Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sipoon Sultaani ja hänen lakeijansa eivät halua mallia, jossa liigan ja heidän farminsa A-junnujoukkueet pelaavat samalla sarjatasolla.
Miten tähän väitteeseen istuu fakta, että Kiekko-Vantaa oli joulutauolla asiasta sopinut Jääkiekkoliiton kanssa, jonka takia liittokin hyväksyi asian heti seuraavana päivänä ilmoituksesta? Vai haluatko kenties oikaista aiemman väitteesi ja myöntää sen olleen silkkaa mielikuvituksen tuotetta eli paskaa?
 
Yeah, baby!
Miten tähän väitteeseen istuu fakta, että Kiekko-Vantaa oli joulutauolla asiasta sopinut Jääkiekkoliiton kanssa, jonka takia liittokin hyväksyi asian heti seuraavana päivänä ilmoituksesta? Vai haluatko kenties oikaista aiemman väitteesi ja myöntää sen olleen silkkaa mielikuvituksen tuotetta eli paskaa?
Laita pöytäkirja ko. kokouksesta niin saadaan tämäkin fakta esiin. Toivotaan että perusteet on mukana. Pelaajat/vanhemmat maksoivat ko. kaudesta ja jos raha olisi loppunut niin sitähän olisi saanut lisää pyytämällä.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Pelaajat/vanhemmat maksoivat ko. kaudesta ja jos raha olisi loppunut niin sitähän olisi saanut lisää pyytämällä.
Ei olisi tarvinnut edes pyytää, koska Jokerit tarjosi sitä pyytämättäkin kun tämä tuli julkisuuteen, mutta kuten sanoin, asiasta oli jo sovittu aikoja sitten.
 
Yeah, baby!

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Siis selventäkää nyt. Loppuiko rahat, mutta sitä ei pyydetty vanhemmilta lisää?
Miksi joulun aikaan päätettin lopettaa toiminta liigassa? Mitä hiton väliä sillä on jokereille pelaako heittopussi ja varma pisteautomaatti Kiekko-Vantaa liigassa vai ei?
 
oli miten oli KiVa on paras

Lohipoika

Jäsen
Kiekko-Vantaan B2-juniorit kaatoivat tänään pronssiottelussa K-Laserin Kempeleessä ja voittivat näin Kiekko-Vantaan seurahistorian ensimmäiset SM-mitalit.

Kiekko-Vantaan B2-nuoret tekivät historiaa

Muissa juniorisarjoissa B-junnut olivat I-divisioonan mestareita jättäen taakseen mm. Tapparan ja Lukon ja ansaitsivat näin SM-karsintapaikan ensi syksyksi. C-junnut selvisivät II-divisioonan lopputurnaukseen häviten lopulta pronssipelissä Tepsille.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

PuckFace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texas Rangers
Miltä ensi kausi näyttää? Vahvojen SM-joukkeiden lisäksi pääkaupunkiseudulla on kovia I div karsijoita. Mites näitä A-ikäisä liikkuu, onko ryhmät jo kasassa, ja kenellä on parhaat yhteistyökuviot sovittuna?
 
It's my head, I can think what I want : Tom Watson
Tilannehan on äärimmäisen hyvä: Hifk,Jokerit ja Blues ovat aloitelleet tai alottavat ensi viikolla omia try-outtejaan ja tapahtumissa on varmasti myös KiVa:kin kundeja. Kunhan nämä jengit on kasassa ja kesäringit nimetty niin loput haketuvat sitten Kissoihin,EHC:n, Blues A Akatemiaan tai KiVa:n.

Yhteistyö suuntautuu edellistä kautta vieläkin voimakkaammin edustuksen osarahoittajan taholta eli Narreista. Tai sitten Sherwoodista eli pohjoisesta josta on tarjolla 2 divarin pelimiehiä. Jokuhan näistäkin nousee ylöspäin.
 

PuckFace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texas Rangers
Mielenkiintoinen oli tämä keskustelu kk-maksujen suuruudesta haarukassa 300-350€. SM-sarjatasolla se tuntuu aika alhaiselta kulurakenteelta. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että CSM karsijan ja B2SM-joukkueen pelaajakohtainen kk-maksu menee jo samaan tasoon (ja jopa reilusti yli kun mennään play offeihin) - veikkaisin että tuohonkin summaan on tukea jostakin saatu, tai mainostuloja/ sponsorointia tai muuta seuratukea.
 
It's my head, I can think what I want : Tom Watson

Lohipoika

Jäsen
I-divisioonasta lähdetään taas tekemään uutta nousua kohti liigaa. Uutena valmennuskaksikkona vetovastuun ottavat Tuomas Nikoskelainen ja Tomi Lindfors, joista Nikoskelainen oli jo viime kaudella kakkosena. Try-out on pidetty, josta kesärinkiin nimettiin yhteensä 34 pelaajaa: yhdeksän jatkajaa, kymmenen B:stä nostettua ja viisitoista muualta tullutta.

Maalivahdit
Patrik Pöllänen, 92
Jere Koponen, 94 (K-Vantaa B)
Sami Nousiainen, 94 (K-Vantaa B)
Heikki Kyllönen, 94 (Hokki B)

Puolustajat
Ville Kinnunen, 92
Samuel Laitinen, 92
Robin Saarsola, 92
Valtteri Viitala, 93
Jesse Hämäläinen, 94 (K-Vantaa B)
Petteri Malm, 94 (K-Vantaa B)
Otto Miettinen, 93 (EHC A)
Eemeli Heikkinen, 94 (HIFK B)
Sami Mikkonen, 94 (KJT B)
Juho Väliaho, 95 (KJT B)
Miika Nikander, 94 (Jää-Ahmat B)

Hyökkääjät
Sami Häkkinen, 92
Roni Saarsola, 92
Joni Voutilainen, 92
Niko Vähäsarja, 92
Teemu Möttönen, 94 (K-Vantaa B)
Santeri Nuutinen, 94 (K-Vantaa B)
Tony Ojala, 94 (K-Vantaa B)
Saku Piha, 94 (K-Vantaa B)
Tatu Tuominen, 94 (K-Vantaa B)
Joonas Kirjonen, 94 (K-Vantaa B2)
Tommi Hamare, 93 (EHC A)
Kimi Nylund, 93 (EHC A/A2)
Valtteri Heikkilä, 94 (KJT B)
Miikka Huotari, 94 (KJT B)
Mikael Kivinen, 94 (KJT B)
Tony Paasonen, 95 (KJT B)
Pasi Raatikainen, 95 (KJT B)
Petteri Grönthal, 94 (HJK B)
Jonas Lainio, 94 (HJK B)

Joitakin tuttuja nimiä on poissa, mutta jatkajista esiin on ehdottomasti nostettava nimet Vähäsarja ja Pöllänen. I-divisioonan mestaruuden voittaneista B-junioreistakin on mukana ihan mielenkiintoinen nippu. Mielenkiinto on myös kohdistunut KJT:n B-junioreista nostettuun tehotriioon Heikkilä-Huotari-Kivinen, uuden sukupolven Juntheikki-Suominen-Hyvönen. Ryhmässä on lisäksi kolme 95-syntynyttä sekä hieman eksoottisempaakin verta aina Kajaanista asti. Tuossa on kuitenkin se perusrunko, jota sitten täydennettäneen liigaseuroista putoavilla. Ainakin fanit ja eiköhän myös joukkue aseta tavoitteeksi liigakarsinnat, ja antaa kirstunvartijoiden sitten etsiä kunnollinen rahoitus. Siitä lähdetään, että Kiekko-Vantaa kuuluu liigaan.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.
Tällä ryhmällä paikka I-divarissa on 100% saletti. Toivottavasti tälle kaudelle löytyy joukkeenjohto, joka ei sössi raha-asioita kuten viime kaudella kävi. Sportilla ja JokiPojilla on erittäin hyvä tilanne ensi kaudeksi; liiton sääntöjen vastaisesti, heilläkin on mahdollisuus pudota vain pykälä alaspäin jos pelit eivät suju toivotulla tavalla. Kts. Kilpailusäännöt 6.3 Luovuttanutta tai sarjasta pudonnutta joukkuetta ei voida hyväksyä ko. sarjatasolle seuraavaksi
kaudeksi. Jos kyseessä on karsintaottelut joidenkin tasojen välillä kesken kauden, ei luovuttanut joukkue voi osallistua samalla kaudella kummallekaan sarjatasolle johon karsintaotteluista on mahdollisuus päätyä. Jos kyseessä on karsintasarja keväällä pelattaessa seuraavan kauden sarjapaikoista, ei luovuttanut joukkue voi osallistua seuraavalla kaudella kummallekaan sarjatasolle johon karsintasarjasta on mahdollisuus päätyä.
 

Lohipoika

Jäsen
Tero Määttä A-nuorten valmennustiimiin

Tero Määttä liittyy A-junioreiden valmennusryhmään vastuualueenaan puolustajat. On kyllä melkoisen nimivahva tuo K-Vantaan valmennustiimi. Valmentajina vielä melko kokemattomia, mutta pelattujen otteluiden muodossa kokemusta löytyy yhteensä toistatuhatta.

Myös tästä viime kauden putoamisesta on tullut uutta tietoa. Uudessa JKL-lehdessä päävalmentaja Paul Högbacka kertoo katkerana, että kauden aikana joukkueelle ei missään vaiheessa kerrottu talousongelmien olevan näin vakavia. Jos olisi kerrottu, pelaajien vanhemmilta olisi ehkä saatu rahoitusta tai sitä olisi järjestetty jollakin muulla tavoin. Sponsoreita olisi voitu kartoittaa lisää, pääsylippujen hintaa olisi voinut nostaa (kolme euroa noin mielenkiintoisesta pelistä oli käytännössä puoli-ilmaista). Ja tällainen selän takana toimiminen harmittaa, kun kolmen vuoden työ heitettiin hukkaan noin vain.

Täytyy vain toivoa, että tästä opittiin. Imua Vantaalle näyttää yhä olevan ainakin näiden pienempien seurojen pelaajien keskuudessa. Syksymmällä nähdään, mikä on tilanne liigaseurojen pelaajien keskuudessa. Nyt ei voi tehdä muuta kuin rakentaa uutta nousua. Ehkä se tulee jo tällä kaudella, ehkä myöhemmin, mutta siitä kuitenkin lähdetään, että nousu on taas tavoitteena.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Mielenkiintoinen Kiekko-Vantaan A:n osalta tuo jääkiekkoliiton tulospalvelu. Otteluohjelman ja sarjataulukon mukaan tuo ensimmäisen kierroksen ottelu olisi päättynyt vierasvoittoon 0-5 KooVeelle. Kuitenkin otteluraportin mukaan ratkaisu tapahtui voittolaukauskisassa, johon päädyttiin tilanteessa 5-5. Tämän KooVee voitti, joten ottelutuloksen pitäisi olla 5-6 VL. Samaten KooVeen pisteistä pitäisi vähentää yksi pois ja KiVa:lle taas puolestaan pitäisi lisätä yksi. Eli sarjataulukon pitäisi tämän korjauksen jälkeen näyttää tältä:

Joukkue O V JV JH H TM - PM P
K-Vantaa 4 3 0 1 0 18 - 11 10
EHC 4 3 0 0 1 15 - 8 9
TuTo 4 3 0 0 1 16 - 13 9
KOOVEE 4 2 1 0 1 23 - 11 8
VG-62 4 2 0 0 2 17 - 15 6
GrIFK 4 1 0 0 3 11 - 17 3
Jää-Ahmat 4 1 0 0 3 15 - 23 3
HPK Team 4 0 0 0 4 12 - 29 0

Eli tämän mukaan A-junnujen pitäisi johtaa yksin sarjaa tällä hetkellä.
 

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Mielenkiintoinen Kiekko-Vantaan A:n osalta tuo jääkiekkoliiton tulospalvelu. Otteluohjelman ja sarjataulukon mukaan tuo ensimmäisen kierroksen ottelu olisi päättynyt vierasvoittoon 0-5 KooVeelle. Kuitenkin otteluraportin mukaan ratkaisu tapahtui voittolaukauskisassa, johon päädyttiin tilanteessa 5-5. Tämän KooVee voitti, joten ottelutuloksen pitäisi olla 5-6 VL.
en tiedä tarkalleen tämän yksittäisen pelin kohtalosta, mutta aikaisemmin vastaavaa merkintätapaa on tulospalvelussa käytetty, mikäli toinen joukkue on kurinpitopäätöksellä tuomittu häviämään tai toinen joukkue on luovuttanut pelin.

Oikeastaan ainoa vaihtoehto mikä tässä kohtaa tulee mieleen on se, että K-Vantaa on peluuttanut edustuskelvotonta pelaajaa (pelikielto/lisenssi/tjms) ja on täten rangaistuksena tuomittu häviämään ottelu.

Voihan siellä tulospalvelussa olla virhekin, mutta epäilen suuresti.
 
It's not what you know, it's who you know.

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ja vastaus (tähänkin) löytyy Kiekko-Vantaan verkkosivuilta.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
en tiedä tarkalleen tämän yksittäisen pelin kohtalosta, mutta aikaisemmin vastaavaa merkintätapaa on tulospalvelussa käytetty, mikäli toinen joukkue on kurinpitopäätöksellä tuomittu häviämään tai toinen joukkue on luovuttanut pelin.

Oikeastaan ainoa vaihtoehto mikä tässä kohtaa tulee mieleen on se, että K-Vantaa on peluuttanut edustuskelvotonta pelaajaa (pelikielto/lisenssi/tjms) ja on täten rangaistuksena tuomittu häviämään ottelu.

Voihan siellä tulospalvelussa olla virhekin, mutta epäilen suuresti.
Näin on ilmeisemmin tapahtunut eli tulospalvelu on edelleen luotettava ja paikkansa pitävä. J.Hotin "pienellä" avustuksella löysin myös tiedon tuolta KiVan verkkosivuilta eli juuri näin on käynyt. Kiitos vaan vinkistä hänelle!!!
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Ja vastaus (tähänkin) löytyy Kiekko-Vantaan verkkosivuilta.
Uudelleen viime viikonlopun uutiset luettuani löysin myös tuon uutisen. Kiitos vaan vinkistä ja samalla myös kiitokset hyvistä verkkosivuista. Etenkin nuo edustuksen otteluennakot ovat todella hyviä ja monipuolisia.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Knoppina tähän vielä, että yhtään ainutta ottelua ei saa luovuttaa missään valtakunnallisessa sarjassa. Muuten suljetaan sarjasta ja velvoitetaan maksamaan muiden joukkueiden mahdolliset taloudelliset menetykset. Siihen päälle voi joutua aloittamaan seuraavalla kaudella alimmalta sarjatasolta.
 
"Mitä skeidaa sä tänne oikein kannat?" -Esa Tikkanen Jokipoikien päävalmentajana ottelun erätauolla.

Lohipoika

Jäsen
Kiekko-Vantaan A-junioreiden urakka nuorten Mestiksen karsintasarjassa on nyt neljäntoista ottelun jälkeen puolivälissä ja joukkue on suorastaan murhaavan ylivoimainen. Ensimmäisen ottelun pikkulohet vielä hävisivät KOOVEElle rankkareilla (kulisseissa tämä muutettiin suoraan tappioon), mutta sen jälkeen on tullut 13 perättäistä suoraa voittoa ja eroa seuraaviin on jo kymmenen pistettä. Maalierokin on tyrmäävä 88-33. Kiekko-Vantaan tehokkain kolmikko on ollut Reko Riihinen (13 ott., 16+8=24) - Eemeli Skantz (14 ott., 1+19=20) - Riku Juvonen (13 ott., 6+13=19). Varsinkin Riihisen pisteitä on hämmästeltävä, sillä ennen tätä kautta tilastoista ei löydy ainuttakaan edes lähelle näin kovaa kautta. Onpa Riihinen päässyt pelaamaan Mestistäkin jo viidessä ottelussa. Skantz ja Juvonen taas ovat 94-syntyneitä eli pelaavat ensimmäistä vuotta A-nuorissa, mikä vain korostaa heidän suoristustaan. Myös pari muuta 94 syntynyttä on hyvä mainita, nimittäin Mikael Kivinen, joka on neljässätoista ottelussa tehnyt tehot 12+6=18, ja Valtteri Heikkilä, joka on kahdeksassa pelissä kerännyt pisteet 5+6=11 ja päässyt pelaamaan neljä mestispeliä keräten yhden syöttöpisteen. Maalivahtiosastolta taas on mainittava nuori Henri Tikkanen, joka oli viime kaudella kenties joukkueen paras maalivahti ja jonka piti huhujen mukaan siirtyä täksi kaudeksi Ilvekseen, mutta syystä tai toisesta jäikin Vantaalle fanien suureksi riemuksi. Muutenkin pullat ovat hyvin uunissa, sillä 22/32 eli yli kaksi kolmasosaa kokoonpanosta on syntynyt 1994 tai myöhemmin eli pelasivat viime vuonna B-nuorissa. Täällä nuorten Mestiksessä kun näitä yli-ikäisiä eli tänä vuonna 92-syntyneitä, joita K-Vantaan pelaavasta kokoonpanosta löytyy vain 1+5, saa peluuttaa rajoituksetta, mutta liigassa ja sen karsinnoissa määrä on rajattu neljään kenttäpelaajaan ja yhteen maalivahtiin, joten mahdollisissa nousukarsinnoissa kokoonpanoa ei tarvitsisi hirveästi karsia. Siinä mielessä tilanne on erinomainen.

Tähän mennessä on käynyt selväksi, että tästä karsintalohkosta ei Kiekko-Vantaalle löydy pysäyttäjää, joten pikkuhiljaa tässä täytyy kääntää katse kohti tuota toista lohkoa, varsinkin KooKooseen ja Karhu-Kissoihin, jonka riveistä löytyy monta vanhaa lohipaitaa, varsinkin joukkueen sisäisen pistepörssin kolmen kärki Kari Kärnä, joka oli vuosi sitten näitä alasarjalöytöjä, mutta peliaika oli kohtalaisen hyvistä otteista huolimatta kortilla, Jiri-Waltteri Vallenius, joka ehti pelata kauden K-Vantaan B-nuorissakin ja neljä ottelua A:ssa, mutta siirtyi Kärnän tavoin kymmenisen kilometriä etelämmäksi, ja eritoten viime kauden K-Vantaan paras pistemies Juuso Perttilä, jota voi jo pitää suurena menetyksenä. Kaksi paikkaa on tarjolla liigakarsinnoissa, eli vähintään toinen näistä kahdesta pitäisi pystyä jättämään taakse. Kausi on vielä pahasti kesken, mutta liigan puolella näyttää siltä, että Jokipojilla on vaikea debyyttikausi. Samoin putoamisuhan alla seilaava Pelicans näyttää olevan väärässä sarjassa ja varsinkin maalinteko näyttää olevan heille tervaa, joten ehkä vähän helpompi sarjataso olisi parempi lahtelaisille. Lisäksi Jokerit löytyy yllättävä alhaalta sarjataulukossa, mutta heidän parhaat A-junnunsa pelaavatkin muissa sarjoissa.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.
A on vakuuttava ja kuten jo aiemmin totesin, tulevat pelillisesti takuuvarmasti pärjäämään tällä kaudella. Tuohon kulissiasiaan lienee ollut syynä se, että 2 ottelussa oli mukana lainapelaaja Jokereista. Toisesta ottelusta tehtiin protesti ja toisesta ei. Tämän kauden sääntöjen mukaan pelaajia ei karsintavaiheessa saa lainata toisille joukkueille. Joukkueenjohto on tästäkin asiasta vastuussa ja pahasti näyttää siltä että tällä sektorilla ei parannusta viime kauteen nähden ole juurikaan tapahtunut. Pisteitähän tässä ei juurikaan mennyt mutta jospa olisikin ollut ratkaisupeli...
 

pertteli

Jäsen
Tänään K-Vantaa voitti pelinsä maalein 20-1 !!! Mitä siellä oikein tapahtui? VG-62 on kuitenkin joukkue, mikä on menossa mahdollisesti lopulliseen mestikseen. Onko KiVa näin ylivoimainen lohkossaan? Vastustajan maalivahdilla 67 torjuntaa. En jaksanut muita ottelutuloksia katsoa, mutta minkälaista teurastusta peli on sitten HPK-teamia vastaan?
 

Lohipoika

Jäsen
Tänään K-Vantaa voitti pelinsä maalein 20-1 !!! Mitä siellä oikein tapahtui? VG-62 on kuitenkin joukkue, mikä on menossa mahdollisesti lopulliseen mestikseen. Onko KiVa näin ylivoimainen lohkossaan? Vastustajan maalivahdilla 67 torjuntaa. En jaksanut muita ottelutuloksia katsoa, mutta minkälaista teurastusta peli on sitten HPK-teamia vastaan?
Pakkoa se on todeta, vaikka pahaa tekeekin, että ei K-Vantaa sentään näin ylivoimainen ole, vaikka onkin ihan omassa luokassaan. Tänään tosiaan tuntui uppoavan melkein jokainen veto. Aikaisemmat pelit kuitenkin ovat olleet vähän tasaisempia (11-3, 10-1 ja 11-4). Lisäksi kokoonpanosta oli poissa kaksi parasta pistemiestä, Reko Riihinen ja Mikael Kivinen, kun nämä olivat lainalla TuusKissa, ja kaksi kärkipakkia, Petteri Malm ja Sakari Turtiainen, jotka olivat lainalla Jokereiden A:ssa. Joukkue ei onneksi lepää vain muutaman taitavan kaverin pisteiden varassa, vaan ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Selväähän se on jo kauan ollut, että K-Vantaa painii ihan väärässä sarjassa. Kaksikymmentä peliä, joista 18 voittoa ja maaliero 155-54. Jos vain viime kaudella oltaisiin oltu hyvissä ajoin avoimempia raha-asioissa, tarvittavat rahat liigassa pysymiseen olisi voinut löytyä ja nyt saatettaisiin pelata oman tason jengejä vastaan. No toivottavasti viime kaudesta opittiin tulevaa kevättä silmälläpitäen.

Näillä kuitenkin mennään ja näköjään hyvin mennään. Tämänpäiväisellä voitolla K-Vantaa muuten varmisti paikkansa lopulliseen A-nuorten Mestikseen seitsemän kierrosta ennen loppua. Ensimmäinen etappi on saavutettu jo hyvissä ajoin. Seuraavaksi vain pitää selviytyä varsinainen Mestiksen kahden parhaan joukkoon ja liigakarsintoihin oikeuttaviin sijoihin. Siellä toisessa lohkossa kuitenkin on Bluesin kakkosjoukkueella, KooKoolla ja Karhu-Kissoilla kovat porukat kasassa. Varsinkin vantaalaisille hyvin tuttu Juuso Perttilä on ollut hurjassa iskussa. Tosipelit siis alkavat vuodenvaihteen tietämillä.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

pertteli

Jäsen
Tällä hetkellä näyttää, että nuorten sm-liigasta karsintaan on joutumassa selkeimmin jokipojat ja pelicans. Näiden lisäksi veikkaisin saipaa ja sportia. Nämä kaksi joukkuetta on tullut sarjataulukossa kovaa vauhtia alaspäin. Tosin sarja ei ole vielä puolessa välissäkään, joten pisteitä vielä paljon jaossa.
 

Lohipoika

Jäsen
Tällä hetkellä näyttää, että nuorten sm-liigasta karsintaan on joutumassa selkeimmin jokipojat ja pelicans. Näiden lisäksi veikkaisin saipaa ja sportia. Nämä kaksi joukkuetta on tullut sarjataulukossa kovaa vauhtia alaspäin. Tosin sarja ei ole vielä puolessa välissäkään, joten pisteitä vielä paljon jaossa.
Liiga on aikalailla puolivälissä ja paljon voi vielä tapahtua, mutta Pelicans ja Jokipojat todennäköisesti ovat joutumassa karsintaan ja molemmat heistä voivat vielä pudota. Sitten meneekin hankalammaksi ennustaa. Jokerit kärsii siitä, että heidän parhaansa pelaavat liigassa tai Mestiksessä. Heillä tosin ei ole putoamispeikkoa, joten suurta tarvetta peluuttaa parhaita mahdollisisa karsinnoissa ei ole. Sitten siinä on kuusi joukkuetta neljän pisteen sisällä, joista SaiPa ja Sport voivat ainoastaan pudota. Sportin kohdalla riippuu paljon siitä, milloin he saavat Kristofin takaisin sairastuvalta. Ennen loukkaantumistaan Kristof ja Elola taisivat olla koko sarjan pistepörssin kärkikaksikko, Sport johti liigaa ja joukkue käytännössä lepäsi näiden kahden ja Seppelinin varaan. Kristofin loukkaantumisen jälkeen Sport on seitsemästä ottelusta voittanut vain yhden ja vajonnut jo melkein neljän viimeisen joukkoon.

Toisaalta urheilullisuuden kannalta toivoisin karsintoja, joihin liigan puolelta tulisivat Sport, Jokipojat, Pelicans ja SaiPa. Tuollaisessa tilanteessa jokainen näistä neljästä voisi pudota, joten karsinnat olisivat oikeat karsinnat eivätkä mitkään "kunhan pelaillaan nämä pelit pois ja mennään saunailtaan". Jos vielä divarin puolelta joukkoon liittyisivät K-Vantaa ja KooKoo, siinä olisi tunnetta ja taistelua molemmilla puolilla jokaisessa ottelussa.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

pertteli

Jäsen
Virallisesti on vissiin ilmoitettu, että saipa, pelicans ja tappara ovat seuroja, mitkä voivat tippua nuorten sm-liigasta. Todellisuudessa näin ei varmaankaan käy, vaikka karsintasarjassa kävisi huonosti.
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Eilen tosiaan maaliteko oli helppoa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla noista kärkimiesten poissaoloista huolimatta. Tosin viime aikoina loukkaantumisestaan pelikuntoiseksi toipunut joukkueen kapteeni Niko Vähäsarja on ollut pisteiden valossa todella kovassa iskussa, elin tehot taisivat olla 1+6 ja kymmenessä pelaamassaan ottelussa värkännyt yhteensä jo 23 pistettä.

Eilen olisi ollut myös Kiekko-Vantaan maalivahti Sami Nousiaisella hyvä mahdollisuus nollapeliin, tuo VG:n kavennusmaali tuli nimittäin ajassa 59.59. Joskus se on vaan niin pienestä kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy