-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Maalivahtiketjussa MJ64 ihmetteli, että eikö herralle ole omaa ketjua. Samaa mietin myös minä, tai oikeastaan ajattelin jo aiemmin avata oman ketjun toiselle maalivahdillemme, joten olkaa hyvät! Sana on vapaa.
Nuori, lupaava maalivahti, joka on päässyt Jannen kouluun ja tulokset alkavat näkyä. =) Toki kehitettävää on vielä, mutta ihan lupaavia ovat otteet viime aikoina olleet.
Ropponen pitää nuorta miestä lupaavana, jolla on mahdollisuudet vaikka mihin. Löytääkö herra tiensä tähtiin, vain aika näyttää.
 
"Me ollaan voitettu yhdessä jotain ja hävitty yhdessä jotain, mut aina me ollaan oltu toistemme tukena."
-Kimmo Kuhta-
ON VAIN YKSI #9!

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Jo on aikoihin eletty.. Meillä on 2 loistavaa nuorta maalivahtia? Näenköhän unta.. Mutta itse Keviniin. Hienosti on kaiffari pelannut ja tänään oli itse muuri. Hyvin menee ja antaa mennä vaan!
 
Kidoz Guys!

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Olen jo aiemmin sanonut, että Lankiselle enemmän peliaikaa, anasaitsisi esityksillään mielestäni kolmasosan runkosarjan peleistä..Hussokin tarvitsee lepoa, jotta jaksaa poffeissa ja Lankinen on viimeistään nyt näyttänyt olevansa voittava maalivahti..
 
"HIFK:n nimeen vannotaan , Jokerit on kakka" Kim Sainio kertoo opettaneensa lapselleen Radio rockin korporaatiossa 6.6.2019.

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Husso/Saros on veskareiden 95-ikäluokan Lennon/McCartney, niin onko Lankisen kohtalona olla Harrison? Kova tekijä, joka olisi monessa muussa ympäristössä se ykköstähti, mutta nyt jää soittelemaan kolmatta viulua. Eiköhän Kevin olisi jonain muuna vuonna syntyneenä ollut ainakin yksissä U20 MM-kisoissa vähintään kakkosveskarina - ei kuitenkaan 19-vuotiaat, näinkin paljon liigavastuuta saavat veskarit ole ihan jokapäiväisiä.

Lankisen pelejä tuli nähtyä jonkin verran A- ja B-junioreissa ja melkein aina se oli ärsyttävän hyvä. Lopullisesti vakuutuin viime helmikuun U20-turnauksessa, kun Lankinen pelasi Suomen ykkösveskarina. Ehkä on vihollisleiristä, mutta signaus oli mieluinen uutinen. Kuitenkin "vain" K-Vantaan kasvatti ja kyllähän iso osa junnuista muutenkin reissaa PK-seudulla seurasta toiseen ennen aikuisuraa.

Lankista ei toki voi millään mittarilla pitää omana kasvattina, mutta on tämä viimeaikojen nuorten veskareiden esiinmarssi ollut aika hienoa katseltavaa ja iso kiitos varmasti kuuluu Lundellille. Nyt Husso/Lankinen kaksikon takana on väijymässä junnumaajoukkueiden vakiokasvo Christian Heljanko, joka kenties voisi jo ensi kaudella saada jotain liigapelejä. Nythän nuorukainen vetää Kollien ykkösveskarina, vaikka on vielä vielä B-ikäinen. Onko näiden 90-luvun loppupuolen lasten ja Bäckströmin ja Riksmanin välissä oikeastaa ketään mainittavampaa selkeästi HIFK-taustaista veskaria kuin Jani Nieminen?
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Jo on aikoihin eletty.. Meillä on 2 loistavaa nuorta maalivahtia? Näenköhän unta..
Toivottavasti ei lähde etsimään parempaa peliaikaa jostain böndeltä. Nyt olis hyvä kaksikko, keiden varaan voi rakentaa jotain pysyvämpää ja loppuis jatkuva tuulikaapin ovien availu ja arpojen katselu. Hieno peli tänään ja itseasiassa ei olla kaaduttu kassariin Husson poissaollessa. Nyt on hyvä tilanne.
 
Tänään IFK:ssa alkaa uusi aika, Tom Nybondas 03.04.14
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Loistavaa! Nyt on tällekin herralle oma ketju, kuten kuuluukin. Ehdotan, että tästä eteenpäin kassareistamme kirjoitetaan erikseen, ellei asia koske yleisesti IFK:n maalivahtitilannetta...mites olis, modesedät/-tädit?

"Lankku" pelasi kyllä eilen lähes unelmapelin. Itse en päässyt paikalle, mutta ottelunauhoite kielii siitä, että poikittaisliikkeen (tolppa-tolppa) suhteen on todellakin tehty jotain Jannen johdolla. Hanska toimii Lankisella aina, mutta nyt näytti tuo patjatyöskentelykin hieman vähemmän kulmikkaalta (, jota se kyllä valitettavasti edelleen on...).

Anyway, kyllä on pakko pitää tästä hankinnasta. Mike Norwayta ei ole tullut ikävä.
 
En ikinä ole yksin, sillä olen aina...

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mahtavaa että Lankisellakin nyt oma ketju. Kiitoksia tästä.

Diggaan tästä jätkästä ja toivottavasti saa paljon enemmän peliaikaa nyt loppukaudesta. Ja kyllähän nyt pitäisi varmistaa että tämä nuori herra myös jatkaa meillä ettei vaan peliajan vähyyden johdosta lähde muualle. Mutta sopimushan kattaa seuraavat kaksi kautta ymmärtääkseni. Tosin Lunkka taitaa olla aika hyvä porkkana veskareille pysyä IFKssa ja hyvä niin.
Kyllä se vaan niin on että peliaika on se joka veskaa kehittää eniten ja tietenkin pieniä virheitä tulee silloin tällöin mutta mahtavaa kehitystä on ollut. Ja nyt pelatessa näyttäisi että itsetunto vaan kasvaa kun saa hyviä koppeja ja joukkuetovereilta sataa kiitosta. Eilinen peli oli loistava Lankiselta.

Ja kuten Moto jo mainitsi niin Heljanko tulossa kovaa vauhtia geimeihin mukaan että onhan tämä nyt kutkuttavaa että "omista" junnuista alkaa olemaan jo ihan jatkuvuutta vuosia eteenpäin katsottaessa. En tiedä onko sattumaa vai saadaanko me kiittää Lunkkaa tästä kaikesta. Varmuuden vuoksi Kiitos - Tack, tack!

Tässä otteluruuhkassa toivottavasti vuorotellaan nyt veskareita eikä peluuteta pelkkää hussoa maalilla koko ajan.
 
Jag är en IFK fan, vad fan är du?

F#21

Jäsen
Ja kuten Moto jo mainitsi niin Heljanko tulossa kovaa vauhtia geimeihin mukaan että onhan tämä nyt kutkuttavaa että "omista" junnuista alkaa olemaan jo ihan jatkuvuutta vuosia eteenpäin katsottaessa. En tiedä onko sattumaa vai saadaanko me kiittää Lunkkaa tästä kaikesta. Varmuuden vuoksi Kiitos - Tack, tack!.
Lunkka tuskin on hirveästi vielä vaikuttanut Heljangon peliin. Vielä en antaisi kiitosta tästä, vaan vasta sitten kun hänestä oikeasti saadaan maalivahti miehiin. Nyt kiitosta voidaan antaa junnupuolen mv-koutseille. Heljangosta näki jo nuorempana, että asenne on kunnossa ja poika haluaa tulla ammattilaiseksi.

Se siitä offtopicista.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://liiga.fi/pelaajat/24185189/lankinen-kevin/ottelu-ottelulta
Linkissä on ottelu ottelulta Kevin Lankisen lyhyt ura HIFK:n liigajoukkueen maalivahtina. Omissa silmissäni Lankisen ura lähti kunnolla käyntiin JYP-pelissä 27. joulukuuta 2014, kun HIFK jäi 4-2 tappioasemaan, noin 2. erän puolivälissä. Siinä tilanteessa penkillä istui Kouvolasta lainattu Cloutier ja oli helppo kuvitella, että yksi maali lisää JYPille ja viimeistään 3. erän alussa Lankinen olisi seissyt HIFK:n aitiossa luukkuvahdin roolissa. Näin ei käynyt, vaan Lankinen torjui loppupelin ajan kaiki vedot ja voitti myös vm-kisan. JYP-peliin saakka Lankinen oli 1-2-2 HIFK:n maalivahtina ja JYP-pelistä alkaen 3-1-1. Vanha viisaus on, että voittamalla opit voittamaan ja päinvastoin. Lankisen torjuntaprosentti on nyt 90,4 ja ka 2,82. Nämä numerot eivät vielä päätä huimaa, mutta pääasia on se, että HIFK voittaa nyt 3 pistettä, myös Kevin Lankinen maalissa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lankista on vastustajan leirissä etenkin ottelu ennakoissa haukuttu ja voi sanoa että aika tavalla turhaan. Liiga uran alku ei ollut päätä huimaava ja on mennyt helppoja välillä. Tammikuussa (92,59 T%) päässyt parempaan vauhtiin.
 
''Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. Kaudet eivät ole vesisänkyjä.''

- Nemo

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parhaimmillaan todella hyvä mutta otteluiden välillä voi olla hurjia eroa tasossa. Ihan erinäköinen veskari Blues matsissa kuin Lukko matsissa. Vaikuttaakohan kaukaloiden koko ja vieraskenttä siihen?
 
HIFK 2013 Mother Nature Hockey.

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Parhaimmillaan todella hyvä mutta otteluiden välillä voi olla hurjia eroa tasossa. Ihan erinäköinen veskari Blues matsissa kuin Lukko matsissa. Vaikuttaakohan kaukaloiden koko ja vieraskenttä siihen?
Lankisen puolustukseksi voi sanoa, että koko joukkue oli tuossa Blues-matsissa paska ja tuota yhtä helpohkoa (ensimmäinen) maalia kohtaan oli sitten useampi gamesaver. Tuossa oli myös ollut peli edellisenä päivänä joten ei välttämättä ollut terävimmillään. Jatkossa tuskin tulee pelaamaan peräkkäisinä päivinä ellei Hussolle tule loukkaantumisia. Kunhan nyt valmennusjohdossa tajuttaisiin antaa Lankiselle pelejä ettei tuntuma katoa kokonaan kun Husso kuitenkin tykkää pelata paljon.
 
- Kaiken maailman apinat kopioivat kansainvälistä hulluutta. Joukkueurheilu pitäisi kieltää, kommentoi tilannetta pelästynyt ohikulkija, joka ei tiennyt, mistä urheilutapahtumasta oli edes kyse.

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jo on aikoihin eletty.. Meillä on 2 loistavaa nuorta maalivahtia? Näenköhän unta.. Mutta itse Keviniin. Hienosti on kaiffari pelannut ja tänään oli itse muuri. Hyvin menee ja antaa mennä vaan!
Itse asiassa meillä on kolme huippua ja se on muuten helvetin harvinaista. Kertokaapa missä jengissä on pelannut/ollut jonossa sellaista kolmikkoa kuin Husso, Lankinen, Heljanko. Kaikki maajoukkuetasoa ikäluokissaan.
IFK:lla on helvetin hyvin pullat uunissa. Lankinen on parantanut kuin sika juoksuaan siitä ekasta matsistaan IFK:ssa jossa oli varmasti jännitystä ilmassa, nyt haastaa kohta jo Hussoa. Mitä tulee joukkueen tilanteeseen niin IFK:n ei tarvitse miettiä veskojaan 2-3 vuoteen jos Husson lähdön jälkeen Lankinen pelailee ainakin vuoden ja sitten Heljanko vuoden pari.

Upeaa mahtavaa, meillä on joukkueen tukipilareita suomen huipulta jonoksi asti.

(Toki kaiken hehkutuksen keskellä pitää kehityksen jatkua ja varmuutta tulevan Liiga-tasolla, mutta en näe mitään syytä etteikö jokainen näistä ole vähintään hupputason Liiga-vahti lähivuosina.)

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Otsikon kysymykseen vastaus: Kyllä. Aijai kun meillä on kaksi huikeata maalivahtia. Lunkan hellästä huomasta molemmat vielä maailmalle.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lankinen on vastannut hienosti saamaansa vastuuseen ja on mielestäni reilussa puolessa vuodessa ottanut isoja askeleita eteenpäin. Hyvä esimerkki pelaajasta, jonka muutama HIFK-osion vakipurnaaja oli lähettämässä pelaamaan ties mihin ja joka on omilla hienoilla esityksillään hiljentänyt puutteellisten faktojen perusteella johtopäätöksiään tekevät.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pitää melkein sanoa, että Lankinen on vähän liian hyvä ollakseen totta. HIFK:lla on liigan paras nuori maalivahtikaksikko ja huonoahan tässä on se, että Husso tuskin pitkään pelaa Suomessa. Aivan sama koskee Lankista, jos kaveri pysyy tasollaan. Until then - let's enjoy!
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Mielestäni Lankinen on tällä hetkellä ykkösveskari. Kaveria on poljettu valmennusjohdon toimesta ja Hussoa peluutettu väkisin jostain syystä. Lunkalle myös miinusta tästä.
 
Eilen, tänään, huomenna, IFK.

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Jos ei katko jalkaansa tai halvaannu niin Kevinillä loppukausi. Tack.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
harvoin kirjoitan, mutta KeLa on ansainnut 1.veskan paikan. Husso voi haastaa tandemiin pleijareissa ja siinä on järkeä, mutta Husso pitää nyt ansaita peliaikansa...
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä alan lämmetä Kekelle. Aina kun on tiukassa paikassa joutunut kehiin niin on hoitanut tonttinsa hyvin. Ei tietenkään mitään tietoa miten handlaa kun pelit kovenee, mutta sinänsä jostainhan näiden nuortenkin on aloitettava. On jotenkin rauhallisen oloinen eikä pompottele kiekkoja samalla lailla kuin Hude. Nyt Lankiselle vaan reilusti pelejä.
 
Jag är en IFK fan, vad fan är du?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy