Kiekko-Espoon viestintä & markkinointi

  • 645 805
  • 2 856

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuli katsottua nämä kolme ensimmäistä jaksoa, ja ihan hauskaa seurata mitä pelin aikana tapahtui viime kaudella kulisseissa.

Viime vuoden mestaruuden kertausta oli ensimmäiset 2,5 jaksoa, ja oikeastaan loppupuoli kolmannesta jaksosta olikin sitten erityisen mielenkiintoinen, varsinkin liigahakemukseen liittyen.

En tiedä montako jaksoa vielä tulee lisää, mutta kyllähän tuo liigahakemus aiheena on erityisen mielenkiintoinen, kun tietää millaisia koukeroita tässä on ollut matkalla. Toivottavasti lisää tästä seuraavassa jaksossa.

4 jaksoa kokonaisuudessaan.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En nyt halua liikaa hehkuttaa dokkaria, jottei odotukset ole liian korkealla ihmisillä, mutta ihan hyvä setti ja parempi kun odotin. Ei pelkkä pitkä versio Kiekko-Espoon some klipeistä. Lisäksi Teemu Selänne mukana joka on yleensä nykyään uhka tai mahdollisuus spektrillä, mutta ihan positiivisessa mielessä esiintyi tässä dokkarissa Kivenlahden ulkojääasiantuntija roolissa.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kun MTV Katsomon etusivulta klikkasin "katso", niin pyörimään lähti 3. jakso. 7min 30s ehdin sitä katsella ja ihmetellä että kylläpä oudossa järjestyksessä tarinaa kerrotaan. Onneksi tuoreessa muistissa on nuo tapahtumat eli isompaa spoilaantumista ei päässyt tapahtumaan.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Kun MTV Katsomon etusivulta klikkasin "katso", niin pyörimään lähti 3. jakso.
Jep. Sinänsä outoa että jaksot ovat ylhäältä-alas järjestyksessa 3-2-1, eikä 1-2-3. Ei sekään olisi kovinkaan omituista jos edellämainittua painiketta painaessa alkaisi 1. jakso. Noh, ei siinä mitään.


Ehkä odotin liikoja dokumentti-sarjalta, mutta asiat toki saattavat olla itselle vähän liian tuoreesti muistissa. Jos ei viime kautta aktiivisesti/ollenkaan seurannut, sitten varmaankin oikein miellyttävä.
 

Wineofari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Huomasi kyllä, että ovat vissiin joutuneet leikkaamaan joitakin dokumentin sujuvan kulun kannalta tärkeitä kohtia pois, kun tuli dokumentin tekijöillekin liigan päätökset ihan puskista, dokkarin nimikin piti vissiin alunperin olla jotenkin liiganousuun viittaava. Mutta muuten ihan kiinnostavaa settiä, katsoin kaikki kolme saatavilla olevaa jaksoa yhteen putkeen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ainahan viime kautta on kiva fiilistellä, en varmaan ikinä tule kyllästymään siihen, joten tuo eka puolisko meni ihan kivasti muistoja virkistellessä. Hauska päästä kurkistamaan myös pukukopin puolelle, hyvin huomasi miten merkittävä hahmo Tommi Huhtala viime kauden joukkueessa oli, toki varmasti muitakin oli.

Katsomosta löytyvä kolmosjakso, joka lienee ensi maanantaina töllöstä tulevan jakson eka puolikas, oli oikeastaan vasta sitten sitä enemmän kiinnostavaa kamaa, jonka voisi uskoa kiinnostavan laajemmaltikin. Liigahakemus ja siihen liittyvä säätö on ollut aikamoinen spektaakkeli jo nyt. Ei haittaisi jos tuosta saataisiin vielä loppukaneettina ylimääräinen jakso jos liiganousu tapahtuu.
 

snoukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuli ihan kylmikset tosta viime keväästä kun katsoin nää jaksot Katsomosta. Näin fanina nähtynä todella hyvin tehty ja muistoja tuova setti. Märkä uni olisi että kaikki Espoolaiset ja myös muut seuraajat näkisi tämän, tulisi vanhoja muistoja mieleen heillekin ja myös uusia kannattajia lisää.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään pelataan, mutta tiistaina tulee vastaan Ketterä. Ainakin tuolloin on hallilla jotain ekstrahupejakin. Kiekko-Espoon uutiskirjeestä:

Otteluisäntä Sound Engine järjestää Club-aulassa koko yleisölle suunnatun pre game-tapahtuman, jossa tarjolla on aktiviteetteja, musiikkia, puheenvuoroja ja paljon muuta. Ottelupäivänä kannattaa myös tarkastaa Sound Enginen toteuttama näyttävä projisointi Metro Areenan julkisivuun sekä kiinnittää huomiota tehostettuun äänentoistoon Areenalla.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan jees oli tuo viimenenkin jakso. Odottava tunnelma jäi ja taitaa pian häämöttää tuo lisenssipäätöksen deadline.

Muuten vinkkinä kaikille, ettei dokkarin kattomiseen taida tarvita katsomotunnuksia.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Ja toimiston suuntaan myös isosti posia! Olen aiemmin ihmetellyt ylipäätään suomalaisessa urheilutapahtumamarkkinoinnissa, miksi pelejä markkinoidaan vain omasta näkökulmasta. Tuore somejulkaisu nosti esiin, että tänään kaukalossa vastakkain on Oden vs Oden. Tuo on mielenkiintoinen knoppi ja lisä ottelun mielenkiintoiseen seurantaan. Ei tuo tuskin ketään hallista karkoita, mutta saattaa yksittäisiä lisäkatsojia tuodakin. Monesta joukkueesta löytyisi jokin juttu, millä espoolaisia voisi houkutella hallille. Muun muassa Selänteen pelaaminen voisi olla sellainen. Ei siis Teemu...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Jaahas, siellä se nöyrryyttäminen jatkuu, et sillai.
Minkäs sille voi, että viime kauden isoimmat tunteet koettiin teitä vastaan... kiitos ja kunnia teille.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ei ollut ihan samanlaista läppää kuin Jürgensillä viime kaudella CMoren klipissä. Harmittaa toki, että ei esitelty, kenen koira liikkui kopissa.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös