Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Kiitos kaikille Blues-henkisille

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana DanC, 14.04.2016 klo 12.39.

 1. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Jos Salonoja tai kuka tahansa laittaa satsauksia ja uuden seuran pystyyn niinettä espoolaiselle kiekkoilulle saadaan paluuasemat liigaan asti, niin kannattaahan mukaan kannattamaan ja kannustamaan lähteä oli uusi seura minkäniminen tahansa sillä seuran nimeksi voidaan myöhemmin vaihtaa halutessaan takaisin Blues, mitä aiemmin porukat on vahvasti uuden espoolaisyhdistelmän takana, sitä herkemmällä korvalla omistaja yleensä alkaa kuuntelemaan kunnon kannustajajoukon vaatimuksia pitkässä juoksussa.

  Jos Blues- nimi olisi sidottu määräajaksi jotenkin markkinoilta pois (?) niin aikaa myötenhän tuon takaisin kuitenkin saa.
  Espoossa on tehty niin hyvää kannatustyötä jo pitkän aikaa että sille joukolle soisi comebackin alkuun vaikka toisellakin nimellä. Kun uskoo tulevaan, on vanhan nimen takaisin saaminen se onnen täyttymys, mitä jaksaa odottaa ja vaatia.

  Meillä kuopiossa on ollut myös totaalisia romahduksia historian saatossa, konkkia ja suomisarjasta asti uudestaan alottamisia, no nimeä ei ole vaihdettu, mutta kaikki muu oli uppouutta pelipaitaa myöten jossa ei ollut kuin paidan valmistajan nimi sponssina. Uskoa ei saa koskaan heittää!
   
 2. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Kiitos näistä vuosista kaikille joiden kanssa olen saanut olla mukana tekemässä tätä tarinaa. Kiitos BFC:lle että olette olleet luomassa kannatustoimintaa Espooseen ja kuljettanut tätä ilosanomaa ympäri Suomen. Kiitos Blueskannattajilla jotka nostivat koko homman aivan uudelle tasolle tifoineen. Kiitos kaikille pelaajille jotka ovat aiheuttaneet niin ilon kuin vitutuksen tunteita. Tulen varmasti muutamia otteluita seuraamaan paikanpäälle, mutta en kannattajana vaan ihan rivi katsojana. Toivotaan Unitedille onnea ja menestystä, vaikeaa tulee olemaan kasvattaa joukkueesta Espoolaisten oma jengi ja aikaa se tulee viemään.
   
 3. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Vähän vituttaa, etten ole maisemissa, mutta iso kiitos kaikille paikalla olleille tästä päivästä. Videoita nähdessä oli aika nöyrä olo.

  Espoo Blues loppuun asti.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Jees, tähän se kaikki taitaa nyt sitten päättyä omalta osaltani. Huikea meno hallissa tänään, mutta samalla todella lopullinen olo pisti välillä hiljaiseksi. Oliko se oikeasti sitten tässä? Yritän pysyä jatkossa poissa Unitedin osioista, kiitos ja anteeksi.
   
 5. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Mtääh? Oletteko nyt Bluesia hylkäämässä?
   
 6. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Jep, juuri sitä. Hylkäämässä ollaan.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mistä on kyse ja mitä on tapahtunut?
   
 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  On kyllä iloinen uutinen, että Te, ketkä ette tue Unitedia pistätte tämän pelleilyn päätökseen. Ei sitä negailua olisi pidempään jaksanutkaan. Onnea valitsemillenne teille.
   
 9. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kiitos kailille Blueshenkisille ihmisille näistä vuosista. Eiliseen päättyi omalta kohdaltani eräänlainen aikakausi. Niin paljon lämpimiä muistoja.

  Elämän ensimmäinen kiekko-ottelu Matinkylän ladossa, ensimmäinen kausikortti fanikatsomossa Heikkilän ensimmäisellä kaudella. Lukematon määrä kilometrejä tien päällä, ikimuistoisia vääntöjä Tapiolan urheilupuistossa. Yhteisö, jossa kaikki puhalsivat yhteen hiileen taustoista ja persoonallisuuksista huolimatta. Niin paljon hyviä ihmisiä ja ystäviä, että synkät talvet saivat aina paljon valoa.

  Toivottavasti United tai mahdollisesti jokin muu seura saa luotua vastaavaa voimaa taakseen espoolaisessa jääkiekkoilussa. Kuinka kauan siinä tulee menemään? Sitä on vaikea ennustaa. Ehkä 15-20 vuotta jos asioita tehdään johdonmukaisesti oikein.

  Omalta kohdaltani tämä oli kuitenkin tässä. Kiitos kaikille. Ikävä on valtava.
   
 10. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Oliko eilen joku Blegipeli jossain vai? Videoita missään?
   
 11. Tamin Jaguar Jäsen

  Joku lyhyt pätkä löytyy Instagramista, ei hirveästi muuta. Instagram

  Peli oli Blues A-Kärpät A 3-4.
   
 12. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Muutama tällainen kommentti lisää ja jatkan pelleilyäni ihan vain sinun iloksi ;)

  Videoita eilisestä pelistä löytyy myös YouTubesta sekä Facebookista.
   
 13. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Jos nyt jatkossa huutelit siellä uuden suosikkisi jokerien palstalla. Töölön Vessassa varmaan kuitenkin yhteisöllinen päätös poliittiseen venäjä-liigaan siirtymisestä.
   
 14. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sinullekin tiedoksi, että Jokerit on kiinnostanut jo paljon pidempään kuin ovat KHL:ssä pelanneet.
   
 15. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  1. Olet ilmoittanut ettet kannata paikallista seuraasi, koska se on muovinen ja koska ei ole yhteisöllisyyttä

  2. Alat kannattamaan naapuripitäjän muukalaislegioonaa, joka pelaa maailman muovisinta sarjaa ja minkä ympärillä ei ole yhteisöllisyyttä nähtykään.

  Over and out.
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ykkönen meni vielä oikein, mutta näemmä siihen se tietotaso sitten loppuikin. Hyvää jatkoa sinullekin.
   
 17. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  KHL-Jokerit kyllä kiinnostaa itseänikin tällä hetkellä enemmän kuin €U. Tai... ainakin herättää enemmän sympatiaa Suomi vs. Venäjä näkökulmasta.

  Ei mua hyppimään ja huutamaan Jokereita Hartwalille koskaan saa, mutta siellä on sentään jotain.
   
 18. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Mikä siellä Venäjän sarjassa Suomea edustaa? Venäläisten oligarkkien omistamia ja heidän rahoillaan toimivia joukkueita kaikki tyyni.
   
 19. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Kiitokset kaikille fanikartalta vetäytyville Blues-henkisille, joiden kanssa tuli useat vuodet yhteistä joukkuetta kannatettua. Hyvää jatkoa ja toivottavasti aika parantaa haavat - se on varmasti se ainoa oikea lääke.
   
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Talaja. Huhtala. Lajunen. Hyvää jääkiekkoa. Ihmisiä katsomossa. Positiivinen pöhinä. Ja suomalainen joukkue pelaamassa ulkomaalaisia joukkueita vastaan. Ei kai omistajilla pitänyt olla mitään väliä - oligarkki tai makkarakuningas, ihan sama.

  Kaikkea sitä, mitä rapistuva ja tyhjä areena Espoon pelloilla ei tarjoa.
   
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Ihan sama myös silloin kun omistaja paukuttelee yläfemmoja ja tuulettelee aitiossa vierasjoukkueen voittaessa pelin? Jokerit on pelkkä kiiltokuva Putinin propagandasarjassa jonka varjolla siellä voidaan sanoa että meillä on mukana ihan oikeasti yksi länsimainenkin joukkue. Aina voi yrittää sanoa että "se on vain urheilua, politiikka on sivuseikka", mutta kun se politiikka sattuu aiheuttamaan sen, että Jokereille ei tulla koskaan antamaan mahdollisuutta voittaa tuota sarjaa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2016 klo 11.40
 22. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ihan hyvää viihdettä ne silti tarjoaa. Joskus sekin riittää.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Omistajallako ei ole väliä? Ironista suorastaan. Jokerien omistajahan viime kaudella soitatti oman suosikkiseuransa SKA:n (jonka puheenjohtaja myös on) maalilaulun Jokerien kotipelissä kun SKA maalasi, maalautti pukukopin SKA:n väreihin ja myy SKA:n fanikamaa Jokerien matseissa. Todellista lutuuria.

  Mutta ei siinä, käypä katsomassa joku niiden peli. Itse olen käynyt ja veikkaan, että noi harhakuvitelmasi sortuvat jo ensi käynnillä. Yleisö on seuran jo hylännyt (vaikka landelta tuleekin puoli-ilmaisilla kyyti+tiketti-paketeilla jengiä), Eteläpääty on varjo entisestään ja pelin hyvä taso usein aika kyseenalaista.

  Jokainen toki tekee mitä parhaaksi näkee. Jotkut jopa kannattavat Putinin propagandaliigassa pelaavaa venäläistä joukkuetta venäläisessä hallissaan.
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Olenhan mä Jokerien KHL-pelejä nähnyt, ihan hyvää kiekkoa ne pääsääntöisesti on. Jokaisessa sarjassa on välillä heikompia pelejä, mutta onhan herranjestas KHL nyt kovempi kuin mikään muu Euroopassa pelattava sarja.

  Ja ihan liibalaabaa puhua Jokereista venäläisenä joukkueena. Hjallis ei ole venäläinen, ja ainakaan vielä Helsinki ei ole osa Venäjää. Venäläistaustaiset omistajatkin pääsääntöisesti puhuvat ihan selkeää suomea. Ei Jokerit itsessään tunteita tule koskaan samalla tavalla herättämään kuin Blues, mutta tällä hetkellä tuo paketti on vaan sata kertaa kiinnostavampi ja viihdyttävämpi kuin EU:n tarjoama.

  Toisaalta turha kai tässä ketjussa on Jokerien asioista vääntää.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Vaikka pääasiallinen huomioni on kiinnittynyt sattuneesta syystä Liigaan niin seuraan myös melko tarkkaan Mestistä pitkän historian takia.

  Olen yrittänyt keksiä syytä tälle ketjulle tai paremminkin tapahtumille, viime perjantain jälkeen. En millään keksi mitä on tapahtunut. Vika lienee minussa.

  Voisiko joku kertoa mitä ihmettä EUn ympärillä on aivan viime aikoina tapahtunut? Yleisömäärä kotiotteluissahan romahti alun n. 1800 - 1200 - 1000.

  Korjattu virhe