Lohipoika

Jäsen
Ruvetaanpa sitten hieman suuntaamaan katse jo tulevaan kauteen. Lainarumba hieman selkeytynee, kun lainoja tulee enää vain yhdestä seurasta, mutta silti tuskin päästään siedettäviin lukemiin. Uusi valmentajakin saadaan ja ihan hyvä niin, sillä Kuitusen eväät on syöty jo ajat sitten. Toivottavasti Jokerit ei kuitenkaan ala ujuttamaan verkkojaan jokaiseen päätökseen, vaan Kiekko-Vantaalla säilyy oma päätösvalta omiin asioihin.

Maalivahtiosastolla ei ole kuin yksi oikea ratkaisu ja se on Jani Kautto - Toni Tammi. Kautto on nyt pari kautta katsonut, kuinka laina toisensa perään ajaa hänen edelleen, mutta on silti pelannut hyvin ne harvat pelit, jotka on päässyt itse pelaamaan. Viime kausi päättyi harmilliseen loukkaantumiseen Vaasassa ja vielä juuri silloin, kun olisi paljon peliaikaa ollut tiedossa. Jos ei muuten, niin mielestäni Kautto on ansainnut ykkösmaalivahdin paikan. Kakkoseksi heittäisin sitten omista A-junnuista lupaavan Tammen, joka tilastoista huolimatta tuurasi hyvin Kauttoa ja sai jopa Vaasan selostajilta kiitosta tuossa Kauton loukkaantumispelissä. A-junnuissa Tammi oli joukkueen parhaimmistoa ja ehdottomaksi helmeksi on nostettava tämä ottelu Jokereita vastaan, jossa Tammen ansiosta K-Vantaa oli vain minuuttien päässä sensaatiosta. Kautto kuitenkin ykkönen ja Tammelle kymmenkunta peliä aloittavana otteista riippuen. A-junnuista on myös puskemassa läpi erittäin lupaava Henri Tikkanen, jonka voisi sitten tarvittaessa nostaa Mestikseen, mikäli jompikumpi näistä kahdesta ei olisi pelikunnossa. Maalivahtiosastolla ei siis ole mitään tarvetta lainaveskoille. Jos vaikka Kautto päättääkin siirttyä muualle (mitä en yhtään ihmettelisi), paras vaihtoehto voisi olla Aaro Peltosen kotiuttaminen Kajaanista, kun siellä mennään ensi kausi Teemu Seppäsen johdolla.

Puolustuksessa soisin ehdottomasti jatkoa Peltosuolle, Arimalle, Pihlströmille ja Salmelalle. Kaksi ensimmäistä kärsi eniten tästä lainarumbasta ja otteet olivat sen mukaisia, mutta molemmissa on aineksia paljon parempaan. Pihlström aloitti melko vaatimattomasti, mutta petrasi paljon loppua kohti ja oli pudotuspeleissä Kivistön ohella joukkueen ykköspakki. Saku Salmela on kuitenkin pakko saada pidettyä Vantaalla. Pelasi osan kaudesta hyökkääjän pakon edessä, mutta silti keräsi vaatimattomalla, noin 12 minuutin peliajalla mukavat tehot 10+8 ja tehotilasto oli ylivoimaisesti joukkueen paras +18. Itse asiassa se oli koko Mestiksen kahdeksanneksi paras. Lisäksi Jatkoajan parhaiden nimeämisissä Saku Salmela valittiin Mestiksen positiivisin yllättäjä -äänestyksessä sijalle kolme. Ensi kaudella ennätykset rikkoutuvat. Kaksi viimeistä pakkia tulevat varmaan Jokereista, mutta toiveissa olisi Esa Lindell koko koko kauden lainaksi. Reserviin voisi ottaa A-junnuista Jarkko Leinon ja Joni Salmelan. Haaveissa olisi vielä Niko Mäntylä Ranskasta.

Hyökkäyksessä onkin sitten hieman enemmän valinnanvaraa. Jos ajatellaan, että omille miehille on kolme kenttää tilaa, nin ykköskentälle Lindfors-Koivisto-Juntheikki laittaisin koko kolmikolle saman tien jatkoa. Tomppa-pappalla ei ikä vielä paina, on takuuvarma 30 pisteen mies eikä loukkaannu koskaan. Rankkarispesialisti Koivisto tuli ryminällä Mestikseen enkä ihmettelisi, jos ensi kaudella taisteltaisiin jopa runkosarjan pistepörssin voitosta. Juntheikki täydentää hyvin kaksikkoa. Lisäksi Taavitsaisellahan on jo sopimus ensi kaudesta. Muista hyökkääjistä jatkoa ehdottomasti yllättäjä-Iossafoville, Perttilälle, Aiterolle, Lehtiselle ja miksei myös Toni Pulkkiselle. Ranskasta siihen vielä Tomi Tuomisto Perttilän rinnalle, niin puhutaan jo tuhoisasta kakkoskentästä. A-junnuista laittaisin sopimusta ainakin nuoremmalle Perttilälle ja Niko Vähäsarjalle.

Tuossa olisi kuitenkin minun mietteeni ensi kauden joukkueesta. Toivottavasti tänä vuonna saadaan kuulla ensimmäisiä uutisia joukkueesta ennen juhannusta.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Kannetaan oma korteni kekoon. Jos Jokereilla tulee olemaan kolme sopimusmaalivahtia niin heistä yksi takuuvarmasti tulee pelaamaan KiVassa. Jos sama kolmikko jatkaa niin uskon, että Tuohimaata ja Zoltania peluutetaan vuoron perään siellä suunnalla. Jos kuitenkin käy, että jatketaan kaksikolla Kilpeläinen - Zoltan ja kolmantena häärää A-junnu Korpisalo niin uskon Korpisalon pelit menevän A:n mukana koska poju on vasta -94 ja sen puolesta pysyy pelaa vielä A:ssa aika hyvän tovin ja jos tarve vaatii niin nostetaan sieltä edustuksen mukaan pelaamaan.
Omasta mielestäni Kautolle pitäisi antaa ensi kaudella peliaikaa koska mies treenasi itsensä viime kaudeksi huippukuntoon ja pitkästä aikaa kuulemma motivaatiotakin oli ihan eri tapaan kuin parina viime kautena. Harmittava tuo loukkaantuminen Vaasassa sen suhteen.

Hyökkäyksen suhteen uskoisin, että ensi kaudella tuo lainakuvio selkiytyy huomattavasti. KiVa saa pidempiä lainoja Jokereilta eikä mitään yksi peli siellä ja toinen täällä. KiVassa vedetään niin kauvan kuin loukkaantuminen tai hyvät näytöt antavat paikan ylempänää. Saman suuntaista kuin rapakon takana oleva meininki joka selkeyttäisi huomattavasti pelejä Vantaalla.
Myös valmennuksen yhtenäistäminen ja pelitavan muokkaaminen yhtenäiseksi tuo paljon hyvää. Vaikka pelaaja olisikin ollut liigan mukana hänellä on kuitenkin joku haju miten Vantaalla mennään ja sitten taas toistepäin.
Koiviston KiVan jatkoa en pidä kyllä yhtään varmana. Taitaa mies yrittää päästä johonkin pienempään liigajengiin ensi kaudeksi (HPK, SaiPa) tai sitten mestaruudesta taistelevaan mestisjengiin (Jokipojat, Jukurit, Sport).

Toivotaan, että ensi kausi olisi askel kohti parempaa.
 
"HIFK on Jokereiden huumeita käyttävä isoveli, jolla oli elämässään paljon mahdollisuuksia, mutta ei koskaan pystynyt niitä lunastamaan." - KKtig

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Kiekko-Vantaan omalla foorumilla huhutaan, että lohen valmentajat olisivat ensi kaudella Pekka Kangasalusta ja Marko Tuomainen. No näillä ehkä mennään ja jos jotain hyvää etsii niin Kuitunen ei jatkaisi
 
oli miten oli KiVa on paras

Lohipoika

Jäsen
Jos Jokereilla tulee olemaan kolme sopimusmaalivahtia niin heistä yksi takuuvarmasti tulee pelaamaan KiVassa. Jos sama kolmikko jatkaa niin uskon, että Tuohimaata ja Zoltania peluutetaan vuoron perään siellä suunnalla. Jos kuitenkin käy, että jatketaan kaksikolla Kilpeläinen - Zoltan ja kolmantena häärää A-junnu Korpisalo niin uskon Korpisalon pelit menevän A:n mukana koska poju on vasta -94 ja sen puolesta pysyy pelaa vielä A:ssa aika hyvän tovin ja jos tarve vaatii niin nostetaan sieltä edustuksen mukaan pelaamaan.
No Tuohimaata on huhuiltu SaiPaan, joten toivotaan, että huhussa olisi jotain perää. Joukkueen kokoamista ei kannata missään nimessä rakentaa lainahevosen varaan, koska hyvät hepat tuppaavat vaihtumaan melko nopeasti kesken kaarretta. Muutenkaan ei ole Kiekko-Vantaan kannalta mitään järkeä mennä lainakonilla olkoon Jokereilla kuinka monta oria tahansa niin kauan, kun omassa pilttuussa on yksinkertaisesti parempia kylmäverisiä. Laukaksi se vain menisi. Omia etuja pitää ajatella ennen Jokereita ja tässä tilanteessa paras ratkaisu on nimenomaan Kautto-Tammi. Niin että ptruu.
 
Viimeksi muokattu:
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
No näillä ehkä mennään ja jos jotain hyvää etsii niin Kuitunen ei jatkaisi
Kaksi kautta ja molempina joukkue playoffeihin. Hyvä suoritus alati muuttuvalla kokoonpanolla.
Tämä täysin totta, tosin tämän kauden nousun pois pohjamudista laittaisin Summasen piikkiin. Tahti muuttui Summasen tultua valmentajaksi. Palautetta tuli pelaajille heti pelien jälkeen summasmaiseen ulvovaan tyyliin. Tämän tietävät kaikki jotka ovat pääseet pukukoppikäytävälle. Se mikä Kuitusessa ottaa päähän vaikka vei lohen playoffeihin oli liian syvä kumartelu liigaseuroja kohtaan. Oli aivan sama mitä kuraa liigaseurat lainasi niin lainapelaaja laitettiin 1-2 ketjuun. Omat sopimuspelaajat laitettiin katsomoon tai neloskenttään jämäminuuteille vaikka olisivat olleet paljon parempia kuin lainat. Ei edes pelin sisällä tehty muutoksia vaikka liigalaina floppasi kuinka pahasti. Toivonkin uudelta valmentajalta sen verran selkärankaa, että parhaat pelaavat eikä Jokerilogo verkkarin rinnassa vaikuta peliminuuteihin.
 
Viimeksi muokattu:
oli miten oli KiVa on paras

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
CCCP, ILVES
Kun kysyttiin Pekka Kangasalustasta, niin kerrotaan että oli Ilveksen A-nuorissa päävalmentajana 1,5 kautta toimittuaan ensin Juha Pajuojan apurina. Myöhemmin sitten Juupe pyysi Kangasalustan avuksi liigajoukkueeseen ja A:n ykkösvetäjäksi nousi Juha Juujärvi.

Kangasalusta on käymieni keskustelujen pohjalta vaativa, mutta reilu valmentaja. Mitään negatiivista en ole kuullut ja tietääkseni tällä kaudella hän on käynyt loppuun huippuvalmennustutkintonsa.

Ilveksen liigajoukkueessa tehtävänä on ollut puolustajien peluuttaminen ja jossain kohden "Parru" on toiminut oto-pohjalla myös skouttina ilvekselle.
 
Tämä täysin totta, tosin tämän kauden nousun pois pohjamudista laittaisin Summasen piikkiin. Tahti muuttui Summasen tultua valmentajaksi.
On totta, että Vantaa ei olisi päässyt playoffeihin ilman Summasen ajan kovaa pistekertymää. Yhtä totta on se, että Vantaa nousi playout paikalta playoffeihin kauden viimeisissä otteluissa.

Omat sopimuspelaajat laitettiin katsomoon tai neloskenttään jämäminuuteille vaikka olisivat olleet paljon parempia kuin lainat.
Ketä mahdat tarkoittaa näillä Vantaan omilla sopimuspelaajilla, jotka olivat paljon parempia? Käsittääkseni oikeasti hyvät sopimuspelaajat (Lindfors, Koivisto, Salmela ja Juntheikki) saivat osaamistaan vastaavan peliajan ja roolin.
 

Lohipoika

Jäsen
On totta, että Vantaa ei olisi päässyt playoffeihin ilman Summasen ajan kovaa pistekertymää. Yhtä totta on se, että Vantaa nousi playout paikalta playoffeihin kauden viimeisissä otteluissa.

Ketä mahdat tarkoittaa näillä Vantaan omilla sopimuspelaajilla, jotka olivat paljon parempia?
K-Vantaan nousua helpotti huomattavasti se seikka, että haastekierroksilla vastassa oli kaksi Mestiksen heikointa joukkuetta. Silloin jopa Kuitunen onnistui. Ennen Summasen tuloa K-Vantaa oli jumbona ja voittanut vain joka neljännen pelinsä. Summasen aikana K-Vantaa voitti yli puolet peleistään ja hänen lähdettyään joukkue palasi alkukauden rytmiin.

Ihan vain muutaman listatakseni Peltosuo, Arima, Perttilä, Lehtinen, Aitero, Poutanen, Kautto ja Salmelakin työnnettiin pois lainapakkien tieltä hyökkääjän paikalle. Edellisellä kaudella saman kohtalon kokivat mm. Mikonsaari, Jeskanen, Siren, Tuominen, Pättiniemi, Mustaniemi, Poutanen, Kautto... Moni näistä pelaa nyt mestiskarsinnoissa HCK:ssa. Valitettavasti Kuitusen aikana omat pelaajat, joista moni oli taidoissa aivan samalla tasolla tai jopa parempia kuin nämä liigasta tulleet keikkatyöläiset, jäivät näiden lainojen jalkoihin ihan muiden kuin pelillisten syiden ansiosta.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Ihan vain muutaman listatakseni, Poutanen

Valitettavasti Kuitusen aikana omat pelaajat, joista moni oli taidoissa aivan samalla tasolla tai jopa parempia kuin nämä liigasta tulleet keikkatyöläiset, jäivät näiden lainojen jalkoihin ihan muiden kuin pelillisten syiden ansiosta.
Hauskaa että otit nimen Poutasen esille, mutta jos Poutanen pesee lainan Ruuttu Alexanderin 6-0 niin kertooko se Poutasen hyvyydestä vai lainojen tasosta?

Toivotaan lainarumban nyt järkeistyvän vihdoinkin kun on vain yksi joukkue mistä tulee lainoja (huonoimmillaan oli samaan aikaan Blues, Jokerit, Hifk) ja lainat olivat näitä pelin kahden lainoja. Kahden kolmen kuukauden lainakin olisi faneille jo lottovoitto näiden parin hullun kauden jälkeen.
 
oli miten oli KiVa on paras
Ihan vain muutaman listatakseni Peltosuo, Arima, Perttilä, Lehtinen, Aitero, Poutanen, Kautto ja Salmelakin työnnettiin pois lainapakkien tieltä hyökkääjän paikalle.
Tuo kommentti kertoo enemmänkin niistä kuuluisista värilaseista. Saamani tiedon mukaan Peltosuon paino nousi kauden aikana 11 kiloa ja Arima taisi olla tammikuun alkuun asti intissä. Poutanen on täysin turha koheltaja, jonka anti on lähinnä typerät hyökkäysalueen jäähyt. Jos Kautto olisi parempi kuin Tuohimaa/Hetenyi, niin todennäköisesti Jokerit olisi kiinnittänyt Kauton Tuohimaan/Hetenyin sijaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kiekko-Vantaa sai tänä aamuna ainakin mediahuomiota Radio Rockissa. Väkisin hymyilytti töihin ajaessa "anna sakkoa, saatana" mixausta kuunnellessa.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Poutanen on täysin turha koheltaja, jonka anti on lähinnä typerät hyökkäysalueen jäähyt.
Kuten tossa edellisessä viestissä sanoin niin kertooko tämä Poutasen hyvyydestä ja lainojen tasosta?

Muistutus: Väitin että Poutanen pesee lainan Ruuttu Alexanderin 6-0 niin oikeesti kuinka huonoja lainoja saatiin?


Tuo kommentti kertoo enemmänkin niistä kuuluisista värilaseista. Saamani tiedon mukaan Peltosuon paino nousi kauden aikana 11 kiloa ja Arima taisi olla tammikuun alkuun asti intissä.
Saamasi tiedot ovat totta. Jopa läski Peltosuo ja intissä oleva Arima joka kerkesi pelaamaan jopa A:n pelejä samana päivänä kun Lohi pelaisi Mestis pelejä olisivat olleet vahvistuksia verrattuna mm lainaan Silfver, Teppo, Salmi, Lindell..
 
Viimeksi muokattu:
oli miten oli KiVa on paras

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Jos kuitenkin käy, että jatketaan kaksikolla Kilpeläinen - Zoltan ja kolmantena häärää A-junnu Korpisalo niin uskon Korpisalon pelit menevän A:n mukana koska poju on vasta -94 ja sen puolesta pysyy pelaa vielä A:ssa aika hyvän tovin ja jos tarve vaatii niin nostetaan sieltä edustuksen mukaan pelaamaan.
A:ssa ei pelata tarpeeksi, että sekä Korpisalo että Lankinen saisivat tarpeeksi pelejä, eikä jälkimmäinen missään tapauksessa ensi kaudella enää kuulu B-junnuihin. Veikkaisin, että Korpisalo on pääosan ensi kaudesta Vantaalla.

Lindellillä on niin paljon tekemistä kokonaisvaltaisen pelaamisensa kanssa vielä junnuissakin, että pitäisin koko kolmikkoa Hovinen, Lindbohm, Rantakari todennäköisempänä vantaalaisena ensi kaudella. Luultavimmin näistä farmissa pelaa Hovinen, joka on A:han jo yli-ikäinenkin. Lisäksi Manelius saattaa edelleen olla liian huono liigaan. Hyökkääjistä Ruuttu lienee ilmiselvä farmitapaus.
 
"And I like the Oilers* cuz they remind me of me: inconsistent, fragile, internationally reviled." - Propagandhi: Things I Like (* Maple Leafs)

Lohipoika

Jäsen
A:ssa ei pelata tarpeeksi, että sekä Korpisalo että Lankinen saisivat tarpeeksi pelejä, eikä jälkimmäinen missään tapauksessa ensi kaudella enää kuulu B-junnuihin. Veikkaisin, että Korpisalo on pääosan ensi kaudesta Vantaalla.
Se vain on niin, että Kiekko-Vantaan kannalta sen ei ole järkevää peluuttaa lainamaalivahtia. Kautto on paljon parempi ja varmempi ykkösmaalivahti kuin tällä tasolla joku tuntematon junnuveska, ja omista junnuista on puskemassa läpi niin monta laadukasta maalivahtia, että kannattaa mieluummin ottaa joku heistä kakkoseksi. Tammelta kun löytyy kaiken lisäksi vielä mestiskokemustakin kahdelta kaudelta.

Kannattaa myös muistaa, että K-Vantaa ei ole Jokereiden farmiseura vaan itsenäinen seura, joka tekee yhteistyötä Jokereiden kanssa. Jokerit ei voi vain kupata pelaajiaan Vantaalle, vaan K-Vantaa itse päättää, mikä on sen etujen mukaista. Lainaveska ei ole. Veikkaisin siis, että Korpisalo ja Lankinen (ja onhan siellä vielä Kaskisuo) jakavat vastuun A:ssa ja Lankinen hakee sitten tarvittaessa lisäminuutteja B:stä.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Jälleen kerran värilasit. Jos Poutanen olisi parempi, niin miksi liigajoukkueet ovat kiinnostuneita Ruutusta, muttei Poutasesta? Miksi Ruuttu on varattu NHL:ään, mutta Poutanen ei?
Äs, ei jaksaisi vääntää, mutta yritetään vielä. Heitin jo monen lainan nimen tänne Silfveristä eteenpäin joiden taso ei riitä Mestikseen ja jotka syrjäyttivät omat sopimuspelaajat jämäminuuteille tai katsomoon vaikka omien sopimuspelaajien taso olisi riittänyt Mestikseen. Jopa Tuuskin Suomisarjan loppukauden lainat (pakkipari) oli selkeesti parempia kuin nämä teinilainat.
Se mikä Ruutusta kiinnostaa noita liigaseuroja niin jäi mulle täysin hämärän peittoon nähtyäni hänen Mestispelejä. Ehkä vähän sama tilanne kuin junttikuulassa jossa varataa ja tehdään pitkä sopimus 10v nassikan kanssa siinä toivossa, että tästä kehittyy helmi?
Unohdetaan että Poutanen oli parempi, Poutanen on paska, mutta Ruuttu monta astetta paskempi kuin Poutanen, siinä se ero.
 
oli miten oli KiVa on paras

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Kannattaa myös muistaa, että K-Vantaa ei ole Jokereiden farmiseura vaan itsenäinen seura, joka tekee yhteistyötä Jokereiden kanssa. Jokerit ei voi vain kupata pelaajiaan Vantaalle, vaan K-Vantaa itse päättää, mikä on sen etujen mukaista. Lainaveska ei ole. Veikkaisin siis, että Korpisalo ja Lankinen (ja onhan siellä vielä Kaskisuo) jakavat vastuun A:ssa ja Lankinen hakee sitten tarvittaessa lisäminuutteja B:stä.
Sä elät kyllä omassa pienessä kuplassasi aina välillä. Ei millään pahalla.
Kannattaa myös muistaa, että ilman Jokereita ja ilman lainoja ei vantaalla pelattaisi Mestistä. Jos Kekäläinen sanoo, että Zoltan tarvitsee pelejä niin uskoisin, että KiVa yksinkertaisesti joutuu mielestelemään ja laittaa Zoltanin vartioimaan maalia.
Itse kyllä mieluusti näkisin tilanteen niin, että jos Kautolla on motivaatiota, treenit sujuu ja kiekko tarttuu niin häntä ei oteta maalilta pois vaan annetaan miehen pelaa niin kauvan kuin kiekko tarttuu. Jos kuitenkin meiltä maalivahti teille lähetetään niin uskon hänen saavan niitä pelejä, koska minkä muunkaan takia hän sinne tulisi. Ei ne taidot ja kokemus luukkua avaamalla kartu.
 
"HIFK on Jokereiden huumeita käyttävä isoveli, jolla oli elämässään paljon mahdollisuuksia, mutta ei koskaan pystynyt niitä lunastamaan." - KKtig

Lohipoika

Jäsen
Sä elät kyllä omassa pienessä kuplassasi aina välillä. Ei millään pahalla.
Kannattaa myös muistaa, että ilman Jokereita ja ilman lainoja ei Vantaalla pelattaisi Mestistä. Jos Kekäläinen sanoo, että Zoltan tarvitsee pelejä niin uskoisin, että KiVa yksinkertaisesti joutuu mielestelemään ja laittaa Zoltanin vartioimaan maalia.
Voi pientä.

Tämä ei ole pelkästään omaa haaveiluani, vaan Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja on itse todennut, että Kiekko-Vantaata ei ole myyty, Kiekko-Vantaa ei vaihda nimeä, Kiekko-Vantaa ei ole farmijoukkue. Olemme edelleen itsenäinen seura, joka tekee yhteistyötä Jokereiden kanssa (linkki). Kun kerran Jokereille ei ole myyty osuutta K-Vantaasta, ainoa vaihtoehto on todennäköisesti vuosittain uusittava sopimus, jossa lienee erikseen määritetty yhteistyön syvyys. Taitaa se kupla olla siellä jokerileirissä, kun kuvitellaan, että Jokerit olisi saanut oman Grand Rapidsin, jolla voi rauhassa tehdä detroitit. Yhteistyö liigaseurojen kanssa helpottaa kyllä taloudellista tilannetta, mutta on mahdotonta tietää varmuudella, että ilman sitä K-Vantaa ei pelaisi Mestistä. Tosiasia kuitenkin on se, että Jokerit ei ole saanut K-Vantaasta mitään pysyvää "farmiseuraa", vaan Vantaalle tämä yhteistyö on vain tilapäinen keino selvitä velkasaneerauksesta. Kun taloustilanne alkaa helpottaa, pomminvarmasti K-Vantaakin alkaa vähentää yhteistyötä. Ikävä puhkaista tämä kupla.

Jos Hetényi tarvitsee pelejä alle, sen kun vain Jokerit heittää miehen maalille. Vaikka liigajumboa vastaan. Sillä se.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Jos Hetényi tarvitsee pelejä alle, sen kun vain Jokerit heittää miehen maalille. Vaikka liigajumboa vastaan. Sillä se.
Jos Jokerit antoivat veskan tänä kautena teille lainaan niin kuinka monta kertaa se kaveri avasi luukkua ? Vaikka oli kysymys niin en tarvitse vastausta, koska tiedän jo itse vastauksen ja taidat myös sinä itsekkin tietää vaikka et sitä halua myöntää. En usko, että tätä lähdetään ensi kaudellakaan sen enempää muuttelemaan.
 
"HIFK on Jokereiden huumeita käyttävä isoveli, jolla oli elämässään paljon mahdollisuuksia, mutta ei koskaan pystynyt niitä lunastamaan." - KKtig

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
CCCP, ILVES
Kuinka varma tämä huhu Pekka Kangasalustasta KiVa:n päävalmentajana on ?

Aina niin luotettavassa urheilulehdessä Esko Seppäsen Jokerit-onanoinnin lomassa on tekstin pätkä "...Kiekko-Vantaan,joka on Jokerifarmi ensi kaudesta alkaen,päävalmentajaksi astuu Jokereiden oma mies,joka ymmärtää JOkeriarvojen päälle"...
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Aina niin luotettavassa urheilulehdessä Esko Seppäsen Jokerit-onanoinnin lomassa on tekstin pätkä "...Kiekko-Vantaan,joka on Jokerifarmi ensi kaudesta alkaen,päävalmentajaksi astuu Jokereiden oma mies,joka ymmärtää JOkeriarvojen päälle"...
Ettei vaan olisi HCK:ta tällä hetkellä Mestiksen karsinnoissa koutsaava Sami Ranta kyseessä? Tosin en tiedä paloivatko sillat meidän suuntaan silloin kun hän sai potkut Jokereista Jortikan kakkosvalmentajana. Vähän vaikea uskoa tuohon Kangasalusta-huhuun, vaikka en mä kyllä näistä tunnetusti mitään tiedä. ;)

Olet huudellut Lohipoika pitempiaikaisten lainojen perään niin mitäs vikaa Korpisalossa nyt on? Sikälimikäli jatkaa meillä hän viettäisi suurimman osan kaudesta teillä käyden maksimissaan "ylhäällä" parin pelin ajan haistelemassa tunnelmaa ja tekemässä liigadebyyttinsä. Suunnilleen sama juttu sopimuksen omaavien Lindbohmin, Henritiuksen sekä Lindellin kanssa, joskin viimeksi mainitun kohdalla on pienenpieni mahdollisuus olemassa että tekee läpimurtonsa liigatasolla. Näiden lisäksi vielä toistaiseksi liigasopimuksetta olevista, päättyneellä kaudella Vantaalla piipahtaneista A-junioreista arvelisin ainakin Rekosen, Kosken ja Hovisen kuuluvan melkein koko kauden lohipaidassa viettävään joukkoon. Sopimuspelaajista ainoastaan Ruuttu, Hännikäinen ja Manelius tulevat liikkumaan KiVan ja liigajoukkueen välillä riippuen loukkaantumistilanteesta, joten näillä näkymin hyvin vakiintunut tulee olemaan KiVan joukkue verrattuna muutamaan aiempaan kauteen. Näiden pohjalta jotain hahmotelmaa, oranssilla KiVan omat sopimuspelaajat (oletan että suurin osa näistä jatkaa) ja sinisellä Jokerilainat:

Lindfors - Juntheikki - Koivisto
Iossafov - Koski - Ruuttu (Jokereiden A-junioreiden muutaman kauden takainen tehoketju)
Pehkonen - X - Perttilä
Henritius - Rekonen - Hännikäinen

Salmela - Pihlström
Lindbohm - Hovinen
Lindell - Y
Manelius - Arima/Peltosuo/Hämeenheimo

Korpisalo
Kautto
Tammi

Kommentteja?
 
Halloo Lohipoika; tässä keskustelussa sun jengin pelipaikoista on jaettu jo puolet Narrien lainoille! Ja keskustelupalstan kirjoittajista on suurin osa Narrien HC-faneja eli intohimot on aivan muualla kuin vantaalaisilla, omiaan kannustavilla kiekkofaneilla. Vantaan NarriLohet on todellista totta ja se viimeinen oljenkorsi, että Vantaalla itse päätettäisiin ylipäätään yhtään mistään on pelkkää retoriikkaa ja sanahelinää.
 

Lohipoika

Jäsen
Olet huudellut Lohipoika pitempiaikaisten lainojen perään niin mitäs vikaa Korpisalossa nyt on?
Hieman huvittavaa on kyllä seurata, kuinka jokerifanit aivan tosissaan ovat heittämässä 17-vuotiasta veskaa Mestikseen ykkösmaalivahdiksi. Suurin pointtini on kuitenkin se, että Kauton ja Tammen kanssa K-Vantaassa ei olisi minkäänlaista tarvetta lainamaalivahdille. Tuo kaksikko olisi Mestikseen aivan riittävä ja hintalappukin olisi todennäköisesti vielä budjettiin sopiva. Maalivahti on puoli joukkuetta, sanotaan, joten siihen maalinsuulle kiinnitettävän kaverin kannattaisi olla sellainen, joka ei kesken kauden lähtisi pois, jos otteet olisivat erinomaisia tai jos "ylhäällä" sattuisi loukkaantumisia. Otetaan vaikka esimerkeiksi Jani Nieminen ja Mika Norja. Molemmat pelasivat kerrassaan mahtavasti. Ero vain oli siinä, että lainalla ollut Nieminen kutsuttiin nopeasti takaisin, mutta oma sopimuspelaaja Norja pelasi kauden loppuun K-Vantaassa.

Lindfors - Juntheikki - Koivisto
Iossafov - Koski - Ruuttu (Jokereiden A-junioreiden muutaman kauden takainen tehoketju)
Pehkonen - X - Perttilä
Henritius - Rekonen - Hännikäinen

Salmela - Pihlström
Lindbohm - Hovinen
Lindell - Y
Manelius - Arima/Peltosuo/Hämeenheimo

Korpisalo
Kautto
Tammi

Kommentteja?
Ymmärrän logiikan. Omat pohdintani ovat enempi seuraavanlaisia ja puhukoot ne puolestani:

Lindfors - Koivisto - Juntheikki
Perttilä - Iossafov - Pulkkinen
Henritius - Koski - Ruuttu
Lehtinen - Taavitsainen - Aitero

Salmela - Pihlström
Lindell - Hovinen
Peltosuo - Arima

Kautto
Tammi
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Hieman huvittavaa on kyllä seurata, kuinka jokerifanit aivan tosissaan ovat heittämässä 17-vuotiasta veskaa Mestikseen ykkösmaalivahdiksi. Suurin pointtini on kuitenkin se, että Kauton ja Tammen kanssa K-Vantaassa ei olisi minkäänlaista tarvetta lainamaalivahdille. Tuo kaksikko olisi Mestikseen aivan riittävä ja hintalappukin olisi todennäköisesti vielä budjettiin sopiva.
Ikään ei kannatta tuijotella liikaa, sillä Korpisalo on todella lupaava maalivahti, joka tullaan varaamaan NHL:ään kesällä. Aika hyvin näytti Tuohimaakin onnistuvan tuossa hyppäyksessä A-junioreista Mestiksen ykkösmaalivahdiksi, joten miksei huomattavasti lahjakkaampi Korpisalo voisi pystyä lähtökohtaisesti samaan?

Melko rohkeaa lisäksi väittää että kaksikko Kautto-Tammi olisi riittävä Mestikseen, kun viime kaudella pääasiallisen torjuntavastuun kantoivat liigassakin hyviä otteita esittäneet Hétenyi ja Norja sekä Tuohimaa ja silti se ettei KiVa joutunut kauden jälkeen playouteihin varmistui vasta ihan runkosarjan päätöskierroksilla.

Jokerilainoja tulee varmaankin olemaan kokoonpanossa samanaikaisesti vajaa puolet, ei kannata haaveilla ainoastaan tuosta yhdestä ketjullisesta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
JYP - TPS
 • 3.90
 • 4.20
 • 1.76
KalPa - Pelicans
 • 2.30
 • 4.10
 • 2.60
SaiPa - Ilves
 • 5.70
 • 4.80
 • 1.48
Tappara - Lukko
 • 3.55
 • 4.00
 • 1.88
Ässät - Jukurit
 • 1.93
 • 4.30
 • 3.20
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy