Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

KHL:n huhuketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana wunderveba, 17.04.2014 klo 23.53.

 1. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Seuran GM:n Sergei Zinovjevin mukaan jatkaa.
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 3. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Pietarin SKA on tarjoamassa mottipäistä summaa niin Jevgeni Kuznetsoville kuin Dmirti Orloville, joiden sopimukset Washingtonin kanssa ovat katkolla. Erityisesti Kuxnetsov olisi äärimmäisen tärkeä palanen, kun KHL:n paras keskushyökkääjä Vadim Shipatshjov jätti SKA:n ja lähti Vegasiin. Kuznetsovin myötä SKA:n sentteriosasto olisi edelleen sarjan paras.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Voin toki olla väärässä, mutta mun venäjän taidolla Rotenberg puhui Venäjän kiekkoliiton varapuheenjohtajana todeten, että liitto tekee kaikkensa saadakseen Wolrd Cupin pelaajia KHL:ään ja sitä kautta olympialaisiin ensi kaudeksi. Toki on niin, että SKA on Rotenbergin maali, mutta jospa siellä pari muutakin seuraa olisi kiinnostuneita. Kuten CSKA ja vaikkapa Metallurg. Venäjän kiekkoliitto pyrkii hyödyntämään kaiken mitä on hyödynnettävissä NHL:n sujjettua oven seuraavilta olympialaisilta. Niinpä veronmaksajien ja valtion rahaa Venäjän eläke- ja erilaisista varmuuskassoista löytyy hyvinkin tähän porojektiin.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Samaan aikaan Chernyshenko puhuu KHL:n sivuilla uudesta seitsenvuotissuunnitelmasta, jonka tavoitteena on muunmuassa palkkojen laskeminen ja "valtion tuen" vähentäminen. Vaikka toki Rotenberg on noissa ympyröissä mitä ilmeisemmin isompi hefe, kuin Cherny, niin ilmeisesti ainakin tuo "valtion tuen" vähentämistoive/käsky on kait tullut valtiovallalta, eli siihen on kait sitten liitonkin taivuttava siltä osin, kuin se halutaan toteuttaa. Tosin voihan se olla, että sieltä sitten tylysti laitetaan vaan niitä köyhimpiä seuroja ulos useampikin ja jos asetettu tavoite "ylittyy", niin siitähän voisi jäädä sitten entistä enemmän jaettavaa jäljelle jääville..
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Taisi nuo Chernyn tavoitteet olla voimassa osin jo ennen Jokerien tuloa KHL:ään ja niihin tavoitteisiin voi lisätä ns. oikean palkkakaton ja päätöksen, että jos palkkoja ei ole maksettu, seura ei KHL:ssä seuraavalla kaudella pelaa... Tyhjiä sanoja on riittänyt,

  Kun NHL pelaa korttinsa monien pelaajienkin mielestä väärin (jos ei peräänny), KHL ja Venäjä ottavat kaiken irti. Lisäksi Venäjä hävisi ikävästi selvästä johtoasemasta Kanadalle MM-kisojen välierässä, joten tulevat olympialaiset pyritään hoitamaan viimeisen päälle.

  Toki voihan olla, että oligarkit kaivavat kupeestaan rahat huippupalaajille ja saavat sitten korvaukseksi muutaman urakan tai kaupan. Valtiohan nämäkin lopulta maksaa, mutta tätä eivät kaikki huomaa.
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään taitaa sitten KHL hefeillä olla joku kokous ja Chernyshenko ilmeisesti varoittelee jo Tassilla, että voivat joutua tekemään "unpopular" päätöksiä. Tällä kertaa google kääntäjä ei antanut kauhean hyvää käännöstä, mutta ilmeisesti jotain tiukkojakin päätöksiä voi tulla sellaisten joukkueiden osalta, jotka ovat liiaksi riippuvaisia valtion tuesta. Otsikko kääntyy englanniksi muotoon "CHL will take unpopular measures in relation to clubs with government funding". Onkos meillä täällä venäjänkielen taitoisia, jotka osaisivat mahdollisesti kääntää tuon jutun paremmin? Meinaa kun viimeisessä kappaleessa muistutetaan vielä, että Cherny on aikaisemmin sanonut 24 joukkueen olevan optimaalimäärä joukkueita, niin jääkö jutusta muutoin fiilis, että kenkää on joillekin joukkueille tulossa vai onko tulossa vaan raippaa ja rangaistuksia?
   
 8. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ilja änäriin , huhu , lähde
  Sports.ru
  Kovalchuk luottaa 2 vuoden sopimuksen NHL seuran kanssa palkka $ 6-7 miljoonaa
  tagit SKA mahdollisista siirtymisistä Ilya Kovalchuk NHL KHL


  SKA eteenpäin Ilya Kovalchuk luottaa sopimuksen NHL seuran kanssa alkupalkka 6-7 miljoonaa dollaria. Tämä oli raportoinut toimittaja Michael Hockeybuzz Odzhello vedoten asiantuntija TSN Bob McKenzie.

  Kovalchuk aikoo allekirjoittaa sopimuksen 2 tai 3 vuotta.

  Ранее «Нью-Джерси» подтвердил, что Ковальчук хочет вернуться в НХЛ. Среди претендентов на хоккеиста называются «Сент-Луис», «Сан-Хосе» и «Рейнджерс».
   
 9. Mängimies Jäsen

 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 11. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Pietarin SKA tarjonnut Lauri Marjamäelle 5 miljoonan arvoista sopimusta huhun mukaan. Ei tietoa onko tuo dollareissa vai euroissa, mutta oikeastaan tuolla summalla... onko väliä?

  Kaj Kunnas twiittasi ensimmäisenä tästä.
   
 12. Artyukhin Jäsen

  Mike Keenan on sanonut venäläiselle medialla kalastelleensa joukkueeseen Jagria/Iginlaa. Vielä auki kuitenkin.

  Ja @Räpylätassu, luulen ankaksi tuota jotenkin..
  Ihme jos Znarok ei jatka, voi kyllä olla että tuntee liikaa paineita niskassa kuin myös Bykov koki mestaruuden jälkeen.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Toukokuussa Ufaan sopimuksen tehnyttä Dominik Kubalikia huhutaan Sveitsin NLA-liigan Ambri-Piottaan.
   
 14. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  Tuohon Marjamäki Tulosruudussa kommentoi: "En oikeastaan mitään mieltä siitä (huhusta). Olisivat nyt keksineet edes toisen joukkueen..."
  Hyvinkin voi olla Latella suuntana KHL. Tarjouksiahan sieltä tuli jo Kärppä-aikana, muttei halunnut vielä silloin lähteä.
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Jagr-huhut saavat lisää tuulta purjeisiin, sanoi medialle että NHL-tryouttia ei haeta ja KHL on vaihtoehto.

  Keenan ollut yhteydessä Jagriin ja haluaisi kovasti jengiinsä.

  Olishan se kiva nähdä myös pappaketju Kovalchuk-Datsyuk-Jagr SKAssa mutta mieluummin näkisin Jaromirin muualla.
   
 16. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Mieluummin tosiaan missä tahansa muussa joukkueessa kuin SKA:ssa. Se on varmaa, että korkein tarjous tulee sieltä mutta pikkurahasta ei ole Jagrilla puutetta.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Eliteprospectsissa Anssi Salmelaa huhuillaan Dinamo Riian riveihin. Lähteenä Sportacentrs.com lähteen luotettavuudesta ei mitään hajua allekirjoittaneella. Ainakaan ei mies sammaloidu paikalleen, sen verran tiuhaan tahtiin on kaupunki ja maa vaihtunut.
   
 18. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  On menossa, pari viikkoa jo Riiassa pyörinyt. Aikamoisessa tappiokierteessä on kyllä Riian jengi, ei yllätä kylläkään..:/
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Loktionov vapaana, SKA:han?
   
 21. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Muistanko nyt ihan väärin mutta oliko Loktionovilla joku sellainen diili jos ei natsaa Pohjois-Amerikassa niin palaa Yaroslaviin? Toki tuolla nyt ei niin väliä ole kun SKA lähettää Lokolle pari säkkiä ruplia niin oikeudet vaihtuu.
   
 22. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Sarjan uskottavuudelle olisi parasta, että Loktionov ei mene ainakaan SKA:han tai ZSKA:han. Eiköhän tie vie takaisin Jaroslavliin.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oliko tälle jotain tarkempaa lähdettä heittää?