Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaan A-nuoret

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana cleanhit, 20.11.2006 klo 23.41.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Tuto vei ansaitusti mestaruuden. Ei vaan voi paremmalle mitään. Kun et tee, niin kaveri tekee, vanha Fraasi pätee myös tän päivän peliin. Hopealohet juhlii viikon päästä, joten hopea ei ole häpee.
   
 2. Lohipoika Jäsen

  A-nuoret siis nousivat viime kauden päätteeksi hienosti takaisin sille sarjatasolle, jolle he kuuluvatkin. Toivottavasti taustatiimi on ottanut viime kerran seikkailusta opiksi ja pitäneet huolen, että rahat riittävät A-nuorten liigassa pelaamiseen ilman, että vanhempien kukkaroa tarvitsee liialti kuormittaa.

  Pelaajapuolelta ei ole vielä julkistettu mitään. Kuulemma tarkoitus olisi jatkaa aika pitkälti viime kauden porukalla täydennettynä muutamalla kohdehaulla. Luulisi ainakin, tarjontaa on varsinkin alueen pienempien seurojen puolelta. Jokereiden, HIFK:n ja Bluesin puolelta on ennemminkin ennakoitavissa, että nämä alempien kenttien pelaajat tulisivat isomman peliajan perässä kokeilemaan. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan, millainen joukkue ja kausi on tuloillaan.

  Vaikka tuleva kausi ei vielä ole edes alkanut, niin silti ensimmäinen vitutuspiikki on jo osunut kohdalle: http://www.finhockey.fi/?x18668=14572581

  Lainaus:
  Kun tosiaan K-Vantaa on nuorten liigassa ainoa joukkue, jonka edustusjoukkue ei pelaa SM-liigassa, niin tuon perustella ihan sama, miten hyvin K-Vantaa pelaa ja kuinka monenneksi se sijoittuu, niin keväällä joudutaan karsimaan. Onko tuo oikeasti oikein?!

  Toisaalta: http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/

  Lainaus:
  Niin tosiaan, kun rupesi ajattelemaan asiaa, niin Jokereitahan ei lasketa liigaseuraksi. Eli jos ei sijoitu kahdentoista parhaan joukkoon eikä Jokereiden edelle, niin karsimaan joutuu. Ja tuokin on typerää, että liigaseurojen putoamista koko ajan höllennetään sitä mukaa, kun kriteerit alkaisivat täyttyä.

  Miten jumalauta voi olla niin vaikeaa pistää tarvittaessa joku HIFK tai Ilves karsimaan, jos eivät pelaamalla pärjää???!!!
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Vihdoin ja viimeinen on julkistettu K-Vantaan tulevan kauden runko (suluissa viime kauden seura).

  MAALIVAHDIT

  Markus Leinonen
  Ville Salminen
  Nicolas Luomi (Jukurit A)

  PUOLUSTAJAT

  Eetu Huotari
  Aleksi Junninen
  Emil Leppänen
  Jere Pulkkinen
  Teo Schukov
  Jimi Toivonen
  Joni Pellikka (K-Vantaa B)
  Roope Raekumpu (K-Vantaa B)
  Tatu Hämäläinen (Jokerit A)
  Toni Karppinen (HPK B)
  Mikko Kumin (Jokerit B)
  Teo Totro (HIFK B)
  Janne Rindell (Springfield Jr. Pics U18)

  HYÖKKÄÄJÄT

  Thomas Haag
  Tuomas Kallio
  Joonas Kirjonen
  Viljami Korhonen
  Jimi Ronkainen
  Ossi Siipola
  Vikke Terho
  Atte Virtanen
  Jeremi Mero (K-Kissat A)
  Toni Lehikoinen (KJT-Haukat A)
  Totte Moberg (HPK B)
  Panu Moilanen (KJT-Haukat B)
  Niko Mättö (HJK B)
  Juho Takkula (K-Laser B)
  Terry And (New Hampshire Jr. Monarchs U18)
  Alvari Rautiainen (Springfield Jr. Pics U18)
  Aleksi Keskinen (Ikurin Vire II-divisioona)


  Tällä kaudella A-junioreita ovat vuosina 1996-1997 syntyneet. Yli-ikäisiä ovat 1994-1995 syntyneet. Kilpailusääntöjen mukaan toinen maalivahdeista saa olla syntynyt vuonna 1994 ja kenttäpelaajista maksimissaan kahdeksan saa olla syntynyt vuosina 1994-1995 ja näistä kahdeksasta maksimissaan neljä saa olla syntynyt vuonna 1994, jos heillä on sopimus voimassa edustusjoukkueen kanssa. Näiden yli-ikäisten pelaajien pelimäärää ei ole enää rajattu, eli esimerkiksi 1994-syntynyt Joonas Kirjonen saa pelata vaikka jokaisessa ottelussa kauden aikana.

  Viikon päästä sarjan vihdoin alkaa vieraskiertueella Kärppiä ja KalPaa vastaan.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Kärpät - K-Vantaa 5-2
  KalPa - K-Vantaa 7-1

  Noh, eihän se alkanut ihan niin kuin olisi toivonut. Kärpät-pelissä peli oli tilastojen valossa aika selkeästi kotijoukkueen, ja KalPa-pelissä laukaukset menivät aika tasan, mutta maalilukema vähän repesi. Vielä ei kannata kuitenkaan heittää kirvestä kaivoon, tämä oli vasta ensimmäinen viikonloppu ja kaksi kaukaista vieraspeliä. Molempia pelejä kuitenkin johdettiin hetken aikaa. Pullo on kuitenkin nyt avattu, ja eiköhän pisteitäkin ala pian ropisemaan.

  Ensi viikonloppuna on vuorossa ensin vierasottelu Tampereelle Tapparaa vastaan ja sitten sunnuntaina ensimmäinen kotiottelu, kun SaiPa saapuu vieraaksi. Jos ei hallille pääse ottelua seuraamaan, niin kaikkia K-Vantaan kotiotteluita on mahdollista seurata Muikku-TV:n kautta K-Vantaan junioreiden nettisivuilla. Ei vaadi rekisteröitymistä ja tai muuta, käytännössä YouTube-streami.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2015 klo 13.14
 5. Lohipoika Jäsen

  Tappara - K-Vantaa 9-2
  K-Vantaa - SaiPa 1-4
  KooKoo - K-Vantaa 1-2
  K-Vantaa - HPK 1-4

  Enää ei viimeisissä peleissä ole päästetty läheskään niin paljon maaleja kuin ensimmäisissä ja ensimmäinen voittokin on saatu, mutta tehtyjen maalien sarake hieman huolestuttaa. K-Vantaa on tehnyt sarjassa vähiten maaleja. Hieman pitäisi piristyä, jos mielii jäädä sarjassa muuksi kuin heittopussiksi. Jypillä sentään on mennyt vieläkin heikommin, eli sarjajumboja ei olla, mutta ero edellä oleviin alkaa pikku hiljaa kasvaa.
   
 6. Nostellaanpas tätä ketjua hieman ylöspäin, sillä Kiekko-Vantaan A-nuoret varmistivat eilen paikan loppukaudeksi nuorten alempaan SM-Liigaan.
  Itseasiassa Kiekko-Vantaan kaikki vanhemmat juniorit (C-A) pelaavat loppukaudella omien ikäluokkiensa SM-sarjoissa.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00