Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 637 889
  • 20 721

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Tarkoittaako tämä siis sitä että mielestäsi Kaarlehto ja Reunanen olisi pitänyt pitää ja antaa heille peliaikaa edustuksessa? Onko tämä homma nyt perseilty? Lindsten eri asia. Fakta vaan on, että kaikkia ei voida pitää, kaikki ei halua jäädä, joku haluaa lähteä jne.

Onhan jo sanomattakin selvää, ettei kaikista omista junioreista voi tulla edustusjoukkueen pelaajia. Pitäisi kuitenkin olla sellainen tilanne, että TPS:n edustus pääsee valitsemaan parhaat päältä, eikä niin, että meille jää ne, jotka eivät muille kelpaa. Siinä on vissi ero, kuka valitsee ensin ja kuka viimeiseksi.

Joudun olemaan edelleenkin sitä mieltä, että punainen lanka on TPS.n toiminnasta kadoksissa. Vasta, kun se löytyy, niin voimme tosissamme ruveta odottamaan menestystä. Olemme nykyisin valitettavan paljon perässä tällä hetkellä jopa Suomen Liigan parhaimmista organisaatioista saatikka sitten eurooppalaisesti ajateltuna, vaikka TPS:n aikoinaan ilmoittama tavoite oli olla Euroopan paras kasvattajaorganisaatio. Tällä hetkellä tuollaiset puheet herättävät pelkkää hymyilyä.
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä TPS on aivan ulapalla seurana, hävettää että meillä on edes liigalisenssi. Olis nyt ees tajunneet pelata alkukauden vähän paskemmin, nyt joutu odottamaan melkolailla vuoteen 2018 että pääs kirjottelee apokalyptisia fantasioita. Parhaimmillaan TPS on kun halli palaa, joukkue konttaa, konkurssi uhkaa ja jatkoajassa TPS osiossa etusivulla pelkkiä vitutus-ketjuja.

- Minä toisessa ulottuvuudessa
 
Suosikkijoukkue
TPS
Olemme nykyisin valitettavan paljon perässä tällä hetkellä jopa Suomen Liigan parhaimmista organisaatioista saatikka sitten eurooppalaisesti ajateltuna, vaikka TPS:n aikoinaan ilmoittama tavoite oli olla Euroopan paras kasvattajaorganisaatio. Tällä hetkellä tuollaiset puheet herättävät pelkkää hymyilyä.

Katsopa tämä video ja ja tule sitten uudestaan huutelemaan. TPS:llä on tällä hetkellä Suomen parhaat olosuhteet juniorikiekkoilijoille. Ja näistä junioreista tulee Tepsin kasvatteja riippumatta siitä missä aikuisikänsä pelaavat.

Saku Koivu on mukana kehittämässä pelaajia TPS:n akatemiassa: ”Tavoite olla Euroopan kasvattajaseura vuonna 2020” | Ruutu
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllä TPS on aivan ulapalla seurana, hävettää että meillä on edes liigalisenssi. Olis nyt ees tajunneet pelata alkukauden vähän paskemmin, nyt joutu odottamaan melkolailla vuoteen 2018 että pääs kirjottelee apokalyptisia fantasioita. Parhaimmillaan TPS on kun halli palaa, joukkue konttaa, konkurssi uhkaa ja jatkoajassa TPS osiossa etusivulla pelkkiä vitutus-ketjuja.

- Minä toisessa ulottuvuudessa

Todella hienoa, että osalle TPS-kannattajista riittää vallan mainiosti puolivaloilla hiihtely. Heille riittää myös lupaus, että ensi kaudella sitten menestytään ja jos ei silloin, niin sitten sitä seuraavalla tai sitä seuraavalla...
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Katsopa tämä video ja ja tule sitten uudestaan huutelemaan. TPS:llä on tällä hetkellä Suomen parhaat olosuhteet juniorikiekkoilijoille. Ja näistä junioreista tulee Tepsin kasvatteja riippumatta siitä missä aikuisikänsä pelaavat.

Minua ainakin kiinnostaa sellainen tilanne, että TPS-kasvatit pelaisivat Turussa TPS:n edustusjoukkueen paita päällään eikä jonkun toisen seuran. Mutta tapansa ja halunsa kullakin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vuoden sisällä on pelaavaan kokoonpanoon putkahtanut junnuista kolme erittäin lupaavaa hyökkääjää joista voi nähtyjen otteiden perusteella ihan realisesti odottaa kärkiketjujen ukkoja lähitulevaisuudessa (Nurmi, Pajuniemi, Kakko)
TPS on tällä saralla todella hienosti onnistunut joten hyvää työtä tuolla taustalla tehdään ja muistutukseksi vielä että on se Palloseurakin vuosien saatossa muilta joukkueilta aika kovia kaappauksia tehnyt, eiköhän näitä siirtoja tulla näkemään vielä tulevaisuudessakin puolin ja toisin..
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikin puolin huikeaa rutinaa aurajoelta, on tainnut kerätä voimia, kun viimeisen muutaman kuukauden aikana tullut vain pari kiukuttelujaksoa (=koko kontribuutio tälle palstalle).

Kannattaa vähän muistella tarkemmin tuota tilannetta, jolloin luvattiin tuo urapolku avata junioreille ja valmentajille ja ennen muuta sitä, mitä sitä ennen oli tapahtunut.

Avataanpa siis, kun ihmisen muisti on niin lyhyt. Atu Seliniä oli kritisoitu siitä, ettei hän peluuttanut riittävästi nuoria pelaajia eikä myöskään nostanut heitä TPS-johdon halujen mukaisesti tarpeeksi edustukseen. Tämän asian annettiin ymmärtää olevan suurin syy siihen, ettei Atun optiota käytetty vaan Kaskinen omana kasvattina nostettiin päävalmentajaksi. Hän ilmeisesti oli luvannut peluuttaa ja johtaa TPS-joukkuetta eri tavalla kuin Atu teki. TPS:n myös ilmoitettiin haluavan mahdollisimman turkulaiseksi, jotta se kiinnostaisi kannattajia entistä enemmän.

TPS oli myös jo ennen Atun aikaa menettänyt muutamia lahjakkaita junioreitaan muihin seuroihin, ja tähän haluttiin tehdä stoppi. Siksi mm. Saku Koivu otettiin kehitysjohtajaksi, jotta uskottavuutta tähän urapolkuun saataisiin lisää. (Siinä vaiheessa ei kylläkään ilmoitettu, että urapolku koskee vain sillä hetkellä olevia junioripelaajia eikä edustuksen kynnyksellä olevia, kuten sinä tunnut ymmärtäneen.)

TPS-johto aivan oikein tajuaa, ettei junioreiden kasvattamisessa ole mitään järkeä, jos omat pelurit karkaavat muualle ja heitä korvaamaan haetaan muualta pelaajia. Kyllä omat juniorit pelaavat aina enemmän mustavalkoisella sydämellä kuin muualta tulleet. Näin se vaan on.

Koitan tässä muistella ja katsella, missä kohtaa tätä uutta strategiaa ja tiedotusta on ilmoitettu, että Saku Koivun johdolla maailma pelastetaan puolessa vuodessa ja sen jälkeen ikinä yksikään TPS kasvatti ei pelaa muualla, kuten tunnut olettavan. Yritän myös miettiä, missä kohtaa on kerrottu, että suurin syy Selinin vaihtoon oli nuorien peluutus ja nostaminen edustukseen - korjatkaa toki, jos näin on julkisesti lausuttu, itseltä mennyt ohi.

Tätä strategiaahan linjattiin ja uusia henkilöitä palkattiin siis reilu puoli vuotta sitten, ja ilmeisesti sinun käsityksesi mukaan tässä on nyt täysin epäonnistuttu ("puheet oli pelkkää löpinää"), kun tiettävästi pari TPS taustaista pelaajaa on siirtymässä muualle. Jotenkin itse kuvittelisin, että tässä kaikessa puhutaan 10 tai 20 vuoden strategiasta, eikä 6 kuukauden strategiasta.

Voidaan varmaan lähes kaikki olla samaa mieltä siitä, että Linsdten olisi harmillista menettää toiseen Liiga seuraan, mutta onneksi harvalla on yhtä vilkas mielikuvitus ja sekainen ajatuksenjuoksu, kuin sinulla.

Kuten totesin, niin ikävä kyllä Sakun ja Eskolan mielenkiinto tällä hetkellä on aivan muualla kuin TPS:n asioissa. Siksi Niittymäki ei ilmeisesti ole saanut heiltä tarvitsemaansa apua sopimusneuvotteluissa, ja koska hänen oma kokemuksensa on vielä erittäin ohut, niin hän ei ole osannut oikealla tavalla hahmottaa tätä luvattua omien kasvattien urapolkua. Niittymäki on ilmeisesti ajatellut vain, että mahdollisimman halvalla pitää pelaajat saada hankituksi ja sillä ei ole mitään väliä, ovatko he omia kasvatteja vai eivät. Kannatajat kyllä ajattelevat todennäköisesti valtaosin eri tavalla.

Nyt on kyllä salapoliisin taidot kohdillaan.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Tuleepa jälleen palstalla kotoisa olo, kun @aurajoki pauhaa, kuinka paska, keskinkertainen rupusakki TPS on organisaationa. Vähemmän yllättäen esiinmarssi tapahtuu siinä kohtaa, kun joukkueella on hieman pidempi suvantovaihe menossa. Kaikki muistavat case Lehkoset ja Lehtoset, niistä ajoista on tässä kohtaa turha enää marmattaa. Organisaatio on monesta näkökulmasta muuttunut noista ajoista positiiviseen suuntaan, sen voi varmaan myöntää aurajokikin.

Nyt kun Reunanen lähti 8./9. pakin paikalta hakemaan ruutua ja peliaikaa toisesta joukkueesta, niin usko maailmaan on jälleen mennyt. Kyseessä on ainoastaan TPS-organisaation puusilmäisyyttä, kun ei haluttu pitää omasta nuoresta, lupaavasta puolustajasta kiinni. Juolevi ja Fraser olisi pitänyt jättää hankkimatta, jotta Berger, Reunanen ja Kaskinen saisivat peliaikaa. Ainiin, mutta sittenhän TPS:lla on pakistossa pelkkiä vapaamatkustajan paikkoja ilman kilpailua. Heikko seura, jolla ei ole vetovoimaa pelaajien näkökulmasta, Antsa on täysin osaamaton noviisi. Puolustaja-Kaskinenkin perhana on vielä koutsin sukulaispoika, sisäsiittoinen seura näin kaikenkaikkiaan. Kasvattajaseuran maine TPS:lla on aivan tolkuttoman huono, kun joku NHL:n vitosvaraus tulee tänne hiihtelemään. Salmelainen, Junno tai Leinonen olisi hankkinut vähintään kolmosvarauksen kolmen vuoden sopimuksella. Omat pojat, jotka @Anrii ansiokkaasti luetteli, ovat pelkkiä täytemiehiä ja selänpesijöitä kaikki, timantit seura kusee muihin organisaatioihin. Nurmi pelasi nuorten maajoukkueessa vain hyödyttömässä nelosketjussa, ei sillä ole mitään tulevaisuutta. Erosta ei koskaan valita maajoukkueeseen, turhake. Kakkokin seilaa tuolla ykköskentässä ihan täysin sen takia, että saadaan pelaajan nuoren iän vuoksi näkyvyyttä seuralle. Jatkuvuutta tai suunnitelmallisuutta ei ole seurassa lainkaan, eikä tämä kehnosti työnsä hoitava Antero hanki edes artistipelaajaa kevättä varten Kallion ja Perrinin uran kunniaksi. Seuralla ei ole minkäänlaista linjaa. .

Monia asioita haluaisin itsekin seurassa vielä tämänkin kauden aikana tapahtuvan, mutta @aurajoki vie kyllä näissä hommissa aina voiton. Konsulttifirmaa pystyyn vaan, tai luultavasti sellainen löytyy jo.

Lyhyen aurajokeilun jälkeen Ihan aiheeseen liittyen; Tokihan täällä kaikkia Lindstenin mahdollinen lähtö vituttaa, ihan varmasti toimistollakin. Lindstenkin alkaa piakkoin olla parhaassa peli-iässä, ja sen ikäluokan pelaajia TPS:ssa on harmittavan vähän. Tästäkin huolimatta toivon, että TPS:lla kuitenkin on selkeä kaava pelaajien palkkojen suhteen, eikä lähdetä mihinkään HIFK & Malinen -luokan pelleilyyn, vaikka kyseessä olisi oman seuran kasvatti. Ja ettei tule Reunasen osalta väärinkäsityksiä, totta helvetissä olisin miehen halunnut TPS:ssa pelaavan jatkossa, mutta pelaajallakin on näissä asioissa sanansa sanottavana.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lindsten lypsää terveisin Heikkinen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lahtiselle on tarjottu suhteellisen mehevää diiliä Lappeenrannasta ja myös Turusta. Ja mitä ilmeisemmin nuorta miestä kiinnostaisi juurikin Turku.

Pelicansin puolella tarinaa, että lupaava Severi Lahtinen olisi Tepsin kiikarissa. Käsittääkseni hänellä on vielä sopimusta Pelicansin kanssa, mutta on ollut tyytymätön oloonsa Lahdessa. Pelannut lähinnä Mestiksessä tällä kaudella. Ja kyse olisi siis ensi kaudesta.

Severi Lahtinen - Eliteprospects.com
 
Viimeksi muokattu:

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Lindsten lypsää terveisin Heikkinen.

Erityisesti Heikkistä oon tässä Lindstenin tapauksessa miettiny. Heikkinen nimenomaan sano että tepsissä hoidettu nyt hyvin asiat ja pelaajien on hyvä olla. Siks olis ihme jos jotain olis taas perseilty.

Edit. Oliko muuten tieto, huhu tai provo?
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Jos nyt vaikka yritettäisiin olla olettamatta, että organisaatio on perseillyt ja mietitään pelaajan näkökulmasta. Jos Lindsten tosiaan kärppiin menee, niin siinä on varmasti ajatelti muutakin, kuin pelkkää rahaa. Siellä tuntuu nykyään pelaajat puhkeavan kukkaan ja siirtymään isompiin liigoihin. Pelaajista pidetään tuolla Oulussa myös hyvää huolta. Siellä tuskin lähetettäisi nhl:n vitosvaraus ja 1. pakkivaraus katsomoon ja peluutettaisiin tilalla Bergeriä ja Forrea.

En aio mieltäni pahoittaa, jos Lindsten siis Kärppiin menee, vaan toivotan onnea ja seuraan mielenkiinnolla, miten homma siellä sujuu ja miten oma kasvatti edustaa Turun ulkopuolella
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuntuu, että joka joukkueen kannattaja reagoi samoin tavoin, jos joukkueesta lähtee pois joku taitava oma kasvatti. Ässistä lähti viime kaudella Kärki ja Ojamäki Tapparaan, niin joidenkin Ässäkannattajien mielestä se oli organisaation syy tai Jyrki Ahon syy.

Ei se että Lindsten siirtyy muualle, tarvitse olla välttämättä mitään dramaattista taustalla. Se voi tehdä hyvää pelaajan kehitykselle lähteä mamman helmoista johonkin muualle. Jasu on kuitenkin 24-vuotias ja pelannut koko uransa Turussa, niin voi olla että hän haluaa pelata välillä muualla.

Nämä kannattajat, jotka ihannoivat tai haluavat, että koko joukkue olisi omalta paikkakunnalta ovat jämähtäneet jonnekin 70-80 luvulle. Varmasti jokaisen joukkueen kannattaja haluaa nähdä paljon omia kasvatteja joukkueessa, mutta se nyt ei vaan ole nykyään mahdollista. Kyllähän tuo turkulaisten määrä Tepsissä todistaa, että asioita on omassa juniorituotannossa tehty oikein. Mielestäni HIFK on hyvä vertailukohta tässä Tepsille. Muualta tulleet ostopelaajat ovat joukkueen avainpelaajia ja muutama oma kasvatti pelaa pienessä roolissa.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt vaikka yritettäisiin olla olettamatta, että organisaatio on perseillyt ja mietitään pelaajan näkökulmasta. Jos Lindsten tosiaan kärppiin menee, niin siinä on varmasti ajatelti muutakin, kuin pelkkää rahaa. Siellä tuntuu nykyään pelaajat puhkeavan kukkaan ja siirtymään isompiin liigoihin. Pelaajista pidetään tuolla Oulussa myös hyvää huolta. Siellä tuskin lähetettäisi nhl:n vitosvaraus ja 1. pakkivaraus katsomoon ja peluutettaisiin tilalla Bergeriä ja Forrea.

Eikö tämä ajatuksenkulku nyt ole hieman ristiriitaista?

Ei siinä, en ole sitä mieltä että seura on automaattisesti perseillyt, vaikka Lindsten -huhu toteutuisi, ja mielestäni Olli on ansainnut paikkansa katsomossa parin ottelun ajaksi. Juolevi oli viimeisimmissä otteluissaan selvästi heikoin/löysin osa puolustusta omassa päässä, siinä on turha miettiä mitään varausnumeroita vaan laittaa asenne kuntoon jos haluaa joskus urallaan edetä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Pelaajista pidetään tuolla Oulussa myös hyvää huolta. Siellä tuskin lähetettäisi nhl:n vitosvaraus ja 1. pakkivaraus katsomoon ja peluutettaisiin tilalla Bergeriä ja Forrea.

Käsittämätön ajatuksenjuoksu, että vitosvaraus olisi joku automaattinen tae pelipaikalle. Nämä ovat juuri niitä tärkeitä kasvunpaikkoja nuorille pelaajille kun huomaa, että mikään ei tule ilmaiseksi.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Noh, onhan tuo ajatustapa väärä. Koko kommentti ei ehkä niin oleellinen kirjoitukselleni. Olen kuitenkin siitä eri mieltä, että katsomo olisi Ollin paikka. Kyllä siellä koko joukkue on yhdessä munaillut. Mielestäni Olli ollut välillä jopa yksi harvoista valopilkuista. Myönnän toki, että jyp-peliä en nähnyt.
 
Noh, onhan tuo ajatustapa väärä. Koko kommentti ei ehkä niin oleellinen kirjoitukselleni. Olen kuitenkin siitä eri mieltä, että katsomo olisi Ollin paikka. Kyllä siellä koko joukkue on yhdessä munaillut. Mielestäni Olli ollut välillä jopa yksi harvoista valopilkuista. Myönnän toki, että jyp-peliä en nähnyt.

En lähtisi syyttämään Juolevia ensimmäisestä (0-2) maalista JYP -pelissä. Siinä Heikkinen ylipelasi ja lähti taklaamaan JYP:n pelaajaa keskikentällä. Tästä avautui sitten JYP:lle 2-1-ylivoimahyökkäys, ja Juolevi oli yksinäisenä miehenä puolustuksessa. Pelasi syötön pois, heittäytyi ja pakotti JYP:n pelaajaan ampumaan pienestä kulmasta mutta jotenkin Setänen onnistui kuitenkin imaisemaan kiekon sisään. Sekä Heikkinen että Setänen pelasivat tilanteen huonommin kuin Juolevi. Kolmas maali oli kyllä Juolevin moka koska olisi voinut purkaa kiekon nopeammin. Tässäkin tilanteessa Heikkiselle kuitenkin myös pieni miinus koska päästi oman pelaajansa nappaamaan kiekon takaa Juolevilta. En olisi itse lähtenyt penkittämään Juolevia seuraavaan peliin. Kuten Taikajimkin totesi on koko joukkue yhdessä munaillut.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä mistä @Kendo26 on tietonsa tai "tietonsa" hankkinut, saati Heikkisen roolia tässä, mutta itse olen kuullut henkilöltä joka on TPS:ssä sisällä, että kyse on nimenomaan agentin (voisi tulkita että Lindstenin, mutta kirjoitan nyt agentin) rahastuksesta joka tällä hetkellä toimii kuin rasvattu koska täälläkin moni huutaa pää punaisena pahaa oloaan esiin.

Tämä siis ainoastaan huhu ja ainoastaan sen ajatustaustan opponointia, jossa mietitään että vian on oltava Palloseurassa joka on toimittanut naaman eteen paskan paperin.
 

huhupuhe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kysele tarkemmin esimerkiksi herroilta Reunanen, Lindsten ja Kaarlehto. Muitakin löytyy, jos nämä eivät riitä.
Miksi herroja pitäisi pitää listoilla jos ei vielä otteet seurajohdon mielestä riitä. Eihän Reunanen mahdu edes Lukossa pelaamaan... Lindsten nyt on ollut hyvä, mutta ei välttämättä vielä ansaitse top 3 hyökkääjän palkkaa. En tosin ihmettele jos lähtisi muualle paremman palkkauksen myötä.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Mikäköhän tilanne maalivahtimarkkinoilla loppukauden suhteen? Jotenkin ei enään luottoa että mentäisiin kovin pitkälle nykyisellä tutkaparilla....
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä mistä @Kendo26 on tietonsa tai "tietonsa" hankkinut, saati Heikkisen roolia tässä, mutta itse olen kuullut henkilöltä joka on TPS:ssä sisällä, että kyse on nimenomaan agentin (voisi tulkita että Lindstenin, mutta kirjoitan nyt agentin) rahastuksesta joka tällä hetkellä toimii kuin rasvattu koska täälläkin moni huutaa pää punaisena pahaa oloaan esiin.

Tämä siis ainoastaan huhu ja ainoastaan sen ajatustaustan opponointia, jossa mietitään että vian on oltava Palloseurassa joka on toimittanut naaman eteen paskan paperin.

Tämä on mielenkiintoinen näkökulma ja olen sitä itsekin pohtinut. Omien "tietojen" valossa kuitenkin hiukan vaikea uskoa.

Tuon agentin voi kuitenkin melkein varmasti sulkea ulos, koska ainakin oma huhuni pohjautuu sille, että Lindsten itse olisi kertonut tämän jääkiekon ulkopuoliselle henkilölle.

Jos tämä on Lindstenin tapa nostaa palkkatarjouksia niin isot respektit. Mieshän on varsinainen nero neuvottelemaan tässä tapauksessa ja ei voi kun arvostaa.

Toivottavasti tuossa on vielä sauma olemassa sille että TPS ja Lindsten löytävät molempia tyydyttävän ratkaisun yhdessä.

Tarkistamatta uskaltaisin väittää, että TPS:n edustusringissä ja pelaavassa kokoonpanossa on liigajoukkueista eniten omia junioripolun käyneitä pelaajia tällä hetkellä.

Lindsten
Pajuniemi
Kakko
Berger
Kaskinen
Eronen
Siiki
Nieminen
Karvonen
Nurmi
Kuru
Taavitsainen
Kallio

-Reunanen

Vaikka tuosta yksi tai kaksi lähtee haistelemaan uusia tuulia, niin en kehtaisi väittää että punainen lanka puuttuu tai että oltaisiin puhuttu höpöhöpöä. Joukkueen ikärakennekin on sellainen, että omien junnujen lisäksi tarvitaan muiden joukkueiden kasvatteja tuomaan sopivaa kokemusta. Paluumuuttajia ei niin paljon ole tarjolla. Se, että Tepsissä pelaa noin paljon omia junnuja, tekee seurasta erinomaisen kasvattajaseuran Suomessa. Tavoite on olla Euroopan paras vuonna 2020.

Tuosta listasta on syytä olla ylpeä ja ainakin itse arvostan.

Se mitä meiltä vielä puuttuu on se, että nämä samat pelaajat nousevat "EHT-tasolle" täällä ja lähtiessään siirtyvät suoraan KHL/NHL -joukkueisiin. Silloin ollaan sillä tasolla jolla TPS:n kuuluu Liigassa olla.

Jos meidän rooli kasvattajana jää siihen että muut suomalaiset seurat poimii hedelmät, niin ainakin henkilökohtaisesti vituttaa suuresti. Sen takia nämä Case Lindstenin, Järviset, Lehkoset, Lehtoset jne harjaavat henkilökohtaisesti todella pahasti vastakarvaan.

Mutta kuten tällä palstalla yleensäkin tämä on väännetty linjalle kaikki on paskaa/kaikki on ihanaa. Lopulta kaikki keskustelut ovat pelkkää toisten mielipiteiden/näkökulmien vähättelyä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt taalaa tiskiin ja maalivahti tuonne. Sellainen tänne tarvitaan. Vaikka Leggio Saksasta siirtelemään maaleja. Tai isompi vonkale idästä ja Salak häkkiin. Vittu että turhauttaa nuo Setäsen show:t jo vähitellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös