Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

KHL:n huhuketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana wunderveba, 17.04.2014 klo 23.53.

 1. faro Jäsen

 2. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Alkukauden Kunlunissa kiekkoillut Anssi Salmela on siirtymässä ruotsalaisseura Linköpingiin loppukaudeksi. Tuo olisi jo viides eri seura Salmelalle SHL:ssä.
   
 3. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tomi Sallinen ilmeisesti menossa Kunluniin, näin twiittailee Viasatin toimittaja Tero Kainulainen.
   
 4. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Aivis Kalnins twiittaa David Boothin siirtyvän Omskiin. Viime kaudella Admiralissa 23 peliin kohtalaiset 16 pinnaa.
   
 5. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Myös Jonas Enlund siirtyi Kunluniin.

  Siellä alkaa olla Salmelan lähdöstä huolimatta kasassa melkoinen suomalaislegioona: Enlund, Sallinen, Janne Jalasvaara, Eetu Pöysti, Joonas Järvinen, Tuukka Mäntylä, Max Wärn, Miika Lahti ja Tomi Karhunen.
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Taimen osoite Kunlun vai joku muu?
   
 7. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Sveitsiläislähteen mukaan Tommi Santala siirtyy KHL:ään. Sveitsissä kohteeksi on spekuloitu Magnitkaa. Kelpaisi kyllä Jokereihinkin, vaikka ikää on jo aika paljon. Siitä huolimatta.

  Ennen kaikkea kiinnostavaa nähdä minkälaista tulosta lähes koko ammattilaisuransa (nojoo...) piste per peli nakutellut Jokerikasvatti saa aikaan.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Nyt ei ole tarjota huhuja, mutta sopinee silti tähän ketjuun. NHL:n päätös olla osallistumatta ensi talven Olympialaisiin vaikuttanee noihin KHL:n parhaisiin pelaajiin, joita on joka kesä ja kevät huhuttu siirtyvän seuraavaksi kaudeksi NHL:ään. Voisin veikata, että esimerkiksi Shipatsjov, Gusev, Dadonov, Shirokov, Kovar jne. jäisivät jo pelkästään Olympialaisten vuoksi vielä ainakin kaudeksi KHL:ään. Vai mitä luulette?
   
 10. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
 11. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United, NHL: suomipoikien joukkueet
  Lainaus:
  Tämä olisi hienoa. Yksi omista "lemppareista" ja kovin on harmittanut kun khl:ssä pelailee kun sarjan seuraaminen on täyttä tuskaa.

  Uskon että änärissä saisi vielä hyvää aikaan.
   
 12. faro Jäsen

 13. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Voi hyvin olla mutta jostain syystä luotan Sportsnettiin enemmän kuin FSB:n tapoja rulaavaan joukkueeseen.
   
 14. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Venäläismediassa huhuillaan KalPassa vahvan kauden pelanneita Jaakko Rissasta ja Jesse Mankista Vitjaziin. Joukkueeseen on tulossa saman lähteen mukaan myös puolustajat Niclas Burström Skellefteåsta sekä Vojtech Mozik AHL:stä.
   
 15. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Miro Aaltosen hyvä menestys tällä kaudella epäilemättä kannustaa Vitjazia hankkimaan nuoria hyökkääjiä suoraan Liigasta.
   
 16. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Molempien siirrot on vahvistettu Vitjazin kotisivuilla samaan aikaan Mozikin ja Burströmin kanssa, joten eiköhän noita voi pitää jo varmistuneina siirtoina. Vaikka Vitjaz ei nyt mikään oma suosikkini olekaan, niin suunta hankintojen osalta on ollut verrattain hyvä lähivuosina.

  Championat: Lajunen lämnar Jokerit | Sport | svenska.yle.fi Ylen ruotsinkielisen uutisen perusteella Championat (venäläismedia) huhuillut Ville Lajusta Jokereista Moskovan Spartakiin. Seuran sivuilta en nopealla selailulla löytänyt vielä varmistusta uutiselle.
   
 17. Darthjosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Nashville Predators
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Shipatshjov Vegasiin ja ilmeisesti Dadonov menee perässä. Jäljelle jää enää Ilja, jota myös vahvasti NHL:n suuntaan huhutaan. Toisin sanoen Medvedev ei nyt ollut ihan kartalla tässä.
   
 19. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Ainahan nuo kiistää.
   
 20. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Näyttää siltä että ensi keväänä on ZSKA:n vuoro nostella Gagarin-pystiä. SKA ei näitä menetyksiä pysty korvaamaan. Varsinkin keskuskaista on jopa heikko kun ikäloppu Pavel Datsjuk ja Jarno Koskiranta ovat parhaat miehet siinä. SKA:n on pakko lähteä sentterikaupoille, vaikka Shipatshevin korvaaminen onkin mahdotonta.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kuten sanoit, niin hankala Shipatshjovia on korvata, koska vastaavantasoista pelaajaa ei Euroopasta meinaa löytyä. Silti uskon, että SKA on ZSKA:n ohella vahvin kandidaattia voittamaan kannun myös ensi keväänä. SKA:n resursseilla on mahdollista hankkia tarvittavat pelaajat lähteneiden tilalle. SKA selvisi Panarinin lähdöstä ja tulee selviämään myös Shipan lähdöstä. Toki, kuten todettua, ainakin yksi kovan luokan sentterihankinta on tehtävä, sillä Koskiranta ei riitä kakkossentterinä ja tarvitaan toinen Datsjukin tasoinen seppä.

  Toki jos nyt Shipatsjovin siirtyminen aiheuttaa jonkinlaisen lumipalloefektin ja muutama muukin SKA-tähti päättää siirtyä NHL:ään, niin tilanne onkin toinen. Dadonovin huhutaan seuraavan perässä Las Vegasiin ja Kovaltshukin ympärillä on kaikenlaisia huhuja. Onneksi kärkilaitureista Plotnikovilla, Gusevilla, Shirokovilla ja Barabanovilla on sopimukset myös ensi kaudesta. Ja eiköhän laituripuolellekin joku tähtihankinta vielä tule. Ja en laske Nail Jakupovia tähtikategoriaan.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 11.46
 22. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Mattias Guter kan lämna Karlskrona för KHL | Aftonbladet

  Parina kautena Karlskronan maalipörssin voittanut Mattias Guter on suuntaamassa Aftonbladetin juttujen mukaan KHL:aan. Maasta ei sanota mitään, mutta agentti sanoo suoraan, että sutinaa on ja mikään ei vielä ole varmaa. Jännä nähdä mitä tuosta lopulta tulee, verrattain pienikokoisena pelaajana ja ilman kansainvälistä kokemusta voi tulla ikäviä yllätyksiä vahvojen pakkien parissa. Vielä kun kesällä tulee 29 lasiin, ainakaan Ilmalaan kotijoukkueen paitaan en häntä suorilta käsin huolisi. Vähän liian paljon kuulostaa sellaiselta pelaajalta, joka vetelee 20 matsia tehoin 1+2 ja kausi päättyy eri seuran paidassa.

  Liigan puolelta Matias Myttysen siirto uutisoitiin jo varmana, mutta seuraa ei ilmeisesti vielä ole julkaistu. Nopea urakehitys siinäkin, kun syyskuussa tuli Liigaan tryoutille ja toukokuussa siirtyy KHL:aan. On sitä huonommillakin näytöillä siirrytty, mutta yhtä vähän kaipaisin Myttystä Jokereihin: alla on tasan yksi hyvä kausi aikuisten sarjoissa, ja iän puolesta ihan poikasesta ei enää puhuta. Jos Guterista ja Myttysestä pitäisi valita, niin aika vaikeaksi menisi. Toisella on useampi hyvä kausi alla, mutta kyseessä on melkoinen smurffi ilman näyttöjä Ruotsin ulkopuolelta. Toisella on enemmän kokoa, mutta tasan yksi hyvä kausi Liigassa.
   
 23. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Kazakkiseura Barys Astana on kokemassa valtavat menetykset, kun joukkueen pitkäaikaisen tehoketjun jäsenet ovat lähdössä seurasta, Dustin Boydin ja Brandon Bochenskin sopimukset ovat katkolla ja he ovat saaneet kuulemma isompia tarjouksia muista KHL-seuroista. Nigel Dawesilla on sopimus jo ensi kaudesta Astanaan, mutta hänkin haluaa tiettävästi lähteä, jos ketjukaverit eivät jatka vierellä.

  Alkuperäisenä lähteenä huhulle Sport-Ekspress.
   
 24. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Jo 6,5 vuotta KHL:ssä yhtäjaksoisesti pelannut suomalaispakki Janne Jalasvaara neuvottelee kuulemma Metallurg Novokuznetskin kanssa. Jos siirto toteutuu, niin seuraa voi pitää yllättävänä, koska Novokuznetsk on sarjan huonoin ja varmaan myöskin köyhin joukkue. Roolia Jalasvaara toki joukkueessa saisi yllin kyllin.
   
 25. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Novokuznetsk ei jatka koko sarjassa ensi vuonna.