasti mene niin muutaku jonkun omassa päässä.

  Prkl! Aina kun ajattelee Hermestä pulssi nousee. Pitäis vaihtaa lajia nyt kun on kesä.

  Edit. Ja ne hallitut huhut ei saa olla mitään vitun arvoituksia facebookissa. Ugghh!!!
   
 12. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Totta, vaikea on tiedottaa jos ei ole mitään mitä tiedottaa? Mutta, ainakin itse ajattelen niin että jos ei ole tiedotettavaa, niin se on helvetin huolestuttava merkki. Siellä on aikalailla muilla runko kasassa. Mutta mitä täällä on? Veskarit ja ykkösparin toinen pakki? Onhan se toki jotain, mutta ei ehkä kannata toimistolla vielä käydä painamassa "mestis mestarit 2018" lippiksiä?

  Tottakai kilpailu pelaajista on kovaa, ja niistä tähdistä varsinkin, sitten olis suotavaa tehdä "löytöjä" kuten Kangas tai Sikstus viimekaudelta!

  Johtuuko rahasta? Tekijöistä? Valmentajasta? Työpaikoista vai mistä? Tottahan se on, että ei mitään näistä asioista voi tiedottaa, eikä tarvikkaan.

  Silti, jos annetaan lausuntoja että tulee soppareita, ja vielä mahdollisesti ja sitten ei tulekkaan, niin alkaa aivan turhaan kiertään huhuja että rahat on loppu, valmentaja ajaa pelaajia pois, maine on huono yms. Ja ne on tosiaan niitä huhuja, mutta vittumaista se on sitten yrittää puolustella että "tuskin pitää paikkansa"! Yllättävän moni kaupungilla on katkera Hermekselle, höntsäfutarit ja hujopit jotka hakkaa sitä typerää palloa verkon yli. Jopa sitä sählyä pelaavat yrittävät hassutella että ei oo vissiin enään seuralla rahaa paskaa.
   
 13. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ne facebook arvotukset aiheutti aivan järkyttävää myötähäpeää! Sport, vaikka moni täällä onkin heitä vastaan, toteutti sen puolestaan hyvin. Kuten myös tänä keväänä kun julkasivat tunnin välein uuden sopimuksen.
   
 14. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermeksellä lienee Suomen kärsimättömimmät kannattajat. Vielä on kolme päivää tätäkin viikkoa jäljellä.
   
 15. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Täysin samaa mieltä @devil29 kanssa. Erityisesti nuo pahat huhut kiertää Kokkolassa joka päivä. Tiedän varmuudella että osa johtokunnasta on sitä mieltä että niitä soppareita kuuluu tehdä elokuussa, koska silloin saa halvemmalla. Tosin tämä henkilö tuskin on enää minkäänlaisessa urheilullisessa vastuussa, ainakin toivon näin.

  Tais mennä koko viesti vähän OT mutta menkööt. :)
   
 16. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Äläs nyt! :) Mistä päättelet moista?
   
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Soppareita odotellaan joo... Seura on käsittääkseni tekemässä plussa merkkisen tuloksen, että sen pohjalta ei rahatilanteen luulisi olevan huono... Toki jos muuten "rahahanat" kiinni niin... Ehkä tänään vielä soppareita tulee,kun on nuo LIIGAN finaalitkin on loppu,jos ei ole saanut julkaista kun pelit hänellä kesken ;P Ja totta kai me olemme kärsimättömiä,olemmehan me HERMES FANEJA... Viimekaudella oli joku facebook arvoitus??? En muista yhtään, ehkä muistini haluaa suojella minua siltä...

  Eiks joskus myyty jotain kannatus jäsenyyksiä seuraan, miksihän ei enää,oli niin huono tulos?
   
 18. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Kärsimättömiä, toki niinkin asian voi tulkita. Itse käyttäisin kuitenkin ilmaisua huolissaan. Muut seurat puskee sopimuksia ulos tasaiseen tahtiin, ja täällä on hiljasta. Parempi muutama nimi kerralla kun yksi iso rykäys? Ja 3 päivää jäljellä, mutta on kyllä omistautunutta väkeä jos viitsii näin pyhinä alkaa jotain tiedotetta kasaamaan, joka menis monelta ohi kun oletettavasti ollaan ottamassa simaa.
   
 19. Pawe87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ura, Hermes
 20. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Huhtalalle iso peukku, uskon että on mahdollisuus nousta uudelle tasolle. Korkiakoski on sitten se sentteri ja varmaan on se ykkösketjun sentteri. Periaatteessa toivon niin, koska muuten se tarkottaa että Nättinen lähtee.

  Tämä Jokreiden kaveri, aina on vähän riskejä, voi olla positiivinen niinkö Kivinen oli tai sitten on sellanen Ojala jolla ei oikein tehnyt mitään. Mutta hyvä haku, näin pitääkin yrittää toimia. Hienoa! Tyytyväinen täytyy olla kyllä näihin.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Ite en kyllä toivo että Korkiakoski on ykkös sentteri, kakkos tai kolmos sentteri ennemminki. Alaspäin mennään sillä saralla jos tuo pitää kutinsa.

  Muuten uudet sopparit on lupaavia, Huhtalan jatkokaan ei ole huono. Kivinen tuntee Paulaharjun joten ehkä siinä olis kolmosen laiturit, sentteriks sitte jompikumpi noista kahesta muusta tai koodinimi "Wacklin".
   
 22. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Miten voi olla huono tulos jos 20€ kannatajajäsenkorttia vastaan saat kauden aikana kaks jotain helvetin grillimakkaraa? Tuollahan ei tappiota voi tehdä. En tosin tiedä miksei tämä käytäntö ole enää käytössä.
   
 23. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Mitä helvettiä? Kajaanissa olisi kelvannut ykkösen keskelle? Korkiakoski on hyvä luisteleen, osaa puolustaa ja eteenkin on tosi kokonaisvaltanen pelaaja. Pystyy olla myös laidassa. En tiedä mitä lajia seuraat jos meinaat tehdä tästä 2 tai 3:s sentterin ja väität että menee alaspäin? Ilmeisesti ainakin eri lajia kun minä.

  Ja jotta nyt jotain faktaa olisi laittaa, niin tässä mestiksen tilastot:

  Korkiakoski: 173 39 60 99 0.57 -10
  Virtanen: 218 33 76 109 0.50 -14

  Joten yksikään puhdas tilastollinen fakta ei ole Virtasen puolella? Silti sanot että menee huonompaan suuntaan jos tässä on ykkösen sentteri?

  Onneksi kaikilla on omat mielipiteet, ja jokaisella on sellaiseen oikeus. Se ei tässä ärsytä, vaan se että mennään mutulla, ilman minkäänlaista faktaa tai tietoa.

  Huomasin kyllä että kirjoitit että et toivo. Mutta kyllä tämä on lähes "varma" että tässä on ykkös sentteri.

  Korkiakoski on myös vuoden nuorempi, joskaan sillä ei ole nyt juuri mitään väliä.
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Paholaisella vähä keittää. Osu johonki herkkään kohtaan? O.o

  Lainaus:
  Nättinen on selkeesti parempi, Korkiakangasta et tekemälläkään saa sen yläpuolelle. Viime kauden pelejen perusteella pidän Virtastakin Korkiakangasta parempana, sen sanoo viime kauden tilastotki. Toki Hokki oli yleisesti huono ylöspäin viime kaudella.

  Ja vaikka susta saattaa tuntua uskomattomalta ja ehkä jopa tosi pahalta, niin en näillä mun mutuilla haluais sitä ykkös senaks. Kakkosena menee varmasti.

  Ed. Sen verran lisäystä että Virtaseen ei oo merkittävää eroa, mutta Nättistä et tuolla korvaa.
   
 25. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ja oli Hokissa myös joukkueen kalleimpia pelaajia, niin en usko että tulis tänne vaan pellaileen vaikka Oulusta onkin.

  Nättiseen en ole käsittääkseni verrannut Korkiakangasta, sanallakaan? Nättinen olisi varmasti liigassa jos olis edes aavistuksen vauhtia, mutta kun ei liiku niin ei liiku.

  Kyllä yleensä keitän ihan kattilalla perunoita, ei ole niin tarvetta täällä keitellä, lähde edes nälkä. Kyllä itse ottaisin tänne monta parempaa vaihtoehtoa, mutta ilmeisesti tämä on seuran ratkaisu, aivan kuten Virtanen oli viime kaudella, ja minä olen siihen tyytyväinen. Ja Nättisen jatkoa tässä nyt varmaan jokainen toivoo kädet ristissä, mutta jos Nättinen ei jatka, sillon on pakko hankkia vielä toinen kova sentteri. Huhtala on varmaan se kolmosen sentteri.