Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Mulle jäi vähän mysteeriksi noista ylivoimista, että mitkä siellä olivat lopulliset koostumukset, kun jotain Pihlströmejä pyöri sotkemassa. Siispä ehdotankin tässä valmennusjohdolle kaksi ylivoimakoostumusta noppavitostyyliin:

Kontiola - Haapala
Joensuu
Lehtonen - Grant​

Kontiola ja Haapala toimivat ns. tarjoilijoina tässä. Joensuu hoitaa maskimiehen virkaa maalin edessä ja pystyy tarvittaessa lyömään irtokarat sisään. Tulivoimaa viivassa Lehtosen ja Grantin muodossa kätisyydet huomioiden.

O'Neill - Regin/Norman
Jensen
Lepistö - Moses​

Näen jo silmissäni, kuinka Mosekset menettelevät kiekkoja ja vastustajat polkevat alivoimalla karkuun. Moses on yksinkertaisesti pakko saada edes lähelle 14-15 kauden virettään, jos hänestä haluaa saada jotain irti. Onetimer tällä on kuitenkin sille päälle sattuessaan mallia tuhoisa, joten ehdottomasti kokeiluun tämä. Jensen pystyy tarvittaessa sniputtamaan keskeltä tai sitten vetopaikkoja voidaan luoda viivaan Lepälle/Mosselle, kun vastustajan neliö joutuu keskittymään Jenseniin.

Bonuskierros

Mikäli noppavitonen ei toimi, niin siirrytään käyttämään perinteisempää takakolmiota. Tähän minulla on vain yksi ehdotus:

Anttila
Jensen
Kontiola - Lehtonen - O'Neill
Late, saa suorittaa.
 
Pöö
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ylihuomenna mennään sitten taas pelien merkeissä. Norman on palannut pelikuntoon, samoiten Jensen. Sivussa peleistä ovat siis Savinainen, Niemi ja junnista Mäki. Uutena rosteriin hyppää Myttynen.

Annetaanko Myttyselle alkuun näytönpaikka lähteä haastamaan jopa Reginiä kolmosen sentterin roolista vai aletaanko heti istuttamaan Pihlströmin ja Anttilan seuraksi? Niemi on toiminut todella hyvin tuossa nelosessa ja palannee siihen rooliin syyskuun lopulla, joten kannattaako Myttynen ajaa siihen vai johonkin muuhun rooliin? Pelaako ylipäätään keskellä vai laitetaanko laitaan?

Ensimmäinen peli on Severstalia vastan, johon voisin laittaa ketjut jotenkin näin:

Joensuu - Myttynen - O'Neill
Moses - Kontiola - Jensen
Ikonen - Regin - Haapala
Pihlsttröm - Hirvonen - Anttila

Lähtisin rohkeasti antamaan Myttyselle vastuuta kärkikentästä ja katsomaan mihin työkalupakki riittää. Ykkössentteriksi hänestä tuskin meille on, mutta kiekollisuutta olisi hyvä selvittää harkkapeleissä. Koska 4 peliä 6 päivään on tiukka rypistys antaisin pikkuvaivoista kärsineille/kärsiville Normanille ja Oksaselle vapautuksen ekasta pelistä. Olettaen, että Oksanenkin on jo kunnossa.

Toinen ja kolmas peli ovat kivenkovia Omskia ja SKA:ta vastaan ja lähtisin niihin parhaalla mahdollisella rosterilla. Samalla tulisi testattua Myttysen sopivuutta Niemen paikalla kahden pelin verran. Hyvällä tsägällä ketju saa hieman lisää kiekollisuutta:

Joensuu - Norman - O'Neill
Moses - Kontiola - Jensen
Oksanen - Regin - Haapala
Pihlström - Myttynen - Anttila

Viimeiseen peliin Sotshia vastaan antaisin Kontiolalle huilin ja nostaisin myös Halmeen mukaan. Regin ykkösen keskelle ja Myttynen testiin ns. Reginin paikalle. Reginillä ja Nellillä on ajatukset ennenkin naksahtaneet kohdilleen ja vastuu varmasti lisäisi Reginin itseluottamusta.

Joensuu - Regin - O'Neill
Moses - Myttynen - Jensen
Oksanen - Norman - Halme
Pihlstöm - Hirvonen - Ikonen

Luulen, ettei näin suurta ketjujen kierrätystä tulla näkemään. Marjamäellä on käytössään testilaboratorio nimeltä joukkueharjoitukset, jossa näitä kombinaatioita pääsee kokoilemaan, minulla ei. Mielenkiintoisimpana näen kuitenkin Myttysen peluutuksen. Laitetaanko heti suoraan neloseen, vai katsotaanko istuisiko myös muille paikoille?
 
VÄLIKAUSI!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Klassinen pelinrakentaja-maalintekijä yhdistelmä toimii.

Konna - Jensen. Tätä kaksikkoa älkää rikkoko. Jensenillä 3 maalia Konnan vierellä kahteen peliin.

Onko vihdoin löytynyt Jensenille se ruokkija, että saadaan koko potentiaali miehestä irti? Harjoituspelien perusteella kyllä. Kausi on pitkä, kaikkea tapahtuu, mutta tällä kaksikolla 3.9 kiitos!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haapala - Kontiola - Jensen

Haapala pelasi yhden pelin ja nyt kolmannen erän Konnan kanssa ja selkeästi peli toimii. Jensenillä mahkut painaa maaliennätykset näiden virtuoosien rinnalla.

Joensuu - Norman - O'neill

Hyvää toimivaa vitjaa turha hajottaa. O'Neill yksi liigan hienoimpia virtuooseja.

Oksanen/Ikonen - Regin - Moses

Vähän kaikki loput- vitja. Savinainen tervedyttyään Oksasen ja Ikosen kanssa rotaatiion. Toiveissa Reginin tasonnosto ja Moseksen röyhkeys maalintekoon.

Pihlström - Myttynen - Anttila

Niemi tervedyttyään Myttysen kanssa rotaatiion. Sentterirotaatiossa myös Regin nykytasollaan. Anttila tuonee tehoja neloseen.
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Myttynen Reginin paikalle kolmoseen. Annetaan Matiakselle paikka näyttää kunnolla. Hyvällä tsägällä on upgrade Reginiin, jolloin Peteriltä saadaan kiintiöpaikka kokoonpanosta pois.

Lisäksi Haapala ykköseen Moseksen paikalle

Haapala - Konna - Jensen
Joensuu - Norman - Halme
Moses - Myttynen - Ikonen
Hirvonen - Regin - Anttila
Huomenna näillä.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos kapteenikin tipahti pois sarja-avauksesta, niin eipä ole hirveästi vaihtoehtoja rosteriin viikon päästä. Kaksi kenttää, jotka pystyvät tuloksentekoon ja kahden muun hommaksi jää pitää oma pää puhtaana. Positiivista on se, että junnuille pitäisi nyt väkisinkin tulla mahdollisuus myös oikeissa peleissä. Toisaalta muistaen aikaisempien kausien älynväläykset, en olisi yllättynyt jos nelosen keskelle kaivetaan Pillu ja laidalle nostetaan Teemu Eronen mielummin kuin farmipelaaja. Toiseen laitaan raikasjalkainen Joensuu tuplaamaan vaihtoja.

Haapala - Kontiola - Jensen
Joensuu - Norman - Moses
Ikonen - Myttynen - Anttila
Pihlström - Hirvonen - Halme

Ihannetilanteessa saadaan Regin, O'Neill ja Oksanen kaikki takaisin hyökkäykseen. Sitten näyttääkin jo vähän erilaiselta.

Haapala - Kontiola - Jensen
Joensuu- Norman - O'Neill
Moses - Regin - Oksanen
Ikonen - Myttynen - Anttila
 

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Kiekko-Vantaan sivuilta bongattuna: Halme ja Hirvonen jatkavat edelleen Jokereiden mukana. Onko sitten loukkaantumisten pakottamaa, vai oliko jo alunperinkin aikomus käyttää heitä rotaatiossa, mutta haiskahtaa junnujen näytönpaikalle jo alkukaudesta. Molemmathan pelasivat harjoitusotteluissa ihan pirteästi, ilman isompia virheitä. Reini ja Torpström palanneet Vantaan porukoihin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kiekko-Vantaan sivuilta bongattuna: Halme ja Hirvonen jatkavat edelleen Jokereiden mukana. Onko sitten loukkaantumisten pakottamaa, vai oliko jo alunperinkin aikomus käyttää heitä rotaatiossa, mutta haiskahtaa junnujen näytönpaikalle jo alkukaudesta. Molemmathan pelasivat harjoitusotteluissa ihan pirteästi, ilman isompia virheitä. Reini ja Torpström palanneet Vantaan porukoihin.
Muistaakseni Marjamäki puhui jo ihan pre-seasonin alussa, että Halme ja Hirvonen ovat esiintyneet edukseen ja että tarkoitus olisi kierrättää kokoonpanoa aikaisempaa enemmän. Kokoonpanosäännön myötä tämä on toki mahdollista muutenkin.

Suuntauksena tämä on todella hyvä. Siellä kasvaa taas parin hiljaisemman vuoden jälkeen lupaavia junnuikäluokkia, joista voisi nousta nuoria edustukseen asti Halmeen ja Hirvosen (ja Mäkisten ja Gymerin) viitoittamaa tietä. Tässä näen myös positiivisena asiana Marjamäen pitkän sopparin, joka kannustaa myös valmentajaa pitkäjänteiseen ja läpi organisaation kulkevaan kehitykseen; nopeiden pikavoittojen sijaan.

Noin pelaajaprofiileina Hirvonen on vähän tuollainen köyhän miehen Niemi. Ei ole juuri väläytellyt käsillä ja on tehnyt sitä kuuluisaa näkymätöntä duunia ihan hyvin. Hirvosesta on jengille siis eniten hyötyä kun häntä ei huomaa, mikäli siis rooli on nelosessa. Onhan tuo A:ssa jotain tehojakin iskenyt toki.

Halmeelle taas on annettu roolia jopa ihan ykkösketjusta. Mitään pysyvää roolia tuolta tuskin tulee. Halme on esiintynyt todella hyvin harkkapeleissä ja hyvä asenne on paistanut selvästi katsomoon/kotikatsomoon asti. Taklaa ahkerasti ja omaa kyllä pientä potentiaalia pisteiden tekemiseenkin. Jos otteet jatkuvat samanlaisina, niin tulee ottamaan paikkansa fanien sydämmistä.
 
VÄLIKAUSI!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Oma näkemys siitä mitä lähtisin hakemaan. Vaikka kuinka pidän Reginistä hahmona, niin pelillisesti hän on vain varjo entisestään. Nykytilanteessa roolin tulisi olla puhdas puolustava sentteri, jolloin rinnalla ei voida pitää esimerkiksi Mosesta. Tai jos pidetään niin ketjun kiekollisen pelin tulisi kulkea jonkun muun kautta kuin Reginin. Mieluummin niin, että Pihlström ja Anttila Reginin laidoille ja Myttynen hakemaan kemiaa kolmeen "kärkiketjuun". Tämä ei välttämättä tarkoita Reginin peliajan pienenemistä, mutta rooli olisi selkeämmin puolustava.

Halmetta ja Hirvosta toivottavasti nähdään pelaamassa, mutta rooli taitaa tosiaan olla kiertolainen kokoonpanossa tai sitten puhdas varamies 13. hyökkääjänä.

Oksanen/Ikonen(/Savinainen) - Kontiola - Jensen
Kontiola ja Jenseniä tulee ehdottomasti istuttaa samaan ketjuun. Haapala olisi ketjun kolmantena absoluuttisesti paras pelaaja, mutta näkisin Savinaisen sopivan erinomaisesti taiturin ja sniperin rinnalle ärhäkkänä työmyyränä jollaisia ketjun kaksi muuta jäsentä eivät ole. Savinaisen ollessa toipilaana Oksanen ja Ikonen kilpailkoot paikasta. Ikosella ainakin riittää virtaa ja Oksanen on mainospuheiden mukaan pelaaja joka lyö maalin läheisyydestä karat sisään kun siihen paikan saa.

Joensuu - Norman - O’Neill
Mitä sitä hyvää rikkomaan. Ainakaan niin kauan, kuin toimii

Haapala - Myttynen - Moses
Haapalan ja Mosesin kemian löytymistä haluaisin ainakin kokeilla. Toki kyseessä on kahden pienikokoisen pelaajan laittaminen samaan ketjuun, mutta Haapalasta jäi parissa treenipelissä vähän sama kuva kuin O’Neillistä, eli koostaan huolimatta häntä ei heitellä miten sattuu (kuten Mosesta valitettavasti). Hienoa olisi nähä Regin nousean vanhalle tasolleen kaksikon välissä, mutta hirveästi viitteitä kiekollisen pelin parantumisesta ei ole, joten Myttyselle tilaisuutta.

Pihlström - Regin - Anttila
Nimellinen nelonen joka kuitenkin tilanteesta riippuen voi pelata jopa eniten 5-5 pelissä jonka lisäksi pelaajilla suurin vastuu alivoimasta.

Todennäköisempää toki on Haapalan/Mosesin aloittaminen ykkösessä ja Reginin ympärille kasattava "kaikki loput" -tyylinen kolmosketju.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@powerforward#7 sinällään täysin samaa mieltä, että Reginin anti on ollut kaikin puolin heikko ja muille tulee antaa myös mahdollisuus ottaa paikka hyvien esitysten myötä. Silti Matias Myttynen ei ole eläessään tainnut rikkoa missään sarjassa edes 40 paunan rajaa. Hurjalta tuntuu laittaa hänen laidalleen kaksi taitavaa pikkumiestä. Vaikea uskoa, että tehoilisi sen enempää kuin Regin ja toisekseen omaan päähän tuo ketju tulisi olemaan ainakin top6 jengejä vastaan todennäköisesti täysi katastrofi niin kuin itsekin uumoilet.

Kaikesta huolimatta Jokereilla ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin ristiä kädet ja toivoa että Regin löytää jostain tehonsa. Näkisin tähän last-chance tyylisenä kokeiluna Normanin ja Reginin paikkojen pyöräyttämisen ympäri ja paluun muutaman vuoden takaiseen ykkösnyrkkiin Joensuu-Regin-ONeill. Jos siis vielä halutaan nähdä mitä Reginistä saadaan hyökkäyksessä irti.
 
Tää jengi on tässä!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
@powerforward#7 sinällään täysin samaa mieltä, että Reginin anti on ollut kaikin puolin heikko ja muille tulee antaa myös mahdollisuus ottaa paikka hyvien esitysten myötä. Silti Matias Myttynen ei ole eläessään tainnut rikkoa missään sarjassa edes 40 paunan rajaa. Hurjalta tuntuu laittaa hänen laidalleen kaksi taitavaa pikkumiestä. Vaikea uskoa, että tehoilisi sen enempää kuin Regin ja toisekseen omaan päähän tuo ketju tulisi olemaan ainakin top6 jengejä vastaan todennäköisesti täysi katastrofi niin kuin itsekin uumoilet.
Siksi Myttynen pelaakin kahden taitavan jätkän kanssa kolmosessa, ei tuossa hirveää tulosvastuuta kasata. Vakavammin: Reginillä on ollut taipumuksena olla kiekollinen "musta aukko" josta on ollut kiekollisena lähinnä haittaa. Toiveena olisi, että Myttynen olisi paremmin sopiva palanen mm. hautomalla vähemmän kiekkoa. Toki riski tuollaisella ketjulla puolustussuuntaan on iso, joskin niin se on esim. Moses-Kontiola-Jensen koostumuksellakin. Ja hienoa olisi, jos Reginistä saataisiin edes puolet aiemmasta kiekollisessa loistosta jolloin käsissä olisi mahtava "kolmossentteri".
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Näillä mennään siis kauden avauksessa kivikovaa Avangardia vastaan:

Moses - Kontiola - Jensen
Joensuu - Norman - Haapala
Ikonen - Regin - Anttila
Pihlström - Myttynen - Hirvonen

Lehtonen - Lepistö
Eronen - Grant
Kivistö - Lauridsen
Lööv - Räsänen

Niemi
Kalnins

Hyvältä näyttää ketjut. Kokoonpanon ulkopuolella käytännössä vain junnuja:

E.Mäki - Lahnaviik - Halme

Reini - Torpstöm
Luoto


Vähän harmittaa, ettei hienolla asenteella vetänyt Halme saanut vielä debyyttiä, mutta eiköhän tuo tule jo seuraavassa pelissä. Anttila neloseen ja Halmeelle tilaa. Ja kyllähän tuonne rosteriin yksi jonnevirtanen menisi, ja miksei myös teemupulkkinen.
 
VÄLIKAUSI!

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Seuraavaan peliin haluisin nähä jotain tällästä:

Haapala - Konna - Jensen
Joensuu - Norman - Hirvonen
Ikonen - Regin - Halme
Pihlström - Myttynen - Anttila
Mosse poppareille, Hirvoselle vastuuta, Halmeelle näytönpaikka.

Lepistö - Lehtonen
Lauridsen - Eronen
Grant - Kivistö
Räsänen - Lööv
Osku tasapainottamaan Ertsiä, Kivistö Granttia ja Räsäselle hajavaihtoja, vuorotellen Löövin kanssa.

Niemi
Kalnins
Ei dumata yhen pelin jälkeen.

Ja Yv:t.
Jesse - Konna - Jensen
Leppä - Ertsi
Norman ei tuo mielestäni tarpeeksi. Melkeen vois noppavitosta kokeilla.

Anttila - Regin - Haapala
Grant - Lehtonen
Grantin kuti on niin painava että sen käyttämättömyys on typerää. Lisää laukaisu-uhkia Mossen tilalle.

Saa suorittaa.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Seuraavaan peliin haluisin nähä jotain tällästä:

Haapala - Konna - Jensen
Joensuu - Norman - Hirvonen
Ikonen - Regin - Halme
Pihlström - Myttynen - Anttila
Mosse poppareille, Hirvoselle vastuuta, Halmeelle näytönpaikka.
En kyllä alkuunkaan ymmärrä tätä Moseksen dissaamista. Pelasi eilenkin hyvän pelin, ollen ketjunsa paras.

Halmeen debyytille nostan minäkin käden ilmaan.

Toveri @V-G- nostin hyvin esiin toisessa ketjussa Haapalan tilaneteen. Elää kiekosta, eikä tarvitse rinnalleen Kontiolaa tai Omarkkia. Moses-Haapala voisi olla toimiva kombinaatio tasakentällisinkin, mutta katsotaan nyt; harkkapeleissä ykköskenttäkin toimi varsin hyvin.

Laitetaas näin:

Jensen - Kontiola - Moses
Joensuu - Norman - Halme
Ikonen/Oksanen - Regin - Haapala
Pihlström - Myttynen - Anttila
Hirvonen
 
VÄLIKAUSI!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Regin näytti jotain elon merkkejä, kun taas Konna oli täysi susi. Tämän vuoksi antaisin Reginille lisää vastuuta ja mahdollisuuksia löytää hukattua peliään.

Anttilakaan ei tuntunut saavan mitään aikaan. Kohmeutta alussa vai sopimattomuus kolmoskenttään? Osimoilleen näin torstaina, olettaen, että Oksanen ei ole kondiksessa.

Joensuu - Regin - Moses
Halme - Kontiola - Haapala
Ikonen - Norman - Jensen
Pihlström - Myttynen - Anttila
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ehkä mielenkiintoisin havainto omasta mielestäni oli, ettei 13 maalin Grant mahtunut ylivoimalle. Toki peliesitykset ovat syksyllä olleet kevään jatkumona heikkoja, mutta silti kyseessä on selkeä erityisosaamisalue.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ehkä mielenkiintoisin havainto omasta mielestäni oli, ettei 13 maalin Grant mahtunut ylivoimalle. Toki peliesitykset ovat syksyllä olleet kevään jatkumona heikkoja, mutta silti kyseessä on selkeä erityisosaamisalue.
Saisihan tuohon periaatteessa kolme YV-pakkia tällä hetkellä.

YV-1

Joensuu
Norman
Kontiola - Jensen
Lepistö

YV-2

Anttila
Haapala
Moses - Lehtonen
Grant​

Toisaalta esim. Regin jäisi kokonaan pois sommitelmista ja vielä joku pitäisi noista osata tiputtaa Nellin palattua. Norman? Uskoisin myös Savinaisen korvaavan Anttilan tervehdyttyään.

Meillä on nyt peräti kolme pakkia, jotka jossain toisessa KHL-seurassa olisivat selkeitä ykköspakkeja ylivoimaan. Plus Eronen. Pidän mahdollisena, että YV-vastuuta pyritään alkukaudesta jakamaan näiden 3-4 kiekollisen pakin kanssa.
 

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Halme näyttää painaneen kauden ensimmäisessä (?) Vantaan pelissä hatullisen täyteen vaatimattomasti ensimmäisen erän aikana ja toisessa erässä lainanneen kiekon kaverille syöttöpinnan arvoisesti. Kolmannen erän tehoja odotellessa...

Vastustaja on kyllä monta astetta kevyempi, mutta ei se hattu itseluottamukselle silti pahaa tee. Lisähuomiona vielä että 2/3 osumasta YV:llä, joten heitän nyt todella villin ehdotuksen, että saisikos poika kokeilla YV paikkaa Jokereissakin. Valitettavasti en päässyt paikanpäälle näkemään, mitä paikkaa YV:llä pelaa, mutta toivottavasti Tikkurilasta tulee kooste.

Ei ehkä huomisessa kokoonpanossa mukana kun on tänään Vantaalla.
 

63lmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään Haapala Konnan ja Jensenin kanssa ykkösessä, jos jatkaa samaa peliä kuin edellisessä niin näen jo silmissäni kuinka Jensen napauttaa Haapalan syötöstä maalin.

Anttila pelaa näköjään nyt kolmosessa taas. Saas nähdä jatkuuko tällä tavalla sitten kun Niemi on taas pelikuntoinen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Anttila pelaa näköjään nyt kolmosessa taas. Saas nähdä jatkuuko tällä tavalla sitten kun Niemi on taas pelikuntoinen.
Ennemminkin varmaan odotellaan että O’Neill tai Savinainen (tai Oksanen) palaa, jolloin Anttila on luonnollista "pudottaa" neloseen.

Saisihan tuohon periaatteessa kolme YV-pakkia tällä hetkellä.

YV-1

Joensuu
Norman
Kontiola - Jensen
Lepistö

YV-2

Anttila
Haapala
Moses - Lehtonen
Grant​

Toisaalta esim. Regin jäisi kokonaan pois sommitelmista ja vielä joku pitäisi noista osata tiputtaa Nellin palattua. Norman? Uskoisin myös Savinaisen korvaavan Anttilan tervehdyttyään.

Meillä on nyt peräti kolme pakkia, jotka jossain toisessa KHL-seurassa olisivat selkeitä ykköspakkeja ylivoimaan. Plus Eronen. Pidän mahdollisena, että YV-vastuuta pyritään alkukaudesta jakamaan näiden 3-4 kiekollisen pakin kanssa.
Itselle juurikin tuo molempien ylivoiminen pelaaminen yhdellä pakilla oli se yllätys, ei niinkään se että Grant on hierarkiassa se kolmas yv-pakki. Itse pudottaisin Anttilan pois ylivoimalta, koska en itseasiassa pidä häntä kovin hyvänä maalineduspelaajana. Esimerkiksi Joensuu on monta kertaluokkaa parempi hakemaan asemansa maalivahdin eteen, ohjaamana kiekkoja sekä kamppailemaan kakkoskiekoista. Juuri muuta roolia taas ei Anttilalle ole tarjolla. Menkööt O’Neillin tuuraajana, mutta sen isompaa roolia Anttilalle ei toivottavasti ylivoiman osalta suunnitella. Eli esittämiisi koostumuksiin vaihtaisin Anttilan pois ja Reginin tilalle.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Sekoitellaanpa Riikaa vastaan vaikka näin:

Ikonen - Norman - Jensen
Joensuu - Kontiola - Moses
Oksanen/Halme - Regin - Haapala
Pihlström - Myttynen - Anttila
 
VÄLIKAUSI!

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Itselle juurikin tuo molempien ylivoiminen pelaaminen yhdellä pakilla oli se yllätys, ei niinkään se että Grant on hierarkiassa se kolmas yv-pakki. Itse pudottaisin Anttilan pois ylivoimalta, koska en itseasiassa pidä häntä kovin hyvänä maalineduspelaajana. Esimerkiksi Joensuu on monta kertaluokkaa parempi hakemaan asemansa maalivahdin eteen, ohjaamana kiekkoja sekä kamppailemaan kakkoskiekoista. Juuri muuta roolia taas ei Anttilalle ole tarjolla. Menkööt O’Neillin tuuraajana, mutta sen isompaa roolia Anttilalle ei toivottavasti ylivoiman osalta suunnitella. Eli esittämiisi koostumuksiin vaihtaisin Anttilan pois ja Reginin tilalle.
Samat huomiot Anttilan maalineduspelaamisesta. Isohan se on tietenkin, mutta ei ole kovin hyvä tekemään edes maskia. Vähän samanlaista touhua kun Erkan aikana vaikka Ohtamaalta nähtiin, kun häntä yritettiin väkisin sovittaa maskimiehen rooliin. Se on oma taitonsa, jossa koko ei niinkään ole se juttu, vaan vaistot ja ajoitukset. Esim. lähes kääpiökokoinen Jormakka oli hommassa hyvä, kaksimetrinen Anttila ei niin hyvä. Jesse on siinä hommassa todella hyvä.

Yv on näyttänyt harjoituskaudella ja parissa ekassa matsissa (ja oikeastaan viime kaudellakin..) siltä, että haetaan pakkomielteisesti ihan liian vaikeita ratkaisuja ja ns. "varmaa maalia". Tuo väkinäisyys tekee siitä hidasta, vedoille päästään liian harvoin, ja epäonnistuneiden poikittaissyöttöjen jäljiltä kiekkoa haetaan liian usein omasta päästä. Nuo nopeat neliön läpi pelatut poikittaissyötöt on hyvä lisä silloin kun ne tapahtuvat yllättäen. Silloin kun niiden viljelystä tulee itsetarkoitus, niin homma ei toimi ja koko ylivoima menee kiekon hautomiseksi ilman mitään todellista uhkaa kenellekään. Yksinkertaisuus on tässäkin kaunista. Kiekko viivaan tai b-pisteen kaarelle ja tulta. Sitten kun kaveri alkaa pelkäämään niitä viivavetoja, niin voi olla tilaa vetää välillä vähän poikkikentän syöttöjä tai maalin takaa sen edustalle pelejä hatusta.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
14 hyökkääjää mukana rundilla, eli tämä tarkoittaa Hirvosen tai Halmeen lähteneen lentokoneeseen mukaan.

Huomenna on juuri semmoinen peli, missä ei kannata säästää näytönpaikkoja. Hirvonen/Halme suoraan kärkiketjuun.

Haapala - Konna - Jensenin pitäisin ennallaan

Kakkoseen laittasin hyvin pelanneen Reginin.

Hirvonen - Regin - Moses

Kolmonen sitten:

Oksanen - Norman - Ikonen/Joensuu
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
14 hyökkääjää mukana rundilla, eli tämä tarkoittaa Hirvosen tai Halmeen lähteneen lentokoneeseen mukaan.

Huomenna on juuri semmoinen peli, missä ei kannata säästää näytönpaikkoja. Hirvonen/Halme suoraan kärkiketjuun.

Haapala - Konna - Jensenin pitäisin ennallaan

Kakkoseen laittasin hyvin pelanneen Reginin.

Hirvonen - Regin - Moses

Kolmonen sitten:

Oksanen - Norman - Ikonen/Joensuu
Hirvonen lähti mukaan Jokereiden facebookin mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy