KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 198
  • 3 460

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
OMSK ALIVOIMALLA 4-3 !!!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kostin :D
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Katsoin ottelun vasta nyt, tietämättä lopputulosta. Uskomaton trilleri.

Ensimmäisen erän jälkeen pidin TsSKA:ta todennäköisenä voittajana 0-2 -johdon takia. Moskovalaisten kahden sentterin (,joista Shalunov joukkueen ykkössentteri) tultua ulosajetuksi Avangard sai runsaan ylivoiman avustuksella mahdollisuuden päästä peliin.

Ehdin jo ihmetellä kotijoukkueen heikohkoa ylivoimapelaamista ottaen huomioon, että Avangardin erikoispelaaminen oli runkosarjassa KHL-liigan parasta. No, Avangard nousi kuin nousikin tasoihin ja Klim Kostinin maalilla kolmoserässä 3-2 -johtoon. Ajattelin ottelun olevan selvä, mutta ei - TsSKA tasoitti ottelun 3-3:een vain sekunti ennen loppua ensimmäisellä ylivoimallaan Robinsonin lämärillä. Bereglazov heittäytyi jäähän manaamaan itseään, koska TsSKA:n tasoitus mahdollistui hänen epäonnistuneen purkuyrityksensä takia.

Jatkoerässä aloin jo valmistautua TsSKA:n voittoon Kostinin otettua typerän jäähyn. Jälleen peli osoitti jääkiekon hienouden, kun Avangardin 4. ketjun hyökkääjä Dedunov nousi alivoimalla vauhdilla hyökkäykseen ja laukaisi mahtavan vedon tolpan kautta TsSKA-maaliin. Avangard voittoon 4-3!

Huikea ottelu. Pudotuspeleistä on jäänyt mieleen erityisesti parhaimpien joukkueiden pelaajien taitotaso ensimmäisestä neljänteen ketjuun saakka (esimerkkinä Avangardin Dedunov tänään) ja erityisesti pelaajien kova luonne ja periksiantamattomuus sekä sitoutuneisuus joukkueiden tavoitteisiin. Myös valmentajien korkea taso näkyy, kun esim. itsekkyydestä usein kritisoitu Ilja Kovaltshuk näyttää pelaavan jopa liian epäitsekkäästi syöttäessään sellaisissa tilanteissa, joissa voisi antaa laukauksensa puhua.

Hienoa jääkiekkoa, kerta kaikkiaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viides matsi ja avauserä takana.
TsSKA:lta vahvan sorttinen alku, pikku hiljaa kuitenkin Omsk paremmin ja paremmin peliin mukaan.
TsSKA:n varjoissa vaeltaneet ulkkarihyökkääjät Kempe ja Leipsic pirteällä pelipäällä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa mennä matsi aika lailla Bob Hartleyn nuottivihkon mukaisesti.
Täytyy kyllä nostaa hattua Omskin oman alueen puolustuspelille ( Hrubec 20 torjuntaa ja kenttäpelaajat 19 blokkia), ihan peruslukemia Bobin ryhmälle.
Tähän päälle suht kliinistä viimeistelyä omista mestoista, Sharipzyanov 0-1 ja Boucher 0-2.
Kyllä tämä vahvasti siltä nyt haisee että ottelupallo on keskiviikkona Omskilla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tässä on jo puolitoista kuukautta kerennyt miettimään että mites ne meijän poijaat olisivat pärjänneet näissä kinkereissä? Yhtä-kolmea ukkoa lukuunottamatta eivät olisi pärjänneet.
Valitettavasti meidän "finaalit" ovat ihan eri rundeilla..
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Toisena päätuomarina Viktor Gashilov, jonka mieliinpainuvan onnistunutta työskentelyä 3.3.2012 Dinamo Riika - Torpedo Nizhny Novgorod -pudotuspelissä muistelin toisessa ketjussa.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Hartleyllä aika mukavat näytöt urallaan, kun on ennen KHL:ää voittanut kultaa kaikissa eri sarjoissa, joissa on päävalmentanut: NHL, AHL, NLA,...
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omsk johtoon!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin äkkiseltään ajateltuna Kaskelta aika fiksu veto lähteä KHL:ään. Näillä otteilla varmasti saa valita monesta NHL- tarjouksesta. Ja jos ei maistu, Omsk tarjoaa varmasti ihan mukavaa palkankorotusta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omsk kahden erän päässä mestaruudesta.
Ja joo, olihan tuo Maxim Goncharovin taklaus Svetlakoviin tosiaankiin komea pusu.
Omskin tiivistäkin tiiviimpi oman alueen puolustuspeli näyttäisi saaneen TsSKA:n lähes neuvottomaksi.

Sääliksi käy kuitenkin Omskin kannattajia, korona ja evakkohalli..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös