Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Aleksi Halme näytti tänään miksi kuuluu kokoonpanoon. Tilipussin ei kuulu painaa koskaan ammattilaisurheilussa.

Sama malli Jokereihin, mikä on NHL:ssä. Ottawa Senatorsin D.J. Smith pisti 7 miljoonaa kaudessa tienaavan Bobby Ryanin katsomoon ja syy: "Tänään pelaa meidän 20 eniten töitä tekevää jätkää". Sama homma oli Chicago Blackhawksissa Brent Seabrookin kanssa. Toki, nämä kaksi ovat uransa ehtoopuolla, mutta niin tuntuu Jokereissakin olevan paljon tälläisiä kavereita.

Hemmetti, kun Jokereilla ei ole tapana nostaa noita nuoria ylös. Pitäs aina olla mukana yksi ylimääräinen ketju, josta nostaa pelaaja peliin mukaan. Next man up -mentaliteetti. Siinä vaiheessa Petri Kontiolat, Mika Niemet (joka oli mun mielestä hyvä Spartakia vastaan) ei peleissä pyörisi.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Jos loukit jatkuu tätätahtia nii alkaa olee flashbackejä kauteen 16-17 ku nelosketjuna hääräs pahimmillaa Mäkinen - Mäkinen - Gymer joista Frankie oli ainoo jolla oli edes alustavaa potentiaalia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos loukit jatkuu tätätahtia nii alkaa olee flashbackejä kauteen 16-17 ku nelosketjuna hääräs pahimmillaa Mäkinen - Mäkinen - Gymer joista Frankie oli ainoo jolla oli edes alustavaa potentiaalia.
Ei haittais ollenkaan jos "jouduttais" nostamaan tuolta A:sta pari ukkoa ylös.

Salminen, Helenius ja vaikka Regenda menisi ihan hyvin tuossa mukana.

Edit: Näistä Salminen painaa hulluja tehoja B:ssä ja A:ssakin noin PPG tahdilla. Helenius on kokonsa puolesta jo pelote ja liikkuu siihen nähden yllättävän hyvin. Kädetkin on isäänsä pehmeämmät. Regenda ei ole iskenyt ihan jengin kärkitehoja, mutta omaan silmääni hän näyttää kaikkein valmiimmalta KHL-pelaajalta koko jengistä. Toki Lahnaviikiä voisi kokeilla ylhäällä. Tällähän onkin jo KHL-soppari. @Ykkössentteri voi varmaan antaa vielä parempaa insighttia pelaajista. Onkohan mahdollisuudesta pelata KHL:ssä edes keskusteltu?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös