KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 081
  • 3 460

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
eiköhän Ilja ratkaise
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KASKIIIIIIII
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
KHLssa pelataan kyllä parhaimmillaan ihan helvetin hienoa kiekkoa. Huikea ottelusarja päättyi äsken. Sääli, että toisen piti hävitä. Kaskelta jäätävä ratkaisu yläkulmaan. Ei ole turhaa muutamaa kymmentätuhatta kutia ampunut vapaa-ajallaan junnuna
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Todella erikoinen seitsemän pelin ottelusarja, kaikki matsit päättyvät vierasvoittoon.
Koskahan näin viimeksi ja missä sarjassa?

Olen seurannut eri liigoja teksti-tv tyyppisesti nyt vähän tarkemmin kun on ollut enemmän aikaa Koronan takia ja tuntuu että tauti on laittanut sarjat vähän sekaisin. Pleijareissa onkin nähty paljon outouksia. Tshekissä meni kaikki puolivälierät suoraan 4-0 vaikka osan piti olla tasaisia ja myös Ruotsissa katkesi 3 ekan kierroksen sarjaa suoraaan 4 matsissa (esim Frölunda pihalle maalierolla 20-3!!)

Venäjällä on taas nähty näitä outoja vierassarjoja. Ennen tätä huikeaa KHL-välierää sama sattui VHLn puolivälierissä. Sarjan 7.sijoittunut Pietarin Dinamo yllätti kakkosen Almetyevskin äärimmäisen tasaisessa sarjassa. Siinä vaiheessa kun altavastaaja menettää saavutetun kahden pelin kotiedun ja häviää muutenkin jatkoaikamatseja kotona raa'alla tavalla, niin voisi luulla että selkäranka katkeaa ja suosikki menee lopulta jatkoon vaikka väkisin, mutta niin vaan Dinamo meni lopulta välieriin. Kaikki jatkoaikamatsit ratkesivat ensimmäisen lisäerän aikana.

Almetyevsk-Dinamo Pietari 0-1 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 1-2
Dinamo Pietari-Ametyevsk 3-4
Dinamo Pietari-Ametyevsk 4-5 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 3-4 JA
Dinamo Pietari-Ametyevsk 3-4 JA
Almetyevsk-Dinamo Pietari 1-2 JA

Välierissä Pietari taipui toiselle sarjan jätille Jugralle voitoin 4-3 ja game 7 päättyi luonnollisesti 1-0. Muuten tuossa sarjassa oli sentään jokunen matsi jotka päättyivät suuremmalla kuin maalin erolla. Jugra pelaa siis divarin mestaruudesta toista entistä KHL-joukkuetta eli Novokuznetskiä vastaan.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omsk johtoon!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omsk 2-0!!!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pleksi rikki, Coloradossa olisi uusi pleksi jo paikallaan ja peli käynnissä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
voi voi Pokka
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
olipa ihana yv-maali, 3-1 Omsk
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienosti on kyllä Omsk saanut ladattua henkiset sekä fyysiset akut vain muutaman välipäivän aikana.
Hartleyn ryhmältä todella hieno startti tähän ottelusarjaan ja peli muutenkin kokonaisuudessaan finaalien arvoista peliä tuomaritoimintaa myöten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös