SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Salonojan miettwitä Maikkarin sivuilla: http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/k...nnostunut-khl-n-uudesta-farmisarjasta/5803722 Liiga ykkösvaihtoehto, mutta myös KHL-farmi kiinnostaa.
Paljonkohan espoolaiskiekkofaneja mahtais kiinnostaa kiekko-otteluu jotain Siperialaisjoukkuetta vastaan, joka ei ole edes KHL-tasoa. Jokeritkin joutuneet jakamaan ilmais- sekä puoli-ilmaislippuja koko kauden ajan, jotta ovat saaneet yleisöä matseihin, niin miten tuolla sitten kävisi.
 
"Jaakola puolusti siinä Tyhjäsen Yrkkää, joka ei ollut jäällä ollenkaan". - H. Aravirta 07.05.2017 FIN-FRA 1-5.

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan sama onko sarja KHL vai joku farmisarja, mitään venäläistä liigaa en ainakaan itse käy katsomassa. Vähän vaikea on nähdä miten Jussi kuvittelisi seuran pyörivän tollaisessa sarjassa, joka ei kiinnosta ketään ja jossa pitäisi matkustaa jonnekin Siperiaan. Tossa samaisessa jutussa Salonoja väläyttää jopa Ruotsin liigaa. Aika vaikea nähdä Elitserienin, tai mikä SHL nykyisin onkaan, ottavan naapurimaan joukkueen kansalliseen sarjaan plus olisihan se irvokasta pelata Ruotsin mestaruudesta Espoosta käsin.

Nyt vaan lusikka kauniiseen käteen, ensi kaudella Mestikseen ja sitten myöhemmin liigaan.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Salonoja kiinnostunut KHL:n uudesta farmisarjasta - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

Linkki maikkarin uutiseen jossa salonoja kertoo olevan kiinnostunu khl:n farmisarjasta. Eli eiköhän puhuta Jokereiden farmista. Tuskin kovin suuria riemun kiljahduksia aiheuttaa Bluessin kannattajissa?
Puhuu tuolla vaihtoehtona myös Ruotsin liigasta? Olisiko kiekkoliitolla valmiutta antaa espoolaiselle seuralle luvan pelata ruotsalaista sarjaa ja jos olisi, niin oltaisiinko SHL:ssä tähän valmiita? Jos Espoon Blues on konkurssipesän omaisuutta, niin miten olisi Esbå Blue..
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pienen hiljaiselon jälkeen täytynee sanoa pari sanaa..

Mystinen ulkomainen sijoittaja. Kuka tai mikä taho tämä voisi olla? Salonojan ajalta sopimuksen hallin kanssa on tehty niin, ettei Blues voi olla kannattava. Miksi kukaan sijoittaisi tällaiseen yritykseen? Ainoa tapa saada Blues pinnalle on uusi / toinen halli menopuolen osalta. Myyntiin tarvitaan toki myös buustia, mutta tuolla kulurakenteella aika ei riitä myynnin kasvattamiseksi, kun tuotteeseen ei voida panostaa (ilman todella suuria taloudellisia panostuksia, joista siiru osa menee Salonojan taskuun).

Jussi Salonoja. Mielestäni siinä on ainoa realistinen mahdollisuus. Jussi tuki hallia Bluesin kautta pitkään ja tuhlasi siinä samalla rahaa pelaajiin. Mikäli hallissa ei pelata liigaa, ei halli ole edes irtaimistonsa arvoinen. Tämä olisi melkoinen alaskirjaus jopa Jussin taseessa. Salonojan tuki hallille tulee siis maksuun joka tapauksessa ellei hän halua halliyhtiötä nurin. Ulospäin näyttäisi paremmalta, jos hallia tuettaisiin Bluesin kautta.

Toivon, että Jussilla on tässä sydäntä ja pelisilmää. Toivon, että hän osaa neuvotella liigan kanssa niin, että liigapelit Espoossa jatkuvat. Käsittääkseni Salonojan viimeisin tarjous Raution putiikille oli liigaosakkeen lunastus täyteen arvoon ja velkojen maksu. Olen myös ymmärtänyt, että Rautio mököttää Jussille eikä homma ole siksi edennyt. Konkurssipesän hoitajalla taas on vain yksi tavoite, saada pesän velat maksettua mahdollisimman täydellisesti. Mitään henkilökohtaista tässä ei siis pitäisi olla. Näin ollen Salonojan mahdollisuudet kasvavat huomattavasti. *

Kolme toivettani:
  1. Jussi palaa omistajaksi
  2. Aika ja pelisilmä riittävät liigapaikan säilyttämiseen
  3. Jussi jatkaa sillä linjalla, jonka valitsi palkatessaan asiantuntijat (Heikkilä, Summanen, Holtari) hoitamaan liiketoimintaa
* Olen yhden syväkurkun varassa, jolla oma tietolähteensä.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Niin.. Tämä nyt on puhdasta spekulaatiota, mutta jos Jussi ei pääse Liigan kanssa yhteisymmärrykseen Liigan pelaamisesta niin tuskin häntä kiinnostaa katsoa montaa vuotta mitään Mestis-Suomi-Sarjahommeleita. Siksi hän varmaan tuolla kovaan ääneen kuuluttaa että kaikki vaihtoehdot KHL:stä, VHL:stä ja SHL:stä käydään läpi että Espoossa pelattaisiin, nimenomaan Jussin sanoin, huippujääkiekkoa. Tätä samaa sanaa Jussi on käyttänyt ennenkin. Ja samaa täällä palstallakin on aiemmin pohdittu.

Ja tuohon uuteen seuraan/nimiasiaan hän jossain muussa Ilta-Sanomien jutussa mainitsi että "Haluan liigakiekkoilun jatkuvan Espoossa, joko Bluesin nimellä tai jonkun kokonaan uuden seuran pohjalta."

Tehdään nyt selväksi vielä että kokonaan uusi seura tai nimenvaihdos olisi itselle todella kova paikka, pitäisi pohdiskella pitkään että mitä oman kannattamisen kanssa tekisi. Mutta sillä nyt ei ole mitään väliä espoolaisen jääkiekon kokonaiskuvan kannalta. Ja nämä analyysit Jussin aivoituksista olen tehnyt vain ja ainoastaan sen perusteella mitä kommentteja mies on medialle antanut.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Siksi hän varmaan tuolla kovaan ääneen kuuluttaa että kaikki vaihtoehdot KHL:stä, VHL:stä ja SHL:stä käydään läpi että Espoossa pelattaisiin, nimenomaan Jussin sanoin, huippujääkiekkoa. Tätä samaa sanaa Jussi on käyttänyt ennenkin.
Korjataan sen verran, että tämä uusi KHL:n farmisarja tulee KHL:n ja VHL:n väliin, eli VHL:ään Jussi ei jengiään varmaankaan ole laittamassa. Sitten se, että puhutaanko huippujääkiekosta, jos kyseessä on KHL:n farmijoukkue? Ketä tuollainen viritelmä edes kiinnostaisi? Ainoastaan SKA:n tapainen miljoonanippu pystyy kokoamaan edes jollain tasolla huippujääkiekkoa pelaavan farmijoukkueen, mutta oletuksena lienee, että Jussi alkaisi pyörittämään Jokereiden farmia. Ketä siellä sitten pelaisi? Jokereiden A-junnuista ulos kasvaneita, mutta ei vielä KHL-tasoa olevia nuoria pelaajia? Muutama Jokereiden rosterin yli jäävä / loukkaantumisesta toipuva ulkomaalainen ja kotimainen maajoukkuetason pelaaja? Minusta ei tosiaankaan voi puhua mistään huippujääkiekkojoukkueesta tässä tapauksessa ja voin sanoa tämän aika suurella luottamuksella: tuollainen joukkue ei tule vetämään kuin maksimissaan pari tuhatta katsojaa halliin, vaikka tarjolla olisi kympin lippua ja halpaa lippupakettia.

SHL voidaan minusta unohtaa ihan kokonaan, ei siinä ole mitään järkeä, eli vaihtoehdot ovatkin enää KHL (onko Jussi varmasti ajatellut tämän kuvion loppuun asti, jos nytkin tekee tiukkaa laittaa parisataa tonnia yli 1,8 miljoonaa Bluesin haluunottamiseksi?) tai Liiga.. Siitä olen tosiaan samaa mieltä, että Jussi ei taatusti kauaa katsele Mestis- tai Suomi-sarjassa pelaavaa joukkuetta, eikä sellaista ole järkevää edes peluuttaa Metro Areenan kokoisessa hallissa.
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues.
Ei tuo 1,8 M€ riitä Jussin panostukseksi.
Jussihan on sanonut nimenomaan, että ei ole valmis maksamaan muiden ottamia velkoja ja on valmis maksamaan joko konkurssipesälle tai liigalle 1,8 M€. Konkurssipesästä pitäisi sillä irrota Blues. Liigalle maksaminenhan tarkoittaisi, että lähdetään puhtaalta pöydältä.
Sitte tarvitaan vielä pelaajat 1,5M€ + muut palkalliset n. 1M€.
Ei tää ihan niin halpa juttu ole kuin jotkut ovat asian kaiketi ymmärtäneet.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Koko viesti
Joo ei ole missään farmin farmijoukkueissa minustakaan mitään järkeä. Ei tuo ollut oma mielipiteeni. Kunhan vain pohdin mitä Jussi voisi pohtia. Ehkä olisi voinut sanoa että luullakseni Jussia kiinnostaa pääsarjatason kiekko, oli sarja sitten mikä tahansa :) Myös tuon huippulätkä-termin voi minusta kyseenalaistaa puhuttaessa Bluesista tai muistakin Liigassa tällä hetkellä pelaavista joukkueista. Varsinkin kun tuntuu että Liigankin taso omasta mielestä on laskemassa vuosi vuodelta.

Oma toiveeni ja haaveeni on Espoo Blues jääkiekon SM-liigassa.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ei tuo 1,8 M€ riitä Jussin panostukseksi.
Jussihan on sanonut nimenomaan, että ei ole valmis maksamaan muiden ottamia velkoja ja on valmis maksamaan joko konkurssipesälle tai liigalle 1,8 M€. Konkurssipesästä pitäisi sillä irrota Blues. Liigalle maksaminenhan tarkoittaisi, että lähdetään puhtaalta pöydältä.
Sitte tarvitaan vielä pelaajat 1,5M€ + muut palkalliset n. 1M€.
Ei tää ihan niin halpa juttu ole kuin jotkut ovat asian kaiketi ymmärtäneet.
Porukka tuntuu nyt unohtavan, että mikäli Jussi ostaisi osakkeen tuohon markkinahintaan ja perustaisi uuden yhtiön, niin silti nuo pelaajat ja muut palkalliset on palkattava rahalla, joka tulee tuon 1,8 miljoonan päälle. Eli Jussille varmaan loppuviimeiseksi se ja sama kumpaan rahan laittaa, kunhan se riittää kuittaamaan velat ja lisenssi saadaan kaudelle 16-17. Käyttöpääoma sitten laitetaan pottiin erikseen. Se olisi kuitenkin tarkoitus rahoittaa 16-17 kauden myynnillä, ihan niinkuin kaikissa muissakin joukkueissa. Tämä olisi sitä ns. puskurikassaa jokunen satatuhatta. Ei tosiaan mitään 2,5 miljoonaa.

Mikäli konkurssiuhkaiset velat yms. eläkejutut n. 900k€ maksetaan pois tuosta Jussin maksamasta 1,8 miljoonasta, jää muihin velkoihin sitten 900k€. Erinäisissä artikkeleissa on spekuloitu, että kokonaisvelka olisi joitain satojatuhansia enemmän, kun tuo 1,8 miljoonaa. Oletetaan, että velka on 2,2 miljoonaa, joten siitä on jäljellä sitten 1,3 miljoona, Olisiko nämä velkojat valmiita ottamaan esim. noin 30% leikkaukset saataviinsa, että ylipäänsä ne saavat, jos vaihtoehtona on ottaa koko saatavan verran kuokkaan? Luulisi, että on. Kyllähän Jussi heillekin tekee palveluksen samalla, kuin pitäisi espoolaisen kiekkoilun pinnalla.
 
"Erehtyminen on inhimillistä - anteeksi antaminen Jumalallista."

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jussi heittää nyt ovelaa. Tarkoitus on tietysti heikentää vastapuolen (JE Oy, Liiga, Jääkiekkoliitto) neuvotteluasemaa kertomalla, että voin minä leikkiä jonkun muunkin hiekkalaatikolla. Jos rupean hankalaksi, siis. Onko Jussi vähän liian halukas näkemään kaikki muut polvillaan? SHL vielä menis, mutta itä on mätä. Kaikella tavalla.
 
“Everyone has a plan until they get punched in the mouth”
Mike Tyson

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
SHL nyt ei ole millään lailla realistinen, mutta oikein hyvällä tuurilla paikka voisi aueta Allsvenskanista. Itseäni ainakin kiehtoisi ajatus suomalaisesta joukkueesta Ruotsin sarjoissa, vaikka tämä tapaus taitaa ollakin enemmän neuvottelustrategia Aiemmin toivoin Sportin tekevän tuon siirron, kun Liiganousu tuntui mahdottomalta.
 
Yo buddy. Still alive?

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Itseasiassa, vaikka nyt Blues maksaisikin verovelkansa pois, ei verottajalla ole pakkoa vetää sitä konkurssihakemustaan lain mukaan pois.
Konkurssi käytännössä raukeaa sillä samaisella sekunnilla, kun nuo konkurssiuhkaiset velat korkoineen maksetaan täysimääräisenä pois(ennen kuin konkurssituomio on lainvoimainen tuon kahdeksan päivän kuluttua). Tuo hakemus käräjäoikeudelle on vain muodollisuus. Mitkään muut, kuin konkurssihakemuksessa mainitut velat eivät liity millään lailla konkurssihakemukseen tai sen raukeamiseen/käsittelyyn. Eivät myöskään oletetut tai todelliset mahdolliset maksuvaikeudet tulevaisuudessa.
 
Eiköhän tää ollu tässä.... Viimenen sammuttaa valot.

"Requiescat in pace..."

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Konkurssi käytännössä raukeaa sillä samaisella sekunnilla, kun nuo konkurssiuhkaiset velat korkoineen maksetaan täysimääräisenä pois(ennen kuin konkurssituomio on lainvoimainen tuon kahdeksan päivän kuluttua). Tuo hakemus käräjäoikeudelle on vain muodollisuus. Mitkään muut, kuin konkurssihakemuksessa mainitut velat eivät liity millään lailla konkurssihakemukseen tai sen raukeamiseen/käsittelyyn. Eivät myöskään oletetut tai todelliset mahdolliset maksuvaikeudet tulevaisuudessa.
Eipäs, lain mukaan Verottajalta on saatava suostumus konkurssin perumiselle vaikka rahat olisikin verottajalle maksettu(konkurssilaki Luku 7, pykälä 13), vain jos Blues olisi omasta tahdostaan hakeutunut konkurssiin voisi se perua sen ilman velkojan suostumusta.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

k-espoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-espoo/Blues
Eipäs, lain mukaan Verottajalta on saatava suostumus konkurssin perumiselle vaikka rahat olisikin verottajalle maksettu(konkurssilaki Luku 7, pykälä 13), vain jos Blues olisi omasta tahdostaan hakeutunut konkurssiin voisi se perua sen ilman velkojan suostumusta.
Eikös tuo Jani kirjoittanut nimenomaan "käytännössä"?? Laki on toki tuo, mutta kuinka monta konkurssitapausta tiedät verottajan toimesta, että olisi mennyt päätyyn asti sen jälkeen kun ovat saaneet kaikki saatavansa? Minä en tiedä yhtään.
 
Olli Saalasti- puolustaja luojan armosta

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SHL nyt ei ole millään lailla realistinen, mutta oikein hyvällä tuurilla paikka voisi aueta Allsvenskanista. Itseäni ainakin kiehtoisi ajatus suomalaisesta joukkueesta Ruotsin sarjoissa, vaikka tämä tapaus taitaa ollakin enemmän neuvottelustrategia Aiemmin toivoin Sportin tekevän tuon siirron, kun Liiganousu tuntui mahdottomalta.
Taitaa Ruotsin kolmonenkin olla aika lähelle sitä mitä Suomen Mestis nykytilassa Jukureiden lähdettyä. Eli vaikea uskoa että sieltä voisi edes harkita ulkomaalaista joukkuetta, ellei sitten lähivuosina ole joku euroliiga tulossa pystyyn ja siellä tulisi hirveä vaje seuroista. Kunhan on puheita. KHL ja venäjän farmiliigat varmaan on vaihtoehtoja sen takia että tulisi Venäläistä rahoitusta myös eikä tarvitsisi niin paljon välttämättä pistää omaa rahaa likoon. Suomisarja ja mestis ei toisi ainakaan katsojia halliin ja olisi rahareikiä. Jos tulee muualta rahoitusta niin ei tarvitsisi kaikkea omasta pussista.
 
Hockeyarena.net

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Oli miten oli, toivottavasti homma jatkuu Jussin kautta nimenomaan Espoo Bluesin nimellä ja nimenomaan Liigassa, koska monet 90- luvun loppupuolella ja 2000-luvun alussa syntyneet ovat kasvaneet nimenomaan tähän nimeen ja olisi helvetin typerää lähteä taas kerran muuttamaan seuran nimeä saati sitten lähteä tavoittelemaan paikkaa muihin liigoihin. Mieluummin niin että palkataan ammattilaisia ja satsataan kaikkeen isosti, myös markkinointiin. Ja jos Selänne ja Räikkönenkin saadaan omistajaremmiin mukaan niin silloin ei tarvitse huolehtia siitä että kiinnostaako ketään.
 
Espoolainen ja ylpeä siitä

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
jos Selänne ja Räikkönenkin saadaan omistajaremmiin mukaan niin silloin ei tarvitse huolehtia siitä että kiinnostaako ketään.
Meinaatko että espoolaiset aktivoituvat täysin uusiin sfääreihin, kun Teukka ja Räkä ilmoittautuvat seuran osaomistajiksi? Enpä jaksa uskoa että tuolla olisi mitään merkitystä. Ei muuta kuin hakemaan vauhtia ja nöyryyttä alasarjoista.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Aika moni asia helpottuu pesänvalvojan myötä. Kyseisen herran velvollisuutena on konkurssipesän omaisuuden realisointi. Esimerkkinä vaikkapa Blues-tuotemerkki, jos siitä on vain yksi tarjous, niin se menee sillä hinnalla. Raution jengin kyky kiristää näillä asioilla on mennyttä. Kärjistäen jos Jussi sanoo, että maksaa kaikesta 1,8 miljoonaa ja se on paras tarjous, niin pesänselvittäjän velvollisuus on myydä. Iltalypsyjen aika on ohi.
 
“Everyone has a plan until they get punched in the mouth”
Mike Tyson

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Joo, tosi fiksulta ja realistiselta näyttää ruotsin kakkosliiga.. nyt vähän valoja päälle.
Vähän vaikea on kyllä hiffata miksi joku SHL taikkka Allsvenskan haluis Bluesin edes sinne mukaan. Blues ei ole mitenkään legendaarinen lätkäbrändi ja Espoo ois vaan yksi pitkä vierasreissu. Ainakin SHL haluaa varmasti myös moni ruotsalainen seura joten eiköhän ne ainakin saa lobattua vastusta Bluesin siirtymiselle. Myös toi KHL:län farmisarja kuulostaa tuhoon tuomitulta idealta koska vaikea kuvitella että "Venäjän Mestis" nappais jengiä yhtään kun Hartwalilla on se päätuote tarjouksessa. Siksi tollaset Blues vaihtaa maisemaa puheet kuullostaa lähinnä joltain Eric Cartmanin "Screw You Guys I'm Going Home" kommentilta kun liiga ei ehkä suostu leikkimään samalla hiekkalaatikolla.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kärjistäen jos Jussi sanoo, että maksaa kaikesta 1,8 miljoonaa ja se on paras tarjous, niin pesänselvittäjän velvollisuus on myydä. Iltalypsyjen aika on ohi.
Ei se ole ihan noin yksinkertaista. Tai tavallaan on joo, mutta Jussi ei varmastikaan ole tehnyt vielä mitään tarjousta, koska yrittää selvittää, mitkä ovat oikeasti hänen vaihtoehtonsa. Jos Blues päätyy lopullisesti konkurssiin, millä ehdoilla hän saa koko roskan itselleen ja saa joukkueensa Liigaan. Jos taas Liigassa pysyminen vaatii sitä, että konkurssia ei saa tulla, on hänen suostuttava muiden ehtoihin. Jos hän taas haluaa viedä Bluesin KHL:ään tai Premier Leaguehen (vitalis, mikä nimi...), mitä se vaatii. Paljon kysymyksiä ja aika vähän aikaa selvittää asioita. Sitten kun sopassa on vielä tämä mystinen ulkomaalainen sijoittaja, ei asia ole todellakaan kovin selkeä kenenkään näkövinkkelistä... Toivottavasti tämä koko sekamelska selkenee jo ennen pääsiäistä, eikä vasta viimeisenä mahdollisena päivänä eli ensi tiistaina...
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tai jos se olisikin Esbå Blå..
Miksi ei kukaan ole aiemmin tätä tajunnut, Salonojan ehto on tietenkin että nimi tulee olemaan Espoon Sininen isosetäänsä kunnioittaen mistä ne hillotkin on saatu tähän toimintaan. Alla kuvaa mahdollisista hallitarjoiluista nami nami.

_
 

Liitteet

”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Taitaa Ruotsin kolmonenkin olla aika lähelle sitä mitä Suomen Mestis nykytilassa Jukureiden lähdettyä. Eli vaikea uskoa että sieltä voisi edes harkita ulkomaalaista joukkuetta
Itse asiassa suomalainen joukkue pelaa jo Ruotsin kolmosessa (3-divari, ei ole sama kuin kolmanneksi korkein saejataso), nimittäin Maarianhaminan IFK. Menee vähän aiheen ohi, mutta ajattelin mainita.
 
Kyllä meidän tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä. - Risto Dufva
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy