Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumankekka mikä temppu Hartleyn poppoolta!
0-2:sta 3-2:een ei ihan joka jengiltä TsSKA:a vastaan onnistu.
En todellakaan olisi ekan erän jälkeen tälläiseen uskonut.
Toki TsSKA on jäähyilyllään oman kuoppansa tänään kaivanut, mutta ei mitään silti pois Omskilta.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Katsoin ottelun vasta nyt, tietämättä lopputulosta. Uskomaton trilleri.

Ensimmäisen erän jälkeen pidin TsSKA:ta todennäköisenä voittajana 0-2 -johdon takia. Moskovalaisten kahden sentterin (,joista Shalunov joukkueen ykkössentteri) tultua ulosajetuksi Avangard sai runsaan ylivoiman avustuksella mahdollisuuden päästä peliin.

Ehdin jo ihmetellä kotijoukkueen heikohkoa ylivoimapelaamista ottaen huomioon, että Avangardin erikoispelaaminen oli runkosarjassa KHL-liigan parasta. No, Avangard nousi kuin nousikin tasoihin ja Klim Kostinin maalilla kolmoserässä 3-2 -johtoon. Ajattelin ottelun olevan selvä, mutta ei - TsSKA tasoitti ottelun 3-3:een vain sekunti ennen loppua ensimmäisellä ylivoimallaan Robinsonin lämärillä. Bereglazov heittäytyi jäähän manaamaan itseään, koska TsSKA:n tasoitus mahdollistui hänen epäonnistuneen purkuyrityksensä takia.

Jatkoerässä aloin jo valmistautua TsSKA:n voittoon Kostinin otettua typerän jäähyn. Jälleen peli osoitti jääkiekon hienouden, kun Avangardin 4. ketjun hyökkääjä Dedunov nousi alivoimalla vauhdilla hyökkäykseen ja laukaisi mahtavan vedon tolpan kautta TsSKA-maaliin. Avangard voittoon 4-3!

Huikea ottelu. Pudotuspeleistä on jäänyt mieleen erityisesti parhaimpien joukkueiden pelaajien taitotaso ensimmäisestä neljänteen ketjuun saakka (esimerkkinä Avangardin Dedunov tänään) ja erityisesti pelaajien kova luonne ja periksiantamattomuus sekä sitoutuneisuus joukkueiden tavoitteisiin. Myös valmentajien korkea taso näkyy, kun esim. itsekkyydestä usein kritisoitu Ilja Kovaltshuk näyttää pelaavan jopa liian epäitsekkäästi syöttäessään sellaisissa tilanteissa, joissa voisi antaa laukauksensa puhua.

Hienoa jääkiekkoa, kerta kaikkiaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viides matsi ja avauserä takana.
TsSKA:lta vahvan sorttinen alku, pikku hiljaa kuitenkin Omsk paremmin ja paremmin peliin mukaan.
TsSKA:n varjoissa vaeltaneet ulkkarihyökkääjät Kempe ja Leipsic pirteällä pelipäällä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa mennä matsi aika lailla Bob Hartleyn nuottivihkon mukaisesti.
Täytyy kyllä nostaa hattua Omskin oman alueen puolustuspelille ( Hrubec 20 torjuntaa ja kenttäpelaajat 19 blokkia), ihan peruslukemia Bobin ryhmälle.
Tähän päälle suht kliinistä viimeistelyä omista mestoista, Sharipzyanov 0-1 ja Boucher 0-2.
Kyllä tämä vahvasti siltä nyt haisee että ottelupallo on keskiviikkona Omskilla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tässä on jo puolitoista kuukautta kerennyt miettimään että mites ne meijän poijaat olisivat pärjänneet näissä kinkereissä? Yhtä-kolmea ukkoa lukuunottamatta eivät olisi pärjänneet.
Valitettavasti meidän "finaalit" ovat ihan eri rundeilla..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy