Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 626 944
  • 20 682

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Toki siellä on poikkeuksia, mutta aika harva yli kolmea sijaa heittää. Kovin montaa mestaruutta ei ole Top 4 budjetin ulkopuolelle mennyt.

Juu, ja vähän kieli poskessa heitinkin.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Hyvä luistelija (ei toki pelinumeronsa veroinen), tekee näyttäviä nousuja ja siis varsinkin alkukaudesta loi tilanteita ja pääsi niihin, mutta siten, kun pitäsi tehdä se maali tai antaa se ratkaiseva syöttö, niin sutii lumet kiekon päältä. Periaatteessa siis pelaa hyökkäyssuuntaan hyvin, mutta tehot puuttuu.

HIFK:n palstalta luonnehdinta Salinista. Kuulostaa pelottavan paljon Jimi Suomelta. Ei siinä, nuori erittäin lupaava puolustaja. Kelpaisi kyllä varsinkin, jos sopimus kattaa myös ensi kauden. Voi tehdä meillä sitten puolustuspäässä Teissalat.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Otto muuten tehnyt molemmat maalinsa Tepsiä vastaan.
Näistä jompikumpi oli kyllä silkkaa seksiä. Hehtaaripyssyllä kilometrin yli, pleksistä takaisin ja Lehtisen(?) selän kautta sisään.

Lähtökohtaisesti Salin olisi kyllä sellainen hankinta josta voi tykätä. Ei välttämättä tänä keväänä vielä vaikuta suuntaan tai toiseen, mutta tuon ikäinen voi jo yhdessä kesässä ottaa isojakin steppejä eteenpäin ja siten ensi kaudella voi jo olla laadukas kiekollinen pakki. Se kuuluisa potentiaali on ainakin korkeampi kuin kellään Seuran nykyisistä pakeista.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Salin oli jo eilen kopissa ja tänään aistin tuulenvirettä Ruotsin suunnalta. Tälle 3/5 Friends&Burgers -tähteä.
Nyt tai ei koskaan. Projekti "Jensit kotiin". Olsson & Skålberg parivuotisilla lapuilla ja NHL-optioilla ja otetaan siihen vielä Ekeståhl-Jonsson kyytipojaksi, niin Arellilla on taas ruotsalaisia kavereita ja Kalton spesiaali on tämän jälkeen käsite ympäri Suomen.
 
Viimeksi muokattu:

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Nyt on Salinin soppari purettu IFK kanssa.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Nyt on Salinin soppari purettu IFK kanssa.
Kuulostaa loogiselta. Eilinen keskinäinen varmaan siirtänyt tätä. Tervetuloa.

Edit. Jos pitää paikkaansa niin loistava haku. Isolla rahalla haettu alisuorittaja pois ja nuorta potentiaalia tilalle. Budjetti tervehtyy ja isossa kuvassa tilanne paranee jos sopimuksella on pituutta.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Onko siis käymässä niin, että pippelimiekkailu pelaajista Rauman suuntaan on unohdettu ja nyt uusi kohde löytyy Helsingistä?

Se sopii, Raumalta ei Lehtistä lukuunottamatta olla saatu mitään hyvää viimeisen vuosikymmenen aikana.
Teissala ja toivottavasti pian julkistava Salin ovat loistavia hakuja.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tervetuloa Otto Salin..

Toivottavasti saa kunnolla vastuuta ja onnistuu..

Rightin kätisyyteenkin saatiin samalla pakkeihin vaihtoehto ylipelaavan (sekä ajallisesti, että pelillisesti) Rafkinin tilalle..

Eikun vaan heti yv:llekin kokeilemaan..

Semmoinen olo että tästä kaverista on vielä paljon iloa viimeistään ensi kaudella..
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Oliko muuten niin, että Jimi Suomi olisi mahdollisesti lähdössä?
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Toivottavasti ei..

Kehittymisotentiaali edelleenkin kovaa luokkaa ja kun ottaa takana olevan vakavan sairastelunkin vaikutuksen huomioon..

Kyllä mä ennemminkin sorvaisin jatkoa parin kauden verran..
Jep. Jimi on joukkueessa yksi niistä harvoista luisteluvoimaisista, joka kykenee tuomaan kiekon hyökkäysalueelle omasta päästä luistelemalla. Siitä eteenpäin hieman voimaa, tarkkuutta ja tukea, niin aurinko alkaa paistamaan.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Urama ei ainakaan maininnut Suomea nimeltä haastattelussa, kun mainitsi keneltä odottaa roolin kasvua.

Ei välttämättä mitään merkitystä asialla... Voihan se olla, että heitteli vaan nimiä, mitkä ekana tuli mieleen.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Jimi Suomi on kyllä täysin yhden tempun poni, eli helvetin hyvä luistelija. Puolustamisessa on niin valtava ongelma, että siinä vierellä on oltava Lauridsenin tasoinen luuta tai hommasta ei tule yhtään mitään. En jää hetkeksikään kaipaamaan, jos lähtee kauden jälkeen muualle, vaikka varmasti voi lähitulevaisuudessa lyödä kovastikin läpi. Omasta mielestä vaikka kuinka pelattaisiin miettiskontrollikiekkoa, niin puolustajan on osattava puolustaa ja voitettava kaksinkamppailuja omassa päässä. Jimiltä ne voitot puuttuvat lähes kokonaan.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tavallaan Knutsenin kanssa samoilla linjoilla, mutta toisaalta Jimin kesä meni syöpähoidoissa harjoittelun sijaan.

Tuossa on kuitenkin sekin mahdollisuus, että hyvän kesän jälkeen on hieman eri mies esim. kaksinkamppailuvoimassa. Olisi jopa outoa, jos syöpähoidot eivät vaikuttaisi mitenkään tämän kauden esityksiin juurikin tuolla kunto ja voimapuolella.

Mä pitäisin tässä kohtaa kaikki vähänkään lupaavat nuoret, koska ei ole mitään takeita, että saadaan parempia ilman rahaa. Toki ymmärrettävää myös, jos palkkapyyntö lähtee "lapasesta", niin päästetään menemään.

Omia junnuja, muualta nuoria ja pari kyläpäällikköä - konseptilla eteenpäin. Paljonkohan nähdään jatkossa näitä haudan partaalta kaivettuja hursteja ja muita koittoja? Ah ja voi.

Edit. Piti vielä sanomani, että luonnollisesti kaikille ei ole tilaa, eikä joku Suomi halua jäädä tuonne "jonon jatkoksi" jos kokoonpano on täynnä ja muualla varmenmpi pelipaikka (?)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös