Suosikkijoukkue
Jokerit
Kvartalnov kaivanut tähän peliin melkoisen kaniinin hatustaan!
Nimittäin nro 24 Ilja Safonov (19v) ja 0+3. Jos tämä kaveri on siis pelannut tässä ottelusarjassa aiemmin, niin täytyy tunnustaa että eipä ole äijästä jäänyt mitään muistikuvaa.
Safonov- Galimov- Voronkov. Aika kivasti kulkee tuolla kolmikolla.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kvartalnov kaivanut tähän peliin melkoisen kaniinin hatustaan!
Nimittäin nro 24 Ilja Safonov (19v) ja 0+3
Miettikää. 19 vuotias junnu, joka on ollut koko runkosarjan "ikosen" roolissa. Konfrenssifinaaleiden game seveniin junnu kärkikenttiin samalla kun pesoset ja da costat istuu katsomossa.

Olisko mahdollista Jokereissa? Ei.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Tästä vielä jatkoaika ja siihen 120 min tauluun niin ehkä CSKA:n päävalmentaja Nikitin hymyilee ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei käy kyllä kateeksi sitä jengiä joka tämän tänään jatkoilla häviää.
Veikkaanpa että sillä ryhmällä saattaa olla snadisti "tyhjä olo" pelin jälkeen.
Ps. Nikitin ei kyllä tänään hymyile, tehtävä on kesken..
 
KHLssa pelataan kyllä parhaimmillaan ihan helvetin hienoa kiekkoa. Huikea ottelusarja päättyi äsken. Sääli, että toisen piti hävitä. Kaskelta jäätävä ratkaisu yläkulmaan. Ei ole turhaa muutamaa kymmentätuhatta kutia ampunut vapaa-ajallaan junnuna
 
Kauneinta kaikista? No tietenkin riisto takakarvauksesta

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Todella erikoinen seitsemän pelin ottelusarja, kaikki matsit päättyvät vierasvoittoon.
Koskahan näin viimeksi ja missä sarjassa?
Olen seurannut eri liigoja teksti-tv tyyppisesti nyt vähän tarkemmin kun on ollut enemmän aikaa Koronan takia ja tuntuu että tauti on laittanut sarjat vähän sekaisin. Pleijareissa onkin nähty paljon outouksia. Tshekissä meni kaikki puolivälierät suoraan 4-0 vaikka osan piti olla tasaisia ja myös Ruotsissa katkesi 3 ekan kierroksen sarjaa suoraaan 4 matsissa (esim Frölunda pihalle maalierolla 20-3!!)

Venäjällä on taas nähty näitä outoja vierassarjoja. Ennen tätä huikeaa KHL-välierää sama sattui VHLn puolivälierissä. Sarjan 7.sijoittunut Pietarin Dinamo yllätti kakkosen Almetyevskin äärimmäisen tasaisessa sarjassa. Siinä vaiheessa kun altavastaaja menettää saavutetun kahden pelin kotiedun ja häviää muutenkin jatkoaikamatseja kotona raa'alla tavalla, niin voisi luulla että selkäranka katkeaa ja suosikki menee lopulta jatkoon vaikka väkisin, mutta niin vaan Dinamo meni lopulta välieriin. Kaikki jatkoaikamatsit ratkesivat ensimmäisen lisäerän aikana.

Almetyevsk-Dinamo Pietari 0-1 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 1-2
Dinamo Pietari-Ametyevsk 3-4
Dinamo Pietari-Ametyevsk 4-5 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 3-4 JA
Dinamo Pietari-Ametyevsk 3-4 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 1-2 JA

Välierissä Pietari taipui toiselle sarjan jätille Jugralle voitoin 4-3 ja game 7 päättyi luonnollisesti 1-0. Muuten tuossa sarjassa oli sentään jokunen matsi jotka päättyivät suuremmalla kuin maalin erolla. Jugra pelaa siis divarin mestaruudesta toista entistä KHL-joukkuetta eli Novokuznetskiä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy