Kiekko-Vantaan A-nuoret

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Tuto vei ansaitusti mestaruuden. Ei vaan voi paremmalle mitään. Kun et tee, niin kaveri tekee, vanha Fraasi pätee myös tän päivän peliin. Hopealohet juhlii viikon päästä, joten hopea ei ole häpee.
 

Lohipoika

Jäsen
A-nuoret siis nousivat viime kauden päätteeksi hienosti takaisin sille sarjatasolle, jolle he kuuluvatkin. Toivottavasti taustatiimi on ottanut viime kerran seikkailusta opiksi ja pitäneet huolen, että rahat riittävät A-nuorten liigassa pelaamiseen ilman, että vanhempien kukkaroa tarvitsee liialti kuormittaa.

Pelaajapuolelta ei ole vielä julkistettu mitään. Kuulemma tarkoitus olisi jatkaa aika pitkälti viime kauden porukalla täydennettynä muutamalla kohdehaulla. Luulisi ainakin, tarjontaa on varsinkin alueen pienempien seurojen puolelta. Jokereiden, HIFK:n ja Bluesin puolelta on ennemminkin ennakoitavissa, että nämä alempien kenttien pelaajat tulisivat isomman peliajan perässä kokeilemaan. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan, millainen joukkue ja kausi on tuloillaan.

Vaikka tuleva kausi ei vielä ole edes alkanut, niin silti ensimmäinen vitutuspiikki on jo osunut kohdalle: http://www.finhockey.fi/?x18668=14572581

Seitsemän parasta pudotuspeleihin yhdessä Nuorten SM-Liigan viimeisen ei Liigajoukkueen kanssa.
Kun tosiaan K-Vantaa on nuorten liigassa ainoa joukkue, jonka edustusjoukkue ei pelaa SM-liigassa, niin tuon perustella ihan sama, miten hyvin K-Vantaa pelaa ja kuinka monenneksi se sijoittuu, niin keväällä joudutaan karsimaan. Onko tuo oikeasti oikein?!

Toisaalta: http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/

Nuorten Mestiksen playoffeihin joutuu sarjassa huonommin sijoittunut Mestisseuran (tai muun ei SM-Liigaseuran) joukkue (mikäli sijoittunut sijoille 13.-17.) pelaamaan Nuorten Mestiksen voittajaa vastaan. Mikäli sarjassa pelaavat Mestisseurojen (tai ei SM-Liigaseurojen) joukkueet sijoittuvat kaikki 12 parhaan joukkoon, runkosarjan viimeiseksi sijoittunut joukkue joutuu Nuorten Mestiksen playoffeihin jonka voittaja joko nousee tai säilyy Nuorten SM-Liigassa. Mikäli jollakin kaudella SM-Liigaseuran joukkue on kolmatta perättäistä kertaa runkosarjan viimeinen (aikaisintaan kaudella 17-18), joutuu se pelaamaan sarjapaikastaan.
Niin tosiaan, kun rupesi ajattelemaan asiaa, niin Jokereitahan ei lasketa liigaseuraksi. Eli jos ei sijoitu kahdentoista parhaan joukkoon eikä Jokereiden edelle, niin karsimaan joutuu. Ja tuokin on typerää, että liigaseurojen putoamista koko ajan höllennetään sitä mukaa, kun kriteerit alkaisivat täyttyä.

Miten jumalauta voi olla niin vaikeaa pistää tarvittaessa joku HIFK tai Ilves karsimaan, jos eivät pelaamalla pärjää???!!!
 

Lohipoika

Jäsen
Vihdoin ja viimeinen on julkistettu K-Vantaan tulevan kauden runko (suluissa viime kauden seura).

MAALIVAHDIT

Markus Leinonen
Ville Salminen
Nicolas Luomi (Jukurit A)

PUOLUSTAJAT

Eetu Huotari
Aleksi Junninen
Emil Leppänen
Jere Pulkkinen
Teo Schukov
Jimi Toivonen
Joni Pellikka (K-Vantaa B)
Roope Raekumpu (K-Vantaa B)
Tatu Hämäläinen (Jokerit A)
Toni Karppinen (HPK B)
Mikko Kumin (Jokerit B)
Teo Totro (HIFK B)
Janne Rindell (Springfield Jr. Pics U18)

HYÖKKÄÄJÄT

Thomas Haag
Tuomas Kallio
Joonas Kirjonen
Viljami Korhonen
Jimi Ronkainen
Ossi Siipola
Vikke Terho
Atte Virtanen
Jeremi Mero (K-Kissat A)
Toni Lehikoinen (KJT-Haukat A)
Totte Moberg (HPK B)
Panu Moilanen (KJT-Haukat B)
Niko Mättö (HJK B)
Juho Takkula (K-Laser B)
Terry And (New Hampshire Jr. Monarchs U18)
Alvari Rautiainen (Springfield Jr. Pics U18)
Aleksi Keskinen (Ikurin Vire II-divisioona)


Tällä kaudella A-junioreita ovat vuosina 1996-1997 syntyneet. Yli-ikäisiä ovat 1994-1995 syntyneet. Kilpailusääntöjen mukaan toinen maalivahdeista saa olla syntynyt vuonna 1994 ja kenttäpelaajista maksimissaan kahdeksan saa olla syntynyt vuosina 1994-1995 ja näistä kahdeksasta maksimissaan neljä saa olla syntynyt vuonna 1994, jos heillä on sopimus voimassa edustusjoukkueen kanssa. Näiden yli-ikäisten pelaajien pelimäärää ei ole enää rajattu, eli esimerkiksi 1994-syntynyt Joonas Kirjonen saa pelata vaikka jokaisessa ottelussa kauden aikana.

Viikon päästä sarjan vihdoin alkaa vieraskiertueella Kärppiä ja KalPaa vastaan.
 

Lohipoika

Jäsen
Kärpät - K-Vantaa 5-2
KalPa - K-Vantaa 7-1

Noh, eihän se alkanut ihan niin kuin olisi toivonut. Kärpät-pelissä peli oli tilastojen valossa aika selkeästi kotijoukkueen, ja KalPa-pelissä laukaukset menivät aika tasan, mutta maalilukema vähän repesi. Vielä ei kannata kuitenkaan heittää kirvestä kaivoon, tämä oli vasta ensimmäinen viikonloppu ja kaksi kaukaista vieraspeliä. Molempia pelejä kuitenkin johdettiin hetken aikaa. Pullo on kuitenkin nyt avattu, ja eiköhän pisteitäkin ala pian ropisemaan.

Ensi viikonloppuna on vuorossa ensin vierasottelu Tampereelle Tapparaa vastaan ja sitten sunnuntaina ensimmäinen kotiottelu, kun SaiPa saapuu vieraaksi. Jos ei hallille pääse ottelua seuraamaan, niin kaikkia K-Vantaan kotiotteluita on mahdollista seurata Muikku-TV:n kautta K-Vantaan junioreiden nettisivuilla. Ei vaadi rekisteröitymistä ja tai muuta, käytännössä YouTube-streami.
 
Viimeksi muokattu:

Lohipoika

Jäsen
Tappara - K-Vantaa 9-2
K-Vantaa - SaiPa 1-4
KooKoo - K-Vantaa 1-2
K-Vantaa - HPK 1-4

Enää ei viimeisissä peleissä ole päästetty läheskään niin paljon maaleja kuin ensimmäisissä ja ensimmäinen voittokin on saatu, mutta tehtyjen maalien sarake hieman huolestuttaa. K-Vantaa on tehnyt sarjassa vähiten maaleja. Hieman pitäisi piristyä, jos mielii jäädä sarjassa muuksi kuin heittopussiksi. Jypillä sentään on mennyt vieläkin heikommin, eli sarjajumboja ei olla, mutta ero edellä oleviin alkaa pikku hiljaa kasvaa.
 
Nostellaanpas tätä ketjua hieman ylöspäin, sillä Kiekko-Vantaan A-nuoret varmistivat eilen paikan loppukaudeksi nuorten alempaan SM-Liigaan.
Itseasiassa Kiekko-Vantaan kaikki vanhemmat juniorit (C-A) pelaavat loppukaudella omien ikäluokkiensa SM-sarjoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös