Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 22.08.2018 klo 20.48.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kauankohan Kunlun katselee vielä Tapolan suorittamista?
   
 2. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Spartak - Traktor 40min 5-0. Traktor pelannut nyt 5 erää maalierolla 0-13!
  Ja 3. erän alkuun heti 6-0 tauluun.
  Kumpi saa potkut ensin, Tapola vai Titov? Venäjällä kun tuppaa olemaan tuulista hommaa tuo valmentaminen!
   
 3. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sochi piti tilastojen valossa Automobilistia tiukoilla kaksi erää, mutta nähtävästi yksi yv-maali 3. alkuun katkaisi selän ja homma repesi totaalisesti. Kaiken kaikkiaan Autolle 2 yv-maalia 50% yv-tehokkuudella, joten perjantaina ei kannata rangaistuksia ottaa. Auto kyllä otti tuplasti enemmän rangaistuksia, kuin Sochi, mutta Sochin yv ei tänään selvästi ollut iskussa.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Jokerit aloittanut kauden paremmin, kuin hyvin. Harmi vain, että pleijareissa ei pärjää, kiitos dumarien. Mites hallilla on käynyt porukkaa?
   
 5. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Pulkkisella ilmeisesti kulkee, maajoukkueeseen?
   
 6. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Mitenköhän pitkään Jannik Hansen ja David Desharnais saa jatkaa joukkueissaan. Molemmilla tehot 0+4 tähän kauteen. Ei oo varmasti halpoja miehiä ja venäjällähän ei yleensä kovin kauaa katella näitä, mut nyt kumminkin joukkueet voittaa niin mielenkiintoista nähdä miten käy. Desharnaiksen en ainakaan odota saavan monoa, koska Omskia valmentaa Bob Hartley. Hansenin kohdalla saattaa ovi käydä 20 ottelun kohdalla jos otteet ei parane. Toisaalta, joukkue voittaa.
   
 7. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei potkuja, vaan German Titov eroaa henkilökohtaisista syistä! Perhe on kumminkin tärkeämpi kuin jääkiekko.
  Toivottavasti asiat käy parhain päin.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Onkos SKA:n David Rundblad loukkaantuneena vai miksei ole pelannut tuon enempää? Hänellä on toki 2-suuntainen soppari ja häntä on pidetty nimellisesti "farmin" puolella.

  Luulisi tuon ikäisen ja tasoisen pakin tahtovan pelaamaan. Jos ei SKA:lle kelpaa, niin sopisi hyvin Jokeripakistoon.
   
 9. Kulmadivaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals
  Mathew Maione johtaa pistepörssiä. On kyllä todella kova suoritus.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  SKA ja CSKA kohtaavat "ulkoilmapelissä" 22 Joulukuuta Pietarissa jalkapallostadionilla. Stadionille mahtuu 70 000 ihmistä. Stadionilta saa katon kiinni jolloin kelikään ei tule esteeksi.

  Samalla stadionilla Venäjä kohtaa Suomen Joulukuussa, ja samalle stadionille ollaan suunnittelemassa mahdollista KHL:än ja NHL:än kohtaamista.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Minskissä annettu ns. kaikille kenkää, kun koko valmennusjohto ulostettu. Minskin ykkösenä pistepörssissä on Pulu 8+8 tehoilla 25 peliin. Oletettavasti ei heti joudu vilttiin tai ulos, mutta unelma siirtorajan kotiutuksesta elää.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Olis aika mahtava paikka voidella rahalla + oikeuksilla siipeen saanutta Minskiä. Olettaen että rahaa olisi.

  Pulu kotiin!
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Severstal antoi monoa Aleksander Gulyavtseville. Viimeiseksi peliksi jäi kotiottelu jossa Jokerit voitti 0-4

  Nyt vaan odotellaan iltapäivälehtien heräämistä että tämäkin oli Jokereiden syy.
   
 14. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Valitettavan vähälle on KHL:n seuraaminen jäänyt tällä kaudella ja olin kyllä ällikällä lyöty kun sarjataulukkoa vilkaisin. Avtomobilist se siellä edelleen painelee itäisen konferenssin piikkipaikalla ja tänään joukkue katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kun Ufa kaatui numeroin 2-0. Toki joukkue on tehnyt varsin hyvin hankintoja, kuten esim. Nigel Dawes, mutta silti ihmetyttää. Toivottavasti vahva vire jatkuu mahdollisimman pitkään ja pleijareissakin tulisi menestystä.

  Mestaria jos pitäisi veikata, niin TsSKA puolesta rahani löisin. Joukkue on ollut lähellä mestaruutta jo pariin otteeseen ja tällä kaudella tulee vihdoin kannu. Mikään osa-alue ei ole heikko ja Nikitin on osoittanut olevansa varsin pätevä valmentaja.
   
 15. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Yllättävän vähän on muuten puhuttu nyt viime aikoina TsSKA viime kuukausien vireestä. Kausihan alkoi aika huonosti, kun ekasta 6 pelistä saldona oli 3 voittoa ja 3 tappiota.

  Sen jälkeen onkin mennyt aika kovaa kun seuraavaan 31 peliin on tullut 30 voittoa ja 1 tappio. Ainut tappio lokakuun puolivälissä Kunlunille kotona.

  Torstain Jokerit peliin ei siis varmaan kotivoittoa kannata ihan pienellä (alle 15) kertoimella pelata. :)
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään CSKA hävisi. Kohta joku tulee sanomaan että alkukaudesta CSKA vauhdissa mutta nyt sitten muut tulevat ohi oikealta ja vasemmalta.
  Toivotaan että näin on seuraavassakin pelissä.