Kiekko-Espoon talousseuranta

  • 1 319 457
  • 5 817

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Käsittääkseni kaikille on nyt ihan selvää, että Blues tulee tekemään konkurssin. Kausi pelataan loppuun ja se on sitten siinä. Ja käsittääkseni kun yritys tekee konkurssin, niin siinä menee myös yrityksen nimi samalla. Joten sen jälkeen on kaksi vaihtoehtoa: jääkiekko loppuu Espoosta kokonaan tai sitten se jatkuu uudella nimellä.
Firman nimihän on Jääkiekko Espoo Oy. En tiedä miten sen edustuksen nimen oikeudet jne menevät, mutta onhan noita taustayhtiöiden konkursseja nähty ennenkin ilman että edustuksen nimi on muuttunut. Mutta jos pitäisi muuttaa niin senhän voisi muuttaa Espoo Bluesista Espoon Bluesiksi. Tai Blues Espoo.


Ja täsmennetään nyt tähän lopuksi vielä että mielestäni Blues on aika heikko nimi, mutta ei se K-Espookaan ollut mikään maailman paras. Vanha K-Espoo logo tosin oli ja on edelleenkin täyttä rautaa. Se oli tavallaan ihan hyvä kompromissi kun jossain pelipaidoissa oli vanha logo mukana olkapäissä.
 

JPL

Jäsen
Käsittääkseni kaikille on nyt ihan selvää, että Blues tulee tekemään konkurssin. Kausi pelataan loppuun ja se on sitten siinä. Ja käsittääkseni kun yritys tekee konkurssin, niin siinä menee myös yrityksen nimi samalla. Joten sen jälkeen on kaksi vaihtoehtoa: jääkiekko loppuu Espoosta kokonaan tai sitten se jatkuu uudella nimellä. Onko täällä oikeasti joku espoolainen aito jääkiekkofani, jonka mielestä on parempi että Espoossa ei pelata jääkiekkoa ollenkaan jos vaihtoehto on se, että sitä pelataan mutta ei Bluesin nimellä? Eihän tuossa ole mitään järkeä, jos niin on.

No Blues nyt on ainoastaan tavaramerkki, eli aineetonta omaisuutta ja sen voi ostaa konkurssipesältä sitten pois, niin halutessaan. Eihän Blues ole menossa konkurssiin, vaan yritys nimeltä "Jääkiekko Espoo Oy".

Mahdollinen uusi yritys ei voi olla "Jääkiekko Espoo Oy" vaan sen pitää olla esimerkiksi "Espoon Jääkiekko Oy", joka ostaa "Jääkiekko Espoo Oy":n konkurssipesältä Blues nimen (ja logot jne.) ja liigan lisenssin ja aloittaa uuden yrityksen pyörittämisen sitten siitä. Tällöin ensi kaudella olisi edelleen Blues mukana liigassa ja logo olisi sama ja joukkueen "virallinen" nimikin voisi olla Espoon Blues. Tämä toki vain teoreettinen kuvio. Liigan lisenssikuvio kun ei ihan yksinkertainen ole, vaan pitää olla uskottavuus ja luultavasti myös ainakin pelaajien maksut hoidettuna, että lisenssi myönnetään uudelle yritykselle.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
@Blågula ja @JPL , tottakai juuri noin, kävi ajatusvirhe. Mutta en nyt oikein tiedä, että olisiko se imagollisesti kovin mairittelevaa, että kun Blues (Jääkiekko Espoo Oy) tekee konkurssin niin ensi kaudella liigassa olisi kuitenkin joukkue nimeltä Blues (J. Salonoja Oy).
 
Blues-nimeen yhdistynee aika paljon tötöilyä, mokailua ja jopa valehtelua, kyseessä on aika heikko brändi
Ei se pelkkää negatiivista ole. On "ajokoirakiekkoa" joka "ei anna periksi ikinä", on suomen paras seura, on huikea juniorityö, "parhaat" fanit, jne.

Täällä kyllä huutelee toisista pöydistä jatkuvasti muut, että nimi ja logo vaan vaihtoon, menkää suomisarjaan, jne.. H V sanon minä.

Kespoosta asti tullut fanitettua ja seuran nimen vaihdos oli kova pala, ja kaikki logoruletit, mutta nyt on sellainen tilanne, että haluan pitää nimen ja logon (ei se mikään huono ole IMO), ei enää muutoksia please, ei kestä enää toista. Pitkäjänteisyyttä tarvitaan joka asiassa espoolaisessa kiekkomaailmassa.
 

Jambo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Jyp
Entä sitten? Ei se "uusi sukupolvi" ole sen arvokkaampi kuin edeltäjänsä. Aikamoista jengin aliarvioimista ajatella, että tästä "uudessa sukupolvessa" ei tiedettäisi seuran historiaa tai osattaisi arvostaa sitä. Ja miksei arvostettaisi, se kun on monin tavoin hienompaa ja menestyksekkäämpää kuin Bluesin aikainen toiminta.

On totta, että jos hommia aletaan tekemään kunnolla, voi seuran stigma kadota nopeastikin. Se vaan vaatii vuosien ajan juuri oikeita toimia, enkä ainakaan itse usko, että tuonne saataisiin kombo joka ei virheitä tee. Mutta ihan mielenkiinnosta, mikä on tämä Bluesin brändi, joka on niin kamalan arvokas? Miten se näkyy?
Sulla on hieno kyky kehittää kaikesta lukemastasi negailua, vittuilua, valehtelua tai jonkun ryhmän vähättelyä. Meinasin vaan että joukkue on ollut jo niin pitkään Blues että nykyiset nuoret kannattajat eivät ole eläneet edes Kiekko-Espoon aikana.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei HIFK-faneistakaan valtaosa ole elänyt Brewerin aikana, mutta silti tuota ajanjaksoa arvostetaan seuran määrittävänä. Miksi sen pitäisi olla Espoossa toisin? Vai onko nykyjunnut niin urpoa sakkia, että se mitä ei ollut ennen heitä on automaattisesti arvotonta?
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Miksi kukaan lakkaisi tekemästä aktiivista, hienoa ja kuuluvaa kannatustoimitaa hallissaan siksi, että seura palaisi alkuperäisille juurilleen ja ottaisi seuran alkuperäisen nimen ja logon käyttöönsä ? Jos Kiekko - Espoo palaisi niin silloinhan Blues Brothers olisi todellinen retroporukka, jäljelle jäänyt palanen espoon liigahistorian yhdestä aikakaudesta. Sellainenhan olisi todellista seurahistorian muistamista,siis yhden aikakauden hyvien juttujen muistamista.

Edit. paras juttuhan tuossa Kiekko-Espoossa olisi ettei se olisi mitään uutta nimenvaihtoa, vaan paluu alkuperäiseen.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Kaikki kunnia ja arvostus Bluesin faniporukalle. Mutta eihän se voi olla niin, että Jussi ei saa pelastaa seuraa ja samalla vaihtaa nimeä, jos nykyinen faniryhmä suuttuu ja lopettaa hallissa käymisen. Ei sillä pidä olla mitään merkitystä koko asiaan ja anteeksi nyt vain, se on ihan se ja sama tulevan seuran kannalta, että tuletteko te käymään siellä pelissä vai ette.

Ei kai kukaan olisi estämässä nimen vaihtoa johonkin täysin uuteen. Mahdollinen poisjäänti olisi seuraus tuosta vaihdosta. Ja seuran kannalta pitkällä ajalla varmaan ihan sama käytäisiinkö matseissa. Mutta meidän kannalta ei todellakaan ole.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Miksi kukaan lakkaisi tekemästä aktiivista, hienoa ja kuuluvaa kannatustoimitaa hallissaan siksi, että seura palaisi alkuperäisille juurilleen ja ottaisi seuran alkuperäisen nimen ja logon käyttöönsä?

Käsittääkseni kyse on siitä, että nimi vaihtuisi johonkin täysin uuteen. Mutta tulevaisuus näyttää jos on näyttääkseen. Tällä hetkellä ainakin oma fokus on kahdessa viimeisessä matsissa. Niiden jälkeinen aika on täysin hämärän peitossa.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
@Blågula ja @JPL , tottakai juuri noin, kävi ajatusvirhe. Mutta en nyt oikein tiedä, että olisiko se imagollisesti kovin mairittelevaa, että kun Blues (Jääkiekko Espoo Oy) tekee konkurssin niin ensi kaudella liigassa olisi kuitenkin joukkue nimeltä Blues (J. Salonoja Oy).

Suomalaiset keskimäärin ovat sellaista kannattajakansaa, että noin karrikoidusti mestaruus ensikaudella vaikka minkälaisella ostojoukkueella riittää pyyhkäisemään kaikki tämän- ja viime- ja sitäedelliskausien tötöilyt ikiajoiksi.

Nimenvaihdoksesta sanon senverran, että kannattajat nielaisevat paluun Kiekko- Espoo nimeen (itseni mukaan lukien), kaikissa muissa tapauksissa seura vedetään vessasta alas ja kaikki alkaa alusta. Näin mä luulen.
 

Jambo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Jyp
No joo, paluu Kiekko-Espoo nimen käyttöön olisi vielä jotenkin hyväksyttävissä mutta kaikki muut viritykset tekisivät hallaa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
On selvää että ensi kauden sponssi- ja kausarimyynti tulee olemaan hyvin haastavaa, oli seura sitten Blues/K-Espoo/jokumuu ja sarjatasosta riippumatta. Mutta siitä huolimatta väitän ettei tämän kauden surkeus ole pahemmin vaikuttanut Bluesin imagoon. Se urheilullinen puoli, periksiantamattaomuus, on melkeinpä vain vahvistunut kun materiaaliltaan täysin kelvoton porukka on pistänyt vahvemmille kampoihin. Ja vastaavasti kaukalon ulkopuolella brändi on aina ollut surkea - Salonojan aikoihin oltiin rikkaita sähläreitä, nyt rutiköyhiä sähläreitä.

Tässä kaikessa kannattaa myös muistaa ettei Blues ole mikään ruma poikkeus muuten niin terveessä yhteisössä, vaan pikemminkin jäävuoren huippu. Urheilua halventava talous edellä-ajattelu on ajanut SM-liigan umpisurkeaan tilaan, eikä tässä Bluesin tilanteessa ole juuri muuta poikkeuksellista kuin se että touhu vietiin astetta pidemmälle.
Tässä on tosi paljon asiaa. Vaikka talouspuolella ja toimistolla ylipäätään on sählätty viime kausina lähes ennätyksellisen paljon, on kaukalossa vaan vahvistettu jo tunnettua ja arvostettua imagoa: Blues ei anna periksi, oli tilanne mikä tahansa. Tuollaista imagoa ei pysty kehittämään tyhjästä ja itsestään. Sama koskee Bluesin junioriorganisaatiota. Siellä on tehty hyvää työtä vuodesta toiseen ja tuo ei ole jäänyt huomaamatta ympäri Suomea. Jatkoajan keskustelupalstan ulkopuolella ihmisillä on ihan erilainen käsitys joukkueesta nimeltä Espoo Blues. Kaikki toki tietävät sen emoseuran taloussotkut, mutta niiden syvimmät koukerot eivät kiinnosta kuin murto-osaa jääkiekkoväestä. Seuran nimen vaihtaminen näyttäisi varmasti hyvin erikoiselta näille ihmisille, taas yksi sivu lisää espoolaisen edustusjääkiekkoilun poukkoilevassa historiassa. Väitteet siitä, että seuran nimi olisi koko maassa ollut viimeiset 20 vuotta edelleen Kiekko-Espoo aiheuttava lähinnä myötähäpeää. Miten joku voi edes väittää moista?
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Kyllähän kaikki tietää, että henkilöt ovat Bluesin nykyiseeen tilanteeseen syyllisiä. Henkilöiden vaihto riittää "puhdistamaan" Bluesin nimen.

Kuten todettua nimen vaihto nyt johonkin uuteen tuhoaisi kaiken mitä on vuosia rakennettu. Lähinnä siis fanitoiminnan. Vaihto Kiekko-Espooseen voisi olla hyväksyttävissä. Se olisi paluu juurille. Sponsoreille saattaa olla sama mikä joukkueen nimi on. Heiltä tulee rahaa, mutta heiltä ei tule halliin katsojia. Nimen vaihto johtaisi taas siihen, että kaikki pitää aloittaa alusta ja katsojien pitää ottaa joukkue omakseen. Mitä raunioille sitten rakentuukin, mutta jos jatko on Liigassa niin katsomot ei voi olla tyhjiä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nimiasiasta sen verran, että minulle liigakarsinnoista alkaen aktiivisemmin mukana olleena Kiekko-Espoo on ainoa oikea nimi. Siihen palaaminen olisi upea juttu. Bluesia en nimenä ole koskaan saanut otettua omaksi. Mulle se on aina muovinen kopio änäristä, vaikka se meillä viittaakin siniseen väriin eikä musiikkiin kuten ison veden takana.

Mutta. Nimi on kuitenkin vakiintunut Bluesiksi, ja suurin osa aktiivisimmista kannattajista ovat tulleet mukaan sen nimen aikana, joten ymmärrän hyvin, että heille nimenvaihdos ei tunnukaan samalta kuin itselle. Tässä tilanteessa toisaalta olisi se "nyt tai ei koskaan" paikka vaihtaa nimi takaisin, mutta toisaalta se voisi aiheuttaa enemmän hallaa kuin mitä siitä olisi hyötyä. En näe, että se riski kannattaisi nyt ottaa. Tärkeintä kuitenkin on, että nimeä ei vaihdeta mihinkään ihan uuteen tuulesta tempaistuun. Blues on nyt Blues ja sinä pysyköön.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Väitteet siitä, että seuran nimi olisi koko maassa ollut viimeiset 20 vuotta edelleen Kiekko-Espoo aiheuttava lähinnä myötähäpeää. Miten joku voi edes väittää moista?
Sori jos ilmaisin itseni epäselvästi: Toin esille vaan sen, että espoolaisesta kiekkokulttuurista puhuttaessa missä päin maata itse olen tuopinkin äärellä pyörinyt, on tavallisen dallaajan suusta tullut yleensä keskusteluissa positiivinen tokaisu "...Aaa, joo, siis Kiekko- Espoo alkujaan..." tähän tyyliin ihmiset muistavat seuran. Bluesia vastaan en ole kuullut brändinä juurikaan negaatiota, sen ovat ihmiset toki sisäistäneet mutta espoon kiekkoilun alkuaikoja ja juuria mistä Blues on versonnut, Kiekko- Espoo kuvastaa niin täydellisesti ja aidosti että tätä toin esille. Keskusteluissa vilahtaa tuonmyötä yhtä usein Kiekko-Espoo ihan samalla tavalla käyttönimenä, kuin lahtelaisista Pelicansin ohessa Reipas joka nyt on historian havinassa taas heidän tunniste. Lahtelaiset muuten pitävät tuota vanhaa nimeään kunniassa muistaakseni peluuttamalla joitakin juniorijoukkueitaan vieläkin Reippaan paidassa ja nimellä.
En todellakaan meinannut että Bluesin sijasta ihmiset tahallaan puhuvat Kiekko- Espoosta tai väittävät sitä nykyiseksi nimeksi, joten excuse me : D
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sori jos ilmaisin itseni epäselvästi: Toin esille vaan sen, että espoolaisesta kiekkokulttuurista puhuttaessa missä päin maata itse olen tuopinkin äärellä pyörinyt, on tavallisen dallaajan suusta tullut yleensä keskusteluissa positiivinen tokaisu "...Aaa, joo, siis Kiekko- Espoo alkujaan..." tähän tyyliin ihmiset muistavat seuran. Bluesia vastaan en ole kuullut brändinä juurikaan negaatiota, sen ovat ihmiset toki sisäistäneet mutta espoon kiekkoilun alkuaikoja ja juuria mistä Blues on versonnut, Kiekko- Espoo kuvastaa niin täydellisesti ja aidosti että tätä toin esille. Keskusteluissa vilahtaa tuonmyötä yhtä usein Kiekko-Espoo ihan samalla tavalla käyttönimenä, kuin lahtelaisista Pelicansin ohessa Reipas joka nyt on historian havinassa taas heidän tunniste. Lahtelaiset muuten pitävät tuota vanhaa nimeään kunniassa muistaakseni peluuttamalla joitakin juniorijoukkueitaan vieläkin Reippaan paidassa ja nimellä.
En todellakaan meinannut että Bluesin sijasta ihmiset tahallaan puhuvat Kiekko- Espoosta tai väittävät sitä nykyiseksi nimeksi, joten excuse me : D

Itse alotin Espoolaisen jääkiekon seuraamisen Matinkylä Square Gardenilla aikoinaan, tais olla K-Espoo vs Kalpa peli, muistaakseni päättyi 4-5 tai ainakin näin lapsen muistini sen muisti. Sillon oli hyvä fiilis ja siitä se sitten lähti niinkun Paulig mainoksissa sanotaan. Reality check, Kiekko-Espoo on nykyään jo aika Retro tai jopa nostalginen. Espoon jääkiekkojoukkue on ollut jo pidempään Blues kuin Kiekko-Espoo, mielestäni paluu olisi askel taaksepäin. Juhlapeleissä Retro-KESPOO paita olisi kyllä kiva nähdä parissa pelissä per kausi (mielestäni kuitenkin "30th anniversary" -paidat olivat hienommat kuin ne fan shopin k-espoo retropaidat).

En sano, että perintö pitäisi unohtaa, esimerkiksi Kiekko-espoo logot paitojen olkapäihin takaisin, mutta mielestäni turha nostalgian kaipuu ei välttämättä resonoi koko yleisön kanssa. Esimerkiksi tämän vuoden sisääntulo video, joka on mielestäni melko myötähäpeää aiheuttava halvalla tuotettu jollain ihme hevillä säestetty teos, jollain minimi budjetilla toteutettuna. Itseen iski Bluesin viimevuosien modernimpi imago ja ulosanti, lähtien niistä tyylikkäistä esittely videoista, joissa oli Espoolaisen bändin French Filmsin musiikkia. Perus hevi musiikki sopinee jonnekkin muaalle maakuntiin, mutta en koe sen olevan Bluesin imagon mukaista.

Tässä sekava selitys miksi turha nostalgian kaipuu ei olisi imagollisesti hyvä juttu Bluesille, mielestäni Bluesin tulee olla nimenomaan ulkoisesti ja sisäisesti moderni organisaatio, joka kuvastaa kaupungin "Suomen piilaakso" -asemaa.

Edit: Mainittakoon vielä, että Bluesin aikana Espoon jääkiekko on saavuttanut muistettavimmat saavutuksensa. Ensimmäinen hopea, lukuisat kovat playoff väännöt, ensimmäinen CHL menestys, Ben Eaves - Keller, Öhman-Rajamäk, Brückler, Talaja, Tommihuhtala, toinen hopea. Hienoja kausia... joskus taisivat soittaa Blues aikana "kivikovakiekkoespoo" maalibiisiä, nykysellä areenalla kuunneltuna kuulosti kyllä tosi vanhanaikaiselta ja huonommalta kuin muistin, kyllä se oikea maalibiisikin on "Who Let The Dogs out"!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KK
No Blues nyt on ainoastaan tavaramerkki, eli aineetonta omaisuutta ja sen voi ostaa konkurssipesältä sitten pois, niin halutessaan. Eihän Blues ole menossa konkurssiin, vaan yritys nimeltä "Jääkiekko Espoo Oy".

Mahdollinen uusi yritys ei voi olla "Jääkiekko Espoo Oy" vaan sen pitää olla esimerkiksi "Espoon Jääkiekko Oy", joka ostaa "Jääkiekko Espoo Oy":n konkurssipesältä Blues nimen (ja logot jne.) ja liigan lisenssin ja aloittaa uuden yrityksen pyörittämisen sitten siitä. Tällöin ensi kaudella olisi edelleen Blues mukana liigassa ja logo olisi sama ja joukkueen "virallinen" nimikin voisi olla Espoon Blues. Tämä toki vain teoreettinen kuvio. Liigan lisenssikuvio kun ei ihan yksinkertainen ole, vaan pitää olla uskottavuus ja luultavasti myös ainakin pelaajien maksut hoidettuna, että lisenssi myönnetään uudelle yritykselle.
Boldaus oma. Liiga lisenssiä ei tietääkseni voi ostaa. Liigaosakkeen vissiin voi, mutta siihen tarvitaan kylkeen Liigan myöntämä Liigalisenssi, jotta ensi kausi Liigassa olisi mahdollinen. Tällainen järjestely varmaan Espoon tapauksessa tapahtuukin, mutta ei voi olla varma. Liigaosake maksaa viimeisimpien tietojen mukaan 1,6milj.€.
 
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Boldaus oma. Liiga lisenssiä ei tietääkseni voi ostaa. Liigaosakkeen vissiin voi, mutta siihen tarvitaan kylkeen Liigan myöntämä Liigalisenssi, jotta ensi kausi Liigassa olisi mahdollinen. Tällainen järjestely varmaan Espoon tapauksessa tapahtuukin, mutta ei voi olla varma. Liigaosake maksaa viimeisimpien tietojen mukaan 1,6milj.€.

Näin juuri. Nuo osake ja lisenssi tuppaavat sekoittumaan puheissa. Käytännössä toki toinen on hyödytön ilman toista. Usein on ihmetelty (minä muiden joukossa) miksi Bluesille myönnettiin liigalisenssi kaudelle 2015-16 vaikka talousvaikeuksien oli pakko olla tiedossa. Yhden sarjan osakkaan eli omistajan potkiminen pois ei kuitenkaan olisi ihan helppo homma. Käytännössä muiden seurojen olisi ollut pakko ostaa Bluesilta liigaosake jos seuralta olisi evätty sarjassa pelaaminen.
 

JPL

Jäsen
Boldaus oma. Liiga lisenssiä ei tietääkseni voi ostaa. Liigaosakkeen vissiin voi, mutta siihen tarvitaan kylkeen Liigan myöntämä Liigalisenssi, jotta ensi kausi Liigassa olisi mahdollinen. Tällainen järjestely varmaan Espoon tapauksessa tapahtuukin, mutta ei voi olla varma. Liigaosake maksaa viimeisimpien tietojen mukaan 1,6milj.€.

No näin - pahoittelut virheestä termissä. Osaketta tarkoitin tietenkin. lisenssi myönnetään tai ei myönnetä, huolimatta osakkeen omistajasta.
 

JK43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston
Näin juuri. Nuo osake ja lisenssi tuppaavat sekoittumaan puheissa. Käytännössä toki toinen on hyödytön ilman toista.

Mitäköhän muuten liigan osakassopimuksessa on määritelty tv-rahojen jakamisesta jos osakas ei pelaa liigassa. Mennään vähän asioiden edelle mutta voiko mahdollisessa konkurssitapauksessa käydä niin että jos konkurssipesä ei saa haluamaansa hintaa osakkeesta sille on edullisempaa pitää osaketta hallussaan ja kuitata velkasaldoa pienemmäksi tv-sopparirahoilla?
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Eikös liiga lunasta osakkeen konkurssipesästä ja myy sen sitten eteenpäin valitsemalleen toimijalle, joka voi olla Bluesin jatkajan sijaan vaikkapa Helsingin Jokerit?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Nyt olisi paikallaan joku Liigaleaks, joka vuotaisi osakassopimuksen ja kaikki muutkin paperit julkisuuteen.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Mitäköhän muuten liigan osakassopimuksessa on määritelty tv-rahojen jakamisesta jos osakas ei pelaa liigassa. Mennään vähän asioiden edelle mutta voiko mahdollisessa konkurssitapauksessa käydä niin että jos konkurssipesä ei saa haluamaansa hintaa osakkeesta sille on edullisempaa pitää osaketta hallussaan ja kuitata velkasaldoa pienemmäksi tv-sopparirahoilla?

Tämähän on se mielenkiintoinen osa tätä kokonaisuutta. Mitä mahtaa lukea Liigan ja Sanoman sopimuksessa siltä osin, että Liigasta poistuu joukkueita sopimuskauden aikana? Yksi on jo poistunut. Kestääkö sopimus toisen joukkueen poistumista ylipäänsä?

Sopimus varmasti velvoittaa Osakkeen omistavan joukkueen pelaamista sarjassa, se lienee selvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös