Kiitos&näkemiin Jussi Markkanen...

  • 8 623
  • 135

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Kyllä Volvo on ihan kelpo veskari... En kyllä voi syyttää Jussia Suomen joutumisesta pronssipeliin. Tsemppiä Jussi. Ja kiitos hyvästä mm-turnauksesta. EDIT: Ainoastaan yksi huonosti mennyt peli ja tulee paskaa niskaan... Molemmissa varsinaisella peliajalla tehdyissä maaleissa oli Suomen pakit ihan kahvilla... Hyvä Markkanen, älä ota raskaasti... Tälläsiä täällä Suomessa on, että heti kun tulee yksi vähänkin huonompi peli, niin sitten hakataan puukolla selkään.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Saatana mein muijakin olis ollu parempi ÄMMÄ siellä Suomen maalilla. Markkanen sais lähtee käveleen sinne Edmontonin aroille ja vittu niin kauas ettei milloinkaan eksyis takaisin leijonapaitaan. Aivan turhaan hehkutettu mies jonkun voitetun Itävalta matsin jälkeen. Ei saatana!!! Ja Kaarelan mulkkua se on varmaan pitänyt kaks viikkoo suussas, ku se partajeesus niin sitä Jussii kehuu muka hyväks maalivahdiks
 

Demari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Real Madrid
Siis todellakin Markkanen oli aivan surkea, ekalle en olisi minäkään voinut mitään mutta toisessa kas kummaa taas potki irtokiekon suoraan lapaan, miten helvetissa tollanen pomputtelia on kisoissa.
 

suursyömäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins + sympatiat Ässille ja HPK:lle
Ei Markkanen vaan heikko taitotaso

Eli ei jellonat Jussin peliin kaatunut. Ei todellakaan. Suomi kaatui siihen, että (varsinkin) hyökkääjien henkilökohtainen taitotaso ratkaista ottelut on heikko. Se on tullut esille aikaisemminkin ja nyt homma kaatui taas samaan.

Mielikuvituksettomia ratkaisuja. Hidasta kiekon siirtelyä ja umpisurkeita laukauksia. Ei auta vaikka laukoisi yli 40 kutia maalia kohti -- kuten tänään -- jos suurin osa kudeista sinkoilee ihan minne tahansa ja nekin mitkä menevät maalia kohti menevät sitten suoraan veskan räpylään.
 

KuPLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
¤ Saipa ¤
Rosenströmmi Pelas surkeesti tärkeissä matseissa.


USA pelissä ilman Jussia ni suomi ei ois päässy ees tähän asti
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mistä teitä sikiää? Tappiosta jää aina ikävä jälkimaku, mutta se on vain nieltävä.

Kasvakaa aikuisiksi ja lopettakaa turha valitus!

Markkasta on aivan turha syyttää tästä tappiosta, mutta totta on, että hänestä ei ollut Suomen pelastajaksi. Vielä on hänelläkin matkaa superveskariksi. Sulander imuroi paljon helpompia vetoja säännöllisesti omina aikoinaan.

L-Mies
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Kieltämättä rankkarikisassa vain osa aisteista taisi olla Markkasella käytössä. Heikko esitys. Muutenkin tavattoman epävarmaa työtä kolmessa viimeisessä pelissä.

Toinen asia, jota voi vain ihmetellä, ovat Aravirran valinnat rankkareiden laukojiksi. Rintasen olisin noista kelpuuttanut. Etenkin Pirjetä ja Koivisto uskomattomia puukäsiä rankkareiden laukojiksi. Aravirta saa ottaa paljon omaan piikkiinsä.

Ike

PS. Venäjä meni ihan ansaitusti loppuotteluun. Hiukka paremmalla tuurilla tilanne olisi ollut toinen. Harmi.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä täälläkin. Hyssyttelystä asiaan: Markkaselta pitää leikata *****. Joka viides veto sisään, joista toinen oli oma moka joka varsinaisella peliajalla piti täysin vastaantulijana kentällä esiintyneen Venäjän pelissä, ja vei lopulta rankkareihin asti. Rankkarikisassa Markkanen ei sitten saanutkaan kiinni mitään, onneksi yksi venäläinen laittoi edes kiekon ohi maalista.

Yhtään väheksymättä suomalaisten kyvyttömyyttä tehdä maaleja pistäisin tämän yhden pelin aika selkeästi Markkasen piikkiin. Suomen puolustus petasi Markkaselle helpon matsin - tosin venäläiset pelasivat oikein kunnon tekomaalin ylivoimalla, johon Markkasella ei ollut saumaa ja siitä häntä ei voi syyttää - mutta Markkasen hermo tai kyvyt eivät kestäneet. Suomen tehoton joukkue ei kestänyt imaisua joka rankkareihin vei, eikä itse rankkareitakaan joihin ei olisi pitänyt joutua, eikä olisi jouduttu ilman Markkasen munausta. Paska homma. Toisen kerran muuten Suomi hävisi selkeästi hallitsemansa pelin välierässä Venäjälle maalivahdin säälittävän räpistelyn takia.

Joko taas saa alkaa kysellä, että olisiko Aravirran aika mennä? MM-miehistön toinen rankkarien ampuja on pakki ja kolmas on istunut lähes koko matsin penkillä. Eikä siinä kaikki, kun samaan aikaan maaleja ei taaskaan kovissa peleissä pystytä tekemään. Olisiko näillä asioilla jotain yhteyttä toisiinsa?

Nooh. Palaillaan sitten paremmalla ajalla ja kerrataan meidän kiekkolenitojen teoria Aravirran Suomen hullaannuttaneesta "melko varmasti mitaleille, muttei millään ikinä koskaan kultaa" menetelmästä taas kädestä pitäen ja hitaasti.

Sinällään harmittavaa, koska finaali olisi ollut lauantaina ja bileet olisivat tänä vuonna olleet aika huikeat. Mutta eihän sillä ole väliä? Varsinkaan jos taas tulee ronssia, niin voitte meille teroittaa miten hienoa työtä Aravirta tekee hävitessään vuodesta toiseen. Monesko yritys tämä nyt oli arvokisoissa? Seitsemän mahdollista kultamitaliehdokasta, jos USA lasketaan myös MM-kisoissa ja Slovakia O-kisoissa. Eikös Aravirran saldo ala olla aika rajusti miinuksella? No eipä tietenkään kun ronssia on kaapit täynnä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Venäjä oli jo etukäteen selvä rankkareiden voittaja. 70 minsan jälkeen he olivat "voittaneet" huikean taistelun, Suomi "hävinnyt". Sen näki jo pelaajien naamoista vaihtopenkeillä. Lisäksi rankkarikisassa ei enää joukkuepelillä ole mitään merkitystä, vaan yksilöt astuvat kuvaan. Ja juuri tuossa tilanteessa venäläiset olivat taitotasoltaankin edellä. Ranujen lopputulos oli siis selviö, Suomen voitto olisi ollut jonkin sortin ihme.
 

Nitta

Jäsen
noh noh, eipä nyt aleta haukkumaan Jussia ja syytetä häntä häviöstä! Markkanen on pelannu hienon turnauksen ja todellakin ilman Jussia Leijonilla ei olis ees mahdollisuutta pronssiin!

Suomi olis kyllä ansainnut voiton tossa äskeisessä pelissä, kyllä se niin kovan työn teki, mutta kun ei ollut sitten sitä kuuluisaa tuuria, että kiekko olis menny niistä monista tilanteista sisään! :(
Mutta kuitenkin takinkääntäjät hiljaa! Tietääkö kukaan muuten Jussin tulevaisuudesta? Missä ens kauden?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meidän katsomossa heräsi keskustelu siitä, miksi rankkarikisassa lauottiin eri päihin. Markkasen maalin edusta oli peilin kirkas, lähes koskematon, kun taas Sokolovin edestä jää oli luisteltu 30 tehokkaan peliminuutin aikana puhki. Vaikea siinä on harhauttaa ilman, että kiekko karkaa. Venäläiset taas pystyivät käyttämään koko arsenaaliaan.

Markkasen lynkkaamisen ymmärtäisin jos hän olisi tehnyt TommySalot. Miettikää itse kuinka vaikeata on pelata, kun ottelussa tulee 11 laukausta joista puolet ylivoimalla ja loput ylivoimahyökkäyksistä. Täällä on jälleen ihmisiä, jotka haukkuvat heti jos tiputaan tai hävitään ja ylistetään puolijumaliksi jos voitetaan. Avauskirjoituksen kirjoittaja olisi varmaan avannut otsikon "Markkaselle patsas" jos Jussi olisi torjunut kaikki Venäjän rankkarit. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta
 

suursyömäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins + sympatiat Ässille ja HPK:lle
Viestin lähetti Muksu
Rankkarikisassa Markkanen ei sitten saanutkaan kiinni mitään, onneksi yksi venäläinen laittoi edes kiekon ohi maalista.
Hmm. Sanoisin vain, että vertaileppa hieman veli venäläisten ja jellonien yrityksiä noissa rankkareissa. Ne venäläisten maalit tulivat upeista harhautuksista kun taas Rintasen ja Pirjetän laukaisuyritykset olivat onnettomia -> ei rankkarissa kannata vetää mitään pommia, tarkka ranneveto oli asiaa. Ja Ojasen harhautuskin jäi valitettavasti puolitiehen.

Sen vielä sanon, että tuo venäläisten ihme-mokkekaan ei olisi ottanut kiinni niitä omiensa kahta harhautusta!
 

Femma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ette voi Markkasta syyttää... Kädettömiähän ne Suomen pelaajat olivat kun eivät maalia aikaiseksi saaneet! Mutta se on kuitenkin varma, että pronssit tulee himaan ja Markkanen vaa maalille. Antaa sen Norren availla sitä luukkua kun sen paremmin taitaa.
 

Icing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche.
Sokolov oli ilmiömäinen maalilla ja Karpovin harhautusta ei olisi tuskin torjunut edes itse Dominik Hasek.

Markkanen pelasi hyvän turnauksen ja piste.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei kisat Markkaseen kaatunut. Ei se äskeinen peli mikään hyvä Jussilta ollut, mutta häneen peli ei kaatunut, vaan suomalaisten puukätisyyteen ja Aran "loistaviin" rankkarivalintoihin.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Icing: naulan kantaan. Tänään kelpo peli vaikeassa paikassa (kolme vetoa erässään ei tod. ole helppoa), eka maali 5-3-yv:stä ja toinen Olli Jokisen nukahduksesta. Karpovin rankkaria ei olisi torjunut kyllä kukaan, ei edes Sokolov. Suomi teki Sokolovista hyvän onnettomalla viimeistelyllään, ja peli oli siinä. Kiitos Jussi hyvästä taistelusta.
 

bull

Jäsen
Moniko veskari????

Moniko teistä Jussia haukkuvista on maalivahteja ja kokenut miltä tuntuu pelata ku vetoja tulee 3-4 kpl per erä??? Ei oo mitään helppoa, voin sanoa kokemuksella!

Eka maali oli täysin alivoiman moga, ei saa päästää syöttämään kolmion läpi!

Tokassa maalissa jalkatorjunta ja OJ ei saa miestä/mailaa sivuun...

Tsemiä Jussi!
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti Icing
Markkanen pelasi hyvän turnauksen ja piste.
Ihanko olet tosissasi?

Ei homma Markkaseen kaatunut, mutta korkeintaan tyydyttävän arvosanan voi kisoista miehelle antaa.

Ike
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Noh, noh, ei tätä nyt Markkasen piikkiin voi laittaa. Syyttäkää myös sitä munaton neliminuuttista ylivoimapeliä. Paikkoja Suomella oli ihan riittämiin, jotta olisi voinut voittaa varsinaisella peliajalla.
 

Icing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche.
Viestin lähetti Eisenhower

Ihanko olet tosissasi?

Ei homma Markkaseen kaatunut, mutta korkeintaan tyydyttävän arvosanan voi kisoista miehelle antaa.

Ike

Joo en ole tosissani..leikilläni sanoin. Jos Suomen maalissa olisi ollut Sulanderin Ari niin oltaisiin menty heittämällä finaaliin ja USA:kaan ei olisi puolivälierässä saanut yhtään maalia. Ja miksei, olisihan se Kuivalaisen Pasikin Pelicanssista ollut kokeilemisen arvoinen, oltaisiin oltu aivan ylivoimaisia koko kisoissa! Uskon että Pasin avulla oltaisiin voitu hyökätä surutta vaikka 5-3 alivoimassakin!

Markkanen oli kisoissa tosi surkea alkusarjassa ei tullut kuin muutama nollapeli, vaikka olisin odottanut että torjuntaprosentti olisi ollut sentää sadan paremmalla puolella loppupeleihin lähdettäessä. Eisenhower, jos Markkanen ei pelannut mielestäsi kuin korkeintaan tyydyttävästi, niin mitä HYVÄÄN turnaukseen sitten olisi vaadittu. Tällä kertaa kävi vaan niin että Venäjän taitavammat yksilöt ratkaisi rankkikisan. Ja se kisa ei muuttanut sitä tosiseikkaa, että Markkasen Jussi pelasi väliin loistavasti ja suurimmaksi osaksi hyvin Suomen maalissa. Varma ykkösveskari ensi keväänkin kisoihin jos vaan NHL:stä pääsee.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti Mr. M
Saatana mein muijakin olis ollu parempi ÄMMÄ siellä Suomen maalilla. Markkanen sais lähtee käveleen sinne Edmontonin aroille ja vittu niin kauas ettei milloinkaan eksyis takaisin leijonapaitaan. Aivan turhaan hehkutettu mies jonkun voitetun Itävalta matsin jälkeen. Ei saatana!!! Ja Kaarelan mulkkua se on varmaan pitänyt kaks viikkoo suussas, ku se partajeesus niin sitä Jussii kehuu muka hyväks maalivahdiks

Mielestäni tämän kaltaiset täysin ala-arvoiset tunteenpurkaukset ei kuulu Jatkoaikaan. Moderaattorit toivottavasti ovat samaa mieltä ja tekevät asialle jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös