Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 09.03.2012 klo 16.49.

 1. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Välikevennys tähän väliin : )

  Juhannusviikonlopun alla Kiekko-Vantaan Mestis-joukkue haastoi koripallon naisten maajoukkueen vapaaheittokilpailuun. Naisten maajoukkue pelaa kesän aikana EM-karsintojen neljä kotiotteluaan lohipaitojen kotiluolassa Valtti Areenassa.

  Kiekko-Vantaan verkkosivuilta löytyy materiaalia haasteesta:

  Kuvakooste ja Lohi-TV Special (video)

  Linkit vievät Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen verkkosivuille.
   
 2. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kiekko-Vantaan Lohi-TV vieraili lauantaina Kalastajatorpalla perinteisessä tenniksen Bermuda Cupissa. Mukana videolla Sean Bergenheimin, Valtteri Filppulan, Esa Tikkasen, Teemu Selänteen ja Pentti Lindegrenin haastattelut.

  Linkki: Kiekko-Vantaan verkkosivut, Lohi-TV Special.
   
 3. Iiro#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
  Hetkonen hetkonen mikäs tämä homma oikein on. Heleniuksellahan on KiVan kanssa sopimus, mutta kuitenkin pyörii Jokereiden treeniringissä. Onko muutkin KiVan pelaajat olleet Jokereiden mukana harjoittelemassa? Aika tunkua taitaa olla treeneissä jos näin on.
  HELENIUS PALASI TUTTUIHIN YMPYRÖIHIN @ Jokerit.com
   
 4. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Muutama pelaaja tavoittelee paikkaa liigajoukkueesta.
  Dekon viesti edelliseltä sivulta:

  Lainaus:
   
 5. Iiro#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
  Lainaus:
  Jatketaan keskustelua tämän topikin alla. Niin kuin Masculine sanoi Jokereilla on tällä hetkellä neljä maalivahtia. Tietenkin Korpisaloa voidaan vielä peluuttaa A:n mukana, mutta hän itse haluaa päästä pelaamaan miesten pelejä joten uskon, että saa näytönpaikan ainakin KiVan riveissä tulevalla kaudella. Käy kyllä vähän sääliksi Kauttoa ja Tammea josta edellä mainittu ainakin on saanut hyvin motivaationsa takaisin harjoittelun suhteen. Jos kuitenkin Hetenyi, Tuohimaa, Korpisalo -triosta pelaava maalivahti KiVaan tulee niin voi olla, että Kautonkin harjoittelumotivaatio kaikkoaa taas. Tietenkin kilpailutilanne on se joka eniten kehittää. Toivotaan, että tähän tilanteeseen kaikki osaa asennoitui oikein.
  Pitääpä yrittää tällä kaudella päästä seuraamaan KiVankin otteita tarkemmin, koska varmasti mielenkiintosia pelaajia näin Jokeri-laseilla siellä tulee pelaamaan. Tulevaisuuden nimiä niin sanotusti.
   
 6. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Näinhän siinä myös kävi, samalla tiedotettiin myös Rekosen etunimikaima Holmbergin sopimuksesta ja Hämeenheimon sopimuksen purkamisesta.

  Puolustus taitaa tätä myötä olla kasassa, hyökkäykseen mahtuisi vielä yksi kärkisentteri, sillä keskikaista vaikuttaa hieman tyhjältä.

  Iossafov - Ruuttu - Karjalainen
  Salmela - Henritius - Hännikäinen
  Pehkonen - Helenius - Veistola
  Riihola - Rekonen - Salminen
  + Taavitsainen, Lehtinen, Pulkkinen, Lamberg, Becze

  Holmberg - Pihlström
  Lindbohm - Kautto
  Arima - Rantakari
  + Hämäläinen

  Tuohimaa
  Kautto/Korpisalo/Tammi
   
 7. Lohipoika Jäsen

  Aleksit Rekonen ja Holmberg lohipaitoihin

  Pari uutta pelaajasopimusta sitten putosi torstain kunniaksi. Uusia nimiä ovat Jokereiden A-junnuista siirtyvä, vasta 93-syntynyt Aleksi Rekonen ja Ranskanmaalta siirtyvä HIFK-kasvatti Aleksi Holmberg, jota oltiin jo alkukesästä viemässä Kiekko-Vantaa Idän II-divisioonamiehistöön. Uskoisin Rekosen olevan vielä hieman liian nuori Mestikseen, kenties yksi kausi lisää A-junnuissa olisi ollut parempi vaihtoehto. Toisaalta häntä voi tämän vuoksi myös peluuttaa keväällä rajoituksetta A-nuorten liigakarsinnoissa, jossa Rekonen on taatusti kova sana. Holmberg taas ei näytä urallaan juurikaan juhlineen pisteille, ei edes Ranskassa, joka vastaa tasoltaan melko lailla Mestistä, joten hänestä on vaikea tehdä arviota. Pelit sitten näyttävät kaverin tason. Näiden vastapainona toiseen suuntaan taas siirtyy pari viime kautta Vantaalla pelannut Antti Hämeenheimo. Onnea hänelle tuleviin koitoksiin! Toivottavasti tässä ei ollut viimeiset sopimusuutiset, sillä ilman sopimusta ovat vielä ainakin Perttilä, Aitero ja Peltosuo.

  Perjantaina Kiekko-Vantaan kausi nykäistään virallisesti käyntiin harjoitusottelulla Kiekko-Vantaa Teamia eli Ilmalan Jokereita vastaan. Ottelua edeltää Antti Niemen paidanjäädytys. Valitettavasti vain huhut kertovat hyvin narritäytteisestä kokoonpanosta, mikä luonnollisesti vähentää merkittävästi intoa mennä paikan päälle. Toivotaan vain, että pikkulinnut ovat visertäneet väärää laulua.
   
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jos Holmbergilta odottaa pisteitä, niin pettyy varmasti. Mies pelaa kovaa ja muutaman kerran hanskatkin ovat tippuneet, tosin ura on ollut viime vuosina täynnä loukkaantumisia. Luistimilla tuo on ollut ihan kohtuullisen hyvä, mutta ainakin liigassa sijoittuminen oli suuri murhekryyni. Pitäisi tuoda johtajuutta Vantaan nuoreen puolustukseen, kokemusta löytyy C:n kantamisesta HIFK:n A-junnuista ja liigaakin on pelannut vissiin enemmän kuin Vantaan muut tänään kokoonpanossa olevat pakit yhteensä.

  Mielenkiintoinen nimi Mestikseen kyllä, varsinkin jos viime vuosien loukkaantumisten ja Ranskan reissun jälkeen liike vielä riittää.
   
 9. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Pelikiellot liigapeleissä

  Tänään jaettiin seuraavat tuomiot "Jokerit–HIFK-kohuottelun" tapahtumista.

  Seuraavat pelaajat meidän farmiseurasta saivat pelikieltoa:
  Pelaajista pisin pelikielto tuli Jokereiden Semir Ben-Amorille, 18 liigaottelua.
  Lisäksi Jokereista pelikieltoja saivat Jarkko Ruutu (4 ottelua) sekä Ossi Väänänen (1)

  Semir Ben-Amor ei olisi muutenkaan mahtunut Jokereiden kokoonpanoon liigassa niin nyt on hyvä hakea vauhtia Mestiksestä ja Kiekko-Vantaasta. Ruutu voisi myös pelata seuraavat pari viikkoa vantaalla.

  Mikä peli olisikaan odotettavissa keskiviikkona 19.09 kun Valtti Areenalle saapuu KooKoo. Eikös se Matt Nickerson saa pelata jo tässä pelissä ;)

  Käsittääkseni nämä pelikiellot koskevat vain liigaotteluita?
   
 10. Noup. Pelikiellon saanut pelaaja ei saa pelata missään muussakaan sarjassa pelikiellon aikana: sääntö 10.9 Rangaistusten määrääminen ja kärsiminen: Peli- ja toimintakiellot koskevat aina kaikkia sarjaotteluita kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa kunnes peli- tai toimintakielto on kärsitty.
   
 11. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Kiitos tästä. Kiima nousi järjen yli, kun kaikissa uutisissa luki "pelikieltoa liigaotteluista".
   
 12. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Mennyt näköjään muilta ohi, niin laitetaan tänne eli edelliset kolme kautta Jokereiden A-junnuissa pelannut puolustaja Oskari Manninen siirtyy lohipaitaan kaksivuotisella sopimuksella.

  Mannisen sopimuksen myötä KiVa-pakisto lienee valmis, kun sopimuksen alla on kuusi pakkia ja lisäksi vähintään yksi liigalaina tulee todennäköisesti olemaan joukkueen mukana koko ajan.
   
 13. Ei muuta kuin ekasta matsista voitto ja kohti uutta nousua!
   
 14. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Jonkinlaista yhteenvetoa KiVan alkukauden otteista olisi kiva lukea, tällä viikolla kulkenut peli ilmeisesti ihan hyvin kun tuloksena on ollut kaksi voittoa. Jokerilainat ovat peliaikojen perusteella olleet odotetun isossa roolissa ja tilastojen valossa hyvin on heillä myös peli kulkenut.
   
 15. Hiljaiseksi on mennyt Ki-Va:n ketjujen kommentointi; eikö edes Lohipoikaakaan enää kiinnosta oman joukkueensa edesottamukset?

  Jokohan Jokereilta heltiäisi kovemman luokan pelaajia lainalle kun heidän sairastupansa alkaa vihdoin viimein tyhjetä?

  Ilolla totesin että esim. Riihinen pääsi edustuksen mukaan ja toivottavasti kokemuksia kertyy lisää kauden edetessä.
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Alkavatkohan nämä tarinoinnit siirtyä enenevässä määrin Naamoihin ja muihin nopeampiin välineisiin kuin nämä vanhankoulukunnan keskustelupalstat?
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Varmaan yksi merkittävä tekijä hiljaisuuteen on edustusjoukkueen lähihistoria kaikkine venkoiluineen ja kiemuroineen. Joukkuetta ei helposti mielletä omaksi, jos runko tulee naapurikaupungista, eikä ottelupäivän aamuna tiedetä pelaavaa kokoonpanoa. Isännän ääni kaikuu myös naapurista. Joku voi sen kieltääkin, mutta tosiasia on, että seura ja joukkue on sitten omillaan, kun se voi koota oman rosterinsa ja peluuttaa sitä halunsa mukaan. Sellaiseen joukkueeseen on helpompi samaistua. Viimeksi Vantaalla oli (likimain) oma joukkue Aholan kaudella.

  Sama hiljaisuus koskee myös Akatemiaa ja LeKiä sekä hieman yllättäen Peliittojakin. Kaikissa näissä on kovia pelimiehiä ja lupaavia junnuja, mutta "se jokin" touhusta puuttuu. Mestistä kehittävien, jos sellaisia ylipäänsä on, olisi syytä pohtia asiaa enemmänkin. Näköpiirissä on jo oireita (yleisökato, kiinnostuksen lopahtaminen, taloushuolet jne.), että hienoa sarjaa uhkaa näivettyminen ja ennen pitkää surkastuminen kaukisliigan tapaan.

  Toki osalle riittänee viikottainen joukkueen peukuttaminen FB:ssa, jos se on sattunut voittamaan.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mutta mitäs sanotte Jokipoikien -osiosta?

  Peleissä käy porukkaa, joukkue on kohtuu mielenkiintoinen, tapahtumaa sen ympärillä riittää, mutta oikeastaan mitään keskustelua ei ole tämän palstan Jokipojat -osiossa tällä kaudella.

  Minulla ei ole tietoa mihin se kirjoittelu on hävinnyt tai siirtynyt, mutta veikkaan Susirajan PunaMustien -sivuja tai joukkueen tai kyseisen organisaation LärviLautaa.
   
 19. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kohtuu hiljaista sielläkin. Mutta en osaa sanoa, mistä johtuu. Aktiivisin porukka taitaa olla Kouvolassa ja KK:ta kannattavissa. Vaasassakin on oltu puheliaita, mutta suurin hurmos taitaa olla ohi.

  Osa selittyy sillä, että seurojen omat keskustelusivut (Lohella Ruutanoiden ylläpitämät) riittänevät useimmille tunteiden purkaukseen, eikä tarvitse niin paljoa miettiä sanomisiaan kuin esim. JA:ssa, jossa modet valvovat tuotoksia.

  Toisaalta viestit seurojen palstoilta menevät tehokkaammin perille johtoa myöten, jos niin halutaan. Monien keskustelufoorumien anti ja teho jää lopulta vähäiseksi - koirat haukkuu mutta karavaani jatkaa kulkuaan. Sen sijaan uskon, että lukijoita mm. JA:ssa on monin verroin enemmän kuin kirjoittajia.
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Kiinnostaa kyllä ja edelleen seuraan aktiivisesti, mutta ei sitä enää jaksa käydä sitä yksinkeskustelua tai jos muut kommentoivatkin, niin sitten ne ovat näitä kaiken maailman dekoja, joiden mielestä vain on hyvä, että Jokereiden omat junnut saavat peliaikaa vantaalaisen jääkiekkokulttuurin ja identiteetin kustannuksella. Tai sitten punisher ja Ribarista ylös tulevat tekemään oman nihilistisen täsmäiskunsa.

  Oman aikani jaksoin heittää helmiä sioille, mutta nyt on raja tullut vastaan.
   
 21. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä ainakin K-Vantaan omilta foorumeilta olisi useampi kaveri tulossa tännekin kirjoittelemaan, mutta ei ole tunnuksia auennut. Tässä tämän vuorokauden puolella on jo muutama aktiivinen kirjoittaja ilmaissut pettymyksensä tämänhetkiseen tilanteeseen. Ihan muutaman kommentin lainatakseni:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sieltä olisi kyllä tulossa ihan asiallista, sanavalmista ja aktiivista porukkaa, mutta ne tunnukset ja niiden saanti.
   
 22. Loistavaa että Lohipoikakin heräilee horroksesta; ilman sinua tämän otsikon alla on tyhjä kupla! Kaikesta huolimatta ja kaiken huomioiden, Ki-Va:n kivikkoinen tie etenee ja se on hyvä se. Narrin lohmaisu toivottavasti jää väliaikaiseksi ja kun vanhan velat on kuitattu, omilla porukoilla on päästävä tekemään niin kuin parhaaksi näkee. Joskus on vain taivuttava ja tehtävä välttämätön paha, jotta saadaan toiminta tolpilleen ja pelipoletit niihin omiin käsiin, joilla satsataan sitten tulevaan toimintaan.

  Kotimatseissa ei hirveästi ole ollut katsojia mutta vieraissa jengillä on ollut 3. eniten katsojia. Vetäsin tästä sen johtopäätöksen että kotona jengi ei kiinnosta koska jengi ei ole ns. oma vaan Narrien farmi. Mutta vieraissa katsojia kiinnostaa vantaalainen Mestis-joukkue: ka. kolmanneksi suurin. Samaan aikaan Narrien A:llä on vähiten katsojia kotona (ka. 100/peli) eli heidän junnujen seuraaminen ei taida sitten kiinnostaa, ei edes omia vanhempia.

  Joku jo aikaisemmin mainitsikin että mielenkiinto lopahtaa kun omat pojat ei pelaa ja keskustelu siirtyy muille foorumeille. Näin voi käydä se on totta mutta jos JA:ta seuraa tarkemmin niin varsin monen otsikon alla on paikka paikoin vilkastakin keskustelua; asiasta ja asian vierestäkin.
   
 23. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kommenttina noihin kirjoitusoikeuksiin että siellä kai edelleen kysytään:

  Miksi juuri Sinun pitäisi päästä kirjoittamaan Jatkoaika... (jotenkin näinhän se meni?).

  Arvauksesani on että jos kaikki muut kohdat täytää täsmällisesti ja oikein niin tämä perustelu on se ratkaiseva kohta kirjoitusoikeuksien myöntämiseksi. Siihen kun käyttää hieman aikaa ja näkee vaivaa kunnon perusteluiden kirjoittamisessa (tietyti jotain perusteita on oltava) niin eiköhän ne tunnukset sieltä s-postiin kolise.
   
 24. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  On mielestäni väärin että KooKoon ja Jukureidenkin porukoista löytyy kaikenlaista mussuttajaa (itseni mukaanlukien), ja taustalla olisi halukkaita kirjoittajia joille ei vaan tunnuksia heru. Tiedä sitten onko siellä ollut asiattomia, huolimattomia tai kännissä tehtyjä hakemuksia, mutta mielestäni näitä pitäisi avata tasapuolisesti koska Mestiksen kannatuspohja näivettyy entistä kovempaa tahtia kun keskustelu täälläkään ei ole sitä ylläpitämässä. Uusia kannattajia ja kirjoittajia tarvitaan!

  Samoin liigapuolella on kaikenlaista viheltäjää, onko tässä siis oikeudenmukaisuus toteutunut mielestänne täysin?
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tämähän ei enää KiVaan liity millään tasolla, mutta samaa mieltä Blackorangen kanssa ollaan. Minullakaan ei varmasti olisi tänne saitille kirjoitusoikeuksia, jos en olisi niitä sattunut jo vuonna 2001 hankkimaan (silloinhan riitti pelkkä rekisteröityminen). Ja käyttöähän näille tunnareille ei edes ole tässä välissä ihmeemmin ollut, rekisteröitymisen ja syksyn 2011 välillä taitaa olla yhteensä 5 viestiä meikäläiseltä (muistan kyllä jollain foorumeilla vääntäneeni aikoinaan etenkin Hermeksen fanien kanssa, mutta se oli ilmeisesti joku muu paikka kun ainakaan täältä niitä viestejä en löytänyt vaikka nostalgiamielessä koitin etsiä).
  Tiedän myös täkäläisiäkin kavereita, kellä olisi ihan fiksua tarjottavaa foorumille, mutta oikeuksia ei ole siunaantunut, koska perustelut kirjoitusoikeuksille ovat kuulemma olleet "liian geneeriset" :D Eli ei riitä jos haluaa kirjoittaa jääkiekosta jääkiekkofoorumilla, pitää osata myydä ittensä siten, että mode uskoo sinun tuovan jotain erityistä lisäarvoa keskusteltuun.
  Ja toisaalta ihmettelen myös miten tänne tuntuu ilmestyvän uusia kirjoittajia tasaisin väliajoin, jotka sitten lempataan parin ensimmäisen viestin jälkeen (ja täysin aiheesta, sitä ei käy kiistäminen). Eli heput jaksavat runoilla eeppiset perusteluviestit oikeuksiensa puolesta ja sitten ulosanti varsinaisella foorumilla luokkaa "Aamen!" ja "Rokerit on perseestä!!1!!" :D