Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 641 445
  • 20 726

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Kuka muistaa milloin viime kauden viimeinen sopimus ennen kautta julkaistiin? Onko kesän aikana jotain verotusteknisiä syitä lykätä sopimuksien julkaisemista ulkkareiden kanssa?
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ihan ei ketjun aihetta, mutta uutisarkistosta löysin 16.6.2016 viimeisen uutisen koskien uutta pelaajasopimusta ja kyseessä Erik Thorell.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Onko kesän aikana jotain verotusteknisiä syitä lykätä sopimuksien julkaisemista ulkkareiden kanssa?

Näh, sopimuksen julkaisulla ei ole mtn merkitystä verotukseen, ainoastaan urheilijan faktisella työntekoajalla Suomessa. Jos työntekokausi on enintään 6kk mittainen, urheilijan ei tarvitse maksaa Suomeen kuin lähdeveroa. Verorajapelaaja voit olla sekä kauden alussa että lopussa. Pelaamisesta sopiminen ja tiedottaminen joukkueeseen liittymisestä voidaan tehdä milloin vaan, mutta itse työsopimus tehdään vain maassaoloperiodin ajaksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Kuka muistaa milloin viime kauden viimeinen sopimus ennen kautta julkaistiin? Onko kesän aikana jotain verotusteknisiä syitä lykätä sopimuksien julkaisemista ulkkareiden kanssa?
Kolmen viime kauden aikana kesällä ollaan hankittu alla olevat pelaajat. Aikaväli rajoittuu siis välille kesäkuu - kauden alku:

2016/17
05.09.2016 (F) Ville Malo, TUTO (Mestis) -> TPS
16.06.2016 (F) Erik Thorell, BIK Karlskoga (Allsvenskan) -> TPS
01.06.2016 (G) Fredrik Grönstrand, HIFK U20 -> TPS
01.06.2016 (D) Jesse Dudás, DVTK Jegesmedvék (Unkari) -> TPS


2015/16
28.07.2015 (D) Henrik Tallinder, ZSC (NLA) -> TPS
22.07.2015 (D) Markus Kojo, EC Salzburg II (Itävalta) -> TPS
22.07.2015 (F) Tomi Kallio, Växjö Lakers HC (SHL) -> TPS


2014/15
28.07.2015 (D) Jakub Nakládal, HC Lev Praha (KHL) -> TPS
28.07.2015 (F) Ryan Lasch, Växjö Lakers HC (SHL) -> TPS
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Kiitoksia vastauksista.

Eli jos viime vuosien malliin mennään, on joukkue nyt valmis. Ei vaan jostain syystä tunnu yhtään valmiilta. Yhtä hyökkääjää huutaa ja niin kuin joku sanoi niin pakistoon voisi jonkun hankkia kilpailemaan paikoista.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kuten aiemminkin kirjoiteltu: joukkue on kauden alkuun valmis, ja nuorille tarjotaan näytönpaikkoja. Tilanteen ja tarpeen mukaan täydennetään stunteilta, riippuen onko joukkue pudotuspelivauhdissa. Veikkaus ja mutu tämä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TS Kiekossa Antsa kertoilee, että yhtä puolustajaa mahdollisesti vielä etsitään. Eli jos sopiva tulee vastaan niin voidaan hankkia loukkaantumisten varalla. Muuten joukkue on kasassa.

Ohessa linkki juttuun: TPS polkaisi kauden käyntiin - TS Kiekko

Eli taas jätetään rakennus kesken. Tuosta kun esim. Kallio tai Filppula loukkaantuu niin sitten taas kaivellaan jouluun saakka munia ja tammikuussa todetaan, ettei pelaajia ole saatavilla.
Kaikki ainekset olisi menestyä jos tuota soppaa vielä hieman höystettäisiin (laituri ja pakki). Toki nykyiselläkin nipulla voi pärjätä, mutta se vaatii onnea loukkaantumisten suhteen ja sellaista onnea ei taida ollakaan joka koko kauden kestäisi näiltä osin.
Toivottavasti se puolustaja edes hankitaan, vaikka turha toivo taitaa sekin olla, kun Antsan kommentteja lukee.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TS Kiekossa Antsa kertoilee, että yhtä puolustajaa mahdollisesti vielä etsitään. Eli jos sopiva tulee vastaan niin voidaan hankkia loukkaantumisten varalla. Muuten joukkue on kasassa.

Ohessa linkki juttuun: TPS polkaisi kauden käyntiin - TS Kiekko
Nämä kommentit eivät ainakaan vähennä spekulointeja Joulevin osalta. Kun näitä kytkentöjä Tepsiin olisi Salon ja Palmunkin kautta.

Antsa on ollut aika varovainen kommenttiensa kanssa tähän asti omien havaintojen perusteella, eli onkohan tämä puolustaja jo katsottu valmiiksi ja odotetaan julkaisun osalta jotain? Voisiko ennen TPS Cuppia kuulua jotain?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Optimitilanteessa Tepsi varmaan hankkisi sen sentterilaiturin ja pakin, mutta taitaa olla turhaa haaveilua. Juolevi lienee ihan mahdollinen nimi, mutta katsotaan mitä tapahtuu...
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Korpedo näyttää Antsalta unohtuneen, vaikka eihän sitä saa sanoa ääneen kun vielä hänen mahdollinen paluunsa Euroopan kaukaloihinkaan ei ole tiedossa. Supercellin pojat kyllä osallistuvat talkoisiin jos tarpeen tulee.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ai että Juolevi ja Korpedo? Vähän liian kovia huhuja ollakseen totta. Kelpaisi siis ehdottomasti mutta pessimisti ei pety.

Niitty varmaan osaa tässä tilanteessa olla hiljaa jos tosissaan ollaan vaikka laituria hankkimassa. Ääneen kun sanot tuon, niin johan ilmestyy lokkeja paikalle.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Sellainen "Shaone Morrison" - koulukunnan luuta olisi kova juttu tuohon nyt. Kuitenkin sellainen kovaa pelaava all around - pakki eikä mikään hiiriä pelkäävä Simon Gyspers. Lähempänä se sitä Simon Backmania hankintana tulee olemaan kuin "Morrisonia", mutta se Backmankin vastaanotetaan jos vain jerepulleihin on varaa. Simon on ilman sopimusta, nyt kotiutetaan se oma poika jos muuten ovat markkinat täynnä liian hintavia kaloja tai niitä puukäsiä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Olli Juolevi?? Onko joku tosissaan tämän huhun kanssa? Olisi ihan mieletön talentti ja hiomaton timantti tähän liigaan! Silti vaikkei varsinaisista miesten peleistä ole kokemusta. Tämän hepun jos Antsa saa naarattua Tepsiin niin paita lähtee tilaukseen välittömästi..
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Korpikoski olisi kyllä kuin nyrkki silmään. Mitään ottamatta pois Kalliolta, miehen roolia pitää pystyä pienentämään. Kallio on edelleen kova pelimies ja joukkueen selkäranka, mutta ei joukkueen kärkimies voi olla lopettamista pohtiva konkari. Tämä ei ole jatkumon kannalta hyväksi. Meidän pitää saada koottua kärkimiehiä, joilla on vielä myös tulevia vuosia jäljellä. Kallion kuorma kävi jo viime kaudella liian suureksi. Korppari sisään ja Pyydys kakkoskoriin liideröimään.

Palmu-Filppula-Korpikoski
Lindsten-Virta-Kallio
Pikkarainen-Perrin-Nyström
Taavitsainen-Virtanen-Nieminen

Siitö sitten ens kauden jälkeen Korpikoskelle C niin ei poistu liikaa johtajuutta ja voi Pyydys rauhassa lopettaa.
 

Fremont

Jäsen
Korpikoski taitaa vielä ensi kaudesta saada miljoonan lapaan sopparin ulosostosta, joten ei liene realismia ensi kaudelle.

Ei ulosostoon sisälly mitään rajoituksia siitä missä seuraavaksi pelaa, voi vetää vaikka suomisarjassa jos siltä tuntuu ja tuo milli ilmestyy siitä huolimatta tilille. Ainoa rajoite mikä saattaa Korpikoskea koskea (<- überhauska), on pelata olympialaisissa mikäli allekirjoittaa NHL-sopparin. Siinä sitä miettimistä jos haluaa olympiapronssiaan koittaa kirkastaa, tuskin mahtuu 2022 joukkueeseen.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ei ulosostoon sisälly mitään rajoituksia siitä missä seuraavaksi pelaa, voi vetää vaikka suomisarjassa jos siltä tuntuu ja tuo milli ilmestyy siitä huolimatta tilille.
Veikkaan et täs tarkotettiin sitä, että kun saa millin tilille niin tuskin tulee Suomeen sitä summaa verotuttamaan.

Edit. Hidas..
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Eipä se raha ole Korpikoskelle kyllä ainakaan aiemmin ollut se tärkein asia. Johan työsulkukaudellakin kävi pelaamassa ilmaiseksi Tepsissä kun lahjoitti palkkansa hyväntekeväisyyteen ja olisi tiettävästi jatkanut koko kauden Tepsissä mikäli työsulku olisi venynyt.

Olympialaiset, kasvattajaseura, Turku ja annettava asema joukkueen johtajistossa. Siinä on nähdäkseni ne Tepsin valttikortit. Se, että riittävätkö nämä sitten saamaan Korpikoskea tänne onkin toinen tarina.
 

Fremont

Jäsen
Verosuunnittelulla asian voi hoitaa mikäli sellaisen kokee tarpeelliseksi, mutta epäilemättä Korpparilla on rahakkaampiakin vaihtoehtoja kuin Tepsi.
Puitteet olympialaisiin valmistautumiseen olisivat kuitenkin kunnossa, odotellaan mitä mies tekee.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Nyt se Vänttinen on ilmottautunu "työkkäriin" ja siitä Seura sais sen kokeneen laituri/sentterin.(piste)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös