Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaan A-nuoret

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana cleanhit, 20.11.2006 klo 23.41.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Tuto vei ansaitusti mestaruuden. Ei vaan voi paremmalle mitään. Kun et tee, niin kaveri tekee, vanha Fraasi pätee myös tän päivän peliin. Hopealohet juhlii viikon päästä, joten hopea ei ole häpee.
   
 2. Lohipoika Jäsen

  A-nuoret siis nousivat viime kauden päätteeksi hienosti takaisin sille sarjatasolle, jolle he kuuluvatkin. Toivottavasti taustatiimi on ottanut viime kerran seikkailusta opiksi ja pitäneet huolen, että rahat riittävät A-nuorten liigassa pelaamiseen ilman, että vanhempien kukkaroa tarvitsee liialti kuormittaa.

  Pelaajapuolelta ei ole vielä julkistettu mitään. Kuulemma tarkoitus olisi jatkaa aika pitkälti viime kauden porukalla täydennettynä muutamalla kohdehaulla. Luulisi ainakin, tarjontaa on varsinkin alueen pienempien seurojen puolelta. Jokereiden, HIFK:n ja Bluesin puolelta on ennemminkin ennakoitavissa, että nämä alempien kenttien pelaajat tulisivat isomman peliajan perässä kokeilemaan. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan, millainen joukkue ja kausi on tuloillaan.

  Vaikka tuleva kausi ei vielä ole edes alkanut, niin silti ensimmäinen vitutuspiikki on jo osunut kohdalle: http://www.finhockey.fi/?x18668=14572581

  Lainaus:
  Kun tosiaan K-Vantaa on nuorten liigassa ainoa joukkue, jonka edustusjoukkue ei pelaa SM-liigassa, niin tuon perustella ihan sama, miten hyvin K-Vantaa pelaa ja kuinka monenneksi se sijoittuu, niin keväällä joudutaan karsimaan. Onko tuo oikeasti oikein?!

  Toisaalta: http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/

  Lainaus:
  Niin tosiaan, kun rupesi ajattelemaan asiaa, niin Jokereitahan ei lasketa liigaseuraksi. Eli jos ei sijoitu kahdentoista parhaan joukkoon eikä Jokereiden edelle, niin karsimaan joutuu. Ja tuokin on typerää, että liigaseurojen putoamista koko ajan höllennetään sitä mukaa, kun kriteerit alkaisivat täyttyä.

  Miten jumalauta voi olla niin vaikeaa pistää tarvittaessa joku HIFK tai Ilves karsimaan, jos eivät pelaamalla pärjää???!!!
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Vihdoin ja viimeinen on julkistettu K-Vantaan tulevan kauden runko (suluissa viime kauden seura).

  MAALIVAHDIT

  Markus Leinonen
  Ville Salminen
  Nicolas Luomi (Jukurit A)

  PUOLUSTAJAT

  Eetu Huotari
  Aleksi Junninen
  Emil Leppänen
  Jere Pulkkinen
  Teo Schukov
  Jimi Toivonen
  Joni Pellikka (K-Vantaa B)
  Roope Raekumpu (K-Vantaa B)
  Tatu Hämäläinen (Jokerit A)
  Toni Karppinen (HPK B)
  Mikko Kumin (Jokerit B)
  Teo Totro (HIFK B)
  Janne Rindell (Springfield Jr. Pics U18)

  HYÖKKÄÄJÄT

  Thomas Haag
  Tuomas Kallio
  Joonas Kirjonen
  Viljami Korhonen
  Jimi Ronkainen
  Ossi Siipola
  Vikke Terho
  Atte Virtanen
  Jeremi Mero (K-Kissat A)
  Toni Lehikoinen (KJT-Haukat A)
  Totte Moberg (HPK B)
  Panu Moilanen (KJT-Haukat B)
  Niko Mättö (HJK B)
  Juho Takkula (K-Laser B)
  Terry And (New Hampshire Jr. Monarchs U18)
  Alvari Rautiainen (Springfield Jr. Pics U18)
  Aleksi Keskinen (Ikurin Vire II-divisioona)


  Tällä kaudella A-junioreita ovat vuosina 1996-1997 syntyneet. Yli-ikäisiä ovat 1994-1995 syntyneet. Kilpailusääntöjen mukaan toinen maalivahdeista saa olla syntynyt vuonna 1994 ja kenttäpelaajista maksimissaan kahdeksan saa olla syntynyt vuosina 1994-1995 ja näistä kahdeksasta maksimissaan neljä saa olla syntynyt vuonna 1994, jos heillä on sopimus voimassa edustusjoukkueen kanssa. Näiden yli-ikäisten pelaajien pelimäärää ei ole enää rajattu, eli esimerkiksi 1994-syntynyt Joonas Kirjonen saa pelata vaikka jokaisessa ottelussa kauden aikana.

  Viikon päästä sarjan vihdoin alkaa vieraskiertueella Kärppiä ja KalPaa vastaan.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Kärpät - K-Vantaa 5-2
  KalPa - K-Vantaa 7-1

  Noh, eihän se alkanut ihan niin kuin olisi toivonut. Kärpät-pelissä peli oli tilastojen valossa aika selkeästi kotijoukkueen, ja KalPa-pelissä laukaukset menivät aika tasan, mutta maalilukema vähän repesi. Vielä ei kannata kuitenkaan heittää kirvestä kaivoon, tämä oli vasta ensimmäinen viikonloppu ja kaksi kaukaista vieraspeliä. Molempia pelejä kuitenkin johdettiin hetken aikaa. Pullo on kuitenkin nyt avattu, ja eiköhän pisteitäkin ala pian ropisemaan.

  Ensi viikonloppuna on vuorossa ensin vierasottelu Tampereelle Tapparaa vastaan ja sitten sunnuntaina ensimmäinen kotiottelu, kun SaiPa saapuu vieraaksi. Jos ei hallille pääse ottelua seuraamaan, niin kaikkia K-Vantaan kotiotteluita on mahdollista seurata Muikku-TV:n kautta K-Vantaan junioreiden nettisivuilla. Ei vaadi rekisteröitymistä ja tai muuta, käytännössä YouTube-streami.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2015 klo 13.14
 5. Lohipoika Jäsen

  Tappara - K-Vantaa 9-2
  K-Vantaa - SaiPa 1-4
  KooKoo - K-Vantaa 1-2
  K-Vantaa - HPK 1-4

  Enää ei viimeisissä peleissä ole päästetty läheskään niin paljon maaleja kuin ensimmäisissä ja ensimmäinen voittokin on saatu, mutta tehtyjen maalien sarake hieman huolestuttaa. K-Vantaa on tehnyt sarjassa vähiten maaleja. Hieman pitäisi piristyä, jos mielii jäädä sarjassa muuksi kuin heittopussiksi. Jypillä sentään on mennyt vieläkin heikommin, eli sarjajumboja ei olla, mutta ero edellä oleviin alkaa pikku hiljaa kasvaa.
   
 6. Nostellaanpas tätä ketjua hieman ylöspäin, sillä Kiekko-Vantaan A-nuoret varmistivat eilen paikan loppukaudeksi nuorten alempaan SM-Liigaan.
  Itseasiassa Kiekko-Vantaan kaikki vanhemmat juniorit (C-A) pelaavat loppukaudella omien ikäluokkiensa SM-sarjoissa.