Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kevin Lankinen – tiellä tähtiin?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana -BR-, 06.01.2015 klo 00.10.

 1. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nyt en mene vannomaan milloin, mutta junnuista osa oli lähdössä ulkomaille turnauksiin ja Halonen taisi olla siinä porukassa.

  Edit: lähtee maanantaina Sveitsiin U20-turnaukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2017 klo 22.48
 2. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Julmaa touhua kieltämättä. Kun Keke päästää sen max. kaksi maalia ja tekee useita gamesavereita, muu jengi ei saa maaleja aikaan. Sitten kun muu jengi pelaa siedettävällä tasolla, Keke ei saa kiinni rantapalloakaan. Oli toki etenkin Kärppien toisessa ja kolmannessa maalissa puolustuspelikin kamalaa, mutta kaikkea ei voi sen piikkiin laittaa.

  Kai Bäckström on edelleen jotenkin rikki. Aittokalliolle helppo ja helpohko ja pari epävarmaa torjuntaa -> vaihtoon. HIFK ei vaihtanut kolmannen maalin jälkeen. Ja miten sitten kävikään.
   
 3. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Moto; ainoa lohtu tälle ex-suippoleualle on se, että kohta pääsee leikkimään rantapallojen kanssa. Kiitos jatkuvista hörppäyksistä!
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Törmänen sanoi pelin jälkeen eilen, että Bäckström ei ollut vielä pelikunnossa, joten ei voinut vaihtaa maalivahtia ja sanoi, että ehkä on tänään jo valmis pelaamaan.
   
 5. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tänään on Lankinen pelannut ihan hyvin toistaiseksi. Mutta katsotaan loppuun asti.
   
 6. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Loppu sieltä tulikin ja millainen. Tolpan kautta patjoihin ja siitä lirumalla sisään. Toinen suippoleuka sitten veti järjettömän pitkän päätyyn ja lukkolainen laidan kautta tyhjiin. 2-4. Business as normal?
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Keke vetää kyllä huikeaa settiä, joukkueen ykköspelaaja hands down, Mr. Shutout!

  Mitäköhän tästä tulisi jos muu jengi olisi samalla tasolla?
   
 8. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Eilen oli juuri puhetta, että herra pelasi tällä erittäin tuskaisella kaudella liigauransa ekan nollapelinsä ja on vetänyt niitä jo viis. Johtaa nollapelitilastoa yhdessä Larmin ja Rynnäksen kanssa. Ei me tähän mieheen olla kaaduttu. Huonoja matseja tulee toki, kaikille, mutta Keke on ollut ihan kurko ja antanut jengille mahikset voittoon useimmissa matseissa missä on pelannut.
   
 9. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tai jos Lankinen olisi ollut muiden tasolla?
   
 10. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  MUUUHAAAHHHAA, tyhjennysmyyntiä KooKoo:n suuntaan...
   
 11. output Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä en ymmärrä Lankisen hehkutusta. Harvassa on miehen voitot ollu. Voitto tulee 60 min pelin aikana 26 % varmuudella, kun Länkinen on maalissa. Backström:n vastaava luku on 50 %.
  Siinä vinkkiä vedonlyöjille. Ei kannata omille laittaa rahoja, jos Leksa on merkattu kokoonpanoon.
  Viime kaudella Leksan voittoprosentti oli 50% kun taas Hussolla oli 64%.
  Kevät loppuu ennen, kun se ehtii alkaa, jos Bäckström ei ole täysissä voimissaan.
   
 12. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Entä oletko itse otteluita nähnyt minkä verran? Noilla tilastoilla on kuitenkin aika turha lähteä rankkaamaan maalivahtien paremmuutta, varsinkin kun Bäckström pelannut edelleen aika vähän otteluita. Niken tilastoista ainakin päästettyjen maalien keskiarvo on kieltämättä erinomaisella tasolla (1,78), mutta kyllä kokonaisuutena Lankinen on ollut peliesityksiltään parempi, tosin nyt talvella Lankisen taso on muun joukkueen mukana tippunut.

  Bäckströmiä oli mukava katsoa eilen KooKoota vastaan, ripitti taas kenttäpelaajia omalla alueellaan useampaan otteeseen, toivottavasti tämä joukkueen isähahmo pysyisi edes jokseenkin terveenä, tuskin kovin moni pelaaja kehtaa löysäillä Niken edessä. Ei Bäckström ole ihan huipputasolle päässyt (toisin kuin Lankinen tällä kaudella) kun loukkaantumisia on ollut kaiken aikaa, mutta kyllä Nikke hyvällä tasolla on pelannut.
   
 13. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siinä nolaa vain itsensä, jos ei osaa nähdä tai myöntää sitä, että Lankinen on ollut jos nyt ei joukkueen tärkein pelaaja tällä kaudella, niin ainakin kolmen tärkeimmän joukossa. Se on selvä, että noin suuressa peliruuhkassa, mitä Keke on joutunut rehkimään Niken poissaollessa, tulee pakostakin jokunen heikompi ottelu, mutta ilman Keken huippuesityksiä IFK olisi tällä kaudella jo ulkona säälipleijareistakin.
   
 14. output Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olen katsonut noin 80% peleistä tällä kaudella. Lankisen otteet ovat olleet ailahtelevia. Välillä hän on liekeissä ja välillä hörppii lähes miinuskulmasta kiekot sisään (katsokaa vaikka viimeisin Kärppä-peli uudelleen). Tästä kertoo hyvin se, että varsinaisella peliajalla voitetuista otteluista 50% on ollut nollapelejä. Voittoja vaan on liian vähän.

  Lankiselle tyypillistä on myös päästää 1-2 helpohkoa maalia ottelua kohden. Se on varmasti syy miksi hän ei ole voittava maalivahti. Hän menee myös turhan helposti maihin tilanteissa, jolloin ylhäällä on aina tilaa.

  Aika paljon maaleista voi ja pitää laittaa puolustuksen piikkiin. Tuntuu siltä, että hyvän ja huonon päivän välillä on turhan suuri kontrasti, varsinkin kun huonoja päiviä sattuu keskimäärin enemmän kuin hyviä.

  Ehkä tämä oli väärä paikka kertoa oma mielipide pelaajasta, kun täällä puhutaan suu vaahdossa oman suosikkipelaajan olemattomista saavutuksista ja nähdään vaan ne positiiviset asiat. Hyvä, että kannustusta ja uskoa riittää. Sitä tarvitaan, jotta tähtiin päästään. Pitkä matka on edessä.
   
 15. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  No toisille on kaiketi Jokerit tausta sen verran ahdistava asia, ettei pystytä hyväksymään tosiasioita? Verrattuna viime kauteen, tällä kaudella nimenomaan hyvän ja huonon päivän välinen kontrasti on kaventunut, mutta se ei näy tulostaululla tai sarjataulukossa, koska muu joukkue on ollut aivan kuraa.

  Eilen meni Bäckströmille kaksi helppoa ja ilman kenttäpelaajien suonenvetoa turpaan olisi tullut.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017 klo 08.52
 16. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Ei meillä ole mitään maalivahtiongelmaa. Huvittavaa lukea miten millekin veskalle menee "helppoja", mutta onhan tuo jääkiekko sen verta nopea laji jossa tilanteen vaihtelee nopeasti eikä sellaista maalivahtia nyt tähän meidän Liigaan löydy joka kaikki ottaisi kiinni. Keke ja Nicke ovat kumpikin tarpeeksi hyviä, se että jos meidän veska päästää kaksi niin kenttäpelaajien tarvii tehdä vain kolme toiseen päähän. Kyllä se ongelma on enemmän tässä ollut tämän kauden.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ehkä kerrot mielipiteesi vain väärällä tavalla. Yrität esittää objektiivisia kantoja heittelemällä satunnaisia tilastoja, mutta subjektiivisuus ja asenteellisuus paistaa jokaisen sanan läpi.
  Bäckströmin 14 pelatun ottelun otanta ei ole riittävän suuri vertailua varten. Tästä syystä katse tulisi siirtää muihin tekijöihin, sillä Lankinen on toinen niistä kahdesta pelaajasta, jotka ovat omalla henkilökohtaisella suorittamisellaan pelanneet meille yksin pisteitä tällä kaudella. Toinen on Aaltonen.

  On totta, että Lankiselle menee helppoja maaleja kohtuuttoman usein. Vastapainona hän pitää toisinaan yksin jengin mukana pelissä. Puolustukselta ei ole viimeisellä kolmanneksella tullut tippaakaan apuja kentällä, mistä syystä oma pää on vuotanut eniten koko Liigassa samalla ajanjaksolla. Koko puolustus fleguilee ja töhöilee, ja tämä laitetaan maalivahdin piikkiin. Hyvin menee.
   
 18. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Lankisen statsit lähtivät tippumaan muun joukkueen sukeltaessa. Tällöin Bäckström ei kyennyt pelaamaan juuri lainkaan, ja taakka kasvoi liian suureksi, ja taso alkoi heittelemään (ei juuri yllätä, kun kyseessä on parikymmpinen kaveri). Kuitenkin heittely on pienempää kuin aiemmilla kausilla.

  Jos nyt katsotaan esim. lokakuuta, kun olivat molemmat pelikunnossa, niin (Liigan ottelu ottelulta -tilastosta):
  Lankinen 301 minuuttia, 0 voittoa, 2 tasapeliä, 3 tappiota, torjuntaprosentti 93.59
  Bäckström 302 minuuttia, 2 voittoa, 1 tasapeli, 2 tappiota, torjuntaprosentti 92.91

  Lankisella 0 voittoa! Ei jatkoon! Kuitenkin jos katsoo vähänkin syvemmälle, niin huomaa esim. että Lankisen kaikki pelit olivat vieraissa. Bäckström on koko kaudella pelannut kolme vierasottelua. Toki IFK on ollut tällä kaudella paska kotijoukkue, mutta tämä tilasto vain alleviivaa sitä että 14 ottelun otanta, vieläpä joukkueen pahimman pelillisen dyykkauksen ulkopuolelta, ei riitä. Ps. Bäckström on hyvä maalivahti.
   
 19. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  No joo, tämä kyseinen lause kertoo ikävä kyllä aikalailla kaiken siitä millä tasolla teikäläisen analysointikyky Keken suorituksista on...

  Meikäläinen ei fanita ketään (paitsi ehkä Lunkkaa [hymiö]) vaan katsoo veskareiden pelaamista tekemisen ja kehittymisen kautta. Keke on ottanut omassa kehityksessään isoja askeleita kahden viimeisen kauden aikana ja jos joukkue hänen edessään olisi pelannut samalla tasolla kuin viime vuonna Hussolle olisi voittosarakkeessa täpliä julmetusti enemmän. Toki kaverille tulee edelleen heikompia pelejä ja joskus menee joku helppo, mutta perustaso on selkeästi korkeammalla kuin viime kaudella => liike yhtä sähäkkää, mutta kontroloidumpaa, sijoittuu paremmin (ei enää niin paljoa niitä "desperation save"-syöksyjä), torjuntakulmat paremmin hallussa (välimatkat syötön jälkeen lyhyempiä) yms.

  Mielenkiinnolla seurataan mihin Keken tie vie seuraavan parin kauden aikana?
   
 20. output Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kerroppas fiksuna maalivahtianalyytikkona mikä tuossa kommentissani meni vikaan?
  Rakentavan keskustelun kannalta olisi hyvä esittää väitteilleen jotain perusteluja, omaa näkemystä tai faktaa.

  Täytyy kyllä nostaa hattua tuolle sinun analyysille:
  - perustaso selkeästi korkeampi kuin viime kaudella
  - liike sähäkkää mutta kontrolloidumpaa
  - sijoittuu paremmin
  - torjuntakulmat paremmin hallussa
  - välimatkat syötön jälkeen lyhyempiä

  Kyllä totisesti huomaa, että olet paneutunut maalivahtien pelaamiseen ja niiden kehitykseen. Meillä muilla on paljon opittavaa sulta. Mielellään kuulisin lisää näitä näkemyksiäsi.
   
 21. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  No ehkä nyt pääpiirteittäin se, että yksikään maalivahti ei ole n. about vuosikymmeneen enää pelannut ns. "pystystä" (no ehkä se Brödööri yritti vielä vanhoilla päivillään) vaan kiekkoja pysäytetään tätä nykyä sijoittumisella ja oikean torjuntakulman hakemisella V-torjunnasta (esim. => http://www.leijonat.com/wp-content/uploads/2016/11/getty_rinnepekka20161109-800x500.jpg). Fysiikan kehittämisessä panostetaan liikkuvuuteen ja keskivartalon hallintaan, jotta jäissä liikkuminen olisi sähäkkää ja kontroloitua...

  Kannattanee tutustu meikäläisen kirjoitushistoriaan, sieltä voipi löytyä lisää asioita joista voidaan keskeustella?
   
 22. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HIFK (Lankinen) on myös hävinnyt matseja joissa on päästetty 1 maali. Lankinen on siis pääsemässä jo Lunkan tasolla paskuudessa, Lundellhan oli aikoinaan se suurin syyllinen kun joukkue hävisi 1-0.

  Eiköhän todellisuudessa se suurin syy ole surkea maalinteko, tehtyjä maaleja on nyt 117 kun pelejä on takana 53. HIFK on tehnyt 19 maalia ylivoimalla, mikä on melko karmea luku. Ainoastaan Ässät on paskempi.
   
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Sekin yksi päästetty oli varmasti helppo laukaus, ja imurointi johtui väärästä peliasennosta, koska itse Hasek torjui aikanaan pystymmässä. Ja ilman sitä imurointia oltaisiin saatu ainakin yksi piste, todennäköisesti kaksi, koska jengi olisi yhtäkkiä oppinut tekemään maaleja. Itse asiassa kolmekin pistettä olisi ollut otettavissa ilman noin huonoa maalivahtia.
   
 24. Snadi kundi Stadista Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång kamrat, alltid kamrat!
  Lainaus:
  Nii-just. Ja kun tehdään toiseen päähän, se on aina ihan vitun hyvä skode.
   
 25. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Juu, ei riitä Keke, ei.

  Melko jäätävä esitys taas Oulussa.