Kimmo Kuhta – comeback!

  • 624 187
  • 1 791

scholl

Jäsen
Ajattelin, että Kuhdasta voisi keskustella hänen ketjussaan, kun tuo joukkueen rakennus nyt jää case Kuhta -selvittelyn varjoon.

Tässä ketjussa on mainittu, että peruspalkka on kohtuullinen, mutta lisäksi tulevat tuntuvat pistebonarit. Onkohan se asia edelleen niin.

Viime kaudesta sen verran, että Kuhta pelasi liikaa playmakerina - varsinkin yv:llä. Johtui kai siitä, kun pakistossa ei ollut ketään kiekonkäsittelijää. On aika huono tilanne sniperille, jos joutuu pyörimään kiekon kanssa.

Eiköhän Kibe pelaa Lopin rinnalla kakkosketjussa. En millään jaksa uskoa, että Jalonen menee rikkomaan hyvin onnistunutta ykkösketjua.
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Mistä nämä Kuhta-huhut ylipäätänsä lähti liikkeelle?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Eilen Tikkurilassa näin sellaisen Kimmo Kuhdan jollaista olen odottanut vuosia jo näkeväni. Tahti kun jatkuu tuollaisena ei tarvita snaipperia, meillä on jo sellainen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eilisiltainen KK -viestini sopii oikeastaan paremmin tänne:

-clip-
Itse etunenässä olen suhtautunut skeptisesti snaipperimme Kibe Kuhdan tulevaan kauteen. Mutta kas kummaa, nyt niitä maaleja on ruvennut syntymään. Tänään päivällä kuulin joukkueen sisältä, että Kibe on oikeasti löytämässä liikkeen eli jalat. Ja kädethän hänellä on jo valmiiksi. Hakkarainen on uusinut Kiben treeniä ja elämää yleensäkin lähtien ihan ruokavaliosta. Monet yli 30-vuotiaat kiekkoilijat ovat saaneet uutta potkua, kun ovat panostaneet muuhunkin kuin pelkkään lajitreeniin. Selänne, Peltonen ja Jere viime syksynä ovat saaneet apua monipuolisesti kuntoon ja terveyteen liittyvistä treeniohjelmistaan.

Piti oikeasti laittaa jo päivällä tämä meikäläiselle tuore taustatieto Kibestä, mutta olipa muuta tekemistä eli Walshin tilanteen synkistely. Mutta nyt kun verkko on heilahtanut Lehdon takana, tässä on hyvä paikka ennakoida jotain positiivista välillä. Olisiko nyt edessä se kausi, jolloin Kibe löytää taas itsensä ja aika ei kulu pelkästään peilejä etsimässä matsien jälkeen? Tämähän liittyy olennaisesti joukkueen kokonaiskuvaan tulevalla kaudella: sikäli jos kotimaiset hyökkääjämme hoitavat hommansa hyvin, voi joukkueen hankintaosasto keskittyä alakerran remonttiin.
-clip-
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuhta laittoi eilen pari häkkiä sisään ,mutta paikkoja olisi ollut vielä useampaankin. Loppi tarjoili muutaman kerran aika namu mestat ja etenkin maalin kulmalta se yksi tilanne olisi pitänyt käyttää. Se kumminkin täytyy myöntää ,että Kiben luistin kulkee tänä vuonna huomattavasti paremminkin kuin viime vuonna. Jotain hyvääkin. :)
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Laitan viestiä eilisen perusteella.

Huippupeli Kibeltä, tervetuloa takaisin. Pari viime kautta oli hukassa, mutta haluaisin tehdä nyt johtopäätöksen että saadaan sellainen Kibe takaisin joka tekee 30 maalia ensi kaudella.
Kibe tunnetusti vaatii hyvän kentän ympärilleen, Loppi saattaa olla hyvä valinta rauhallisena ja varmana kiekonkäsittelijänä siihen sentteriksi +ryminä laituri joka hankki niitä tärkeitä hyökkäyspään kiekonriistoja taklauksillaan.

Eilen Kiben alivoima maalia edelsi selliset potkut ettei vastaavaa ole nähty sitten Salmelaisen/Vihkon.. ;0)

Epäilen että JHag:in mainitsemalla oikealla tavalla treenauttamalla saa näistä +30v pelaajista huomattavasti enemmän tehoja irti. Hienoa.



J
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jupe kirjoitti:
Huippupeli Kibeltä, tervetuloa takaisin.

Kaunista musiikkia korvilleni tälläinen. Kuulemani mukaan tosiaan Kuhta olis saanu taas jalat. Oikeanlainen sentteri Kibelle voisi tosiaan olla Loppi, jonka tarkat lätyt Kuhta laittaa kyllä varmasti isolla tehokkuudella börsään!

GO KIBE!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kuhdalla on tällä kaudella edessään taas ehkä se 30 maalin kausi. Matias Lopin rinnalla Kibe voi vertyä taas kerran todella vaaralliseksi snaipperiksi, vaikka on toki sitä aina ollutkin.

Kahtena viime kautena Kuhta on saanut paljon kritiikkiä, mutta silti on aina heilahtanut 20 maalia. Ei huono! Nyt joukkueen pelitapa ja pelikaverit ovat kuitenkin sen verran viime vuosia edellä, että Kuhdalla on kaikki aseet 30 maalin tekijäksi liigassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voitteko viedä turhapörssi -keskustelunne vaikka vittuun täältä. Sattuu olemaan palopostille omistettu ketju kyseessä, jos ette huomanneet.

KK nasauttaa tänä iltana yv:llä onetimerilla börsän ja pudottaa saman tien apinan selästään, mikä tietää sellaista 25 maalin kautta, vähintään. Jos kerran treenipeleistä tehdyt havainnot Kiben entistä rivakammasta luistelusta pitävät kutinsa, on täysin perusteltua odotella herralta onnistunutta kautta, eli maaleja. Näytä meille, Kimble!
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Toivotaan parasta

Kaikki pääkaupunkiseudun harjoituspelit nähtyäni (Järvenpää mukaan lukien) enpä lähde hehkuttamaan uutta Kiben tulemista. Kaukana on muutaman vuoden takainen snaipperi niistä ajoista.

Olen erittäin mielelläni väärässä tässä(kin) asiassa. Illallahan tuo selviää.
 

scholl

Jäsen
Ihmettelen sitä, että Brennanin kohdalla perusteltiin sitä, että hän tuo lisäsikakatsojia, katsomoissa brenkuttelijoita ja muuta blaablaata, mutta kun Kuhdasta on kysymys niin mies on kallis. Luulisi, että se on nimenomaan niin, että yli 10 vuotta seuraa edustanut ja hyvin pistepörssissä menestynyt mies, joka on aina se, jota haastatellaan, olisi se pelaaja, joka nimenomaan tuo niitä katsojia. Luulisi, että kun firmat vuodesta toiseen tilailevat kausikortteja he nimenomaan haluavat nähdä Kiben siellä, eikä niin, että koko ajan vaihtuu kaikki pelaajat.

Petrell on myöskin ihan hyvä tyyppi, mutta häneltä puuttuu kokemus. Ei ole vielä sitä auktoriteettia, mikä puhuttelisi keski-ikäistä yleisöä.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Killeltä tänään kaks maalia!! Hän on palannut! Ja kyllä kuulosti mies vapautuneelta tuossa Hinkkasen haastattelussa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Näin! Epäilikö joku? Minä en.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Hyvin kulki luistin Kuhdalla tänään. Tulipa muuten sijoitettua kokonainen vitonen eilen maalipörssin voittoa veikaten eikä hassumpi aloitus. Niin ailahteleva kuin Kuhta olikin viime kaudella, ei 20 maalin mies ihan menetetty toivo ole voinut olla joten sieltä sitä tullaan...

Mitäs veikkaatte, onko kauden loppuun asti Lopin rinnalla vai tuleeko tasavoiminkin siirto Hirson ketjuun jossain vaiheessa?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mitäs veikkaatte, onko kauden loppuun asti Lopin rinnalla vai tuleeko tasavoiminkin siirto Hirson ketjuun jossain vaiheessa?

Paha sanoa tässä kohtaa, mutta pelaajatyypiltään Kuhta sopisi mielestäni paremmin Lopin kanssa yhteen. Hirso muodostaa Luttisen ja Petrellin kanssa aika tasaisen vitjan, jossa jokaisella yhdistävänä tekijänä fyysisyys, mutta vastaavasti toisiaan täydentäviä ominaisuuksia rutkasti (Kimin peliäly ja kädet, Luttisen maalineduspeli ja rannelaukaukset, Lennun taklaukset ja suoraviivaisuus).

Pesonen-Loppi-Kuhta on enemmän se traditionaalinen powerforward-playmaker-sniper -koostumus, joten pitäisin koossa ja antaisin aikaa.

Mutta Kibestä itsestään sen verran, että luisteluvoimaa on todellakin löytynyt! Ja sitä myötä tuttua rentoutta peliin. Tänään tosiaan sai keskittyä ydinosaamiseensa, maalintekoon, hyvän jakelevan sentterin rinnalla. Jatka Kibe samaan malliin!
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi toisaalta siirtää yhtään mihinkään, kun Lopin kanssa kuitenkin homma toimii? Ja Lennu-Hirso-Arttu-akseli näköjään toimii erittäinkin hyvin...

Myös minusta tuo Kuhta-Loppi pari on hyvä ja pidettävä koossa jo ihan senkin takia, että Hirson ketju on nyt hyvässä iskussa. Suurin kyssäri kahden ensimmäisen ketjun kohdalla on Pesonen, joka oli tänään hieman näkymätön, eikä hän onnistunut tukemaan Kuhtaa ja Loppia riittävästi. Toivon, että Pessi löytää pelinsa ja tehonsa mahdollisimman pian tai sitten näyttöpaikan Lopin rinnalla saa I.Pikkarainen.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Myös minusta tuo Kuhta-Loppi pari on hyvä ja pidettävä koossa jo ihan senkin takia, että Hirson ketju on nyt hyvässä iskussa. Suurin kyssäri kahden ensimmäisen ketjun kohdalla on Pesonen, joka oli tänään hieman näkymätön, eikä hän onnistunut tukemaan Kuhtaa ja Loppia riittävästi. Toivon, että Pessi löytää pelinsa ja tehonsa mahdollisimman pian tai sitten näyttöpaikan Lopin rinnalla saa I.Pikkarainen.
?

Pesosen näkymättömyys johti omasta mielestä siitä että teki teki näkymätöntä duunia joka mahdollisti Kuhdan ja Lopin touhut. Saatanan kovan kolmikon ainekset tuossa. Lopista ja Hirsosta vielä erityismainita, kavereiden pelinäkemykset olivat tuossa matsissa loistavia. Todella upeaa peliä molemmilta.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Ei pöllömpi suoritus näinkin turhalta jätkältä. Kuka vaanhan nuo maalit olisi tehnyt. Vakavasti puhuen kiva huomata, että kun terveenä saa treenata oikeassa opissa, niin tulostakin tulee. Hyvä Kille!
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taisi Killelle tulla paineet pistää pari börsää, kun lehdistä saivat kaikki lukea kuinka kovaa liksaa mies nauttii joukkueessa. Pitää sillä rahalla vähän maaleja tehdäkin.
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin ja vielä sopimus katkolla tämän kauden jälkeen ;)

Itse epäilen että Kibe huomasi hänen liigapörssi hintansa(150k) ja päätti todistaa ettei ole niin huono.

Hieno peli meidän ex-kapteenilta kenelle playmaker rooli tai C rinnassa ei sovi. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös