Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
2-0. Shalunov Okulovin hienosta syötöstä.

Skabelka ottaa aikalisän.

Alkaa näyttää SKA - TsSKA -finaalilta Läntisessä konferenssissa.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Nyt on pakko todeta, että Nuutti Vihtilä ei tunne Robinsonin kapasiteettia ja vähätteli tietämättömyyttään kanadalaista huippupakkia.

Vihtilä ei selvästikään ole seurannut Robinsonia kuin TsSKA:ssa eikä ymmärrä suht vaatimattomien pisteiden aiheutuvan siitä, että hän ei pääse TsSKA:ssa esittämään koko repertuaariaan kuten Dynamo Moskovassa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
TsSKA pelaa järkevää seiskapeliä. Keskialue ihan tukkoon ja kaikki aika pois Lokomotivilta. Ei turhia riskiä, vaan kiekkoa pitkänä päätyyn tarvittaessa.

Ja hyvä luotto siihen, että hyökkäys hoitaa tarvittavat maalit. Lokomotiv vähän sormi suussa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tässä väkisinkin tulee miettineeksi kuinka pitkä matka omalla suosikkijoukkueellani onkaan tuohon tasoon millä esimerkiksi TsSKA tänään pelaa? Kauas on pitkä matka..
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ollut Lokolla oikeastaan mitään palaa.

Kyllä noi haihattelua Dynamon tai Lokon jatkopaikasta oli ihan kakara fanipoikien haaveita, tosipeleissä nämä isot ottaa kaikki sylinterit käyttöön ja Loko lomille lomps!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka Loko lauluun nyt lähtikin, niin Iso käsi silti Lokolle!
Laadukkaaseen ottelusarjaan tarvitaan aina kaksi laadukasta jengiä.
Itse en uskonut Lokon pystyvän haastamaan TsSKA:a nähdyn kaltaisesti, veikkaanpa että SKA:llakaan ei riitä paukut TsSKA:n muurin murtamiseen neljään kertaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tuo 0-2-takamatka TsSKA:a vastaan on melkoinen vuori kiivetttäväksi.
Pidän kyllä melkoisena ihmeenä jos SKA tosta vielä tänään nousee.
Pari erää toki jäljellä.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
En nähnyt kuin kolmannen erän mutta jos oikein kuulin niin SKA vain kaksi ylivoimaa. Melkoista.
Minun käsittääkseni erotuomari”peli” ei ole pätenyt eikä päde merkittävästi SKA:n ja TsSKA:n välisiin peleihin. Krikunov viittasi tähän KHL-sivujen mammuttihaastattelussa toteamalla jotenkin niin, etteivät Gazpromin (SKA) ja Rosneftin (TsSKA) joukkueet tarvitse apua erotuomareilta, koska niiden toimintaedellytykset ovat muutenkin niin paljon paremmat kuin muilla. Esimerkkinä SKA-tappiosta pettynyt Krikunov mainitsi erityisesti SKA:n hankkivan KAIKKI Venäjän parhaat juniorit itselleen jo varhaisessa vaiheessa. Näitä nuoria on mahdollista peluuttaa KHL-tasolla Krikunovin mukaan aivan eri lailla kuin esim. Dynamon nuoria, jotka eivät Krikunovin mukaan pärjää kuin satunnaisissa peleissä KHL:ssä.

Venäläisen somekeskustelun perusteella pudotuspelien toistaiseksi kyseenalaisinta ts. SKA:ta suosivaa tuomarointia nähtiin SKA - Dinamo Minsk -ottelusarjassa. Valko-Venäjän presidentti Lukashenkokin otti asiasta pultit ja toivoi SKA:n putoamista Dynamo Moskovaa vastaan.

SKA ja TsSKA viidettä kertaa Läntisen konferenssin finaalissa viimeisten kuuden kauden aikana. Vähentää kiinnostusta seurata pudotuspelejä kaikkien muiden kuin SKA:n ja TsSKA:n kannattajien keskuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy