Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

KHL-matkat

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gr8-8, 17.02.2014 klo 15.45.

 1. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kysyin tänään toimistolta noista lipuista ja Jokerit on oikeutettu 5% hallin katsomokapasiteetista (SKA-peleihin koitetaan saada isompaa määrää). Se, miten lippujen järjestäminen seuran kautta hoituisi, on vielä auki, sillä työmääräähän se lisää, jos lippuja yksittäin kaupattaisiin. Katsotaan, saadaanko keksittyä jonkinlainen ratkaisu.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ite oon ollut käsityksessä, että ku sillä st. maria linellä painelee pietariin, että maissa saisi olla 72 tuntia, ilman viisumia. Eli jos junat natsaisi kohilleen, niin ehtisihän noissa puitteissa varmasti moskovassakin pyörähtämään. Vai kauanko se juna pietarista moskovaan ottaa?
   
 3. ms.qvist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
  Lainaus:
  Jos iltajunalla lähtee niin juna on perillä Moskovassa aamulla, esim. tavallinen pikajunalähtee Pietarista 23:00 ja on Moskovassa 7:15. Sen sijaan jos käyttää Sapsan erikoisnopeaa junaa, matka käy joutuisammin ja tuolloin matka-aika on reilut neljä tuntia, jolloin esim. Pietarista 13:30 lähtevä juna on jo 18:00 Moskovassa.

  En ole käynyt Venäjällä 15 vuoteen, joten en tiedä sisältyykö näihin viisumittomiin risteilyihin mitään määränpäärajoitusta ts. voiko tai uskaltaako sillä reissulla lähteä kovinkaan kauas Pietarin ulkopuolelle. Nimittäin jos tulee ongelmia niin ilman viisumia seikkaileminen Moskovassa voi tuottaa ongelmia jos viisumittoman reissun määränpääksi on ilmoitettu Pietari.

  Minä en lähtisi ilman viisumia Moskovaan, en nimittäin viitsisi ottaa sitä riskiä, että tulee ongelmia ja joutuu asioimaan miliisin kanssa, joka kenties tiedusteleekin viisumia - he kun tulkinnevat asian siten, että Helsinki-Pietari risteily tarkoittaa sitä, että määränpää on Pietari eikä Moskova, jolloin ilman viisumia oleilu on sallittua vain Pietarissa.

  vlad.
   
 4. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Vlad on täysin oikeassa. Moskovassa olette kusessa, jos ja kun miliisi (nykyään poliisi, joka ei miliisistä voissa paistamallakaan muutu poliisiksi) pysäyttää ja teillä ei ole viisumeita. Moskovassa on Venäjän mulkuimmat miliisit.

  Vuosiviisumi maksaa noin 180 euroa. Googleen: "venäjän viisumi" ja hakemusta sisään. Passin pitää olla voimassa puolivuotta viisumin päättymisen jälkeen. Pari valokuvaa tarvitaan ja täytetty kaavake. Siellä matkatoimistossa, joka viisumin käytännössä hakee neuvovat lisää.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2014 klo 08.35
 5. Euroviljo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuolta hoituu kätevästi Venäjän viisumit ja muutenkin tieto mitä tarvitaan viisumeihin ym.
  Venäjän viisumit ja viisumikeskus | LÄHIALUEMATKAT

  Pietariin menee kätevimmin Allegrolla Helsingistä. Junassa hoituu viisumit ja maahantulokortin täytöt ym eikä tartte persausta nostaa penkiltä. Suomen asemalla on jono takseja joilla sitten pääsee haluamaansa hotelliin tai hallille. Jos pyytävät yli 1000 ruplaa pyytävät liikaa. Normaalitaksa noin 300-600 ruplaa. Ulkomaalaisille, kieltä osaamattomille hieman enemmän.

  Moskovaan pääsee samaten mm. Tolstoi junalla päivittäin Helsingistä ja matka taittuu kätevästi nukkuen ja pääsee myös aikalailla Moskovan keskustaan.

  Lentämälläkin onnistuu Finskillä Moskovaan. Lentokentältä riippuen siitä mihin laskeutuu sitten voi ottaa jumalattoman kalliin taksin. Muistaakseni ekalla kerralla itsellä maksoi taksi lähemmäs 100 euroa Moskovan keskustaan ja matka kesti yli tunnin vaikka kilometrejä ei ollut kauheasti ja hinta oli jo parilla tuhannella ruplalla tingitty. Moskovassa on ollut parin vuoden älyttömät ruuhkat. Taksia nopeampi, halvempi ja suositeltavampi vaihtoehto on käyttää lentokenttäjunaa joka operoi kenttien ja Moskovan keskustan välillä. Liput oli muistaakseni muutaman sataa ruplaa eli ei paljon mitään, ovat moderneja ja uusia junia ja matka kestää noin 15 minuuttia. Ovat sellaisia punaisia junia jotka ainakin näkyvät Domodevolla heti terminaalista ulostultaessa vasemmalla kun olet selviytynyt kyytiä kauppavien taksisuhareiden merestä.
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Nostellaanpas tätä pinnalle, ketään menossa syyskuussa, ensi perjantaina Pietariin? Onkohan Jokerifaneille nyt yksi-kaksi katsomoa ketkä varanneet vaikkapa event-travelin tai lähialuematkojen kautta ja menossa Helsingistä? Viime vuonna Helsinkiläis-matkatoimistot olivat varanneet sieltä sun täältä paikkoja.
  Itse en työmatkan takia pääse tuohon reissuun, 04.-06.12.2015 olisi tarkoitus lähteä katsomaan Pietaria taas; vastassa Traktor ja olikohan Neftehimik. 31.01.-02.02.2016 myös paikalle SKA-Jokerit-peliin.
   
 7. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Ois tarkoitus käydä Riikan reissulla katsomossa Dinamon peli. Opiskelijat pääsee näköjään puoleen hintaan, mutta oisko kenelläkään tietoa pääseekö myös ulkomaisella opiskelijakortilla, tai tarkistaako ne ylipäätänsä opiskelijakortteja?
   
 8. Kloppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Suunnittelisin viikonloppureissua Pietariin 13-15.9.2019 ,ottelut siellä:

  SKA-CSKA PE 13.9 klo. 19.30
  SKA-Jokerit SU 15.9 klo. 17.00

  Ikinä Venäjällä käyneenä pakko kysyä että riittääkö KHL-otteluiden liput siihen viisumivapauteen? Muistelen jutteleeni SKA-fanin kanssa viime syksynä Hartwallilla aiheesta ja hän mainitsi, ettei he tarvinneet Suomeen viisumia, pelkästään ottelulippu riitti. Onko teillä tietoa/kokemusta tästä? Netistä en oikein ainakaan löydä tästä mainintaa, mutta hullulta mielestäni kuulostaa esim. päivän vieraspelireissu Pietariin ja ottelulipun päälle turistiviisumi 89€...
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 17.00
 9. olmivaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit / Kärpät
  Lainaus:
  Ei riitä KHL-liput viisumivapauteen. Futiksen mm-kisoissa Venäjällä oli käytössä ensimmäistä kertaa viisumin korvaava ns. Fan Id, jonka sai ottelulipun esittämällä, mutta sitä ei ole ulotettu vielä muihin tapahtumiin. Max 72h viisumivapaus on mahdollinen risteilyturisteille, eli jos tuolloin sattuisi olemaan Helsingistä risteilyitä Pietariin, voisi sellaisella reissulla käydä viisumivapaasti katsomassa KHL-pelejä. Mutta jos esim. junalla suunnittelet Pietariin meneväsi, on viisumi oltava.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 20.37
 10. Antonius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä pitää paikkansa, kunhan matkustaa laivalla. Muuten tarvitsee viisumin.