Jos haluaa ketjuhamppiksen niin sellaista ei saa salesta mikrohampurilaisen muodossa. Luulisi loistavan makuaistin omaavan ihmisen tämän tietävän.
Toki niillä makueroa on, mutta samaa kuraa kaikki tyynni. Paska on paskaa, vaikka tiistaina mukana tulisi herneitä ja keskiviikkona rusinoita.
Ja miksi tuo hinta pitää vetää jokaiseen viestiin kun tunnettua on se, että ihminen maksaa mielellään jos se hänelle nautintoa tuo jossakin muodossa.
Tämä on varsin totta. Hinta otettiin puheeksi alunperin ketjuhamppiksia aterioitsevien puolelta, joten ajattelin vain jalouttani antaa heille vinkin.
Mitä pikaruokaa sä muuten vedin ennen kuin tämä Subway rantautui maahamme pelastamaan herkän ja jalon makuaistisi?
Pointtihan onkin siinä, että en juuri pikaruokaa harrasta. Ennen tuli pizzoja jonkin verran tilailtua, mutta senkin saa kotona laadukkaammista matskuista pienellä vaivalla. Parikymppisenä toki asioin Hesessä, McDonaldsissa ja Arnoldseissa sun muissa mielikuvituksettomissa paikoissa liiankin kanssa, mutta aloin funtsia iän myötä, että kai ruoan tulisi maistuakin joltain. Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti, ja nykyään kykenen ohjeistamaan kaikkia varsin suvereenisti.
Kaupungilla aterioidessa ehdoton ykkösvaihtoehto on joku yksityinen kahvila, ravintola tai pikaruokatapauksissa grilli. Jos vaihtoehtoina on jostain syystä Hese tai Subway, löytyy maukkaammat vaihtoehdot jälkimmäisestä. Mieluiten tietysti teurastaisin syöttövasikan, mutta valitettavasti avotulen teko on pääsääntöisesti kiellettyä ostoskeskuksissa yms. paikoissa.
Grilliruokailussa, kun se tapahtuu riittävän harvoin, on oma hohtonsa. Yömyöhäiset kavereiden kanssa, autoreissun pikapala... onhan noita. Hauskaa silti, että paras hampurilaiseni sisälsi pelkästään lihaisan pihvin ja paahdetun sämpylän ja sipulin. Laadun ja jonkin sortin kunnianhimon erottaa noissakin mestoissa.