Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana KooMT, 17.07.2016 klo 04.38.

 1. Magni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, NHL
  Lainaus:
  Ainutlaatuinen tapaus koko KHL:n historian ajalta. Ei ollut tuosta huolimatta huono peli Medvescakilta, vaikka hävisivätkin 3-5. Eiköhän Medvescak nähdä ensi kaudella jälleen EBHL:ssä, mihin seuraa on huhuiltu takaisin.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Heh oli pakko vilkaista ottelun tilastoja. Medvescak pelasi viidellä puolustajalla ja näistäkin kolme olivat oikeasti puolustajia. Ja näistä kolmesta yksi oli kroaattijunnu Jan Smolec uransa 5. KHL-ottelussa. Smolec pelasi 7 minuuttia ja ne ainoat oikeat puolustajat olivat Mark Katic (peliaika 31 min) ja Derek Smith (27 min). Lisäksi puolustajan tontilla pelasivat hyökkääjät Kirill Voronin (22 min) ja Ivan Jankovic (14 min). Jankovic on myös kroaattijunnu, joka pelasi uransa 4. KHL-ottelua ja vieläpä tosiaan puolustajana.

  Hyökkäyksessä oli kokoonpanon mukaan kaksi täyttä ketjua ja lisäksi 2 hyökkääjää eli yhteensä 8 hyökkääjää. Mike Glumac pelasi yli 33 minuuttia, mikä on hyökkääjälle varsin miehekäs lukema.

  Tervemenoa takaisin alppiliigaan Medvescak!
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Medvescakilla oli kolme pelaajaa pelikiellossa tuossa kyseisessä pelissä, mikä selittää ennätyspienen rosterin koon.
   
 4. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Näin todennäköisesti tulee käymään ja luin HFBoardsilta että joukkue on jo jättänyt hakemuksen. Syyt ovat järjellä ajateltuna ihan ymmärrettävät: ei kertaakaan pudotuspeleissä, pelaajarosteri joka kausi uusiksi - parina vuonna myös sekä syksyllä että keväällä - ja tosiasia että Kroatiassa ei vain ole KHL- tason pelaajia riittävästi minkä vuoksi valtaosa on tuontipelaajia.

  Itsestä tuo KHL:stä todennäköinen lähtö puolestaan on harmi, koska joukkue oli viihdyttävä ja sen imago karhulogoineen toimiva. Jos lisäksi vertaa joukkueen pelejä vaikkapa Omskin tai Sochin matseihin niin tuo sunnuntain puulaakitason pelaajamäärällä läpi vedetty ammattilaisliigan virallinen ottelu 3-5 tappiosta huolimatta oli saavutus omalla tavallaan sekin. Ehkä se on kysymys mitä itsekukin arvostaa.
   
 5. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ehkä sen selittää myös sen että puolet jengistä lähti vetämään (kaikki parhaat ulkomaalaiset) + valkku Dwyer. Tuo on jotenkin niin perinteistä Balkanin ja mm. Romanian urheilussa kun siellä ainakin futiksen puolella on vähän väliä joka toinen seura lähes konkurssissa ja sitten lähtevät pelaajat ja valmentajat lätkimään ja pelataan jollain junnuilla/ B-jengin pelaajilla kausi loppuun. Just luin että Romanian futiksen pääsarjassa kävi näin jollekin jengille, ja olivat tarjonneet valmentajalleen 800e/kk palkkaa :D Siis 800e kuussa, minkä täällä saa Kelan tukena, niin siitä kun valmennat Romanian pääsarjassa futisjengiä!!
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä tietää. Ketkä pelaajat olivat pelikiellossa ja ovatko ensi pelissäkin? Ihan vedonlyöntimielessä kysyn.

  Samaa mieltä @iiron_troikka kanssa siitä, että Medvescak on ollut omalla tavallaan KHL:n väriläiskä ja sääli jos/kun taru tuolla päättyy tähän kauteen. Ymmärrettävää se kyllä on monessakin mielessä.
   
 7. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tomas Larkin, Lukas Kozak ja Blake Parlett. Ei tietoa, ovatko ensi pelissä jo pelikelpoisia.
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Blake Parlett näköjään siirtyy Tapparaan, joten ei taatusti ole enää Medvescakin seuraavassa pelissä mukana.
   
 9. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Parlettin lisäksi myös ykköshyökkääjä Lucas Lessio on jättänyt joukkueen ja siirtyy SHL:ään.

  Mahtaako Medvescak saada vielä 2 ketjua kasaan loppupeleihin? Katicin luulisi ainakin kelpaavan jonnekin. No, Larkin ja Kozak taitavat sentään palata kokoonpanoon.
   
 10. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Todella vähän seuraan tätä liigaa, mutta nyt vilkaisin sarjataulukkoa ja huomasin CSKA:n johtavan, vaikka SKA:lla noin +40 parempi maaliero. Näin ollen sieltä olisi tulossa CsKA Jokereille vastaan ensimmäisellä kierroksella, tämän hetkisellä tilanteella.
  Mutta mikäs homma tuossa on, onko CSKA Moskovalla enemmän voittoja varsinaisella vai mikä määrittää sarjataulukossa sijoituksen pisteiden ollessa tasan?
   
 11. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit sekä tuleva Espoon edustusjengi
  Kyllä SKA:n pitäisi olla vielä ykkösenä koska 3 pisteen voitot muistaakseni ratkaisevat 44-42 Pietarin eduksi tällä hetkellä.
   
 12. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  39-37 ZSKA:lle. Sarjataulukosta KHL:n sivuilta löytyy.

  http://en.khl.ru/standings/
   
 13. faro Jäsen

  Lainaus:
  Kolmen pisteen voitot juurikin.
   
 14. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Tuota mahdollisesti viimeiseksi jäävää Medvescakin matsia katselen ja kokoonpanossa on vähän rapiat kaksi kentällistä sekä maalivahtikaksikko. Ottelun tahti on sinällään merkityksettömässä ottelussa (toista kertaa peräkkäin Bratislavassa koska edellinen ottelu siirrettiin sekin sinne) on ollut kyllä juuri sitä mitä odottaa voi, joskin hetkellisesti molemmat ovat heränneet myös vähän pelaamaan.

  Ihmeellistä on oikeastaan vain miten Slovanin pelaajat ja fanit jaksoivat juhlia 7-2 ylivoimamaalia kun vastustajaa tällä hetkellä juuri ja juuri voi sanoa jääkiekkojoukkueeksi. Medvescakin juuri tekemä neljäs maali muutama minuutti ennen loppua on itsestä paljon ihmeellisempi suoritus.
   
 15. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Mozyakinilla jäi sitten 50-maalin rajapyykki rikkomatta. Kokonaisuutena kauttaan voi kai pitää semihyvästä maalimäärästä huolimatta vähän odotuksia heikompana. Syöttöpörssi jäi viemättä ja jäi kärjestä oikeastaan aika reilustikin. En sitten tiedä miten paljon varsinkin Zaripovin todella vaisu syyskausi söi Mozyakinin tehoja, Kovarkin heräili vasta lokakuulla. Pleijareissa kaikki alle 40p on pettymys.
   
 17. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  En ole varma onko toi viimeinen lause heitetty leikillä mutta menaat, että Magnitka pelaa kaikissa sarjoissa sen seitsemän peliä ja pistekeskiarvo pysyy Mozyakinilla samana kuin runkosarjassa? Niillä taitaisi päästä just tohon 40 pinnaan.
   
 18. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Neljä riittää. Reilu pari pinnaa/peli olisi arvolle sopiva tahti.
   
 19. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Aika vauhdikas alku Moskovassa, CSKA-Spartak 1-1 kahden ja puolen minuutin jälkeen.

  E: 3-1 kun vajaa 8 min ekaa erää jäljellä. Runkosarjan voitto vahvasti CSKA:n hallussa. Spartakilla ollut myös hyviä paikkoja, joten kyllä tästä voi vielä jotain taistelua syntyä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 16.25
 20. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  CSKAn hallintaa tuo peli on. Vastustaja ei ole tosin kaksinen. CSKA pelaa aika monesti kiekon vain päätyyn ja kärkikarvaaja pyrkii kiinni ja jos onnistuu, niin kakkonen lähellä auttamassa. Jokerien yksi vahvuus on pakkien avauspeli, joten tuo karvaus ei tuollaisenaan ole kovinkaan vaarallinen.
   
 21. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  5-1, eiköhän homma ole paketissa. Spartak ei tosiaan ole mikään erityisen hyvä jengi, mutta yllättävän helposti niillekin on syntynyt maalipaikkoja. CSKA:n puolustaminen on välillä aika huolimattoman näköistä.

  Sibir ja Kemppainen kesälomille, kun eivät saaneet 3 pistettä Avtolta. Sibirin konttaus taitaa olla KHL:n tämän kauden suurin yllätys.
   
 22. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Eikä ole. Nimenomaan pakkien avauspelaaminen on hidasta ja vaikeaa eivätkä osaa toimittaa kiekkoja varmasti avausta odottavien hyökkääjien lapaan. Lisäksi perinteisesti ZSKA on ollut todella vahva karvaaja ja antamaan painetta pakeille jopa maalin taakse saakka. Näin ainakin silloin, kun Jokereita vastaan ovat pelanneet. Onneksi materiaali kokonaisuutena ei ole ihan viime vuosien tasolla.
   
 23. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Koko Suomen Kunlun varmisti playoff-paikkansa Sibirin tuhertaessa oman ottelunsa, joten onnittelut Pekingin perinteiseen kiekkopitäjään. Hieno saavutus heti ensimmäisellä kaudella ja nähtäväksi jää, millainen pleijarikiima Kiinassa syntyy.
   
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Just olin sanomassa samaa. Jokereiden alakerrassa ainoastaan Genoway ja Lajunen, jotka pystyvät ohittamaan jalalla korkealta ottavan karvaajan, mikäli syöttösuunnat pelattu pois. Muilta osin ollaan kiekollisena nanosekunnissa selkä kiinni laidassa ja hätä kädessä.
   
 25. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  Välillä toki käy noinkin, että huono syöttö/vastaanotto saa aikaan vaarallisen kiekonmenetyksen. Ei se pakkien avauspelaaminen yleensä mitenkään hidasta ole kuitenkaan. Jokereiden PAHP:ssa pakkien avauspelaamista helpottaa pelin rakenne, joka on toiminut esim. SKA:n todella syvälle ajamaa karvausta vastaan. En tarkoita, että Jokerien pakit olisi mitään ilmiömäisiä pelin avaajia, vaan tuota koko viisikon rakennetta PAHP:ssa. Esimerkiksi nyt käynnissä olevassa CSKA:n pelissä CSKA pelaa paljon puolinopeita hyökkäyksiä omasta päädystä siitä ringette-viivan tasolta. Pakki antaa siitä pitkän syötön punaisen yli ja siitä ohjaus päätyyn. Ei CSKA voi mitenkään antaa noissa tilanteissa kovaa painetta kuin 1-2 pelaajan voimin, koska pakit ei ehdi sieltä omasta kenttäpäädystä mukaan.

  Varmasti monta kertaa Jokerien pakit tulee olemaan siinä nesteessä CSKA:n paineistaessa, mutta sama tilanne varmasti käy myös CSKA:n pakeilla. Se nyt vaan kuuluu lätkään.

  Lainaus:
  Hienoa saada Kiinasta joukkue KHL-Playoffeihin! Minkä verran muuten Kunlunin kotipeleissä on ollut yleisöä? Alkukaudesta oli muistaakseni juttua jostain pelistä missä oli joku 200 katsojaa?