Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KHL:n huhuketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana wunderveba, 17.04.2014 klo 23.53.

 1. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Tuossa nyt ainakin jotain. Suomikiekko.com viittaa sveitsiläislähteisiin.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Zürichiin meni.
   
 3. Artyukhin Jäsen

 4. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Jostain Twitterin syövereistä taisin lukea että Magnitogorsk olisi kanssa jotain mielenkiintoa esittänyt Shipachyoviin. Lähdettä nyt en muista ja voi olla ihan mutuilua.
   
 5. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Toivottavasti menisi Magnitogorskiin eikä Pietariin. SKA:n vahvistuminen Shipatshevilla tekisi joukkueesta vielä ylivoimaisemman kuin mitä se on nyt. Mutta epäilen, että Pietari tulee olemaan suuntana.
   
 6. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tää ois aika kova uutinen. Olisi varmaan Kagarlizkyn kanssa aika tuhoisa kaksikko ja pelkästään nuo kaksi pelaajaa tekisivät hyvin todennäköisesti Severstalista varman playoff-joukkueen.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Siinähän olisi nyt Jokereille se kauan kaivattu kakkossentteri.

  Eiköhän setä Rotenbergilla ole heilunut sen verta paksu setelinippu kädessä, ettei Shipalla ole ollut vaikeuksia valita seuraansa. Jos johonkin muuhun seuraan yhtäkkiä menisikin, niin olisi aikamoinen kyykytys SKA:n suuntaan.
   
 9. HockeyIsLife Jäsen

  Kyllähän Shipan siirtyminen Severstaliin olisi hieno juttu ja olisi kyllä tsherepovetsilaisilta kova haku. Syy, miksi Shipa voisi hyvinkin Severstalin riveihin mennä, on se, että kaveri on kotoisin Tsherepovetsista ja pelasi tuolla kotikaupunkinsa joukkueessa ennen SKA-siirtoa. Toistaiseksi olen vähän epäileväinen asian suhteen, mutta ehkä Shipatshev haluaa palata synnyinseudulleen tuon lyhyen Amerikan matkan jälkeen.
   
 10. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Montreal Canadiensin kanssa tulokassopimuksen purkanut slovakkihyökkääjä Martin Reway on suuntaamassa Slovan Bratislavaan, uutisoi slovakkisivusto cas.sk. Reway olisi ensimmäisen kerran Slovanin kokoonpanossa 13.11. Ufaa vastaan.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Shipachyov on Pietarissa, treenaa tosin omatoimisesti. NHL-sopparia ei ole vielä purettu. SKA tai Severstal lienee suunta. Toivottavasti jälkimmäinen.
   
 12. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Iltalehden mukaan Kunlunin ensi kauden päävalmentajaksi on valikoitumassa suomalainen. Vahvin kandidaatti lienee Jussi Tapola.
   
 13. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  Iltalehden mukaan tämän tiedon on Kunlun eilen kiinankielisillä sivuillaan vahvistanut, mutta myöhemmin poistanut, koska tiedotteen piti tulla vasta Olympialaisten jälkeen. Hyvä osoitus kuitenkin kuinka suomalaista valmennusta arvostetaan ulkomailla.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 15. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Tuli kultaa olympialaisista tai ei, niin toivoisin että Pavel lopettaisi uransa kotikaupungin joukkueessaan eli Avtomobilistissa. Olisi melkoinen lottovoitto kyseiselle seuralle ja muutenkin vähän häiritsee katsella tuollaista taituria Pietarin palkka-armeijassa.
   
 16. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  En tiedä mitä kaikkea täällä puolella on jo huhuttu, mutta Antti Niemi on Jokeri maalilla ensi kaudella!
   
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Mistäs tämmöinen tieto on peräisin? Tarkottas että Rämö ei jatka.
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Twitteristä osu silmään että Pavel Datsyuk olisi tehnyt vuoden jatkon Pietariin.
   
 19. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Tämä on stiletti...tai siis saletti homma. En tiedä mitä se kenenkin muun kohdalla tarkoittaa.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  David Desharnais on ilmeisesti siirtymässä nhl:stä koheloon. Kertoo venäläistoimittaja Twitterissä.

  Pelasi 71 peliä tällä kaudella nhl:ää.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Ensi kaudeksi saadaan uutta suomalaisväriä KHL:ään kun Iiro Pakarinen, Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen siirtyvät idän liigaan.

  Varmoilta nuo kuulostavat, mutta laitetaan nyt tänne huhuketjuun kunnes pelaajien uudet seurat vahvistavat hankinnat.

  Pakarinen pääsee yllättävänkin kovaan joukkueeseen keskinkertaisten NHL/AHL-kausien jälkeen. Pelaajatyypiltään vähän Oskar Osalan kaltainen ilman sentterin ominaisuuksia. Lieneekö Osala vaihtamassa maisemaa? Yhtä kaikki, ennustan Pakariselle vaikeuksia Magnitkassa.
   
 22. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vielä toistaiseksi huhua, mutta Avtomobilist on saamassa muutaman kovan vahvistuksen ensi kaudeksi.

  Mm. sellaisten pelaajien kuin Dan Sexton (Neftehimik), Stephane Da Costa (Geneve) ja Nigel Dawes (Barys) siirtymistä Jekaterinburgiin ensi kaudeksi on liikkunut huhuissa.

  Toisaalla Dynamo Moskovan on huhuttu vahvistuvan ensi kaudella Maxim Afinogenovilla (Vitjaz) ja Miks Indrasisilla (Riika).
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Toisaalta varmaan kuuluisi "KHL - pelin ulkopuolisista asioista" tai "KHL:ssä muutoksia - asetelmat tasoittuvat?" ketjuihin, mutta kun tämä on bongattu hfboardsilta ja sielläkin yksittäisen joukkueen (sevestralin) twiittinä, niin laitetaan toistaiseksi tänne.

  Eli ilmeisesti divisioonat muuttuisivat ja Jokereiden kanssa samassa divisioonassa pelaisi jatkossa SKA, S.Moskova, D.Moskova, Sevestral ja D.Riga. Toisessa läntisessä divisioonassa pelaisi ZSKA, L.Jaroslav, HK Sochi, D.Minsk, S.Bratislava, HK Vitjaz.

  Nizhni Novgorod siirtyy itään Ak Barsin, Traktorin, Jekaterinburgin, Magnitogorskin ja Neftehimikin seuraksi ja itäisimmässä divisioonassa pelaisi muista poiketen seitsemän joukkuetta, eli Ufa, Omsk, Habarovsk, Sibir, B.Astana, Vladivostok ja Kunlun.

  Edit. Championat.ru sivustolla tuosta näyttääkin olevan jo juttu, eli kait se sitten on done deal.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2018 klo 01.12
 24. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eli Lännessä Severstal ja Slovan vaihtaisivat paikkoja päittäin ja Torpedo heitettäisiin Itään konferenssien tasaamiseksi joukkuemäärän pienentyessä.

  Idän puolella Torpedo tosiaan siirtyisi korvaamaan Ladan ja Jugran jättämää aukkoa toisessa lohkossa, kun taas itäisempi lohko pysyisi samana kuin menneellä kaudella.
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Eikös siellä edelliseen kauteen nähden päittäin vaihtaneet paikkaa myös Dinamo Minsk ja Dynamo Moskova?