Kiekko-Laser 2011-2012

  • 152 698
  • 323

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huominen peli näkyy VeikkausTV:stä :peukku: Ja Kärpiltä lähtee kovia kavereita Laserin mukaan huomenna, Lehto, Jokinen, Alikoski, Koponen ja pari junnua.

Eiköhän se tästä. Hyvä startti huomenna Vaasassa ja ison yleisön edessä perjantaina Lekiä nokkaan.
Mannerin mukaan Lehto ja Jokinen pelaa pakkiparina ja, että Alikoski-Koponen -kaksikko samassa ketjussa täydennettynä yhdellä laserilaisella.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää totesi myös tuossa Radio Megan kiekkoillassa, että katsojakeskiarvoksi on budjetoitu 1500. Aika kova lukema omasta mielestäni. Toivottavasti toteutuu ja vielä niin että mahdollisimman moni maksaisi peleistä jotain eikä vain tulisi vapaalipuilla.
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Tuo 1500 on aika kova tavoite. Ei kuitenkaan mikään mahdottomuus. Toisaalta nyt seura on ollut enemmän esillä kuin koskaan aiemmin, joten ehkäpä tämä härdelli houkuttelee lehtereille lisää väkeä. Nimi jää mieleen. Tämmöisellä rummutuksella olisi pitänyt tuoda K-Laseria esille jo aikaisemmin, esim. Facebookissa ja nettisivuilla on tiheästi päivityksiä. Leki-matsia markkinoidaan koko ajan. Ymmärrettävästi tilanteesta johtuen, mutta ainakin herättää kiinnostusta. Jospa viime viikon aikana olisi lähtenyt lisää yrityksiä mukaan tukemaan toimintaa, olisivat potentiaalisia asiakkaita ostamaan aitioita.

Radio Mega yllätti todella positiivisesti: Laser radio ja otteluennakot on oikein mukava juttu. Tämäkin on tärkeä keino, jonka avulla voidaan päästä tuohon 1500 keskiarvoon.

Makea startti kaudelle tuo Veikkauksen matsi. Onhan tätä odotettu jo pitkän aikaa!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tulipa katottua tuo Sport-peli Veikkaus TV:stä. Muuten ihan mukavan näköistä touhua, mutta tuo alivoima on (yllätys yllätys) aivan liian passiivista odottelua, vähän kuten Kärpilläkin viime kaudella. Ja siihen kyllä taisi pelikin sitten ratketa. Sport painoi varsinkin alun alivoimissaan päälle kuin yleinen syyttäjä ja siitä touhusta voisi melkein ottaa jo vähän mallia...

Mutta muuten tosiaan ihan pirteän näköistä peliä, jota oli mukava katella. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun!
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Yllättävän hyvälaatuinen kuva oli veikkaustv:ssä. Mutta kovin oli sekavaa menoa verrattuna siihen Oulunsalon Sport-peliin. Toisaalta oli Sporttikin paremmassa iskussa kuin silloin.

Liigavahvistusten esitys tänään: Lehdolta perussuoritus, Alikoski oli ihan yritteliäs, Jokinen aika pihalla (pitkä pelitauko, ymmärrettävää) ja Koponen oli heikompi kuin viime kaudella. Siltikään kukaan näistä ei ollut niin hyvä, etteikö heitä voisi korvata omilla sopimuspelaajilla.

Tryoutin kautta sopimuksen tehnyt Sami Holappa oli todella hyvä. Ehtii tilanteisiin ja kiekon kanssa homma onnistuu. Tänään teki päättäväisesti komean maalin. Toivottavasti jatkaa samalla lailla.
Olisi ansainnut pelin parhaan palkinnon.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tulipa katseltua tuo peli Veikkauksen nettisivuilta eikä pahempaa valittamista kuvan laadussa, mitä nyt pikkuisen välillä puuroutui.

Peli sinänsä oli näin eka sarjapeliksi kohtuu hyvää, etenkin molempien ylivoima oli yllättävän hyvässä kuosissa. Liekö Puurula ollut sitten niin hyvä vai laukaukset huonoja, mutta peli olisi voinut kääntyä jo eka erässä Laserille parilla maalilla.

Liigavahvistukset osoittivat, ettei Mestiksen terävimmän kärjen ja liigan vilttiporukan eroa ole oikeastaan yhtään, joskin osa näistä jälkimmäisistä pelasi vielä toipilaina. Pikkuisen kuitenkin pistää ihmettelemään eritoten Jokisen mukanaolo, sen verran takkuista näytti varsinkin oman pään pelaaminen välillä olevan - tulee vähän viime kauden Liljeblad mieleen...

Peli ratkesi, kuten jo mainittuakin, Laserin kesyyn alivoimaan, vai oliko sitten Sportin ylivoima niin hyvää? Tosin toisen (Perkkiön) maalin saa kyllä Leinonen ottaa ihan omaan piikkiinsä, kun pelasi itsensä alokasmaisesti ulos lähdettyään höntyilemään kiekollisen miehen mukaan.

Mutta - vaikka tappio tulikin, näillä esityksillä on silti kohtuu hyvä jatkaa eli pikkuisen lisää terävyyttä maalintekoon ja agressiivisuutta alivoimaan ja huomenna sitten Lekin kimppuun.
 
Vääntö ja yritys oli eilen taas kovaa, mutta laatu maalintekopaikoissa oli erittäin heikkoa. Työmoraali on ihailtavaa, mutta valitettavasti lätkäkin on maalintekopeli.

Mitäs mieltä muut on näistä kärppä"vahvistuksista"? Koposta lukuunottamatta ei kukaan edustanut edukseen eilen. Jokiselta hölmöjä syöttöjä, Alikoski kontillaan kokoajan ja Lehto ei saanut juurikaan muuta aikaan kun yhden läpiajon vastustajalle.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mitäs mieltä muut on näistä kärppä"vahvistuksista"? Koposta lukuunottamatta ei kukaan edustanut edukseen eilen. Jokiselta hölmöjä syöttöjä, Alikoski kontillaan kokoajan

Jokinen ja Lehto pelannevat vielä pitkät tovit Laserissa. En nähnyt kuin Sport pelin Canalilta ja kyllähän Alikosken saamattomuus Mestistasolla pisti silmään. Kaverilla on edessä kyllä kovat ajat ajatellen tulevien vuosien soppareita. En kyllä näe minkään valtakunnan käyttöä Kärpissä tällä kaudella, ellei tule hirveä loukkaantumissuma tai sitten pitää alkaa verkon heilumaan Mestistasolla.

Onhan Alikosken pysymistä Oulussa ihmetelty jo vuosien ajan ja tässä on se tulos mitä on pelätty. Entinen lahjakkuus on kädetön työmyyrä, joita muutenkin puskee joka tuutista joka vuosi.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat

Jokinen oli LeKiä vastaan jo parempi kuin Vaasassa eikä Lehtokaan huonosti pelannut, joskaan ei osannut hänkään pistää kiekkoa tyhjiin, mutta näiltä kahdelta ihan kohtuu suoritus. Kuinka nuo otteet riittäisivät liigaan, on tietysti eri asia, mutta tuskin sinne ainakaan eilisen Kärppä-pelin perusteella kovin helposti nousee.

Sen sijaan Koponen on nykyisin ihan sukka, hautoo kiekkoa eikä oikein ehdi mihinkään. En ihmettele, että häntä kokeiltiin laidassa LeKi-pelissä, kun Vaasassa ei keskellä onnistunut, vaikka Alikoskikin oli siivellä.

Mitä taas Alikoskeen tulee, vauhtia kyllä löytyy, muttei oikein muuta. Luulisi tuolla kokemuksella jo osaavan sijoittua ja tehdä itsensä pelattavaksi pikkuisen huonommallekin sentterille - ja etenkin tehdä paikoista maalit!

Jos yksittäisiä onnistujia Laserin joukkueesta haetaan - so far, tulee harjoituspelitkin huomioiden lähinnä mieleen Ståhle, Holapan Sami ja Löfmanin Jari ja pakeista ehkä vain Mattila ja Lehto.
Kuvaavaa joukkueelle on, että edelleen vain ykkösketju saa pelata samassa kokoonpanossa, muut elävät koko ajan eli kyllä Mannerkin hakee vielä "sitä oikeaa".
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Tämän viikon anti: 0 pistettä. Molemmat pelit nähneenä, paitsi Leki-pelin kolmannen erän, potentiaalia ja liikettä tuntuisi joukkueessa olevan varsin hyvin. Vähän malttia maalipaikoilla, niin alkaa pisteitäkin tulla.

Tuo Koposen saamattomuus vähän ihmetyttää. Pelanneeko kuinka terveenä? Kesäharjoittelu Kärppien mukana olisi pitänyt luoda hyvät pohjat. Näinhän siinä eilisen pelin otteluohjelmassa kehuttiin Mikkolan sanoin, Ilukin on päässyt huippukuntoon. Mutta siitä viime kauden namupasseja tarjoilevasta Koposesta ei ole jäljellä kuin nimi selässä. Ihan vaan suosiolla alempiin kenttiin hakemaan motivaatiota, jos ei hiljalleen ala lainata kiekkoa kentällisen muille tyypeille. Tosin Leki-peli oli jo parempi kuin Sport-peli. Siltikin kaukana viime kauden tasosta.

Jospa ensi viikolla tulisi vähän pisteitäkin. Helppoa ei tule olemaan, keskiviikkona Sapko vieraissa ja sitten perjantaina kotona TuTo, joka oli viime kaudella aika tyly vieras.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokinen ja Lehto pelannevat vielä pitkät tovit Laserissa. En nähnyt kuin Sport pelin Canalilta ja kyllähän Alikosken saamattomuus Mestistasolla pisti silmään. Kaverilla on edessä kyllä kovat ajat ajatellen tulevien vuosien soppareita. En kyllä näe minkään valtakunnan käyttöä Kärpissä tällä kaudella, ellei tule hirveä loukkaantumissuma tai sitten pitää alkaa verkon heilumaan Mestistasolla.

Onhan Alikosken pysymistä Oulussa ihmetelty jo vuosien ajan ja tässä on se tulos mitä on pelätty. Entinen lahjakkuus on kädetön työmyyrä, joita muutenkin puskee joka tuutista joka vuosi.

Täytyy tunnustaa, että olen itse kuulunut vuosi vuoden jälkeen Mikko Alikosken puolustajiin. Vieläkin yritän pitää positiivista kuvaa yllä, mutta esim. Sport-peli ei todellakaan vakuuttanut. Jos miehellä jotain hyökkäyskäsiä onkin lupaavasti ollut, niin nyt ne ovat kadonneet taivaan tuuliin ja miehen rooli on niin Liigassa kuin Mestiksessäkin vain alivoimien puurtaja tai karvaavien ketjujen työmyyrä. Valitettavasti.

Mutta sitten asiaan. Mä olen nyt pari peliä nähnyt K-Laserilta ja Jere Ölanderin heikko pelaaminen on pistänyt pahasti silmään. Huonoja ratkaisuja niin omassa kuin hyökkäyspäässä. Sport-pelin perusteella myös Jokisen ratkaisuja on pitänyt miettiä tarkkaan, eikä niistä pelimiehen elkeitä ole löytynyt lainkaan. Kaksi isokokoista ja ns. kiekollista pakkia, mutta kumpikaan ei ole ollut mielestäni kahden kärkiparin vaatimalla tasolla. Ylivieskan mies Mattila sen sijaan pelasi vaasalaisia vastaan mielestäni todella hyvin. Myös harjoituspeleissä miehellä putki on kulkenut ja sihti sekä asenne on ollut kohillaan. Olisko harkinnan paikkaa miehen statuksessa? Tietenkin ymmärrän, että monta mutkaa on vastassa ja että esim. Ölander tulee parantamaan peliään, mutta vois olla hyvä liike laittaa jätkät kilpailemaan peliajasta myös keskenään, eikä sementoida paikkoja noin vain? Himangat ja Leinoset tekee sitä mun mielestä koko ajan ja asenne onkin kohillaan, mutta mutta...

Ja mitä tulee hyökkäyskuvioihin, niin kyllä ykkönen tulee vielä. Uskon niin. Sitä vain jäin miettimään, että olisko heti kauden alkuun Mannerilla rohkeutta/halua laittaa tää tähänasti paras ketju eli Isoviita-Holappa-Niva kokeilemaan suoraviivaisia ylivoimakuvioita? Ei nämä veljet mitään "kretskejä" ole, mutta riittävän taitavia ja varsinkin motivoituneita veijareita pelaamaan jotain muutakin roolia kuin oman pään puolustamista. Tosin, niinhän he ovatkin jo suht ansiokkaasti tehneetkin?

No joo. Pari pikku ajatusta sunnuntai-illan ratoksi...
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Kankaanrannalle ensimmäinen peli maalissa pitkään aikaan, kun viime kausi päättyi loukkaantumiseen. Savonlinnasta tuomisina yksi piste, mutta 0-3 johdon menettäminen 4-3ja tappioksi syö varmaan miestä melko lailla. Iloviita 1+1 ja Pokka 0+2. Ykkösnyrkki edelleen vaisuna.

Perjantaina sitten PRKL ne ensimmäiset täydet kolme pistettä Tutolta. Tuleekohan itse Tamminen mukaan?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Joopa joo - oppirahoja maksellaan katkeralla tavalla.
Tällainen peli jää kyllä kaihertamaan nuorten miesten mieliin vielä joksikin aikaa, mutta toivottavasti se jatkossa realisoituu positiivisena kovuutena eikä luovuttamisena. Mannerilla on iso rooli, kuten jossain ennakossa totesinkin, generoida tällaiset pettymykset voimaksi - toivottavasti onnistuu.

Huolestuttavinta Laserin pelissä on, ettei ykkönen ole saanut käytännössä vielä mitään aikaa, ei 5vs.5-pelissä eikä ylivoimassakaan.
Onneksi onnistujiakin on löytynyt, mutta myös pisteitä PITÄÄ alkaa tulemaan ja PIAN, muutoin nuoren joukkueen fokus alkaa karkailla vääriin asioihin ja pelistä tulee vieläkin tuskaisempaa.

No, perjantaina uudestaan - en tosin itse pääse livenä katsomaan, mutta hengessä ja netissä ollaan mukana!
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Arvokkaat 2p

Tuli nähtyä eilinen koitos ja hienosti pojat osoittivat, että henkistä kanttia löytyy tylyn Savonlinnan reissun jälkeen. Päättymättömältä vaikuttaneeseen voittomaalikisaan kulminoitui tämän joukkueen kylmäpäisyys tekopaikoilla-sitä ei oikein löydy keneltäkään. Aika vaatimattomia ratkaisuja ennen kuin Forsström laittoi yksinkertaisella(!) harhautuksella mustan häkkiin ja päästi yleisön perjantain viettoon. Holappa, Niva ja Iloviita olivat jälleen kovassa tikissä, mutta heilläkin vastustajan päädyn myllytys päättyy maalivahdin kannalta lämmittelykutiin verrattavaan ratkaisuun. Nimimiehet edelleen umpijäässä. Ehkä sekin kuvastaa jotain, kun Manner huutaa hyökkäyspäässä Julkuselle "työtä Olli, työtä!!" Holapan kentälle ei tarvi huutaa mitään, kun paine laitetaan miltei väkisin vastustajan päätyyn.

Similä oli jälleen mies paikallaan. Vainiola muistanee erään kopin pitkään, kun Tuton kova ykkönen pyöritteli kotkapaidat aivan solmuun Rööki-Anan ja Vuorisalon toimesta. Tilanne kulminoitui Vainiolalle, joka oli niittaamassa maalin kulmalta varmaa häkkiä tyhjiin. Jostakin vain ilmestyi Similä kyljellään ja venytti kädet käteen ja otti mustan kiinni. Todella tärkeä torjunta.

Onko oululaisella yleisöllä muka parempaa tekemistä perjantaina kun tulla hallille katsomaan kiekkoa? Vain 625 katsojaa. Tosin nyt oli ihan mukavasti tunnelmaa. Moni innostuu taputtamaan lämpimikseen kun hallissa on niin kylmä. :)

Tänään Joensuussa vieraspeli, joka on nähtävissä Jokipoikien streamista.

Massive respect niille kahdelle Tuto hockeyn kannattajalle. Olivatko ihan Turusta asti pohjoisen turneella?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Raskaan viikon kelpo päätös: kolme pojoa Joensuusta tuomisina - kyllä tää tästä!
Joesuulaisten lepo ennen peliä purkautui lopulta kolmannessa erässä turhautumisina, joka osaltaan auttoi Laseria voittoon.
Ennustus: Jos voittoja ei "ärjyille" ala nopeasti kuulua, alkaa vuorostaan Haapa-Mikolle lähtölaskenta - jälleen kerran.
Kuten Duffa eronsa jälkeen totesi, ei tämä mitään urheilua ole vaan showta ja liiketoimintaa, jossa vain voitolla on merkitystä. Valitettavasti näin on ja mikäli taloudellista menestystä halutaan, pitää urheillullistakin menestystä eli voittoja tulla - etenkin kotikaukalossa.

Ensi tiistaina on Laserilla sitten "paikalliskamppailun" vuoro, kun vahvassa myötätuulessa purjetiva Hokki tulee lievänä ennakkosuosikkina Ouluun. Iso kaukalo ja kova liike voisi purra vierailijaan, mutta tehoja soisi löytyvän jo muiltakin kuin vain Holapan ketjulta.
Ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, tulee Kajaanista muutamia kymmeniä hc-faneja kannustamaan omiaan, mikä on vain positiivista ja tervetullutta vaihtelua Raksilaan vaivautuville Laserin kannattajille - ääntä katsomoon!
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Katsojamäärät huolestuttaa. Perjantain pelissä maksaneita 625 ? Heinolassakin 730 joten oikeasti huolestuttaa. Ja tavoite on hulppeat 1500?? Jos 1500 katsojaa on budjetoitu niin kauden päätteeksi voidaan todeta että "Inte sjungar cock of glory".
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
+3p

Heikko oli yleisömäärä. Mutta miksi? Syitähän voi hakea lähtien kylmästä säästä, edelleen hyvin muistissa oleva viime kauden 1-7 kotitappio Tutolle ja kotijoukkueen heikko/tulokseton startti kauteen. En usko siihen, että noin iso osa on gloryhunttaajia, jotka heti hylkäävät oman joukkueen kun tulee pari tappiota. Vaikka varmasti näitäkin on joukossa. Ennen kaikkea se, että perjantai on huono ajankohta pelille, varsinkin työssäkäyville. Korjatkaa jos olette eri mieltä, mutta päällimmäisenä mielessä ei ole lähteä miltei suoraan töistä hallille istumaan. Ne, jotka olivat perjantaina hallille vaivautuneet, kokivat melko viihdyttävän kiekkomatsin.
Toivottavasti tiistain Hokki-peli herättää enemmän mielenkiintoa.

Tämäkin kertonee jo siitä, että menestystä on pakko tulla. Liian iso osa äänestää jaloillaan, jos tappioita tulee. Sitä paitsi eiväthän tappiot ole olleet mitään rökäletappioita, vaan tiukkoja vääntöjä. Vastaava kato kävi Rovaniemelläkin toissa kaudella, ekoissa peleissä yleisömäärä vähintään 2000+, oliko jopa 3000+ ja kauden loppupuolella lähempänä tonnia, kun menestystä ei tullut.

Mutta onnittelut joukkueelle Joensuun hienosta vierasvoitosta ja elintärkeistä kolmesta pisteestä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Katsojamäärät huolestuttaa. Perjantain pelissä maksaneita 625 ? Heinolassakin 730 joten oikeasti huolestuttaa. Ja tavoite on hulppeat 1500?? Jos 1500 katsojaa on budjetoitu niin kauden päätteeksi voidaan todeta että "Inte sjungar cock of glory".

Kyllähän tosiasia on, että yleisömäärän varaan ei voi Oulussa laskea yhtään mitään mestisjoukkueelle.
Ei täällä ole Kärpille mitään vastavoimaa, vrt. Turku ja TPS-TuTo jos sielläkään
enää sellaista isommasti on, ainakin joskus oli.

Meikäläinen on sen verran vanha, että muistaa pentu-iästä ajan kun OPS ja OTP pelasi Kärppien kanssa Suomi-sarjassa mutta ne ajat on historiaa.
Viime kausi oli poikkeus, moni meni ihan mielenkiinnosta katsomaan mestistä
mutta yleensä muutamaan kertaan se yleensä jäi.

Kärpille Laserin mestispaikka on plussaa mutta ei mitenkään ehdoton jotta siihen kannattaisi taloudellisesti panostaa kovinkaan paljon.
Viime vuosikymmenen seitsemän mitalin putki tuli ilman Oululaista mestisjoukkuetta ja ei se ole mitenkään ratkaisevaa nykyäänkään.
Halukkaita yhteistyöjoukkueita kyllä löytyy mestiksestä koko ajan.

Sinänsä harmi, kyllä Laserin otteita on mukava seurata ihan hallilta käsin ja nähdä uusia, mahdollisesti tulevia huippupelureita ihan livenä.
Toivottavasti seuran puuhamiehet saavat kerättyä rahaa jotta se kauden viimeisen vastustajan nimi ei olisi " HT Konkurssi".
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Numeroita

Lainattuna mehtimäkeläisen nettisivuilta:
7) Kiekko-Laser, Oulu – 500 000 €

Yhteenveto
Budjetoidut tulot yhteensä: 500 000 € (muutos 0 %)
Budjetoidut menot yhteensä: 500 000 € (muutos 0 %)
Tulostavoite: 0 €

Tulot
Sponsori- ja mainostulot: 240 000 €
Lipputulot: 204 000
Ottelutapahtumien tuotot: 20 000
Julkaisutuotot: 26 000 €
Muut tuotot: 10 000 €

Menot
Pelaajabudjetti: 150 000 € (muutos -4 %)
Valmennus ja muut johtohenkilöt: 186 000 €
Varusteet ja huolto: 42 500 €
Matkakulut: 35 000 €
Jäämaksut/hallivuokrat: ei ilmoitettu
Hallinto/toimistokulut: 12 000 €
Ottelujärjestelyt: 21 000 €
Mainos- ja julkaisukulut: 53 500 €
Muut kulut: ei ilmoitettu

Katsojatavoitteet
Runkosarjan yleisötavoite/ottelu: 1 500
Katsojakeskiarvo kaudella 2010–11: 1 246
Kausikorttien myyntitavoite: 500
Toteutunut kausikorttimäärä 2010–11: 300


22 kotipeliä, budjetoitu tuotto 224 000 eur eli karkeasti 10 000 eur/peli. Hankala laskea mikä olisi nollatulokselle vaadittava määrä, kun tikettejä on monenhintaisia, 150 eur kausikortin 7 eur/pelistä 13 euron ovelta myytäviin lippuihin. 500 kausarista tulee x eur ja tuhannesta irtolipusta tulee loput eurot. Toivottavasti on olemassa suunnitelma B, koska keskiarvon jääminen 1246 katsojaan aiheuttaisi sekin melko vajeen kassaan. Onneksi kuitenkin budjetointi on runkosarjan mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Valmennus ja muut johtohenkilöt: 186 000 €

Tuntuu kyllä aika paljolta kun vertaa noihin muihin joukkueisiin, ja varsinkin siihen nähden jos/kun yleisökeskiarvo jää tosiaan alle tuhanteen.

Edit. Kyllä tässä on jo lähes nyt sellainen maku, ainakin itsellä, ettei konkurssia voi juurikaan välttää. Toimistolla ei olla vissiin tajuttu että viime kausi oli vielä uutuuden viehätystä, ja yleisömäärät eivät ole ainakaan kasvamaan päin. Budjetti olisi pitänyt räätälöidä sen mukaan. Taitaa tulla lorun loppu, sääli.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Lainattuna mehtimäkeläisen nettisivuilta:
7) Kiekko-Laser, Oulu – 500 000 €

...

Juu - ei nyt oikein hyvältä näytä/vaikuta, että valmennus ja johto kuittaavat reippaasti enemmän kuin koko pelaajisto yhteensä. Olen arvostanut Manneria valmentajana, pitäisikö nyt arvostaa myös liikemiehenä. Toki - tuo summa 186 000€ pitää sisällään paljon muitakin "palkannauttijoita" kuin vain Mannerin.

Kuitenkin, kun tuo nimenomainen budjetin menoerä on TOISEKSI suurin kaikista Mestiksen seuroista ja kokonaisbudjetti vasta SEITSEMÄNNEKSI suurin, on jossain laskettu kyllä pahasti perseelleen. Eihän tuo ole missään kohtuudessa ja suhteessa kokonaisuuteen: johto+valmennus syö budjetista päältä lähes 40%!!!

Jos/kun konkurssi on tämän kauden merkittävin tulos, voi Laserin johtoporukka katsella sitten vain peiliin - ja vähän toisiinsakin...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Menot
Valmennus ja muut johtohenkilöt: 186 000 €

Tämä kyllä hämmästyttää myös minua. Siis toiseksi suurin summa Mestiksessä Sportin jälkeen. Joukkueella on kolme valmentajaa, kaksi huoltajaa, joukkueenjohtaja ja urheilutoimenjohtaja.
Näistä päävalmentaja Mikko Manner ja urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää ovat päätoimisia seurassa mutta onko muita?

Haapamikkokin aseenkantajineen myy palvelujaan Jokipojille 70 000 eurolla.
Tuo summa kuulostaa jotenkin ymmärrettävämmältä.

Toivottavasti Laserin budjetointi ei noudata sitä vanhaa Suomalaista urheiluseuraperinnettä jossa ensin tuhlataan rahat ja sitten tulopuolen puuttuvat eurot kuitataan nostamalla yleisötavoitetta.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näistä päävalmentaja Mikko Manner ja urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää ovat päätoimisia seurassa mutta onko muita?

Toimitusjohtaja Sami Toivonen on myös päätoiminen. Lisäksi Kiekko-Laserin nettisivujen yhteystietojen takaa löytyy myös toimiston kohdalta Saara Laukkanen.

Kokonaan toinen juttu on se että onko Mestiksessä oikeasti tarvetta erilliselle urheilutoimenjohtajalle? Tarvetta voi ehkä olla, mutta onko varaa pitää sellaista postia?
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Harvemminpa sitä omaa palkkaansa rupeaa ehdoin tahdoin alentamaan :(
Mutta joo hirveät on henkilökunnan kulut verrattuna kokonaisbudjettiin, jos luvut pitävät paikkansa niin homma lemuaa aika vahvasti :(
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toimitusjohtaja Sami Toivonen on myös päätoiminen. Lisäksi Kiekko-Laserin nettisivujen yhteystietojen takaa löytyy myös toimiston kohdalta Saara Laukkanen.

Ok, eli ilmeisesti kaikki päätoimiset seurassa on laskettu tuohon lukuun 186 000 €.
Lähes kaikilla muilla seuroilla on ilmeisesti ilmoitettu kohdassa "Hallinto/toimistokulut" nuo toimistolla työtä tekevät. Tuo osuus Laserilla 12 000€ ja esim. Jokipojilla 70 000€, kovimpana lukuna KooKoo:n 175 000€.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös