Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kiitos kaikille Blues-henkisille

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana DanC, 14.04.2016 klo 12.39.

 1. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Tuskinpa miän ihmeellistä. Ensin veti uutuudenviehätys ja junnujen vapaa pääsy, yleisömäärää lienevät laskeneet myös peliesitykset ja tunnelman puute.
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Eniten jäi kaivelemaan pitkästä aikaa ilmestyneet viestit tyyliin "... Hyvästi EU..., tämä oli tässä..., nyt saa riittää.." eli että onko jotain ikävää tapahtunut EUn ympärillä josta en ole löytänyt tietoa.

  Ymmärrän hyvinkin nuo yleisömääräsakkaukset tässä tilanteessa. Odotukset ovat saattaneet olla jotain muuta kuin mitä todellisuus näyttää niin pelillisesti kuin ottelutapahtumallisestikin. Ja ymmärrän sen miten hurjalta tuntuu pelata tai olla katsojana jättimäisessä hallissa jossa on vain +1000 katsojaa. Esim. toisinaan Mehtimäellä oli melko karua kun ilmoitettu yleisömäärä oli 1200 ja paikalla oli varmaankin alle 1000. Nythän tuolta Joensuusta Mehtimäeltä tilastoitiin 739. Se halli kumisee tyhjyyttään.

  Kiitos vastauksesta ja seuraillaan edelleen Mestistäkin.
   
 3. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ei vaan nimenomaan Bluesin kannatukselle ovat hyvästiä jättäneet. Olisiko syynä sitten tuo juniorien tuleva nimenmuutos Unitediksi. Ei siis mitään negatiivista.
   
 4. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Blueskannattajat kävivät pelaamassa perinteiset BK-katusäbät ja sen jälkeen viimeisen kerran kannattamassa jääkiekkoa ottelussa Bluesin Blues A - Kärpät A. Toki Blueskannattajiin on kuulunut myös ihmisiä jotka myös jatkossa seuraavat jääkiekkoa, mutta seisomakatsomon aktiivien (BB ja moni muu) suhteen tämä oli pääasiallisesti tässä.

  EU:n yleisömäärien suhteen ei mitään ihmettä liene tapahtuneen, enkä usko tapahtuvankaan, mitä nyt luultavasti tulee vähän vielä tuosta laskemaan.

  Kiitos kaikille joita olen tavannut vuosien varrella. Yhteen hiileen puhaltaminen oli parhainta, kuten @Narayana totesi. Sitä ei kukaan vie pois. Otetaan mukaan mitä saatiin. Se ei ole vähän.

  Edit.: Jos joku vielä tulee tähän ketjuun vittuilemaan, niin otan oikeutuksen antaa moninkertaisesti takaisin.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2016 klo 03.58
 5. JandoKenar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MM95
  Lainaus:
  Eli ensin ilmoitetaan että ollaan jatkossa vain A-junnujen kannatajaporukka ja sitten lyödään hanskat tiskiin kun kautta on pelattu 10/50 ja oltu paikalla yhdessä pelissä. Espoo Blues, loppuun asti?
   
 6. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Lisätietoja siitä missä näin on ilmoitettu?
   
 7. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Oli ilmoitettu tai ei, ihan vilpittömästi kysyn miksei kannustus jatku A:n matseissa? Olisi hieno juttu.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Noiden K-Vantaa ja TuTo pelien ylisömäärää selittää varmaan osittain se että siinä välissä oli yksi päivä. Joten varmasti osa United faneista on sitten mennyt katsomaan vaan sen matsin jonka on kokenut mielenkiintoisemmaksi tai joka on sopinut omaan aikatauluun paremmin.

  Mutta toi perjantain IPK matsi sitten varmaan näyttää sen Unitedin todellisen kiinnostuksen määrän. Vastassa on IPK joka vastustajana on (kai?) kiinnostavuudessaan Mestiksen peruskauraa. Jyp-akatemia peli oli avauspeli, Kiekko-Vantaa paikallisvastustaja ja TuTo on taas Mestiksen kenties kiinostavin jengi. Toi matsi on viikon ainoa kotimatsi joten fanien ei tarvii pähkäillä kumpaan matsiin menisi. Lisäksi jo osalla United faneista on nyt kokemusta Mestis-kiekosta joten tietävät mitä on suunilleen odotettavissa ottelun tason ja ottelutapahtuman suhteen. Eli mielestäni tossa matsissa sitten paikalle saapuvasta yleisömäärästä nähdään mikä se Unitedin kiinnostuksen taso oikeasti on.

  Lainaus:
  Ei kai tässä ketjussa kukaan United-fani ole EU:lle hyvästejä heittänyt? Pelkästään Blues-fanien jäähyväispuheita tässä ketjussa on mielestäni ollut. Tuskin kukaan United-fani on vielä pyyhettä kehään heittänyt.
   
 9. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Puhun nyt pääosin omasta puolestani. Kaikki se mitä on tehty on (oli) kohdistunut oman joukkueen eli Espoo Bluesin edustusjoukkueen kannustamiseen ja tukemiseen. Päätös tähän A:n matsiin menemisestä oli suurimmaksi osaksi teemalla "kokoonnutaan vielä kerran yhteen". Itselleni tuo oli hyvä tilaisuus nähdä tuttuja. Mutta nihkeä toisaalta siinä mielessä, että tuli fiilis että nyt kannustettiin kannustamisen vuoksi.

  Oma fiilis on, että viimeisiä viedään. Viimeinen Blegin kotimatsi ja viimeinen matsi nähtiin viime keväänä. Blueskannattajat viimeisen kerran viime lauantaina. Ja aika lähellä ollaan, että IPK-matsi tulee olemaan viimeinen käynti lätkän merkeissä Metro-areenalla. @Hartza :n kanssa ainakin bisse pitäisi ottaa, tavattaisiin livenä ekan kerran(?).
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2016 klo 11.10
 10. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Perkele sentään kun teillä on niin hieno ja tiivis yhteisö, niin miks antaa sen kuolla pois. Ette selvästikään pysty tulemaan Unitedin taakse, joten ei muuta kuin teette Wimbledonit ja perustatte uuden Bluesin. Kannattajien oma seura. Pohjalta ylös!
   
 11. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  En kyllä allekirjoita tuota pohdintaa miltään osin. Kyllä mä sanoisin että Pertti Perusespoolaiselle Mestis on kiinnostamaton sarja ja siellä olevat joukkueet kaikki samaa mestisjengimassaa. Liigassa saattoi kategorisoida jossain määrin vierasjoukkueita yleisen kiinnostuksen mukaan, tosin loppuaikana tuntui että sielläkin IFK oli ainoa joka nimenä veti porukkaa hallille, muut samaa massaa. Mestiksessä pitää Espoossa nimenomaan kotijoukkueen ottelutapahtumalla olla jotain tarjottavaa että sinne menee paikan päälle edes ilmaiseksi tai nimelliseen (5-10 euron) hintaan. Vastustajalla en usko siihen olevan merkitystä.

  Toinen kysymys on sitten, se että millä mittareilla ihmisten kiinnostusta EU:n Mestispelejä kohtaan mitataan. Mikä on Mestikseen hyvä yleisömäärä? Mestiksen keskiarvon ylitys? 1500? 2000? Onko Salonoja ilmoittanut mitään yleisötavoitetta Mestikseen?

  Ja väärässä ketjussa tämä keskustelu. Sorry myös omalta osaltani siitä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2016 klo 11.38
 12. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  On tätä jossain määrin pohdittu, mutta jääkiekossa Wimbledonien tekeminen ei ole ihan yhtä "helppoa" kuin futiksessa. Aika näyttää, saadaanko jotain kasaan vai ei.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No ainakin omalta osaltani kiinnostukseen vaikuttaa aika paljon se, että A-C pelaa vuoden päästä EU:n nimellä. Jotenkin se vei pohjan Bluesin kannattamiselta, kun kuitenkin ovat itsensä jo toisaalle myyneet. Jotenkin henkinen kuolinisku vaan oli.

  Ja kai sitä junnuorganisaation päätöstä pitää kunnioittaa - jos on sitä mitä haluavat niin olkoon sitten.
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Olet siinä kyllä oikeassa että jos jotakuta ei kiinnosta Mestis/United niin se on ihan sama kuka siellä on vastassa. Mutta mä tarkotinkin niitä ihmisiä jotka käy niissä Unitedin matseissa ja joita kiinnostaa Mestis kiekko. Eli niitä ihmisiä jotka ovat oikeasti Unitedin potentiaalisia asiakkaita enkä niitä ihmisiä jotka elävät markkina-aluuella. Itse luulin vielä kesäkuun alussa että seurasin Kiekko-Espoon/Bluesin taivalta Metiksessä ja kyllä mulla silloin oli neljä vastustaja jengiä jotka kiinnosti muita enemmän: Jokipojat (yhteinen historia Kiekko-Espoo ajoilta), Kiekko-Vantaa (paikallisvastus), TuTo (perinteikäs seura ja mestiksen kestomenestyjä) ja sitten vielä yksi joukkue ihan vaan sen takia että hyvä kaveri kanattaa kyseista joukkuetta. Ei noi erot kiinnostavuudessaan mitään suuria ollut, mutta mielummin noihin matseihin olisin mennyt kuin muihin peleihin.
   
 15. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Paljon olisi ollut kommentoitavaa viimeisen viikon aikana, mutta onneksi olin "pelikiellossa" niin eipähän tullut kirjoitettua mitään typerää tunnekuohuissa. Nyt kun vapauduin pannasta niin eipä tässä ole enää paljoa sanottavaa. Ikävä että Unitedin puolelta valittiin uutisoida nuorten kaappaamisesta juuri ennen BK:n lauantaista kokoontumista, odotettu uutinen latisti hieman tunnelmaa. Tunnelmaa ei kuitenkaan katsomosta puuttunut. Kiitos vielä kaikille että sain olla mukana tässä hienossa tarinassa ja josta voin olla ylpeä.
   
 16. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Kiitos kaikille niille äänekkäille Blues-kannattajille, joiden rakas harrastus on nyt päättynyt. Kiitos siitä tunnelmasta, jota olette luoneet ja johon myös me tylsemmät/keski-ikäisemmät olemme saaneet ehtiessämme ja jaksaessamme osallistua. Ilman teitä moni minunkin kokemukseni olisi ollut paljon valjumpi tai jäänyt jopa kokonaan tapahtumatta. Kuudes kenttäpelaaja jne.

  Bluesin kannatus oli noin 1998-2006 aikamoisen laimeaa. Toivottavasti uuden porukan syntymiseen EU:n ympärille ei mene ihan yhtä kauan.
   
 17. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Espoo Bluesin edustusjoukkueen viimeisen ottelun vuosipäivä. Ottaa tunteisiin edelleen.. Kunnes kuolema meidät erottaa
   
 18. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Tomi Lämsä MTV Sport 9.3.2017: "Oli allekirjoitettu sopimus Bluesin kanssa, mutta sitten tuli nää talouden epäselvyydet". Ensimmäistä kertaa itselle tällainen tieto.