KHL:n varmistuneet siirrot

  • 241 369
  • 743

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Moskovan Spartak julkaisi kerralla koko ensi kauden ulkomaalaisviisikon. Maalia vartioi Atte Engren, puolustukseen joukkue hommasi Atlantista Matt Gilroyn ja Riikasta Chay Genowayn sekä hyökkäystä vahvistavat Tshekin maajoukkuepelaaja Lukas Radil sekä AHL:stä saapuva Casey Wellmann.

Kokonaisuudessaan ihan hyvä ulkkariosasto Spartakilla. Engren on KHL:n mittapuulla laadukas kassari ja Gilroy teki loistavat 33 pistettä viime kaudella. Radil taas on hyvin potentiaalinen kaveri, joka oli tehokas viime kaudella EHT-peleissä.
 

faro

Jäsen
Tsekkiläiset Marek Kvapil ja Tomas Mertl siirtyvät Medvescak Zagrebiin. Kvapil pelasi viime kaudella Severstalissa tehden 24 pistettä, kun taas Mertl puolestaan pelasi Tsekin Extraliigassa piste per peli tahdilla.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Aleksander Radulovin isoveli Igor Radulov siirtyy Sotshista Moskovan Spartakiin.

Mainitaan myös, että Ruotsin maajoukkuehyökkääjä Andre Petersson teki kahden vuoden jatkosopimuksen Sotshin kanssa. 24-vuotiaan Peterssonin debyyttikausi KHL:ssä oli hyvä, kun mies takoi 54 ottelussa tehot 20+18=38.
 

faro

Jäsen
Aleksander Radulovin isoveli Igor Radulov siirtyy Sotshista Moskovan Spartakiin.
Sen lisäksi Atlantin entisistä pelaajista ainakin Sergei Shmelyov ja Jaroslav Dyblenko ovat Spartakin pelaajia ensi kaudella. Molemmat ovat todella potentiaalisia kavereita, mutta ovat kuitenkin jo 21-vuotiaina antaneet kovia näyttöjä KHL-tasolla. Shmelyov teki Atlantissa viime kaudella 37 pistettä, kun taas Dyblenko takoi puolustajan paikalta 29 otteluun 12 tehopistettä.

Spartakin pelaajabudjetti on ensi kaudeksi ilmeisesti miljardi ruplaa eli noin 16 miljoonaa euroa. Tuolla saadaan varmasti kasaan ihan hyvä ja kilpailukykyinen nippu.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Torpedo hankki riveihinsä ruotsalaisen Linus Videllin. Isokokoinen Videll pelasi viime kaudella Riikan Dynamossa tehden mukavat 34 pistettä 58 otteluun.
 

Nimi Muutettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kaukoidästä kajahtaa! Admiral ja Amur tekivät keskenään peräti kahdentoista pelaajan vaihtokaupan jossa:

Konstantin Sokolov, Jevgeni Grachyov, Alexander Goroshansky, Tom Wandell, Vyacheslav Ushenin, Vladislav Ushenin, Alexei Byvaltsev, Oleg Li ja Pavel Volodin siirtyvät Vladivostokista Khabarovskiin. Toiseen suuntaan matkaavat Mihail Fisenko, Dimitri Lugin ja Yevgeni Orlov.

Kaikki Amurista siirtyneet pelaajat olivat viime kaudella kaukoitäläisseuran runkopelaajia ja jokainen heistä on edustanut kyseistä seuraa vähintään kolmen edelliskauden ajan. Lugin toimi viimekaudella myös Amurin varakapteenina ja hän kerkesikin edustaa seuraa viiden edelliskauden ajan.

Admiralista lähtevistä nimekkäimmät pelaajat ovat toki Tom Wandell sekä Usheninin veljekset. Wandellille Amur on nyt viides KHL-seura kolmen edelliskauden ajalta.

Lähtökohtaisesti treidi näyttää siltä, että Amur yrittää korvata laatua määrällä. Vaikkei Amur-kolmikosta kukaan ole minkäänlainen sateentekijä KHL-tasolla, niin ei ole kyllä kukaan vastineeksi saatavista Admiral pelaajistakaan. Wandell ehkä pienin varauksin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lokomotivissa viime kauden pelannut norjalaispakki Jonas Holös teki sopimuksen SHL-seura Farjestadin kanssa.
 

Nimi Muutettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Vityazin viimekauden luottosentteri Mikhail Yakubov siirtyy Hk Sotshiin.

Isokokoinen Yakubov on pelannut KHL:ssä yli 300 ottelua ja hänen vahvuuksiin kuuluu hyvä puolustuspelaaminen.

Yakubov on edustanut aiemmin KHL:ssä Jugraa, Magnitogorskia ja Severstalia.

E: Luultavasti Yakubov saa harteilleen Evgeny Lapenkovin viime kaudella kantaman roolin kolmosketjun sentterinä, ovat kuitenkin pelaajatyyppeinä hyvin samanlaisia. Lapenkov on kuitenkin pelaajana Yakubovia hieman fyysisempi.

Lapenkov siirtyi tänä kesänä Nizhnekamskiin. Lapenkov teki läpimurron khl-tasolle toissakaudella Novokuznetskin riveissä, josta tie vei Avtomobilistiin, jossa ei kerennyt tulla kuin kymmenen peliä ja osoite vaihtui tämän jälkeen Sotshiin. Siellä kertyi tehoja neljäntoista maalin ja neljäntoista syötön edestä.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
SKA:ssa Gagarin Cupia nostellut ruotsalainen Jimmie Ericsson palaa SHL:ään ja Skellefteåhon.
 

faro

Jäsen
Puolustajat Steven Seigo ja Tomas Kundratek siirtyvät Dinamo Riikaan. 24-vuotias Seigo on pelannut kaksi viimeisintä kautta TPS:ssä, kun taas 25-vuotias Kundratek on pelannut viimeiset kaudet Washington Capitalsin organisaatiossa pääosin AHL:ää. Kundratek teki viime kaudella AHL:ssä 57 ottelussa 27 tehopistettä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
SKA:n erittäin tulisieluisena tunnettu ex Vitjaz-koutsi Nazarov saa heti itsensä näköisiä pelaajia, kun kaikkien suomalaisten suosikki Jevgeni Artjukhin tekee paluun Pietariin. Eipähän tarvitse jännätä, että löytyykö SKA-Jokerit matseista tunnetta ensi kaudella. Pelillisesti iso-Arttu ei kummoinen vahvistus SKA:lle ole.
 

faro

Jäsen
Puolustajat Mark Katic, Shaone Morrisonn ja Geoff Kinrade jatkavat Medvescak Zagrebissa. Näiden kiinnitysten jälkeen Medvescakin pakisto näyttää jotakuinkin seuraavalta:

Mäntylä - Parlett
Kinrade - Morrissonn
Katic - Nekolenko
 

faro

Jäsen
Viime kaudella Vladivostokissa 44 tehopistettä tehnyt ja urallaan NHL:ssäkin 173 ottelua noin puoli pistettä per peli -tahdilla tahkonnut ruotsalaishyökkääjä Niclas Bergfors jatkaa Admiral Vladivostokissa.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Aikanaanhan tuosta oli suomikiekossa juttua kuinka SKA avusti rahallisesti Atlanttia jotta saavat kauden käytyä loppuun, josta saivat vastineeksi 20 pelaajan pelaajaoikeudet. Samaan aikaan ilmoiteltiin Spartakin olevan tulossa takaisin ja juurikin tuon 20 ukkelin siirtyvän Moskovan sisällä Spartakiin.

Nyt kyseiset pelaajat ovat sitten siirtyneet "virallisesti" SKA --> Spartak ja SKA:n saamaa kompensaatiota odotellessa voisin kuvitella osan Spartakin "jällleenrakennus" sponsseista siirtyvän pietariin tai vaihtoehtoisesti varausvuoroja yms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös