Ketjulotto 2013–2014 – nyt ilman Aran vapaamatkalaisia!

  • 189 014
  • 561
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkohan Ohtamaalle tulossa pelikieltoa tuosta huitomisesta, kun Janne Pälve on kuuleman mukaan palaillut takaisin rinkiin mukaan....?

Kun eihän meillä ole kuin Kukkonen, Pokka, Niemelä, Vallin, Eminger ja sitten tämä Nutivaara lauantaille, jos Atte olisi saanut kakkua ja Lelu ei pystyisi pelaamaan...
 
Onkohan Ohtamaalle tulossa pelikieltoa tuosta huitomisesta, kun Janne Pälve on kuuleman mukaan palaillut takaisin rinkiin mukaan....?

Tuskin tulee pelikieltoa. Ainakin korkeista mailoista se on harvinaista, eikä mukana ollut erityistä törkeyttä. Kovaa maila osui, se on oikeastaan ainoa mikä voisi pelikieltoa aiheuttaa. Olisiko Pälve mukana luonnollisista syistä, että annetaan haistella liigarinkiä ja mahdollisesti pidetään miesten treeneissä tuntumaa yllä tulevan varalta?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuskin tulee pelikieltoa. Ainakin korkeista mailoista se on harvinaista, eikä mukana ollut erityistä törkeyttä. Kovaa maila osui, se on oikeastaan ainoa mikä voisi pelikieltoa aiheuttaa. Olisiko Pälve mukana luonnollisista syistä, että annetaan haistella liigarinkiä ja mahdollisesti pidetään miesten treeneissä tuntumaa yllä tulevan varalta?

Tuolla Turun suunnalla tiedetään sen verran että Pälve on vapautettu Kärppien käyttöön. Tiedä sitten minkä takia. Tutolla kuitenkin yksi hyökkääjä pelaa tänäänkin pakkina. Eiköhän tästä Pälveen kotiuttamisesta saada lisätietoa viikon mittaan.

Toivottavasti Atte ei tosiaan saa pelikieltoa, koska on erittäin tärkeä palanen tuossa ohuessaaalakerrassa.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
...Olisiko Pälve mukana luonnollisista syistä, että annetaan haistella liigarinkiä ja mahdollisesti pidetään miesten treeneissä tuntumaa yllä tulevan varalta?

Ja asiaan vaikuttanee myös tämä harvinainen pätkä, jossa ei ole hetkeen pelejä. Maanantain Jokeripelin jälkeen seuraava vasta lauantaina kotona. Voisi kuvitella, että päästään treenaamaan hyvä setti, josta Pälve pääsee ilmeisesti pääsee osalliseksi.

Tai sitten Lehtosella meni jotakin pahemmin rikki Pelicans -pelissä.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kutsuttiinko Pälve takaisin vai laittoiko TuTo hänet takaisin, kun ei ollut joukkueelle vahvistus? Veikkaisin jälkimmäistä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Pälve lähti sitten Hokkiin loppukauden sopparilla, Lelu on jälleen kerran pitkähköllä saikulla ja Pokka lähtee piakkoin nuorten mj-hommiin...

Eli - ainakin yhtä pakkia joukkue huutaa, olkoon vaikka sitten se myyttinen "stay-at-home"-tyyppi, jos tuo "home" Kärppien maalinedustaa kuvaa. Tepsin Joulumyynnistä voisi yrittää, jos kohtuudella jostakin suostuisivat luopumaan. Seigo, Morrisonn, Jurcina - noista mieluiten Morrisonn tai Seigo, vaikka kyllä Jurcinankin hyväksyisin mutinoitta, mutta jos valita saisi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kolmeen pisten voitto tältä vuodelta puuttuu edelleen, ja peli on yskinyt enemmän tai vähemmän jatkuvasti joulutauon jälkeen. Hyökkäysketjuista ainoastaan kolmonen on suorittanut edelleen kelvollisesti, mutta varsinaiset vastuunkantajat eli ykkös- ja kakkosketjut ovat olleet kyllä unessa. Varsinkin Viuhkolan ketjun peli on tasakentällisin (yv-maali oli kyllä komea) todella saamatonta puurtamista...mitä se on kyllä ollut oikeastaan koko ajan lokakuun jälkeen. Eli jokohan olisi Laten aika pistää ketjulotto laulamaan?

Itse toivoisin ennen kaikkea sitä, että Pyörälälle annettaisiin välillä kelvolliset ketjukaverit, ja Maxwellin kanssa homma kuulemma toimi kauden alla. Se miten ketjut sitten tuon muutoksen myötä rakentuisivat riippuu paljon siitä milloin Aaltonen palaa. Nelosessa Alikoski ja varsinkin Suoranta ovat menettäneet asemiaan kyllä alkukaudesta aika paljon, joten sielläkin rotaatiota kehiin. Komulainen näytti Lukko-pelissä, että peli kyllä kulkee jos jääaikaa siunaantuu.
 

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse reagoisin viime pelien heikkouksiin tähän tyyliin:

Pyörälä-Maxwell-Aaltonen
Huml-Kemppainen-Donskoi
Junttila-Viuhkola/Komulainen-Mäenalanen
Suoranta-Keränen-Kähkönen/Alikoski

Ykköseen Pyörälä saisi omaan vauhtiin pärjäävät ketjukaverit, jossa Aaltonen voisi pyörittää peliä ja Pyörälän & Maxwellin puolustaessa ja tuodessa nöyryyttä / maalintekovoimaa.

Tällä hetkellä kakkosessa Huml ja Aaltonen on nyt tahtonut olla molemmat kentän taikureita, joten peli on jäänyt hieman vaisuksi, että toinen on pitänyt kiekkoa ja ketjukaverit jääneet hieman tois-sijaiseksi.
Kakkoseen Humlin kaveriksi tulisi hyviin yhteen pelanneet Donskoi & joukkueen maalikuningas Kepu.

Viuhkola jalkojen riittämättömyyden takia kolmoseen ja laidalle Junttila paikkaamaan luisteluvoimaa ja Viuhkolan tarkoista syötöistä maaleja tekemään Mäenalanen. Tässä kentässä rotaation vuoksi sentterinä voitaisiin käyttää myös Komua.

Neloseen Kähkönen rouhimaan ja tuomaan myös tähän kenttään maalinteko-osaamista.

Marjamäki sanoi Lukko-pelin pregame-haastattelussa, ettei ole lentokeli. Onko treenattu nyt niin kovasti, ettei puhti riitä vai mikä on, kun peli on löysää ja vaisua?
 
Viimeksi muokattu:

NeljäsAalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melkoista kuraa ja tuskaisen näköistä on ollut Kärppien peli viime aikoina. Varmasti on reenattu ja "käyty muutaman kerran kyykyssä", mutta pelissä on nyt huolestuttavia piirteitä. Ykkösen peli on selviytymistä omasta pelistä 0-0, taiteilijat kärsivät luomisen tuskaa, Donskoi ei pysy enään pystyssä, nelonen pörrää tehottomasti ja Jussikin on vain ihminen.

Näyttäisi, että pelitapaakin on hieman nopeutettu ja pelataan enemmän pystyyn. Tällä hetkellä se ei vain toimi koska hyökkääjät eivät hae kiekkoa alhaalta, josta johtuen pakkien avaukset ovat roiskaisuja rännien kautta keskialueella tai syötöt eivät tule hyökkääjille vauhtiin. Näin ollen niihin vaarallisiin rintamahyökkäyksiin ei enään päästä vaan hyökkäykset ovat pääasiassa alivoimahyökkäyksiä 2-3 vastaan, tai toivottomia roiskaisuja vastustajan päähän, ilman toivoa, että oma hyökkääjä ehtisi edes paineistamaan kunnolla.

Nähtäväksi jää onko tämä pysyvä pelitapa muutos vai onko tämä tulosta siitä, että jalat ja kädet ovat tukossa. Vaarallisintahan on nyt, että myös pää jumii, jos se ei ole jo jokseenkin juminut. Toki peliä on kehitettävä pitkin kautta mutta pyörää ei tarvi keksiä uudelleen. Päätä voisi kokeilla aukaista muutoksilla, jotka tuovat raikkautta ja uusia ajatuksia pelaajille. Missään nimessä kriisissä ei vielä olla ja muutoksien tarvitse olla pysyviä.

Näillä menisin ensi viikkoon:

Mäenalanen - Huml - Aaltonen
Donskoi - Kemppainen - Junttila
Pyörälä - Maxwell - Keränen
Kähkönen - Viuhkola - Komulainen

Kukkonen - Lehtonen
Ohtamaa - Eminger
Pokka - Vallin

Karhunen
Rynnäs
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Ei jaksa oikein huolestuttaa nämä tappiot. Eiköhän siellä ole ollut kova treenijakso päällä kevättä varten, jonka takia nyt peli ei näytä mitenkään kauniilta. Kannattaa muistella voittoputken aikaisia pelejä. Ero on aika valtava niihin peleihin verrattuna, joten se ei voi kertoa mistään muusta kuin kovasta treenijaksosta.

Kuitenkin jotain muutoksia on hyvä kokeilla, jotta saataisiin edes hieman peliä muistuttamaan tuo koheltaminen.

Huml - Kemppainen - Pyörälä
Donskoi - Maxwell - Aaltonen
Kähkönen - Viuhkola - Mäenalanen
Suoranta - Keränen - Alikoski
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kannattaa muistella voittoputken aikaisia pelejä. Ero on aika valtava niihin peleihin verrattuna, joten se ei voi kertoa mistään muusta kuin kovasta treenijaksosta.

Tietysti syitä voi olla muitakin. Pääkopan sisältä tämä kumpuaa. Joukkue on alkanut ehkä pelkäämään, että entäpä jos emme enää pärjääkään odotusten mukaisesti ja häviöt ovat vahvistaneet itse-epäilyksiä.

Se nyt oli väistämätöntä, että vaikeampi vaihe Kärpille vielä tulee. Tässä mitataan nyt henkistä lujuutta. Luotan että lujuutta on riittävästi ja runkosarjan voittoon Kärpät porskuttaa.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse en lähtisi rikkomaan joukkueen parasta ja yhtenäisintä kenttää eli Junttila-Kemppainen-Donskoi. Muihin kenttiin voisin niitä muutoksia tehdä! Mielenkiintoista olisi myös nähdä Leskinen pelaavassa kokoonpanossa jossain vaiheessa!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse en lähtisi rikkomaan joukkueen parasta ja yhtenäisintä kenttää eli Junttila-Kemppainen-Donskoi. Muihin kenttiin voisin niitä muutoksia tehdä! Mielenkiintoista olisi myös nähdä Leskinen pelaavassa kokoonpanossa jossain vaiheessa!
Vahva sama ensimmäiseen lauseeseen. Ainoa ketju, joka toimii illasta toiseen. Ja mitä tulee Leskiseen, niin ehkä myöhemmin. Tällä kaudella ei ole paikkoja hyökkäyksessä. Oletan, että Mestiksestä löytyy seura Leskiselle?

Nimimerkki "Lare"n kanssa olen samoilla linjoilla. Kärppien tämänhetkinen suvantovaihe on vain ja ainoastaan pelaajien päästä kiinni. Puolivillaista peliä ottelusta toiseen. Suikkasen sanoin: Miten voi kahden metrin syötöt mennä kolme metriä ohi? Sitähän tuo on ollut joulutauon jälkeen. Näennäistä pelailua. Höntsäkiekkoa, jossa ei ole ollut sydän mukana.

Rohkeasti eteenpäin, sanoi mummo alamäessä! Asenne kohdalleen ja rohkeita kokeiluja kaipaa Kärpät tällä hetkellä.

Huml - Maxwell - Mäenalanen
Pyörälä - Viuhkola - Komulainen
Junttila - Kemppainen - Donskoi
Suoranta/Kähkönen - Keränen - Alikoski/Kähkönen

Juhis takaisin, niin Mäenalanen Pikun ketjuun, koska se ketju tarvitsee vauhtia ja ryminää. Kähkönen ei pysty sitä tällä hetkellä tarjoamaan.

Puolustuksessa Vallin takaisin kolmospariin. Marjamäki menee ihan mettään, kun luottaa Svängiin.

Kukkonen - Pokka
Lehtonen - Ohtamaa
Vallin - Eminger

Tiedän. Ihan hirveä hasardipari tuo kolmonen. Ajatus on, että hajaminuutteja, kun kaksi ensimmäistä hoitaa erikoistilanteet. Jos Emingerillä ei hommat toimi, niin Niemelä on reservissä. Ja Nutivaara.

Uusi puolustaja on varmasti etsinnässä, mutta hinta/laatusuhde ei ole vielä kohdannut. Toivottavasti tärppää ennen helmikuun puoliväliä.

Kyllä tämä tästä hyväksi muuttuu.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kemppaisen ja Donskoin kolmantena lenkkinä pelaaminen on periaatteessa kokoonpanon kiitollisin tehtävä. Tietysti Junttila on ollut siinä hyvä, koska sillä tontilla ei voi epäonnistua. Siinä vaan kannattaisi peluuttaa kaveria, jolla on enemmän ulosmittaamatonta potentiaalia kuin Jullella. Se tekisi ketjusta täysin pysäyttämättömän ja nostaisi vielä uudelle tasolle.

Viuhkolaa ja Aaltosta kokeilisin yhdessä. Viuhkolan pelityyli ei ole enää sama kuin edellisellä kerralla kun kaksikkoa kokeiltiin joskus 5 vuotta sitten, eikä Aaltosenkaan. Pikun ei tarvitsisi kuin toimia seinänä ja pistää yhdellä kosketuksella kiekko eteenpäin. Viuhkola kuitenkin onnistuu syötöissään paljon paremmalla prosentilla kuin Huml. Kaksi hazardisyöttäjää on liikaa samaan ketjuun. Kolmas lenkki on yksi niistä harvoista Kärppäpelaajista joka tällä hetkellä osaa ajaa maalille ja tehdä maaleja, Saku Mäenalanen.

Humlilla ja Maxwellilla on aika selkeä kemia ja ovat tutkaparina värkänneet melkoisen tukun maaleja. Molemmat tosin tykkäävät syötellä vähän liikaakin, joten hyvää maalintekijää kannattaisi rauhassa etsiskellä kolmanneksi lenkiksi. Komulainen/Leskinen/Kähkönen/Junttila. Kolme jäljelle jäänyttä muodostaisivat siltikin erittäin vaarallisen neloskentän kaikkien ollessa terveenä. Sentteriksi voi ottaa myös Keräsen.

Huml-Maxwell-X
Mäenalanen-Viuhkola-Aaltonen
Pyörälä-Kemppainen-Donskoi

Tässä olisi mielestäni ripoteltu taito, kokemus ja fyysisyys hieman tasaisemmin kuin Marjamäen kentällisissä, jossa raakasti kärjistettynä on pappaketju, taiteilijaketju ja taklausketju. Ainut tasapainoinen koostumus on Kepun kolmikko ja se näkyy myös kentällä.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkonen - Pokka
Lehtonen - Ohtamaa
Vallin - Eminger

Pakkipareista samaa mieltä. Tuossa olisi kuitenkin kaksi paria, joilta avaukset pitäisi hoitua varmasti. Myös suurimmat minuutit kahdelle ekalle parille, kun kerran viime peleissä muutoinkin on alettu luopua Nuori-Suomi peluutuksesta.Tilanteesta riippuen sitten pelin "ratkettua" kolmosella voi enemmänkin helpottaa kahden ekan kuormaa. Mielestäni Kalpa-pelissä näkyi eniten se, että kun pakkiparit oli sekoitettu, ei pelin rauhoittaminen saati avaukset tahtoneet onnistua.

Eli siis mielestäni on turha yrittää tehdä kolmea tasavahvaa pakkiparia näistä pakeista, kun on mahdollista tehdä kaksi todella hyvää ja kolmonen kilpailijoiden kolmosten tasoa. Ei siellä kolmosparissa muillakaan mitään Kukkosia pelaa. Toki jos rahaa on (ja onhan sitä) olisi hienoa saada kolmoseenkin joku kunnon pakki (peruspakki tai kiekollinen ei sen väliä).
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Juup, hieman voisi taas tehdä kierrätystä, kunhan saataisiin kaikki terveiksi. Juhikselle terkkuja..

Aaltonen - Viuhkola - Pyörälä
Donskoi - Maxwell - Huml
Kähkönen - Kemppainen - Mäenalanen/Junttila
Suoranta - Keränen - Alikoski/Komulainen

Kolmos- ja nelosketjun kahta laiturinpaikkaa voisi kierrättää hieman, kuten nelosen osalta on tehty tähän mennessä. Siten saataisiin tuoreita jalkoja jokaiseen matsiin ja kuormaa voitaisiin hieman tasoittaa.
 

Summer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pieniä ketjuviilauksia kesken Jokeripelin Marjamäki teki. Näytti kyllä tuovan jonkinlaista piristymistä tuohon ykkösketjun peliin kun Junttila tuli toiseen laitaan. Liekkö sitten uutuuden intoa vaihtuneen ketjukoostumuksen myötä, mutta mielestäni terhakan näköistä yrittämistä Pyörälä-Viuhkola-Junttila akselilta varsinkin ensimmäiset vaihdot.

Huml-Maxwell-Kähkönen taas ei oikein lähtenyt ainakaan vielä lentoon. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, jos Aaltonen on huomenna kokoonpanossa. Toivottavasti ykköstä ei palauteta ainakaan heti vanhaan muotoon. Voisi antaa tuon Junttilan olla siinä ja katsoa rauhassa mihin sen ketjun peli sillä etenee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juup, hieman voisi taas tehdä kierrätystä, kunhan saataisiin kaikki terveiksi. Juhikselle terkkuja..

Aaltonen - Viuhkola - Pyörälä
Donskoi - Maxwell - Huml
Kähkönen - Kemppainen - Mäenalanen/Junttila
Suoranta - Keränen - Alikoski/Komulainen

Kolmos- ja nelosketjun kahta laiturinpaikkaa voisi kierrättää hieman, kuten nelosen osalta on tehty tähän mennessä. Siten saataisiin tuoreita jalkoja jokaiseen matsiin ja kuormaa voitaisiin hieman tasoittaa.
Mikä ihmeen vimma kaikilla on jatkuvasti rikkoa se ainoa ketju joka on toiminut koko kauden tasaisen varmasti, eli:

Donskoi-Kemppainen-Junttila

Tuo ketju pitäisi kerta kaikkiaan jäädyttää eikä koskea siihen enää. Se ei ole pettänyt vielä koskaan.

Kähkönen joutaisi suorilta vilttiin. Onhan tuo aivan karmea riippakivi tällä hetkellä.

Mäenalanen Humlin ja Maxwellin rinnalle ja Aaltonen Speden ja Pikun viereen ykköseen.

Nelonenkin saa jatkaa tutussa koostumuksessaan, se on se toinen ketju joka on pääsääntöisesti aina hoitanut oman hommansa ja joskus vähän ylikin. Suoranta ja Keränen vakiäijiä, Alikoski ja Komulainen pelatkoon kummalla kulkee paremmin.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Mä näkisin, että Maxwell pitää saada herätettyä koomasta tavalla tai toisella. Onhan se aivan lapanen tällä hetkellä. Huml - Maxwell - Aaltonen takaisin kasaan kun Juhi palaa peleihin, ja jos ei ala kulkea, sitten lottokone käyntiin. Kokeilee vaikka Pyörälää Maxwellin laidalla kun kerran pre-seasonillakin kulki. Onhan tuo Ben tainnut pelata urallaan laiturinakin.

Kemppaisen ketjusta samaa mieltä Porvoon Kärpän kanssa, kuten myös Kähkösestä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Pikun kenttä piristyi selvästi kun Junttila tuli siihen mukaan. Oli jopa toinenkin laituri ketjussa jolta saattoi saada kiekon takaisin. Kähkönen taas ei nostanut yhtään Maxwellin ketjun tasoa siihen siirryttyään. Tällä hetkellä Kähkönen alkaa olla ihan Luomalan ja Hedströmin kaltainen turhake tuolla kentällä ja tuo saattaa olla jopa Luomalaa kohtaan väärin sanottu tällä hetkellä, niin paskasti Kähy pelaa. Kähyltä yksi hyvä suoritus koko pelissä, kun pääsi keskeltä määrätietoisesti vetopaikkaan ja molari joutui jopa torjumaan vedon. Tänään muuten Kähyn saadessa kiekon oli tasan kolme vaihtoehtoa. Lähtee joko paska veto tai paska syöttö, tai sitten yrittää tehdä kiekolla jotain sillä seurauksella, että kiekko lähtee lavasta alta aikayksikön. Jos ei oikeasti Late kohta herää tuohon touhuun niin jo on kumma.

Komulainen on löytänyt roolinsa nelosesta. Annetaan sen Alikosken nyt vaan pysyä siellä viltissä. Maxwellin ja Humlin pitäisi alkaa saada jotain aikaiseksi. Junttila voittaa nopeudellaan enemmän kulmavääntöjä, kuin meidän duunari, soturi, kevään mies Kähkönen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pientä viilausta lähtisin tämän päivän ketjuihin tekemään, varsinkin kun näyttää että Kähkönen on aivan jäässä ja esimerkiksi Komulainen pelaa kaikin puolin todella mallikasta peliä hyökkäyssuuntaan. Huml-Maxwell kaksikko on ollut ilman Aaltosta hieman vaisu, ja mikäli Juhis ei pelaa tänään, niin toivoisin näkeväni Komulaisen siinä paikalla, kun ei siinä oikein kukaan muukaan ole onnistunut. Ja Junttila todellakin takaisin Kemppaisen ja Donskoin rinnalle sillä se ketju oli meidän paras kaksi kuukautta ja Mäenalanen ei siinä ole sille tasolle noussut. Sakulle kuitenkin paikka hyökkäävässä ketjussa ja kokeiltaisiinko Pikun ja Speden rinnalla ja Kähy neloseen. Elikkä toivottavasti jotenkin näin, jos ja kun Juhis ei pelaamaan kykene:

Pyörälä-Viuhkola-Mäenalanen
Huml-Maxwell-Komulainen
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Suoranta-Keränen-Kähkönen

Pientä hienosäätöä, mutta ei mitään järisyttävän radikaalia kuitenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Radio Cityn kaverit Hepola etunenässä voisivat kyllä Marjamäkeä vähän hiillostaa Kähkösestä seuraavassa haastattelussa. Mikä on kun joukkueen surkein suorittaja saa jatkuvasti paljon vastuuta? Onko niin että nimi selässä painaakin toisten kohdalla enemmän kuin peliesitykset?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jahka se Aaltonen joskus palaa kokoonpanoon, niin Kähkönen kyllä joutaisi ihan suorilta helvettiin kokoonpanosta, ainakin hetkeksi. Niin umpijäässä tuon kaverin kädet, jalat ja pää tuntuu nyt olevan, että oikein hirvittää. Saattaisi vähän herätellä tätäkin soturia taistelemaan pelipaikastaan, jos nyt pikkaisen potkisi perseelle vaikka sitten ihan sen muodossa että jätetään kokoonpanosta pois.

Huml-Maxwell-Mäenalanen
Pyörälä-Viuhkola-Aaltonen
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Suoranta-Keränen-Komulainen

Nelosketjua en lähtisi rikkomaan oikein mistään hinnasta, koska se on ennenkaikkea hyvä kokonaisuus ja tekee oman duuninsa hyvin; saa yleensä pelin painettua omista pois ja saa pidettyä kiekkoa vastustajan päässä, ja tekee vielä joskus maalejakin. Täydellinen nelosketju, ja sen rikkominen tässä vaiheessa olisi typeryyttä. Jos homma toimii, niin sitä ei pidä rikkoa. Toki otanta on aika lyhyt, mutta siitäkin huolimatta.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Aaltonen pelaa tänään.

Pyörälä - Viuhkola - Kähkönen
Huml - Maxwell - Aaltonen
Mäenalanen - Kemppainen - Donskoi
Junttila - Keränen - Komulainen

Kukkonen - Niemelä
Pokka - Ohtamaa
Vallin - Lehtonen

Rynnäs (Eskelinen)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös