Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Juurihän täällä mainostettiin, kuinka Kontiola pelaa 500-600k lapulla. Antoi varmaan rakkaudesta narreihin reilun alennuksen, koska minä, me, jokerit. Taikka sitten yksikään muu seura ei ole niin hölmö, että moisia summia maksaa. Hymiö.

  Nämä spekulaatiot vaatisivat julkiset palkkatiedot, kun täällä heitellään näitä omia oletuksia ja toiveita faktoina. Tosin en usko näin tapahtuvan ikinä, vaikka tulisi miljoona palkkakattoa.
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  No tätä globaalia arvoa voidaan vaikka arvioida niin, että halusi sitä tai ei, suurin osa pitää KHL:ää maailman toiseksi kovimpana sarjana. Kovassa sarjassa hyvin onnistuminen tarkoittaa yleensä, että arvosi pelaajana nousee. Samalla tavalla pelaajien arvot nousevat suurempien sarjojen silmissä, jos he tekevät esimerkiksi Liigassa tuhojaan. Tämän myös NHL tietää, koska tarjoaa aika kovia sopimuksia KHL-pelaajille, jotka eivät ole vielä pelanneet peliäkään NHL:ssä.

  Mitä tulee KHL:n mittapuulla alihintaisena pelaamiseen, voidaan katsella vaikka yleistä palkkatasoa ja pörssien, joukkueiden top pelaajien palkkioita ja verrata niitä Jokereiden maksamiin. Esimerkiksi pistepörssin top 5 huonoiten tienaava pelaaja on Brian O'Neill n. 500k ansioillaan. Seuraavaksi huonoiten tienaava top 5 pistemies on Nikita Gusev 1,1 miljoonalla eurolla. Pistepörssin vitosen Brian O'Neillin bruttopalkka ei mahdu edes 50 parhaan bruttopalkan joukkoon. Sama pätee puolustuksen pörssin jaetulla kolmossijalla olleisiin Lepistöön ja Grantiin. Palkat ovat kaukana kaukana. Tästä päätelmä, että nämä ovat KHL:n mittapuulla alihintaisena Jokereissa. KHL:ssä arvostetaan rahallisesti näyttöjä KHL:stä. Näillä pelaajilla niitä löytyy ja yleisen palkkatason myötä, nämä ovat alihintaisena Jokereissa. Tämän vuoksi mielestäni budjettierot eivät näy niin radikaalisti materiaalissa, mitä ne näkyvät paperilla. Jokereissa pelaa moni pelaaja, joihin venäläiset käyttäisivät budjetistaan miljoonan.
   
  Quaser tykkää tästä.
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Hyvä vastastaus @sämpylä89 ja sen verran kommentoin, että KHL:ssä ei voida puhua markkinahinnoista siinä mielessä, mitä markkinahinnoilla tarkoitetaan. Käsitteenä markkinahinta tarkoittaa hinnanmuodostusta vapaassa kauppatilanteessa. KHL:ssä venäläisseuroilla on rajoitus ulkomaalaisten maksimimäärästä. Se jo estää markkinahinnoittelun. Lisäksi pelaajien osalta KHL:ssä on ulkomaalaisilla pelaajilla alueita ja seuroja, jonne ei mennä suuremmallakaan palkalla, jos on valintamahdollisuus. Yhdessä nämä kaksi tekijää vaikuttavat siten, että KHL:ssä ei ole markkinahintaa samalla tavalla kuin vaikkapa NHL:ssä on.

  Kun unohdetaan sana "markkinahintainen", osa pelaajista pelaa todennäköisesti Jokereissa pienemmällä liksalla kuin saisi jostain muualta. Kuinka moni huippupelaaja näin toimii, sitä on vaikea tietää. Se kyllä tiedetään, keille huipuille KHL:n aikana Jokerien tarjoama palkka ei riittänyt. He siirtyivät muihin seuroihin.
   
  Walkin tykkää tästä.
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  @Cobol kyllä, asia on myös näin.

  Mitä tulee taas @Ruuhkis älynväläykseen vetää Kontiola mukaan soppaan (kukaanhan ei Kontiolasta ole puhunut, kun muutamasta tietystä pelaajasta), niin hän on ylihintainen tämän hetken näytöillä tuolla 500-600k palkalla.
   
 5. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Niin, minähän vain kerroin saman minkä sinä tänne foorumille alkuviikolla. Palkastahan tässä kun puhuttiin ja sinä väitit pelaajien pelaavan alle markkinahinnan Jokereissa ja minä annoin sitten esimerkin Kontiolan muodossa. Äly ja väläys sinullekin, että saatetaan kyseenalaistaa jotain väittämääsi.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 6. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Minähän kerroin siinä viestissäni, että raaka ylihinta, mikäli pitää paikkaansa. Sinä taas ivallisesti kirjoitit, että Kontiolakin varmaan pelaa alennuksella, koska Minä Me Jokerit.

  Lainaus:
  Puhe on ollut tietyistä pelaajista, ei kaikista.

  Tämä osaltani tästä.
   
  Quaser tykkää tästä.
 7. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mitähän sille Bob Hartleyn Omskin dopingtestaus jupakalle kuuluu? Onko @Tshekki77 törmännyt johonkin juttuihin? Ilmeisesti juttu on annettu "anteeksi", koska Hartley keikkuu vielä Avangardin peräsimessä.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Muistelisin, että jossain vaiheessa puhuttiin neljän vuoden kilpailukiellosta, mutta näinköhän asia on sitten haluttu vähin äänin lakaista pöydän alle, koska en kyllä itsekään muista nähteeni mitään otsikkoa aiheesta vähään aikaan. Toisaalta eihän se täysin ennenkuulumatonta oo, että tästäkin asiasta ilmoitettaisiin tyyliin pari päivää ennen kauden alkua. Eikös viime kaudella tullut tyyliin päivä tai kaksi ennen kauden alkua tieto, että pisteet runkosarjaottelun voitosta muuttuu kolmesta kahteen?
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mielenkiintoista. Vorky twiittailee, että SKA:n liikevaihto oli viime vuonna 113 miljoonaa euroa ja nettotuotto oli 8 miljoonaa euroa.

  Päästäänkö näihin lukemiin ns. sponsorisopimuksilla, eli miljonäärit pumppaavat sponsorina rahaa seuraan? Vai kuuluuko "SKA-konserniin" muutakin, kun jääkiekko-SKA? Vai onko tämä jotain Putin-oligarkki kikkailuja? Mitä tällä kikkailulla voitaisiin hakea?

  Pelkällä jääkiekkojoukkueella 8 miljoonan euron voiton tekeminen Venäjällä vallitsevassa taloustilanteessa on mahdotonta.