Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 09.03.2012 klo 16.49.

 1. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Vuodesta toiseen se Deko jaksaa vähätellä Kauttoa. No kukin taaplaa tyylillään.

  Syy siihen, miksi omat miehet jäivät kahdella viime kaudella lainojen jalkoihin, on yksinkertainen: Kuitunen. Jokainen liigalaina oli kuin taivaanlahja eikä tullut kyseeseenkään, että laina olisi avannut luukkua tai joutunut pelaamaan nelosessa, vaikka peliotteet useimmilla eivät olleet mitenkään poikkeuksellisia. Tästä sitten kärsivät omat pelaajat Kautto etunenässä. En millään promillemäärällä allekirjoita tuota väittämää, etteivät Kautto ja Tammi kaksikkona riittäisi. Niissä satunnaisissa peleissä, joissa Kautto pääsi pelaamaan, hän vakuutti minut ja muutkin fanit. Tasaisemmalla peluutuksella emme edes olisi tässä väittelemässä asiasta. Kautosta on Mestiksen ykkösmaalivahdiksi, Vantaalla se tiedetään.

  Narrilainoja tulee tietenkin olemaan joka ottelussa, sitä ei kukaan tässä ole kieltämässäkään. Lähinnä kyse on siitä, missä menee kohtuuden raja. Missä kohtaa kysyntä ja tarjonta. Viime kaudella Jokereilla oli keskimäärin kentällinen miehiä lainassa ja mielestäni tämä määrä on sopiva. Kun nyt ei ole pelkoa Hifkin lainoista, omille miehille jää enemmän pelipaikkoja. Aivan takuuvarmasti viime kaudesta on opittu ja Kiekko-Vantaan toimistolla on tässä tapauksessa oltu hereillä sopimusta tehdessä, että omille pelaajille jää tilaa ja ettei puolet kokoonpanosta koostu narrilainoista.
   
 2. Iiro#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
  Lainaus:
  Jos Kauton motivaatio on ollut viimeiset pari kautta aika hukassa ja tällä kaudella mies löysi motivaationsa ja alkoi oikeasti taas treenaamaan niin ymmärrän kyllä miksi Deko vähättelee häntä.

  Kauttohan myös loukkaantui jossain vaiheessa kautta ja ilman lainoja olisitte ollut kusessa.

  Eiköhän se fakta mene niin, että jos saat lainan niin sinun pitää peluttaa sitä. Ei häntä ole penkille lainattu istumaan, koska sitä voi tehdä ihan kotonakin. Se on vaan kylmä fakta, että KiVa joutuu mielistelemään ja peluuttamaan niitä lainoja mitä Jokerit antaa.
  Toivon kyllä itsekkin, että tähän saadaan sellainen kuvio, että laina aika on pitkä ja jos ei peli kulje niin yksinkertaisesti sinua ei peluuteta vaan joku ottaa sinun paikkasi kokoonpanossa. Kilpailu pelipaikoista pitää aina olla.
   
 3. punisher Jäsen

  Lainaus:
  Kiekko-Vantaan toimistolla ei päätetä enää mistään muusta kuin siitä kuka keittää kahvit. Kun Kekäläinen sanoo että hyppää, niin Kiekko-Vantaan lakeijat kysyy vain kuinka korkealle. Ilman Ilmalan isokenkäisiä Kiva olisi jo konkurssissa ja kuollut kuin kirjolohi k-kaupan tiskillä.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.03.2012 klo 07.37
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Tässä saattaa olla semmoinenkin asia tekeillä, että mikäli HCK nousee Mestikseen, on suuri todennäköisyys että Juntheikki vaihtaa maisemaa Keravan suuntaan... Siellä olisi tarjolla takuuvarmaa peliaikaa ja isoa roolia...
   
 5. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Se on mahdollista, mutta ainakin Vantaalla lienee ykköskentän roolia tarjolla, joten ainakaan isomman roolin avulla ei oikein voi houkutella. Niin ja onhan Henrik Koivistokin Keravan Shakersista lähtöisin. Olisi kuitenkin mukavaa saada Uudellemaalle taas paikallispelejä. Jännitettä niistä ei ainakaan puuttuisi, kun HCK:ssakin on aika monta vanhaa lohipaitaa.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Tätä rohkenen epäillä. Jokerit määräävät kuka pelaa ykkösvitjassa ja eiköhän isoimmat minuutit sekä vastuut menisi Jokeripelaajille, että saadaan heille peliaikaa alle...
   
 7. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Sinäkin, Brutukseni?

  Pelipaikat jaetaan kyllä edelleen pääsääntöisesti peliotteiden mukaan. On vaikea uskoa, että joku näistä narrilainoista pystyisi syrjäyttämään tuon menneen kauden ykkösketjun. Sen verran tuli nähtyä näiden lainojenkin otteita, että monen kohdalla joutui kysymään, pelaavatkohan kaverit oikeassa sarjassa. Kyllä siellä vahvistuksiakin oli, mutta suurimmalla osalla oikea sarja olisi ollut A-junnut. En millään jaksa uskoa, että yksikään ammattitaitoinen valmentaja heittäisi tällaisia kavereita ykköseen ohi parempien pelaajien. Paljosta on Kuitusta kritisoitu, mutta ykkösen hän piti kasassa Juntheikin saapumisesta alkaen ja tuo kolmikko olikin K-Vantaan paras.
   
 8. Jawested Jäsen

  Koivistosta ja Juntheikistä sanottu, että he saattavat siirtyä Keravalle? Tai pelata Vantaalla ensi kaudella? Ei.
  Molemmilla sopimus Mikkeliin.
   
 9. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Vai sai kvantaa pelaaja kiinnityksen. Jiri Veistola

  Voihan se olla tietty mahdollista, että Jiri yllättää ja raivaa itsensä liiga kokoonpanoon, mutta että koko kaudeksi, tuskinpa. Siinä siis potentiaalinen lohi peluri. Vai mitä ootte muut mieltä?
   
 10. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Todennäköisemmin Veistola luistelee Jokereiden alemmissa kentissä. Jos nyt kuitenkin käy niin, että liigavauhti osoittautuu liian kovaksi, niin kyllähän Veistola kelpaisi lainalla, kunhan vain kyseessä olisi koko kauden laina, ettei kävisi niin, että kaveri pomppisi joukkueiden välillä, aina kun tapahtuu pari loukkaantumista. Viime kausien aikana on saanut ihan tarpeekseen siitä, ettei K-Vantaan ja liigajoukkueiden välillä ole ollut kunnon puskuria.

  Hieman ikäviä uutisia sai kuulla eilen, kun Tomi Tuomisto meni Kouvolaan ja vielä kahden vuoden sopimuksella. Kovasti häntä odoteltiin K-Vantaaseen jo vuosi sitten, mutta silloin päätti mennä Ranskaan, ja olisi ollut mielenkiintoista seurata, kuinka Tuomisto olisi Perttilän kanssa pyöritellyt vastustajat solmuun. Ikävä juttu, mutta näin tällä kertaa. Kyseessä on kuitenkin ehdottomasti tulevaisuuden liigapelaaja. Kun kerran vielä Koivisto ja Juntheikki ovat lähdössä, niin ikävästi näyttää taas joukkue hajoavan kärkipelaajien osalta.

  Kiekko-Vantaan osalta uusi kausi alkaa virallisesti nyt tulevana perjantaina, kun julkaistaan ensimmäiset tiedot ensi kauden joukkueesta. Mahtaako olla päävalmentaja, mahtaako olla pelaajasopimuksia, siitä ei tietoa, mutta jotain sieltä on tulossa. Jonkin verran Vantaalla pyörii huhuja, tuo Veistolan paluu pääkaupunkiseudulle oli yksi osuma, mutta ei niistä tarkempien tietojen puuttuessa enempää.
   
 11. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Mä veikkaan että Veistola nimenomaan kuuluu siiheen toivottavasti mahdollisimman vähälukuiseen pelaajajoukkoon, joka tulee liikkumaan kauden aikana Mestiksen ja liigan välillä tarpeen niin vaatiessa, sillä arvelisin Jokereiden suunnitelmana olevan että nuoret hyökkääjät kuten Henritius, Rekonen ja Hännikäinen saisivat viettää mahdollisimman suuren osan ensi kaudesta KiVassa isolla peliajalla kehittymässä ja Veistola olisi se pelaaja joka loukkaantumisten tullessa nousisi ensimmäisenä liigaan pelaamaan nelosketjuun pienessä roolissa.
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Runko kasassa

  Pitkä odotus sitten päättyi. Seura julkaisi odotetut valmentajapestit, Kangasalusta ja Tuomainen, sekä 11 jatkosopimusta ja 2 uutta sopimusta. Joukkueen ensi kauden runko on siten kasassa.

  Yleisvaikutelma sainauksista on positiivinen, moni toivottu jatko toteutui (mm. Kautto, Arima, Pihlström, Pulkkinen, Iossafov, Salmela) eivätkä muutkaan huonoja ole. Uusista positiivinen on etenkin Veistolan diili, ja uusvanha Helenius saa uuden mahdollisuuden tason nostoon, ehkä liigajoukkuetta myöten. Valmentajat ovat kokeneita liigajyriä, ja Tuomainen saa mainion tilaisuuden opetella valmennusta huipun tuntumassa.

  Tästä on hyvä jatkaa.
   
 13. Fordél Jäsen

  Siis ilman mitään kettuilua farmimeiningistä niin on tässä farmihommassa tosiaan se hyvä puoli, että Kiekko-Vantaa saa houkuteltua jengiinsä pelaajia, jotka muuten menisivät ehkä sivu suun. Näistä julkaistuista nimistä Jiri Veistola on varmasti juuri sellainen tapaus. Tietty ongelma on se, että jos onnistuu niin Vantaalla kuin näyttöpaikoissa Jokereissa niin loppukausi menee "emoseurassa".

  Pekka Kangasalusta on valmentajana varmana ihan hyvä haku vaikka sen suuremmin ei hänen osaamisestaan ja kyvyistään ole tietoa. Tosin on tässä valinnassa vähän ihmetyksenkin paikkaa. Ilmeisestihän on tarkoitus on, että pelaajat pääsevät Kiekko-Vantaassa kehittymään samassa valmennus- ja pelitapakulttuurissa kuin Jokereissa (näin Kekäläinen asian ilmaisi). Ilveksessä Kangasalusta oli luomassa yhdessä Helmisen kanssa pelitapaa, joka on kaukana Jokereiden pelitavasta. Nyt on siis Kangasalustan lähdettävä tulevaan kauteen ihan toisenlaisella pelitavalla, mikä asettaa varmasti omat haasteensa. Varmasti Kangasalusta pääsee tekemään tässä muutosprosessissa yhteistyötä Jokereiden valmennuksen kanssa, joten eiköhän se suju ihan hyvin.
   
 14. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mehän ei tiedetä minkälaista kiekkoa Kangasalusta haluaa itse vetää. Se me tiedetään, että Kangasalusta hoiti ainakin pelin aikana joukkueen taktista ohjaamista. Esim. aikalisien aikana. Kangasalustan rooli oli ilmeisen suuri joulu-tammikuun vaihteessa, jolloin Raipe oli nuorten MM-kilpailuissa:

  Ti 27.12. 18.30 Tappara – Ilves 5-4 vl
  To 29.12. 18.30 KalPa – Ilves 2-1 vl
  Ti 3.1. 18.30 Ilves – Ässät 2-4
  To 5.1. 18.30 HPK – Ilves 5-4 vl
  La 7.1. 16.00 Ilves – Pelicans 5-4

  Pelicans-voiton otteluraportti: Ilvekselle helpottava voitto Pelicansista | ILVES.COM.

  Raportti alkaa: "Ilves onnistui vihdoin lauantai-iltana realisoimaan viime aikojen hyvät peliesityksensä voitoksi. Maalirikkaassa ottelussa tupsukorvien huippuvireen joutui toteamaan Lahden Pelicans..."

  Luulenpa, että K-Vantaa on tehnyt hyvän valinnan, sillä sikäli kun olen ymmärtänyt oikein, hän seuraa pelaajia laajalla rintamalla ja esimerkiksi Niko Peltolan ja Kai Kantolan löytämiset ovat Kangasalustan meriittejä. Joten ei olisi ihme, jos K-Vantaaseen löytäisi tiensä varsin tuntemattomia nimiä, mutta jotka kentällä osoittautuisivat pelimiehiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2012 klo 11.41
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näinhän se on nähtävä. Etua on sekä maantieteestä että organisaatiosta. Jaffalasta on Valtille n. 10 km. Useimmat nyt sainatut pelaajat ovat jossain vaiheessa pelanneet narrien junnuissa, vaihtelevalla menestyksellä. Ilmeisesti kuuluminen Jokeri-organisaatioon, tavalla tai toisella, kiinnostaa yhä. Pääsy pysyvästi liigajengiin on kuitenkin kovan työn ja ison kiven takana, kun katsoo esim. Jokerien sopimustilannetta ensi kaudelle. Näitä teukkateräväisiä ei ihan joka vuosi putkahtele.

  Mutta näytönpaikkoja pelaajille siunautuu kosolti. Kotipeleissä Valtilla tahtoo olla usein lehtereillä edustajia myös HIFK:sta ja Bluesista, ja kauempaakin. Näytönpaikka on myös valmentajilla, ja Ilves-opit saanevat ainakin päivityksen ellei muuta. Tehtävää helpottaa se, kun joukkueen runkopelaajat ovat toisilleen entuudestaan tuttuja.
   
 16. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä kyllä, mutta siis pointti oli se, että nyt tulee joka tapauksessa kova muutos viime kauteen. Tietysti jos Kangasalusta itse on erilaisen kiekon kannattaja kuin Helminen niin muutos voi olla paljon helpompi ja itse asiassa vapauttaa paljon uutta energiaa valmentamiseen.

  Joka tapauksessa näen, että tämä oli hyvä haku K-Vantaalta ja muutenkin uskon, että Vantaa tulee nousemaan parin tulevan kauden aikana Mestiksen kärkiseurojen joukkoon.
   
 17. Lohipoika Jäsen

  Nyt on siis korkattu Kiekko-Vantaan kausi 2012-2013 ja kyllähän se ihan hyvältä näyttää. Kangasalustasta ei ole mitään omia mielikuvia entuudesta, mutta tuskin on edeltäjäänsä heikompi. Tuomainen taas vasta aloittelee valmentajauraansa, mutta ainakin tuntee viime kauden porukan, joten tietää pelaajien heikkoudet ja vahvuudet.

  Kautto on lähtökohtaisesti selvä ykkösmaalivahti ja mikäs sen hienompaa. Ensimmäisellä kaudella vaivasi intti ja viimeksi lainarumba ja kauden aikaisin päättänyt loukkaantuminen. Kyllähän täällä on koko ajan tiedetty, mikä on Kauton todellinen potentiaali, ja nyt on hienoa päästä seuraamaan sen esiintuloa. Kenttäpelaajissakin on positiivisia jatkajia ja täytyy olla todella tyytyväinen nimenomaan Salmelan ja Iossafovin jatkosopimuksiin. Ihan positiivinen maku jäi näistä sopimuksista, vaikka olihan siellä pari yllätystäkin. Veistola oli pienoinen yllätys, että oli ihan oma sopimuspelaaja. Hänen kohdallaan ei siis tarvitse pelätä sukkulointia edestakaisin Jokereiden väliä, mutta eikohän siellä taustalla kummittele liigapykälä. Lindforsin nimeä ei näkynyt, mikä toisaalta oli ennalta-arvattavissa, kun Tomppa on kuulemma A-junioreiden valmennuksessa tulevalla kaudella. Pari muutakin odotettua nimeä jäi puuttumaan (Perttilä, Lehtinen, Aitero, Tammi...), joten toivotaan, että nämä nimet nähdään seuraavassa erässä.

  Nyt on siis kasassa reilu kolme kentällistä pelaajia ja kun lähiaikoina tiedotetaan muutama lisäsopimus sekä siihen lisätään vielä se kentällinen jokerilainoja, niin ihan hyvältä näyttää. Kotietuun en ihan jaksa uskoa, mutta kahdeksan joukkoon on hyvä mahdollisuus.
   
 18. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Tältäkö se nyt sitten näyttäisi suunnilleen:

  Iossafov - Henritius - Hännikäinen
  Salmela - Helenius - Veistola
  Pehkonen - Rekonen - Pulkkinen
  Riihola - A - Hämeenheimo

  Lindell - Pihlström
  Lindbohm - Hovinen
  Arima - Hämäläinen

  Kautto
  Korpisalo

  Parille kärkipelaajalle tuossa on vielä tarve. Olisivatko sitten vaikka Jokerikasvatit Tuomas Muhonen ja Vesa Kulmala kiinnostuneita palaamaan Jokeriorganisaatioon samantyylisellä sopimuksella kuin Helenius ja Veistola?

  Olin hieman yllättynyt että Veistolan sopimuksesta tiedotettiin tässä vaiheessa, mutta eiköhän ideana silti ole että hän tarvittaessa niitä loukkaantumisia käy myös liigassa paikkaamassa samoin kuin myös Helenius.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2012 klo 15.53
 19. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Joo olen samaa mieltä. Kangasalustalla on sopivasti omaa pelaajauraa, jonka joutui lopettamaan aikaisemmin kuin olisi ehkä tahtonut. Hänhän ei ollut aivan huippupelaaja, vaikka selkeästi liigapelaaja olikin. Monesti tämäntasoisilla pelaajilla, jotka katsovat pelaajauransa aikana hommaa kolmosparin pakin paikalta on silmää nähdä joukkue monimutkaisempana kudelmana.

  Jos valmentajalla on myötäelämisen taito, niin hän ymmärtää, millä tavoin motivoidaan ykkösketjun tähtä ja millä tavoin III- ja nelosketjujen työmyyriä. Kangasalustalla on varmasti edessä hieno tulevaisuus.
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Vielä on tietenkin aikaista lähteä sutimaan koostumuksia, mutta näkisin, hyvänä päivänä Pehkonen on ykköskentän kaveri, kun taas lainojen kannattaa lähteä liikkeelle hyökkäyksessä kolmosesta ja pakistossa kakkosesta. Voisin jopa suunnitella Salmelaa ykköseen, kun kerran esitti niin hyvin otteita viime kaudella. Pehkonen-Iossafov-Salmela? Pulkkistakaan ei kannata unohtaa; oli kuitenkin yksi joukkueen parhaimmista pistemiehistä ennen loukkaantumistaan. Siinä mielessä on ihan hyvä, että valmennus hankittiin Jokereiden ulkopuolelta, jottei (toivottavasti) tarvitse pelätä nepotismia. Kun vielä saadaan kiinnitettyä sitä omaa junnuosastoa, niin kyllähän tuo sellaiselta joukkueelta näyttää, jota kehtaa mennä katsomaan. LOHIPO!

  Ja Korpisalolle/lainaveskalle ei edelleenkään ole tarvetta, kunhan vain Tammi saadaan kiinnitettyä seuraavassa saapumiserässä. Toisaalta on ihan raikasta huomata, että Dekoltakin alkaa vähentyä lainapelaajien määrä näissä fantasiamanageroinneissa, mitä pidemmälle kesä etenee. Viimeksi oli puoli joukkueellista, mutta nyt enää seitsemän eikä Korpisaloakaan olla enää tunkemassa ykköseksi. Matkaa vielä riittää, mutta suunta on oikea. Peukkuja siitä!
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2012 klo 13.48
 21. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Voi hannu hanhi kun tuo Veistola tulee teille. No mutta ymmärrettävää,että isomman peliajan perässä Jirin kannatti siirtyä Vantaalle ja samalla kärkkyä liiga paikkaa. No Heleniuksella ei ollut niin väliä vaikka siirtyikin Vantaalle takas. No tietääpä mitä huudetaan Jirille kun tulee pelaamaan KooKoo:ta vastaan.
   
 22. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  No te saitte Tuomiston, joten samat sanat Kouvolan suuntaan: voi hannu hanhi sentään.

  Olihan tuo Veistola ihan mukava yllätys, kun jotenkin sitä odotti, että menisi jo Jokereiden mukana. Paljon on kuullut ja lukenut Veistolasta kehuja Kouvolan suunnalta ja varsinkin alivoimapelaaminen taitaa olla kaverin vahvuus. Mielenkiintoista onkin päästä näkemään Jiri synnyinkaupunkinsa joukkueessa.
   
 23. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuomistosta piti tulla kysymäänkin,että minkälainen kaveri on kyseessä? Ilmeisesti pystyy pelaamaan sentterin tontin lisäksi laidassa.
  Veistola on kyllä taistelija vailla vertaa ja edelleen harmi,että siirtyi. On kova blokkaamaan kuteja ja muutenkin kova alivoimapelaaja. No jospa kaveri kasvaa Vantaassa vielä isompaan rooliin kun saa enemmän peliaikaa.

  Hieno nähdä,että Jani Kautto teki sopimuksen. Toivottavasti saa enemmän peliaikaa kuin viime kaudella ennen loukkaantumistaan. Harmi,että loukkaantuminen pilasi kauden. Onko kuitenkin jälleen 2. veska vai kasvaako ykkösveskariksi vihdoin ja viimein. Toivotaan parasta.
   
 24. Lohipoika Jäsen

  Neljä väitettä: Summanen ja nuoret estradilla - kolumnit - Mestis - www.jatkoaika.com

  Jatkoajan kolumnissa Summattiin yhteen Kiekko-Vantaan viime kausi ja otettiin samalla katsaus tulevaan. Mollivoittoisesta kaudesta huolimatta juttu oli kokonaisuudessaan ihan mukavaa luettavaa ja valoi uskoa tulevaan. Vaikka ykköskentästä jokainen taitaa suunnata muualla (Mikkeli, lepotuoli), siitä olen samaa mieltä Kai Löfgrenin kanssa, että erityisesti Salmelan ja Iossafovin jatkosopimukset olivat erinomainen uutinen ja myös imagovoitto, kun nosteessa olevia pelaajia saatiin pidettyä Vantaalla. En tällä hetkellä nauraisi päin naamaa, jos joku vakavissaan sanoisi, että nämä kaksi pelaavat tulevaisuudessa SM-liigassa. Toinen kausi kirouksineen odottaa molempia, mutta eivätköhän pojat pärjää.

  Toimitusjohtaja Mikko Korhonen myös kertoo, että jo nyt on tiedossa ne pelaajat, jotka ovat tulossa lainalle, edestakainen liikenne jää minimiin ja että lainapelaajat liittyvät harjoitusrinkiin aiempaa aikaisemmin. Enää ei siis ole odotettavissa, että lainat saapuvat kauden aattona ja tulevat vain peleihin. Pari kautta tätä on jo lupailtu, mutta viimein näyttää oikeasti siltä, että lainarumbaa järkeistetään. Enää täytyy siis vain jännittää, kuinka monta sieltä tulee.

  Korhonen myös toteaa vielä kerran, että Kiekko-Vantaa on itsenäinen seura, jota Jokerit tukee. Jokerit ei omista yhtäkään osaketta Kiekko-Vantaasta. Kangasalusta/Tuomainen oli K-Vantaan ja Korhosen oma valinta, ei Kekäläisen haku. Valmennuskaksikko päättää pelaavat pelaajat, ja peliaika tulee otteiden mukaan oli nimi tai palkanmaksija kuka tahansa.
   
 25. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Tomi Lindfors tosiaan pisti harmittavasti hokkarit naulaan jatkoajan uutisen mukaan. Itse toivoisin, että tulevan kauden todella nuoreen ja suht kokemattomaan jengiin tulisi henkisiksi johtajiksi 1-2 kokeneempaa pelaajaa myös. Lindforsin toivoin olevan yksi noista, mutta ei sitten onnistunut. Jotain Suonpäätä/Keinästä/Tuomista tuo mielestäni kaipaisi nuorien rinnalle.