Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kevin Lankinen – tiellä tähtiin?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana -BR-, 06.01.2015 klo 00.10.

 1. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitäs mieltä ollaan Olkinuorasta? Ainakin Aittokalliota mielummin ottaisin.
   
 2. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aittokallio silleen huono vaihtoehto menestystä hakevalle lätkäjengille, että voittaa noin 1/10 pelaamistaan matseista.
  Denis Godla, jos on saatavilla, olisi hyvä vaihtoehto.
   
 3. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ortiolla tosiaan on erinomainen kausi menossa SHL:ssä ja vastikään tehty jatkosopimus kevääseen 2018, eli ilman jotain eurojackpotia ei tätä omaa kasvattia valitettavasti ihan heti olla hankkimassa takaisin.

  Olisi enemmän kuin mieluinen paluumuuttaja tietenkin, mutta hetki menee varmaan vielä ja paljon saa vettä virrata Töölönlahdella ennen paluutaan näihin liigakaukaloihin.
   
 4. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Den is God la pelannut hyvin tänään, ei ihan jumalmoodissa kuitenkaan.
   
 5. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Lunkan koutsauksella uuteen nousuun?
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Lunkan opissa Godla varmaan kypsyisi staraksi, hemmetin hyvä prospekti...
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Mitäköhän tästä hermannista nyt vielä sanoisi, mitä ei ole aiemmin sanottu? Noh, aika hartaasti on HIFK tän kaverin reppuselässä tällä hetkellä ja vahva on pojan selkä!

  Toinen huomio => kahtokaapas pleijarijengien veskareita muutenkin? Nuoria jannuja liki jokaisessa, huikeat ajat suomalaisessa maalivahtitehtaassa eiku jatkuvat...
   
 8. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä, nuoret maalivahdit ovat nousseet hyvin esiin. Lunkka on kyllä tehnyt hienoa työtä maalivahtien koutsina. Lankinen on kehittynyt huimasti tällä kaudella ja on syystäkin noussut Hifkin ykkösmaalivahdiksi. Saa nähdä siirtyykö Kevin tämän kauden jälkeen muualle. Kysyntää varmasti on.
   
 9. output Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tää oli Lankisen peli taas. Yleisökin taisi antaa tunnustusta ansaitusti.
   
 10. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Lankinen oli tänään todella, todella huono. Kaikki sisään vaan.
   
 11. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  En väitä vastaan!
   
 12. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Toivon todella kaikkien kannalta, että Keke saa sopparin rapakon taakse. Alla muutama syy listattuna:

  - Keke on ihan mukava kundi, suon hänelle lisää rahaa

  - Kenttäpelaajisto ei luottanut tammikuun jälkeen Kekeen. Tai vaihtoehtoisesti eivät puolustaneet yhtä tarmokaasti, yhtä huono vaihtoehto

  - En usko, että Keke on varsinkaan kovassa rasituksessa se veska, joka torjuu mestaruuden

  - Vaikka jätän tietyn mahdollisuuden sille, että Keke torjuu mestaruuden, pidän riskejä suurempina. Jos jatkosoppari on tehty ennen vuodenvaihdetta, liksa on luokkaa supertähti
   
 13. #32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
  Ihan sama minne menee, EI jatkoon!
   
 14. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Keke olisi hyvä maalivahti meille, jos olisi tasainen suorittaja. Ja edelleen tämän päiväisen esityksen jälkeen olen sitä mieltä, että soisin hänelle jatkoa meillä. En välttämättä ykkösmaalivahtina, mutta jakamaan vastuuta jonkun kokeneemman ja tasaisemman kaverin kanssa. En tosin luottaisi siihen, että Keke olisi itse kovin valmis jakamaan vastuuta, onhan kyseinen heppu ollut käytännössä ykkösvahti koko tämän kauden ja uskoisin, että myös muutama muu joukkue olisi kiinnostunut hänestä.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Liikaa on hän on / off-veskari. Torjui eniten nollapelejä kaudella, (vihdoin kun sai ensimmäisen urallaan), välillä haparoi liikaa. Mielestäni on Suomen "paras kakkosveska", ihan niin kuin pitäisi olla koko ajan joku jota haastaa, Nickestä ei ollut riittävästi haastettavaksi kun oli niin paljon rikki.
   
 16. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Ollaanko täällä nyt ihan tosissaan? Kyseessä on 21-vuotias maalivahti, joka on viittä vaille kansainvälisellä tasolla. Otteiden heittely pitkän kauden aikana on luonnollista, eikä tällä kaudella oltaisi pelattu tasan yhtään pudotuspeliä ilman Lankista.

  Jos Keken annettaisiin nyt vain mennä, niin siinäpä alleviivautuisi se miksi IFK:n sijasta finaaleissa pelaa ihan muut joukkueet. En tosin usko hetkeäkään, että esim. Lunkka antaisi tällaisen skenaarion tapahtua.
   
 17. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Jossei Keke teille kelpaa ni meiltä voisitte ottaa Heleniuksen vaihossa Kekeen. Meille kelpais hyvinki oma junnu kakkosveskaks.
   
 18. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lankinen ei ollut tällä kaudella vielä valmis tuohon pelimäärään. Taso heitteli vielä hieman, joka onkin ihan normaali nuorilla veskareilla. Olisi tarvinnit hieman enemmän tukea Bäckströmiltä otteluruuhkassa. Väitän, että ensi kaudella Liigan paras maalivahti.
   
 19. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Joo eiköhän Keke ole vielä kovempi luu enskaudella. Taisi eilen olla vaan se "pöljä päivä" negatiivisessa mielessä.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kiva Harri sanoi Cityssa koska Bäcks ei ollut yhdessä vaiheessa pelikunnossa niin Keke ei saanut tarvitsemaansa lepoa ja se hieman on heijastunut pelaamiseen. Haukkujat suorittakoot fellaation itsensä kanssa. Keke jatkoon ehdottomasti.
   
 21. mikzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on muuten jännä yksityiskohta tästä kaudesta. Bäcks oli hajalla ja Lankiselle olisi tarvittu huilia, mitä tehdään? Karavaanari pistää loppukauden sopparin Myllyniemelle. Mylläri oli jo kevyeksi todettu joten availi luukkua ja keitteli kahvia, mutta maaliin sitä ei uskaltanut laittaa. Mitä järkeä tuossa sopparissa oli? Vähän isommalla panostuksella olisi voitu hommata pätevä kakkosveska loppukaudeksi, jonka olisi voinut heittää uuniin pleijareissakin, eikä olisi tarvinnut peluuttaa loukkaantunutta/puolikuntoista Bäcksiä.
   
 22. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin amatööri-tason virhe kun olla ja voi. Tarkemmin ajateltuna edes amatöörit ei ammu itseään jalkaan tällä tavalla.
   
 23. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Osa veskareista haluaa pelata mahdollisimman paljon, lähes kaikki pelit kauden aikana. Lankisen tahtotilasta en tiedä mutta näin ulkopuolisena tarkkailijana arvioisin että Lankulle sopii huomattavasti paremmin sellainen 50-50 tai 60-40 tandem. Ei ole läheskään huipputerässä joka ilta pitkissä otteluruuhkissa.
   
 24. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Nostetaan nyt tämä ketju ylös ja kirjoitetaan välillä jotain muuta kuin vittuilua ja negailua. Ketjun nostamiseen on kaksikin syytä: Loistava ykkösmaalivahtimme teki kahden vuoden jatkosopimuksen (Kuka olisi uskonut? Eikö sen pitänyt olla ihan varmaa, että Lankinen lähtee tämän tai ihan viimeistään seuraavan kauden jälkeen rapakon taakse?) ja lisäksi hänet valittiin juuri hetki sitten laivalla Kauden Kamraatiksi.

  Video juuri suoritetusta valinnasta kamraattien instagramista
   
 25. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Ilman muuta meni oikeaan osoitteeseen palkinto. Keke pelas monta pistettä meille ja etenkii ku se sai vielä pelattua eniten (7) nollapelejä kaikista maalivahdeista, vaikka puolustus edessä oli ajoittain aivan kauhea. Hieno kuulla, että jatkaa seuraavatkin pari kautta meillä ainakii todennäköisesti. Taitaa Lunkan opetus olla aika timanttia sen perusteella.